ISLAMISKA GEMENSKAPEN FIRADES PÅ NATIONALDAGEN

Muslimer i Kalmar hade stort firande på nationaldagen i stadsdelen Norrliden. Men det var inte den svenska nationaldagen som firades utan det var den islamiska gemenskapen som firades.

”Fred vare med dig och guds nåd och välsignelser… Det finns ett firande som nu är på nurlan torg för våra barns barn.. Firandet kommer att genomsyra tävlingar, aktiviteter och många priser. Vi är glada att träffa våra barn med ett speciellt firande av den islamiska gemenskapen i staden.”

Frågan jag ställer mig är varför väljer den muslimska gruppen i Kalmar att fira den islamiska gemenskapen på Sveriges nationaldag? Varför? Jag har bara ett svar på denna fråga. Man vill inte vara en del av den svenska gemenskapen. Man har vare sig religion eller kultur gemensamt med det svenska samhället.

Hur många tror att dessa muslimer har något som helst intresse av att integrera sig i det svenska samhället, ännu mindre assimilera sig i vårt samhälle?

Det bygger istället en parallell samhällsstruktur i sin islamiska gemenskap, där de slipper interagera med det svenska samhället i så stor omfattning som möjligt. Så länge bidragen tickar in på bankkontot.

Kalmars kommunalråd och kommunstyrelsens ordförande Johan Persson (S) värnar mer  om denna grupp väljare än han värnar om svenskarna. När ramadan avslutades i tisdags och festen Eid al-fitr startade så var Johan Persson noga med att önska alla muslimer en trevlig Eid al-fitr på sin Facebooksida.

Nationaldagen

Hur många tror att Johan Persson önskade alla svenskar i sin kommun en trevlig nationaldag?

Inte en stavelse om nationaldagen vare sig på hans blogg eller Facebooksida! Det är så fruktansvärt avslöjande. Att Johan Persson inte skäms! Vilken grupp bryr sig Johan Persson om? Där fick ni svaret.

Johan Persson är mycket väl medveten om hur viktig den muslimska gruppen är som valboskap i kommunvalen i Kalmar. Det gäller att ta hand om denna väljargrupp, så att de inte slutar rösta på den hand som föder dem. Valresultaten i dessa områden talar sitt eget språk.

Norrliden Ö

Det är sorgligt att se förfallit inom socialdemokratin. Allt handlar om att behålla makten och då är alla medel tillåtna. Till och med att byta ut det svenska folket mot den islamiska gemenskapen!

44 reaktioner på ”ISLAMISKA GEMENSKAPEN FIRADES PÅ NATIONALDAGEN

 1. PK-landet 2019-06-08 / 15:20

  Kalmar är på väg utför och börjar slumma igen. ”Det går lite för bra nu”, citat Johan Persson, är det nog bara han själv som tror på.

  Gillad av 1 person

 2. JS 2019-06-08 / 09:34

  Off Topic:

  Belastningarna på kommunernas budget för försörjningsstöd och behovet att förse nyanlända kommunplacerade med bostäder kommer öka ännu mer från juli ute i kommunerna. I juli lättar regeringen ytterligare på de spärrar som håller familjeåterföreningarna nere. Från och med den första juli utvidgas gruppen med de som fått uppehållstillstånd av särskilda skäl och som tidigare inte hade rätt till återförening.

  Kalmar Kommunstyrelse utskott för integration och arbetsmarknad beslutade på sitt senaste sammanträde att verka för att det vid all produktion av lägenheter ska upplåtas ett antal lägenheter till Kalmar kommun. Kommunen ska sedan fördela dessa bland nyanlända som kommer få förtur i den kommunala bostadskön.

  Framför allt är behovet stort av större lägenheter, eftersom det är stora familjer som förväntas komma till Kalmar. Åtta av de ensamkommande ungdomar som bor i kommunen får nu hit sina familjer, enligt reglerna för anhöriginvandring, och dessa ska också få någonstans att bo.

  – Vi vet att några av de som är på väg till kommunen är stora familjer, med flera barn och vuxna.

  Kommentar till detta Thoralf?

  Gilla

  • Gunnar Karlsson 2019-06-08 / 09:57

   Off Topic.

   BALDER skrev den 2019-06-03 / 17:37 här på bloggen följande ” Misstänker att endast en ekonomisk kollaps kan få den hjärntvättade svensken att vakna upp ur dvalan”

   Efter att i dag läst Johan Westerholms inlägg på Ledarsidorna befarar jag att BALDER:s önskan är på väg att förverkligas. Jag var helt klar över att de svenska kommunerna var hårt pressade och vissa nere för räkning, inte beroende på våra äldre utan beroende på den vansinniga importen parasiter.

   I juli lättar Sosse-regeringen ytterligare på de spärrar som håller familjeåterföreningarna nere. Konsekvenserna av detta är ett skräckscenario….

   https://ledarsidorna.se/2019/06/kostnaderna-for-socialbidrag-skenar-flera-kommuner-i-fritt-fall/

   //Gunnar

   Gilla

 3. Tony Ingman 2019-06-08 / 07:25

  Nyamko Sabuni som kandiderar till Liberalernas partiledarpost är
  inne på helt rätt spår när hon säger att Mångkulturen måste begravas
  om Sverige ska kunna rättas upp, likaså att i Skolan ska det råda disciplin,
  och att Lärarna ska bestämma?

  Ja vem kan säga emot det? Det skulle i så fall vara att lärarna då lägger
  av med sitt vänsterflum, för det finns allt för många Vänsternissar bland dem?,

  Gilla

 4. Cosmik Debris 2019-06-08 / 03:21

  Thomas Gür fullständigt pulveriserar den lillgamle fjanten Ullenhags patetiska, lögnaktiga och pompösa nonsensresonemang. Det har vi på den goda sidan räknat ut för länge sedan. Men tjommen Ullenhag är inte mottaglig för verklighet och logisk argumentation Den lille pellejönsen har inte ens ansiktsbehåring nog för att anlägga en mjölkmustasch.

  En liten löjlig sprätt är vad han är.

  Hoppas den lille viktigpettern blir partiledare för Liberalerna. Det kommer att innebära slutet för Sveriges onödigaste och oärligaste parti.

  Thomas Gür på Facebook:
  https://tinyurl.com/y5dyyjw2

  Gillad av 1 person

 5. Sven 2019-06-07 / 22:47

  Ung studenska springer ut från en av Malmös skolor – draperad i Ghanas flagga https://images.hdsydsvenskan.se/980×588/odMGf6qyqVcaIAPx8GwffO8rizY.jpg

  Uppenbarligen är flickan från Ghana, men varför framhäva det. Hade det inte passat att springa ut med den svenska flaggan? Jag lever utomlands och är försiktig med att vifta med den svenska flaggan, jag viftar med den lokala. Genom att använda den lokala så visar jag att jag högaktar det land jag lever i. Jag högaktar de lagar. Jag högaktar de värderingar som råder.

  Gillad av 1 person

  • Gunnar Karlsson 2019-06-08 / 05:27

   Sven, delar verkligen helt din uppfattning….

   //Gunnar

   Gilla

 6. Muhammed 2019-06-07 / 19:23

  Johan Persson värnar om gruppen som gör att han behåller makten.

  Gillad av 1 person

 7. Anonym 2019-06-07 / 18:11

  Om några år så är Kalmarfirandet norm i hela Sverige.
  Men, väljarna röstar för detta i val efter val så de vill väl ha det så…
  Själv hoppas jag få tillbringa den avslutande delen av livet i angenämare omgivningar än vad som erbjuds i detta ”land”.

  Gilla

 8. Anonym 2019-06-07 / 17:49

  Johan Perssons verksamhet är självmarkerande. Men det behövs en Thoralf för att Kalmarborna ska få veta det som Barometern inte klarar.

  Gilla

 9. Cosmik Debris 2019-06-07 / 17:30

  Thomas Gür om Linköping:

  ”Tydligen inte någon olycka.
  Avsiktligt sprängladdning
  Det ser ut som i Beirut när jag var där 1984-1986”

  Så ser stefan löfvens Sverige ut 2019. Undrar om byfånen är nöjd?

  👍😊

  Gillad av 1 person

  • Onkel Björn 2019-06-08 / 01:00

   Hur många gånger har inte karln vräkt ur sig ” Vi ska ta krafttag mot kriminaliteten” och ” Detta är inte acceptabelt”.

   Undrar om han själv tror på allt han säger ?

   Gilla

 10. Cosmik Debris 2019-06-07 / 16:53

  Expressen: ”Ingeborg Rissle, 93, var hemma i sin lägenhet när det smällde. Strax efter smällen gick hon ut på balkongen och förödelsen.”

  När Ingeborg föddes var Sverige ett bra land. Inga muslimer och inga ”afrikaner”. Nu är hela j-vla landet en krigszon.

  Gillad av 2 personer

 11. Onkel Björn 2019-06-07 / 16:28

  En muslim är en muslim, inte kristen eller ateist med kristna värderingar. Skulle vara intressant att få veta hur många muslimer som konverterar efter att de har fått sina svenska uppehållstillstånd/medborgarskap. Finns det någon? Den måste väl i så fall ha både skyddad id och skyddat boende.

  Muslimer kommer aldrig ta efter våra sedvänjor. Så den stora frågan är ju, vad gör de här?
  Är de här för att islamisera vårt land? Eller har man sökt sig hit pga alla bidrag man kan få ?

  Tror ju knappast de har kommit hit för att hjälpa oss att bygga landet, öka välståndet och rädda våra pensioner.

  Så även jag anser nog att allt för många av våra politiker är folkförrädare. Förr i tiden kunde det vara ganska farligt att vara just det, men numer verkar den stora faran bestå i att kritisera islam och muhammed.

  Gillad av 3 personer

  • Onkel Björn 2019-06-07 / 16:35

   Och i ärlighetens namn så ska man väl egentligen inte kritisera muslimerna, utan det är de ansvariga svenska politikerna som bär skulden för landets tillstånd.

   När våra förfäder drog iväg till USA, under 1800- talet, så inte tog de väl efter de sedvänjor och traditioner som de indianska stammarna hade på de orter där svenskarna slog sig ner.
   Nej man erövrade landet och hjälpte den amerikanska staten att skyffla undan och även ta död på dessa urinnevånare.

   Gillad av 1 person

  • Lars Johansson 2019-06-07 / 19:24

   Ja, det är väl bidragen som gäller! Att få ett fantastiskt liv där andra, de förhatliga kristna betalar för sin egen undergång! Förstår inte detta svenska folk som är så enfaldiga och naiva,som man säjer” när en orm vid sin barm” Förstår att andra mer förståndiga länder skakar på huvudet och inte förstår det onormala Sverige!

   Gillad av 1 person

 12. Cosmik Debris 2019-06-07 / 16:10

  SVT spekulerar i om sprängningen i Linköping är en olycka. Det är det inte.

  Olyckan är i Frankrike om träffar Macron

  Gillad av 1 person

 13. Cosmik Debris 2019-06-07 / 15:51

  Barometern: ”Enligt säkra poliskällor misstänks kretsar kring mc-gänget Bandidos ligga bakom sprängningen i Linköping, ”

  ”kretsar kring mc-gänget Bandidos”

  Importerat pack alltså.

  Gillad av 2 personer

  • Lars Johansson 2019-06-07 / 19:31

   Frågan är vad vinner mc-gänget på detta? Tror snarare på testning från muslimska grupper som testar sin förmåga inför det som komma skall!

   Gilla

 14. T. P 2019-06-07 / 15:11

  Vänster idioter förespråkar den mångkulturella samhället och vill att svenskarna ska bosätta sig i bostadsområde som präglas av brottsligheten. Men själva vill vänster idioterna åka och plugga till USA och bo i de finare bostadsområdena där majoriteten är svenskar.

  Gilla

 15. Cosmik Debris 2019-06-07 / 14:35

  Allt elände, kaos och våld som drabbar vårt land beror på den skadliga invandringen från muslimska, arabiska och ”afrikanska” länder.

  Det finns inte ett enda politikområde som INTE påverkas och utarmas av den skadliga invandringen från muslimska, arabiska och ”afrikanska” länder.

  Inte ett enda.

  Gillad av 4 personer

 16. Thomas 2019-06-07 / 12:57

  Det är vidrigt, islam ska förbjudas i västvärlden! Det är en farsot islam som måste stoppas annars utplånas allt annat, men dessa sjuka sossar ser bara till att skaffa makt och att söndra och härska, de struntar i Sveriges väl och ve.
  Mångfald berikar Sverige påstås det. Men det är enfald, inte mångfald som råder. Allt handlar om islam , inga andra grupper får uppmärksamhet.
  Att skända Sverige och vår nationaldag med att hylla islamska företeelser borde vara straffbart! Inget annat land beter sig så lågt.
  Johan P kan ta och dra nått gammalt över sig. Landsförrädare!

  Gillad av 5 personer

 17. Janne 2019-06-07 / 12:33

  Dom flesta har säkert en mycket bra bild vilket kategori dom tillhör
  Och man behöver inte gå så långt bakåt i tiden för att inse att det var bättre förr.jag
  har varit i lite över sjuttio år så jag har lite att jämföra med,visst det var knapert ibland
  men det var inga mord och sprängningar varje dag,nu idag så small det i Linköping
  och verkar inte ha varit någon Kinapuff.Jag vet inte ännu var för hårdingar som varit framme.

  Gillad av 2 personer

   • Maja Dacke 2019-06-07 / 13:52

    Tyckte mig höra att det bland butiker på botten finns/fanns en körskola. Sådana är väldigt eftertraktade i Malmö men smäller inte så högt där …

    Gilla

  • Gunnar Karlsson 2019-06-07 / 12:51

   Janne, du kan vara rätt säker på att de inte heter Kalle & Bosse….

   //Gunnar

   Gilla

  • Sven 2019-06-07 / 22:53

   Polisen har kommit fram till att det är kriminella som har utfört sprängningen. Bra tänkt. Har de anlitat Ms Marple?

   Gilla

 18. Hacke 2019-06-07 / 12:31

  Sossarna gräver bokstavligen sin egen grav. Men det förstår de sannolikt inte själva förblindande som de är av sin egen totalt förvrängda form av godhet.
  De gamla som oavsett vad partiet hittar på för galenskap alltid röstar s dör ut samtidigt som nästan inga unga röstar s idag. Återstår bara den ständigt växande bidragsinvällningen och den redan etablerade valboskapen och äggkläckningsmaskinerna från muslimska länder.
  Men så snart ett muslimskt parti bildats, vilket sannolikt inte är långt borta, torde sossarnas saga vara all.

  Frågan är när/om resterna av de stackars svenska väljarna hinner inse bedrägeriet innan partiet är historia. För alla kan väl inte vara ombudsmän eller ha någon annan form av medberoendeställning.
  Ett parti som enbart har lögner, förtal och skrämselpropaganda på programmet ska naturligtvis heller inte ha någon plats i politiken.
  De gamla riktiga sosseledarna torde rotera i sina gravar när de ser utvecklingen och sådana fähundar som Johan Persson inte bara i leden utan bland de som går i täten för folkförräderiet.
  Sossarnas tidigare berättigade framgångssaga kommer att förblekna i det historiska svek och folkförräderi som man gjort sig skyldigt till under de senaste trettio åren.
  Och att se och höra en sådan som Löfven tala på nationaldagen/svenska flaggans dag betraktar jag som Sverigevän som ren provokation och en form av flaggskändning.

  Gillad av 4 personer

  • Maja Dacke 2019-06-07 / 13:49

   Hacke, det behövs inga nya muslimska partier! Det är bara att ta över de befintliga. Och de partier som kärvar tas över medelst klanröstning i senare skede.

   Så enkelt!

   Löfven et comp är redan långt borta ur siktet när det sker – NY, Panama lr Miami … … Om han klarat livhanken. Tester sker lite varstans – kanske i Linköping.

   Gillad av 2 personer

 19. Gunnar Karlsson 2019-06-07 / 11:49

  Off topic.

  Sossarna har i flera decennier mycket metodiskt lockat/importerat hit folk från MENA-länderna, med det enda syftet att utöka sin egen väljarkår.

  För att kamouflera denna verksamhet har man svept in den mängder med olika humanitära snyftdimmor, och de hitlockade kallas medvetet för flyktingar, trots att de flesta inte på något sätt är det, utan de är som Göran Persson uttryckte det, ekonomiska turister, eller med ett annat ord parasiter.

  Eftersom syftet med verksamheten är att köpa röster så är det primära kriteriet på de personer som lockas hit, att de skall vara lättlurade, ju mer desto bättre, det är därför inte förvånande att en mycket stor del saknar all form av utbildning och t.o.m. är analfabeter.

  Låt oss göra ett litet räkneexempel, säga att man under den senaste 20-årsperioden importerat en miljon personer och antag vidare att endast 65–70% (mycket lågt räknat) av dessa följer bidragsgivarnas uppmaning att rösta på sossarna, så innebär det 650-700 tusen sosseröster, de är många mandat i kommuner, landsting och Riksdagen !! eller vad sägs om detta lilla exempel från verkligheten, Herrgården i Malmö…..

  https://data.val.se/val/ep2019/slutresultat/E/valdistrikt/12/80/0809/index.html

  Det kostar självklart en hel del att muta och smörja valboskapen, detta i forma mycket väl tilltagna bidrag av olika typer, positiv särbehandling av typ gräddfil i bostadskön och i sjukvården, men det är inte sossarna som står för fiolerna utan du och jag !! i form av höjda skatter, försämrad sjukvård, barnomsorg, äldrevård och skola !! Fy fan !!

  //Gunnar

  Gillad av 7 personer

  • Maja Dacke 2019-06-07 / 13:41

   Instämmer i ditt sista utrop. Gunnar.

   Gillad av 1 person

   • Gunnar Karlsson 2019-06-07 / 15:42

    Maja, hoppas verkligen inte det var det sista…..

    //Gunnar

    Gilla

  • Spiro 2019-06-07 / 18:54

   En träffsäker salva.

   En ljusglimt i mörkret
   https://samnytt.se/samhallsnytt-gar-om-sydsvenskan-pa-natet-nastan-6-miljoner-besok-under-maj/
   Det mediemonopol som den svenska regeringen och ett fåtal oligarkfamiljer åtnjöt i Sverige under många decennier är på väg att försvinna och våra läsare med sina donationer är en viktig, oersättlig del i denna process. Vi är bara i början på en lång väg, men äntligen blir propagandamegafonerna utmanade på riktigt. Vi planerar att rekrytera fler journalister och satsa ännu mer på grävande journalistik och eget material. Att bli större än Sydsvenskan är naturligtvis bra, men det är inte det slutgiltiga målet. Med hjälp av våra läsare hoppas vi att bli ännu större och nå ännu fler svenskar – så att de verkliga hatsajterna som Sveriges Radio, DN och Aftonbladet på sikt ska kunna förpassas till historiens soptipp.

   Gilla

  • Lars Johansson 2019-06-07 / 19:44

   Nu kommer vi till den punkt då sossarna kommer i underläge! De har köpt röster för våra skattepengar som ska gå till andra folk,inte till oss som betalt allt detta! Nu kommer det att bita sossarna i ändan! Varför ska muslimerna fortsätta att hålla avtal när de ökar så mycket och att det är helt ok att ljuga för att få sin vilja fram! Så vad kommer att hända vid nästa val?

   Gilla

  • Sven 2019-06-08 / 08:52

   Sverige ska enligt olika listor vara ett av de minst korrupta länderna i världen. Men är detta inte politisk korruption? Sverige borde vara längre ned på dessa listor om man räknar och tänker rätt.

   Gilla

 20. Sven 2019-06-07 / 10:54

  Svaret är som du säger ”Man vill inte vara en del av den svenska gemenskapen. Man har vare sig religion eller kultur gemensamt med det svenska samhället.”

  Men också ett mer aggresivt där man vill byta ut svenska högtidsdagar mot muslimska. Motsvarande skedde för ca 1000 år sedan när kristendomen lade sina högtidsdagar på dagar som var ämnade för firandet av Oden, Thor, Freja etc.

  Gillad av 3 personer

 21. Rolle 2019-06-07 / 10:05

  Stefan far med lögner igen.
  Riksbluffen talar på nationaldagen: -”Få saker var bättre förr”
  ”Du hyllar ditt Sverige, det land i världen som blivit ett skräckexempel,
  det land i världen som varje dag rånar hårt arbetande svenskar och öser
  skattepengarna över de som aldrig bidrar.

  Vet du vad du har gjort, Stefan Löfvén, du har gjort precis tvärtom. Du har regerat Sverige från framgångar till fattigdom.”
  http://soldatmamma.blogspot.com/2019/06/riksbluffen-pa-nationaldagen-fa-saker.html#comment-form

  Gillad av 3 personer

 22. Robban 2019-06-07 / 09:42

  De ska naturligtvis inte integreras, de ska hem!
  Bidragen är nyckeln som får det gjort på ett humant sätt!
  Dra in allt! Erbjud sedan en generös respeng!
  Jaghhar för övrigt jättesvårt att förstå hur en muslimsk ”flykting” kan hamna i Sverige!
  Vad jag vet, så har vi inga muslimska länder som grannar och inte heller grannländer, där krig, ofred, svält, förföljelse, naturkatastrofer etc pågår! Rätta mig gärna om vi har något av det?
  Då återstår bara tre saker som skulle kunna göra att muslimer i stora antal söker sig till Sverige!
  * De är alla eftertraktade arbetskraftsinvandrare, med jobb och bostad ordnat!
  * De har alla en okänd åkomma, som endast Sveriges natur och väder kan bota!
  * De är alla bedragare och skojare, som söker sig ett bättre liv på svenska skattebetalares bekostnad!

  Jag har för övrigt en rätt god bild av vilken kategori jag anser att de hör till!

  Gillad av 9 personer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s