HOTET MOT NATIONEN

På midsommarafton stannade jag till vid några midsommarfirande på Öland. Väldigt lokala tillställningar. Kan konstatera att det är väldigt svenska och traditionella firande jag sett. Inte en enda människa från tredje världen, inga muslimska slöjor. En hel lång rad med traktorer med vagnar klädda med björkar som kört gammal som ung till midsommarfirandet. Så långt ifrån det mångkulturella infernot man kan komma som råder i flera svenska städer idag. Svenskarna har i stora skaror flytt ut till landsbygden under midsommarhelgen. Precis som så många gjort i hela sitt liv. Undrar hur många som reflekterar över lugnet på landsbygden. Storstadsmänniskorna kanske till och med uppskattar lugnet i landsbygdsidyllen. Idag kanske inte bara storstadsmänniskor flyr till landsbygden så fort de kan. De flyr från det mångkulturella helvetet som breder ut sig i städerna med sina utanförskapsområden.

Lyssnar ikväll på lite blues på Spotify och en kvinna sjöng en blueslåt där en strof i refrängen var ”open your eyes, and close your mouth”. Jag erkänner villigt att jag omgående tänkte på 7-klöverns politiker. Det är hög tid att de öppnar sin ögon och ser verkligheten och att de stänger igen munnen och istället försöker reflektera över tillståndet i landet.

Men samtidigt tror jag att mängder av dessa midsommarfirande också måste öppna sina ögon om de vill komma tillbaka till landet och landsbygden och fira midsommar på samma sätt i framtiden. Sverige raseras just nu rasande takt och 7-klöverns politiker röstade i veckan för en generösare anhöriginvandring till vårt land. Idioter!

Hur dumma i huvudet är dessa politiker? Vi borde istället stänga gränsen och sätta en stoppbom på Öresundsbron! Inte en person över bron utan giltigt tillstånd.

När jag tänker på hur tidigare generationer kämpat och gått ut i krig för nationen Sverige och sedan ser hur dagens sjuka sjuklöverpolitiker ger bort nationen till de nyanlända så blir jag fullständigt frustrerad och grymt upprörd. Tur att det inte finns någon rödgrön politiker inom synhåll. Jag skulle göra mig verbalt olycklig.

De är inte naiva, de är inkompetenta och ryggradslösa ynkryggar. Om man nu kan vara en ynkrygg utan ryggrad.

Hur många har läst de så kallade ”säkerhetsföreskrifterna” för Malmö kommuns anställda som rör sig ute hos brukarna. Samhället och rättsväsendet har fullständigt förlorat kontrollen över vissa delar av landet. Det jävliga är att samhället har inga resurser att sätta in mot detta mångkulturella helvete! När inte polisen klarar uppgiften vem skall då hantera situationen?

7-klöverns politiker har inte ens förstånd att sätta stopp för fortsatt invandring!

Malmö regler personal 

Befinner sig landet Sverige i ett krigstillstånd? Hur har vi kunnat låta det gå så långt att dessa regler måste skrivas för Sveriges tredje största stad? Hur många fler kommuner har liknande regler för sina anställda? Hur många privata företag i Malmö informerar sina anställda på samma sätt.

Massinvandringen är ett hot mot nationen Sverige! Men framförallt är det enligt min mening islam och islamiseringen som är grunden för den negativa utvecklingen. 

Massutvisningar och återigen massutvisningar av hela familjer och hela släkter. De som kommit över Öresundsbron och vägrar att inordna sig i det svenska samhället skall tillbaka samma väg.

Sverige behöver inte anhöriginvandring. Sverige behöver anhörigutvisningar av hela kriminella familjer! 

Vi vet alla vilka den tredje statsmakten är. De som driver politikerna framför sig med sina drev mot oliktänkande. Peter Wolodarski, Tomas Mattsson, Jan Helin med flera som sitter på sina höga hästar och pissar på folket. Jag är övertygad om att de alla befinner sig på landet den här helgen och firar ett traditionellt midsommarfirande, långt ifrån det mångkulturella helvetet som de i allra högsta grad är medansvariga för att ha skapat.

De borde landsförvisas till ett kriminellt, mångkulturellt utanförskapsområde tills de tillfrisknat. Om det nu inte är en obotlig åkomma bland chefredaktörer och medietoppar i Sverige. Jag avskyr dem alla!

31 reaktioner på ”HOTET MOT NATIONEN

 1. Thor 2019-06-23 / 23:53

  Apropå kriminella familjer. Jag har tidigare skrivit här på bloggen om arabföretaget Rami Care. 14 miljoner i assistansbedrägeri dömdes de för. Men hela 563 miljoner hade Försäkringskassan betalat ut sedan 2012. Jag har en obehaglig känsla av ”locket på” för utredning av den övriga dryga halvmiljarden. Åtalet och domen avseende de 14 miljonerna var nödvändigt för det politiska etablissemanget för att åtminstone få stopp på tjyveriet. Men om det skulle uppdagas att den driftige arabföretagaren orättmätigt kommer över mer än en halv miljard kronor, var nu pengarna kan finnas, borde till och med zombie-svensken vakna till och kräva Löfvens avgång. Därför: locket på.

  Gillad av 2 personer

 2. Gunnar Karlsson 2019-06-23 / 19:18

  Lite Off Topic (kanske)

  Är det något som blixtsnabbt kan få mig upp i det röda fältet, så är det personer som naivt hävdar att muslimer är så snälla och trevliga eller något liknande korkat. Dessa personer vet inte mycket, de har definitivt inte en aning om hur dessa barbarer har brett ut sig och förslavat mycket stora landområden de senaste tusen åren.

  Dessvärre är okunskapen mycket utbredd även bland våra svenska politiker, vilket är mycket skrämmande och håller på få oreparerbara konsekvenser. Idag bjuder Petterssons blogg på en crash course om den muslimsk expansionen, vilken jag starkt rekommenderar.

  https://petterssonsblogg.se/2019/06/23/aftonbladets-anders-lindberg-ar-fullstandigt-livsfarlig/

  Inte nog med det, i ett annat inlägg på samma blogg finns en sammanställning över Johan Westerholms hittills publicerade artiklarna i serien om Muslimska Brödraskapet, en serie som är både intressant och otäck.

  https://petterssonsblogg.se/2019/06/23/det-muslimska-brodraskapet-2/

  //Gunnar

  Gilla

  • Thor 2019-06-23 / 23:41

   Det finns säkert en mängd sympatiska muslimer som inte vågar ta avstånd från sin s.k. religion. Förståeligt. Det finns tyvärr de som förställer sig mycket obehagligt. TV-dokumentären ”Terror i öknen” visades på Kunskapskanalen för ett antal år sedan. Handlar om ett gasprojekt i Algeriet som våldgästades av islamister och där personal från väst togs som gisslan. Den muslimska personalen från kantinen som hade varit hur trevliga som helst förbyttes nu till vitglödande hatare mot västerlänningarna.

   Gilla

   • Gunnar Karlsson 2019-06-24 / 03:38

    Thor, det du påstår håller jag IOFs. inte för otroligt, men jag har personligen aldrig träffat en sympatisk muslim. Det jag skrev syftade inte på personnivå utan på det stora kollektivet, de blodiga erövringskrigen som olika muslimska grenar har ägnat sig under de senaste 1 000 åren och som fortfarande pågår, talar sitt tydliga språk, läs gärna Petterssons sammanställning en gång till här.

    https://petterssonsblogg.se/2019/06/23/aftonbladets-anders-lindberg-ar-fullstandigt-livsfarlig/

    //Gunnar

    Gilla

 3. turrim 2019-06-23 / 18:17

  Inte lönt att ens bli irriterad över fjantskriverierna i Expressen. Låt Thomas Mattsson sitta i sin redaktion med sina usla skribenter och tro att han är betydelsefull.

  Gillad av 1 person

 4. Cosmik Debris 2019-06-23 / 14:54

  Expressen 5 februari 2019:
  ”Isabella Löwengrip vill bli klimatsmart – och hoppas sextonåriga miljöaktivisten Greta Thunberg kan komma till undsättning”

  Expressen 23 juni 2019:
  Löwengrips galna vår i lyx – kostar mer än hon tjänar
  ”I sin blogg visar Isabella Löwengrip upp sitt lyxiga liv med dyra bilar, motorbåt, egen kock och flygresor över hela världen med privatjet.”

  Kom Greta till undsättning? Blev Blondinbella klimatsmart?

  Är svenska folket grundlurade?

  Gillad av 1 person

 5. Maja Dacke 2019-06-23 / 13:35

  Thoralf: ”Om man nu kan vara en ynkrygg utan ryggrad.” Tillåt mig skratta mitt i allt eländet!

  Men … dessa ynkryggar lämnar inte frivilligt ifrån sig makten, och de har infiltrerat alla myndigheter och organisationer.

  De som kallar sig kulturarbetare är ofta lata flumnissar och marxister – jag känner flera som jag lämnat bakom mig de senaste åren.

  Och glöm inte följa Ledarsidorna.se dagligen för att förstå hur eländet ser ut bakom ridåerna.

  En sak att tänka på: Alla invandrare i Sverige – och där ingår även MENA-muslimer – är inte överens med Muslimska brödraskapet om hur Sverige ska styras.

  Glöm inte detta!

  De muslimer som liksom vi vill bevara Sverige svenskt har det faktiskt svårare att ta avstånd och tvingas mer än vi att hålla käften.

  Kom ihåg detta!

  Gillad av 1 person

 6. Robban 2019-06-23 / 04:47

  Tror tyvärr inte att moder Svea går att rädda!
  Inte intakt iaf.
  Jag är lite inne på att man istället borde öka på hastigheten utför stupet! Eftersom vi måste slå i botten, innan en förändring till det bättre blir möjlig!
  En annan ”utmaning” blir hur vi får ut iaf 600 000+ av de senaste 5årens ekonomiska migranter!
  Gissningsvis så kommer inte en morot att räcka till, det kommer att behövas en pinne, en riktigt kraftig pinne!
  Som det ser ut, så skulle ex SD och M kunna bromsa utvecklingen, om de bildade regering!
  Tyvärr så räcker det inte med att bromsa utvecklingen, den måste vändas!
  Det skulle antagligen AfS kunna göra! Men inte troligt att de någonsin får 51% som skulle krävas!
  Då återstår inte så många demokratiska alternativ!
  Ge upp eller börja fundera på om inte vår ”demokrati” nått vägs ände!

  Gillad av 2 personer

 7. Cosmik Debris 2019-06-23 / 01:36

  Katerina Janouch på Facebook:

  ”På midsommarafton får jag själv uppleva hur en kvinna klädd i slöja och heltäckande klädsel på en badstrand, i sällskap med en man i bara badbyxorna, i äckel vänder sig från mig när jag solar i bikini. Då funderar jag på vad som krävs för att PK-folket ska få ett alldeles eget “Jimmie-moment”. ”

  Som tidigare sagt. Sverige befinner sig i krig. Vår Fiende är muslimer som för tillfället uppehåller sig i vårt land.

  Det ska bli ändring på det.

  Gillad av 3 personer

 8. Cosmik Debris 2019-06-23 / 01:04

  Expressen: ”Två personer skjutna i Linköping”
  Expressen: ”Larm om skottlossning i Kramfors – en person skadad”

  Sverige befinner sig i krig. Den som påstår något annat ljuger. Morgan ”Lillpotäten” Johansson är en vandrande katastrof och bindgalen psykopat i klass med Fredrik ”Den store” Reinfeldt. Deras härjningar kommer att betraktas som samhällsfarlig sjukdom under Finspångsrättegångarna.

  Wikipedia om psykopati: ”Många begår till följd av störningen handlingar som av majoriteten uppfattas som onda; psykopaten är oförmögen att känna ånger, utan kan tvärtom skryta med att ha kommit strafflöst undan. ”

  Gillad av 3 personer

 9. Thomas 2019-06-23 / 00:48

  Midsommar innebär inte frid och kärlek i Sverige.
  Våldet fortsätter med oförminskad styrka,
  Ett axplock bara idag är skottlossning i Kramfors, flera skjutna i Linköping
  polis knivskuren i Angered. Kvinna misstänkt mördad i Tensta.

  Det är ta mig tusan helt galet att inte fler svenska bryr sig.
  Ut med packet bara! De har inte i Sverige att göra.
  Och stolpskott som Alex Schulman skriver ännu en gång en krönika i exp ( kan inte länka nu) som är så patetisk.
  AS hånar USA och Storbritannien i allmänhet och i synnerhet Trump och Boris Johnson. 2 stora länder som nu kan styras av lögnare, narcissister och opportunister enligt AS-et.
  Han glömde Sverige . Vi styrs i högsta grad av en ledare som är en lögnare, narcissist, opportunist.

  Jag hoppas verkligen Boris Johnson blir vald till pm. Då blir det brexit så det sjunger om det.
  Dessutom kan man inte annat än gilla en man som BJ som kallat muslimska slöjbeklädda kvinnor för brevlådor.
  Det finns hopp för god save the queen.

  Gillad av 3 personer

 10. ltsundelin1950 2019-06-22 / 18:00

  Kul siffror.

  2014 var, enligt Arbetsförmedlingen, den öppna arbetslösheten 400.000 st personer. 2019 och med 523.000 st nyinflyttade (2015-2018) säger Arbetsförmedlingen att den öppna arbetslösheten är 360.000 st personer.

  Gillad av 1 person

 11. Hacke 2019-06-22 / 17:36

  Tack Thoralf! Inspirerande och mycket bra rutet på denna en av de sömnigaste dagar i det sovande folkets land.

  Gillad av 2 personer

 12. Cosmik Debris 2019-06-22 / 17:27

  Sveriges Radios Studio Ett hade ett intressant inslag om invandring, mångkultur och rädslan för ordet rasism. Mustafa Panshiri, Theodor Kallifatides och Trifa Abdulla debatterar.

  Särskilt intressant är dessa ord.

  ”Många invandrare vill inte ha mångkultur. De som framför allt förespråkar mångkultur är etniska svenskar som inte bor i mångkulturella områden”

  Bra, då ger vi muslimerna och ”afrikanerna”, i en tioårsperiod – Malmö. Alla muslimer tvångsförflyttas till Malmö. Där kan muslimerna bo i väntan på utvisning eller repatriering. Hela landet ska INTE förstöras.

  Gillad av 1 person

 13. Gunnar Karlsson 2019-06-22 / 16:01

  Av våra enfaldiga och obotligt korkade sossepolitiker får vi alltför ofta veta att Sverige är så fantastiskt, vi är bäst på allt. Eftersom jag själv jobbat en del utomlands vet jag att allt det där tramset bara är lögn och förbannad dikt.

  Sverige kanske var fantastiskt för 40–50 år sedan, men med decennium efter decennium med totalt intelligensbefriade politiker vid makten så har landet successivt blivit en bananrepublik.

  Hittade en läsvärd artikel på anthropocene.live, Lars Berns blogg, skriven av en person vid namn Anders Thorén. Denne person har efter 30 års utlandstjänst just återkommit till Sverige, och hans berättelse avslöjar på ett otäckt hur illa det är ställt med landet.

  https://anthropocene.live/2019/06/19/postindustriella-servicesamhallet/

  //Gunnar

  Gillad av 2 personer

 14. Gunnar Karlsson 2019-06-22 / 15:24

  Det kostar på att öppna sina dörrar, det har både Sverige och Tyskland fått erfara.

  Den stora skillnaden mellan länderna är att Tyskland nu gör något åt saken medan de svenska ministrarna bara sitter och gapar och i vissa lägen t.o.m. förnekar att problemet ens existerar.

  IOFs. är jag inte speciellt förvånad med en inrikesminister, Damberg, och en justitieminister, Johansson som båda två har en intellektuell kapacitet som inte ens når upp till nivån av ett medel begåvat guppy, så blir det som det blir.

  https://ledarsidorna.se/2019/06/kriminella-klaner-ett-allt-storre-problem-i-tyskland/

  //Gunnar

  Gillad av 1 person

 15. Anonym 2019-06-22 / 13:21

  Rent evolutionärt så är västvärldens tid över.
  Romarriket rönte väl ett liknande öde.
  Jag tror att välfärden skapar svaga och dekadenta medborgare som inte har förmåga att se utanför den egna bubblan. Detta är tyvärr inget som går att komma åt, verkar.
  Alltså är vi dömda till undergång.
  Tragiskt, men uppenbart.

  Avvecklad välfärd och minimalt skatteuttag är det som gäller i globaliseringens fotspår. Och det var ju givetvis precis det som den vänsterliberala globalisteliten hade planerat.
  Det blir ett bryskt uppvaknande för många…

  Gillad av 1 person

  • Stig Bergmans 2019-06-22 / 16:10

   Am dreitzigsten Maj kommt der Weltuntergang
   wir leben nicht mehr lang, wir leben nicht mehr lang
   (und so weiter)
   upptecknat på en sjömanskrog i Hamburg på 50-talet

   Gilla

   • Monica Eliasson 2019-06-22 / 21:56

    Trevligt med ett tyskt språk- och kulturinslag! Som mångårig tysklärare kan jag ändå inte låta bli att korrigera lite grand. Det stavas: dreißigsten Mai. Den kluriga stavningen har inte blivit lättare efter den tyska stavningsreformen på 1990-talet.

    Gillad av 1 person

 16. Baloo 2019-06-22 / 12:56

  Samtliga städer börjar slumma igen och det går fort nu. Märks inte minst i Kalmar.

  Gillad av 1 person

 17. Thor 2019-06-22 / 11:22

  De som kommer över Öresundsbron, just det. Det är inte bara de som vägrar inordna sig i det svenska samhället som ska sändas tillbaka. ALLA ska sändas tillbaka, helt enligt Dublinförordningen. Jag mådde illa under 2015 när extatiska socialtjänstkärringar i Malmö rusade runt och med darr på stämman, gråtfärdiga av lycka berättade i Statstelevisionen hur många hotellrum de lyckats få fram. Det var under megainflödet hösten 2015. Alla skulle sänts tillbaka, helt enligt regelverket. Men icke, och nu sitter vi där.

  Gillad av 6 personer

 18. Roland Salomonsson 2019-06-22 / 11:04

  Möjligen OT – men…
  Nu bevisas det hur L är kapat av en kulturmarxistisk elit. Kulturmarxism är praktiskt en ANTIDEMOKRATISK ideologi (fast själv kallar de sig demokrater).
  Först har L en länsförbundsvis medlemsomröstning, där flertalet län sägs ha röstat för Sabuni. Sedan går den kulturmarxistiska ”aktivistfalangen”, som sannolikt enbart vill skydda de feta arvoderade befattningar de tillskansat sig som L-eliter, ut och säger att medlemsomröstningen inte skall följas, utan varje ombud skall rösta enligt egen övertygelse – underförstått på Ullenhag. De vet att Ullenhag m h a agerandet i Amman är så korrupt och har så många lik i lasten att han inte kommer att ingripa mot L:s internkorruption.

  Fungerar partiernas medlemsomröstningar på detta sätt är det dags för partierna att reformera sina omröstningsförfaranden. Metoderna kan variera, men en metod skulle kunna vara att varje kandidat i förväg anger vilken partiledarkandidat de står för. Skriftligt! Sedan läggs rösterna enligt detta och kandidaten är bunden att rösta enligt ”avtal”. För att förebygga manipulationer, där någon ”huvudkandidat” avsäger sig kandidaturen, och representanten då kan anse sig få rösta hur den vill, så skall även minst ett 2:a alternativ ingå i avtalet.

  Nu är frågan om resterande sanna liberaler inom L är beredda att försvara den ”äkta” liberalismen mot den kommunistiska infiltrationen eller om de ger upp. Notera att ”kulturliberalism/vänsterliberalism” är täckmantel för de infiltrerande KOMMUNISTERNA. Väljer L Ullenhag, så är det bara att gratulera M, KD, SD till att få dela på ca 2% röstandelar av liberala väljare, som tillfälligt söker sig ur sitt havererade L.

  Gillad av 2 personer

  • Monica Eliasson 2019-06-22 / 12:05

   Precis. Jag inser att Sabuni har en mycket förnuftigare och listigare politik vad gäller invandring och mångkultur än Ullenhag. Men, ändå hoppas jag att den galna vänsterfalangen inom L lyckas få Ullenhag vald till partiledare. Då, med Ullenhag som ledare, är folkpartiet förlorat. Och som Roland Salomonsson säger, M, KD och SD får dela på de 2 procenten.

   Gillad av 3 personer

 19. Rolle 2019-06-22 / 10:35

  Läste detta på Samnytt

  ”Mikael Pruttsson • för 5 minuter sedan
  Pratade med en bekant om sossarnas lögner om att volymerna har gått ner, att vi har ett ”normalt” inflöde. Han såg förvånad ut när jag berättade om uppehållstillstånd per år.
  2016: 150 000
  2017: 130 000
  2018: 130 000
  Antalet asylsökningar är mindre intressant, sprid till alla ni känner, folkutbyte pågår!”
  https://samnytt.se/gang-ranade-kladde-av-och-knivskar-30-aring-tvingades-simma-i-gota-alv/

  Snacka om att stramat åt massinvandringen.

  Gillad av 2 personer

 20. Rolle 2019-06-22 / 09:58

  FN:s klimatpanel bekräftar, inga alarmerande trender i klimatet
  ”IPCC, FN:s klimatpanel bekräftar, inga trender av extrema väderförhållanden. Den svaga uppvärmningen under de senaste 300 åren är helt i linje med mönstret under de senast 10.000 år av Holocen (den pågående geologiska epoken). ”
  Noll direkta bevis för att skylla CO2.
  https://petterssonsblogg.se/2019/06/21/fns-klimatpanel-bekraftar-inga-alarmerande-trender-i-klimatet/

  Gillad av 3 personer

  • Roland Salomonsson 2019-06-23 / 20:11

   De vet att CO2 snarare är livsavgörande, och har flera gånger försökt fokusera om världen mot andra gaser, bl a NH4 (metan). Men då visar det sig att denna oxideras så snabbt (någon veckas ”halveringstid” vill jag minnas) att den är utan betydelse. NH4 filtrerar dessutom de frekvensspektra som solstrålningen skickar mot jorden i smala områden i spektrats resp ytterområden. NH4 skyldes på tinande tundror, ve och fasa, – experterna stod i kö för att visa på tinande bubblande tundramark. Men ingen kollade – de bara ljög för världen. Men ryska forskare kollade, och det visade sig att så snart tundrans temperatur var sådan att smältning började, så vaknade myriader av ”hungriga” smådjur, bakterier, svampar etc till liv och käkade metan (= energi) till den grad att det var svårt att ens mäta NH4 i atmosfären över tundran. Det som bubblar och den grötiga marken består av oxidationsmaterial som redan finns i atmosfären, alltså N2, O2, H2O, CO2. Då försökte experterna ett nytt påhitt, nämnligen att metanisar på oceanernas bottnar var på väg att smälta. Katastrof på väg. Men redan grundskolefysiken lär ju ut att vatten på djup aldrig blir kallare än +4 grader (sedan bildas is), men det blir heller inte varmare. De försökte påstå att värme trycks ned mot oceanbottnarna – men har inte hittills kunnat visa en tillstymmelse till onormalheter i oceanerna!

   Det finns dock EN ”gas” som faktiskt fungerar som heltäckande ”växthusgas”. Den filtrerar hela spektrat av solens strålning. Gå ut i solen och pröva själv vad som händer när ett moln skymmer solen. H2O, vatten/vattenånga, är verkligen en växthusgas och uppträder i 1000-tals molekyler där CO2 uppträder i enstaka molekyler. Förvånansvärt att inte bedragarna attackerat vatten som ”farligt”, då vattenånga (moln) faktiskt gör vad de påstår att CO2 gör, men således inte gör i verkligheten.

   Det finns ett 30-tal s k klimatmodeller som påstås kunna prognosticera ”klimatutvecklingen”. Klimat är definierat som en matematisk kalkyl på det samlade vädret i en rullande 30-årsperiod. F ö en perfekt tidsrymd för att kunna manipulera (förfalska) klimatpresentationer. Den rullande tiden borde vara minst flera 100 år lång. Notera att ”klimat” alltså är något bestämt av matematik.

   Så kommer frågan – det finns faktiskt EN klimatmodell som faktiskt sedan presentationen nära har följt datan för den verkligt uppmätta vädertyperna på jorden (klimatet), så då tycker man att världens klimatforskning skulle störta sig över de forskare som driver denna klimatmodell, för att lära sig vad de vet, som de själva inte vet – MEN INTE!

   Den klimatmodellen är RYSK!

   Gilla

 21. Rolle 2019-06-22 / 09:54

  Sista stycket helt perfekt. Instämmer helt.

  Gilla

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s