PRESSMEDDELANDE SD KALMAR LÄN

Detta är jag helt övertygad om att Mattias B Johansson hade full kännedom om när han hävdade motsatsen till Barometerns journalist.

Krister

Det är en ”vit lögn” från MBJ.

Det kommer bli jobbigt för SD Kalmar. Ikväll kan jag säga att det är skönt att inte vara ordförande för SD Kalmar.

16 reaktioner på ”PRESSMEDDELANDE SD KALMAR LÄN

 1. Rolle 2019-07-20 / 09:38

  OT:
  Bruce Bawer: Svenskarnas väg mot kulturellt och samhälleligt självmord
  ”Detta är den sorts galenskap som pågår i Sverige. Mer än något annat land i Europa har landet en regering och media som förnekar verkligheten, ett rättssystem som straffar dem som vågar säga sanningen och ett folk som har hjärntvättats i decennier med den vilseledande lögnen att de har en moralisk skyldighet att ge bort sitt land till fientliga, despotiska främlingar från Långtbortistan.”
  https://juliacaesar.blog/2019/07/19/bruce-bawer-svenskarnas-vag-mot-kulturellt-och-samhalleligt-sjalvmord/#more-12131

  Gillad av 1 person

 2. Cosmik Debris 2019-07-20 / 03:14

  Donald Trump på Twitter: ”I will be calling the very talented Prime Minister of Sweden to see what we can do about helping A$AP”

  “very talented Prime Minister”?

  Donald Trump borde veta att Stefan Löfven är en byfåne, inkompetent och hatad av svenska folket. Absolut inte begåvad!

  Gilla

  • Anders L. 2019-07-20 / 09:42

   Trump är smart. Det kan nu omöjligen leda till en diplomatisk konflikt där UD protesterar mot att Löfven skulle vara högt begåvad.

   Gillad av 3 personer

  • Stig Bergman 2019-07-20 / 10:23

   Trump och Löfven har träffats i Vita huset. (Direkt sänt bl a på CNN.) Trump förefaller mig vara en knivskarp analytiker, men en räv och affärsman av enorma mått och är en speciell politiker med ambition att på sikt turn the tide. Han kan kanske t o m kan säga ”god dag yxskaft” under tiden så det låter som ett ställningstagande.

   Gilla

  • Onkel Björn 2019-07-20 / 17:43

   Ska bli intressant att följa fortsättningen. När jag skriver detta har Trump redan pratat med Löfvén och man ska tydligen ha en återkoppling inom 48 timmar.

   Kan man gissa att en statstjänsteman sätter sig vid telefonen och ringer ett par samtal (Tror inte Löfvén själv gör det). Och inom 48 timmar är rapparen ute i det fria.

   Ministerstyre???

   Märkligt att USA´s president engagerar sig i detta.

   Gilla

 3. Cosmik Debris 2019-07-20 / 00:44

  Egoismens fula tryne dyker upp igen, efter en semestervistelse på Österlen.

  Ann Hebrelein: ”Om några veckor är det tid att lämna friden som präglar den lilla by på Österlen där mitt sommarhus är beläget och återvända till Lund. Medan jag dricker mitt morgonkaffe till fågelkvitter och humlornas surr funderar jag över vad jag ska göra med min bil när vi är tillbaka i Lund. Kan jag ha kvar den i det parkeringshus den stått i sedan årsskiftet?”

  Mitt, jag, jag, jag, min, vi (jag och Erik) och jag.

  Inte

  Vårt, vi, vi, vi, vår, Sverige eller vi

  Gillad av 1 person

 4. Cosmik Debris 2019-07-20 / 00:37

  När verkligheten kryper in i det egna bostadsområdet blir det annat ljud i den socialdemokratiska skällan. Mitt numera hatiska förakt för sossar, miljöpartister, centerpartister och andra socialister är bottenlöst. Jag tål inte ens att se eller höra de egoistiska och falska dräggen längre. Dessa sjuka existenser som har förståndsgåvor i klass med ett blötdjur har förstör ett fungerande land, som snart står på randen till inbördeskrig.

  Kan man inte tänka längre än näsan räcker ska man fanimej inte ha rösträtt.

  DEN GAMLA GRANNEN
  http://iotakt.se/den-gamla-grannen/

  Gillad av 1 person

 5. Jernbeer 2019-07-19 / 23:52

  Förstår inte riktigt på dig alltså…möjligt att han Mattias kände till saken. Men vad spelar de för roll nu? De är väl dessutom bra att personen ifråga nu avgår frivilligt? Vad är problemet undrar jag…..chilla lite liksom.

  Gilla

  • Thoralf A 2019-07-19 / 23:57

   Om en person ljuger en gång så ställer jag mig frågan hur många fler gånger har han ljugit. Hur trovärdig är man då som ledamot av partiets verkställande utskottet och partiets talesperson i energifrågor?

   Gillad av 5 personer

   • Jernbeer 2019-07-20 / 00:48

    Jajo de kan man förstås diskutera. Sedan är det ju mer din subjektiva uppfattning av honom som person…och kanske några andra. Men vad jag tänkte mer var att vad de spelade för roll i detta sammanhanget. Såhär tänker jag, ansvariga företrädare (såsom Mattias) i alla partier blåljuger nog väldigt ofta, Mattias är nog inte ensam om detta om så är fallet. Man säger det som låter bra och sunt för stunden för att skapa så lite skada som möjligt för ens parti, de är så det fungerar i politiken och de kan man förstås tycka vad man vill av. Men ser detta nu som överstökat och avklarat. Personen har avgått vilket är positivt för både partiet i sig och för väljarna. No harm Done som jag ser det case closed. Vet att du har ett personligt agg mot denna personen, alla kan inte älska alla och ni har en historia ihop så kan förstå din syn på Mattias och vad han är för person. Men försök se saker i lite större perspektiv än din egna åsiktssfär. Du är opinionsbildare och säkert intelligent. Försök att tänka logiskt hur saker fungerar ibland. Va också lite mer Opel minded. Detta handlar inte bara om detta ämne men även om andra.

    Enligt min bedömning är ändå Mattias kompetent och kunnig på de han gör. Han verkar vara insatt i de ämnet han jobbar med (energipolitik) så förstår varför han har förtroende av partiet. Han har heller inga större skelett i garderoben, inga större skandaler. Han håller sig på banan vilket vissa tycker är fegt, jag ser det mer som smart. Vill man lyckas i ett politiskt parti oavsett vilket de är måste man ibland vara lite smart och eftertänksam ibland. De kan tyckas låta tråkigt men ibland kan det bara bäst för partiet man representerar men också för en själv om man vill överleva i sin politiska karriär. Så nu har jag pratat av mig.

    Gilla

   • Thoralf A 2019-07-20 / 08:09

    Smart = lögnare

    Varför inte skriva ditt riktiga namn och varför du försvarar MBJ.

    Det du skriver är riktigt tragiskt. Jag har dock andra moraliska principer.

    Idag ljuger MBJ än mer i Barometern och det vet journalisten och MBJ slingrar sig väldigt illa.

    Gillad av 2 personer

  • Onkel Björn 2019-07-20 / 02:44

   Jernberg, All offentlig makt i Sverige utgår från folket och riksdagen är folkets främsta företrädare. Det står i regeringsformen – den grundlag som utgör grunden för vår demokrati.

   Allt för många politiker har inte/eller vill inte förstå detta. En politiker ska därför inte ljuga eller hymla med sanningen när han uttalar sig offentligt. ”Vad är problemet….. chilla lite..” tycker du. Det är just det som är problemet. Att folk inte bryr sig när politiker ljuger.

   Och då blir det som det blir. Vi har idag ett land där det är mer kutym bland politiker att ljuga, mörka och förvränga sanningar. Vi har idag ett land där det mesta inte längre bestämms av svenska folket, utan av politiker och tjänstemän nere i Europa.

   Men vad är egentligen problemet? Låt oss chilla lite.

   Gillad av 3 personer

  • Loa 2019-07-20 / 12:47

   Kompetensen är skrämmande låg på Kalmar kommuns tjänstemän.

   Gillad av 1 person

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s