MUSLIMSKA STALKER PÅ MIN BLOGG

På grund av min återkommande kritik av islam och att jag håller koll på vad muslimer ägnar sig åt i Kalmar så har jag drabbats av några muslimska stalker. De skriver varje dag kommentarer på min blogg. Mina läsare har säkert uppmärksammat några i kommentarerna till mina blogginlägg. Men ni skall veta att merparten av dessa kommentarer raderas omgående av mig. Jag godkänner något enstaka för att mina läsare skall förstå att detta förekommer.

Jag har bett personerna sluta men det lyssnar inte på mig. Jag kan givetvis blockera dem men samtidigt så triggar deras kommentarer igång mig och ger mig bara mer energi att granska och kritisera den sjukaste religionen på jordklotet. En religion som använder våld och återigen våld för att upprätta sin sjuka religion och kultur.

Islam = ISIS och ISIS = Islam, Islam = al Shabab, Islam = boko haram, Islam = al Qaida, Islam = 

Ni har säkert sett kommentarer från dem Omar Daniel Johansson, Andreas Hasslert, Emerick Adolfsson, Maya Fredin och Abdullah As-Sueidi. De är lika sjuka som konvertiten Michael Skråmo. Konvertit som konvertit till islam. Ingen skillnad!

Det är sannolikt personer som misslyckats i det svenska samhället och som nu fungerar som nyttiga idioter för muslimerna i Sverige.

Från och med idag godkänner jag inga mer kommentarer från dessa konvertiter!

47 reaktioner på ”MUSLIMSKA STALKER PÅ MIN BLOGG

 1. Mats 2019-08-20 / 21:17

  Islam som jag vägrar kalla för religion,ty det är en mycket sjuk inavlad pedofil mördarideologi av ren ondska som skall bekämpas till varje pris.Vad beträffar dessa konvertiter så finns ju inte alla indianer i kanoten hos dem,det är inte som det ska där uppe.Skråmo är ju ett ypperligt exempel på dessa dårar.

  Gillad av 1 person

 2. Linda 2019-08-20 / 18:55

  Thoralf, du är bra på att samla in information. Kontakta CSN och försök få fram information om hur många studenter som studerar i Mecca på islamiska universitet. Ganska många blivande Wahabister studerar där med hjälp av CSN-stöd, en av dem är skäggmurveln du nämnt, Abdullah As-Sueidi.

  Gillad av 2 personer

 3. Rolle 2019-08-20 / 17:30

  Det är inte så långt kvar tills hela det förljugna vänsterliberala etablissemanget bryter samman
  ”Det bubblar, jäser, kokar och pyser bland det hårt prövade svenska folket, och vindarna vänder, om än långsamt. I Östeuropa föll järnridån 1989. Kommer 2019 bli året då Sverige åter får tillbaka sitt sunda förnuft och de som förstör landet kickas ut från Rosenbad?
  Det finns hopp. Alla signalerna är samstämmiga: Det är inte så långt kvar tills hela det förljugna vänsterliberala etablissemanget bryter samman och går i tusen ruttnande bitar.
  För verkligheten går inte längre att förneka, det svenska samhällsfiaskot står avklätt för alla att se och det går inte längre att sminka grisen modellsnygg. Det kan bli samma typ av
  explosion som när Stalin-monumentet sprängdes i Prag 1962. Boom! Ljudet
  blir öronbedövande men lättnade påtaglig. Man slipper den förljugna
  propagandan och kan börja arbetet med att bygga upp ett trasigt
  samhälle. Att det är dit vi är på väg märker man inte minst på de
  hysteriska, desperata utspelen och attackerna på sociala medier, där en
  efter en av de politiskt korrekta opinionsbildarna gör bort sig i stor
  skala. De, som älskar att klaga på “tonen” gör sig nu skyldiga till
  allehanda genanta utspel och övertramp medan de frenetiskt försöker
  försvara ett Sverige som med Göran Greiders ord fortfarande fungerar
  “hyggligt”. Jämfört med vad, kan man fråga sig? Inte med det Sverige som
  vi är vana vid, i alla fall.”
  http://katerinamagasin.se/det-ar-inte-sa-langt-kvar-tills-hela-det-forljugna-vansterliberala-etablissemanget-bryter-samman/

  Gillad av 1 person

  • Hacke 2019-08-20 / 18:58

   Jag tycker mig mitt i denna hysteri märka en försiktigt växande skara av vänster/vänsterlibera, ivrigt friserande på sin nya sin image. Detta för att inte behöva stå där med längsta näsan och största skammen när vi nu med verklighetens hjälp skoningslöst närmar oss The tipping point efter 50 års vanstyre.
   Men nätet glömmer aldrig och vi förlåter aldrig det oförlåtliga.

   Gillad av 2 personer

   • Stig Bergman 2019-08-20 / 20:23

    Vem blir exempelvis Expressens nya chefredaktör? The answer is blowing in the wind.

    Gilla

   • turrim 2019-08-20 / 20:30

    Jag hoppas att du har rätt. Men nog är de i så fall få och mycket försiktiga. Samtidigt kan vi konkret märka hur de som nu borde höras på alla kanaler i stället gömmer sig. Rädda för partiledningen att våga satsa ute i sina kommuner. Jag har t ex inte läst att någon SD i Sundsvall eller Emmaboda kritiserar att man sprätter ut 35 000 på Özz Nujen.

    Gilla

  • Gus 2019-08-21 / 13:28

   Tack Rolle . Du skriver den påtagliga sanningen rakt upp och ner. Verklighetens Sverige är en vaken mardröm .

   Gilla

 4. Linda 2019-08-20 / 15:55

  1 EUR = 10,77
  1 US D= 9,72

  Vilken skräpvaluta vi har och så skickar dessa muslimer 50-60k av våra Svenska kronor för att åka på pilgamsfärd till Saudiarabien. Snacka om hur hjärntvättade dessa konvertiter är.

  Gilla

  • turrim 2019-08-20 / 17:14

   Samma i Emmaboda Folkets Hus den onsdagen den 4 september kl 15-16. På arbetstid. Jag hoppas att någon närboende kan delge oss utombys som är nyfikna ett referat. Det är ju gratis att gå dit. Kommer på skattsedeln.

   Vem har bestämt? Vem attesterar räkningen? Vilka och hur många är där; inte namneligen utan typ? Är det kommunanställda på arbetstid? Är det tvång att gå? Vad händer med anställda som vägrar att gå? Någon demonstration med plakat utanför? Vad säger Özz Nujen konkret?

   Ett sådant referat måste komma i alternativa media. Det kommer med säkerhet inte i betalmedia.

   Gillad av 1 person

 5. Cosmik Debris 2019-08-20 / 14:09

  Expressen: ”Oro bland grannar efter dödsskjutningen i Danderyd”

  Så går det när mångkulturen och islam kommer till byn😊👍

  Gilla

  • Cosmik Debris 2019-08-20 / 14:41

   Jan Eliasson bor enligt Google maps 135 meter från Ica-butiken i Stocksund 😊👍

   Expressen:
   ”Flera boende i området är oroliga. – Att det sker ett mord i Stocksund, det har jag aldrig hört talas om tidigare, säger en kvinna”

   ”Ett vittne till TV4 säger att han hört fem skott och att människor skrek i panik. – Jag ser att det ligger en livlös person på andra sidan gatan. Folk skriker i panik och folk ringer till polisen. Sen ser jag hur jag hur ambulanspersonal hjärt- och lugnräddning. Det var jäkligt obehagligt, säger mannen.”

   Gillad av 2 personer

   • Hacke 2019-08-20 / 16:18

    Vältajmad berikning med tanke på att Eliasson i dagarna getts fritt spelrum hos såväl vännerna på DN som SVT och fått breda ut sig med lögner och myter om förträffligheten med fri massinvällning oavsett kvalitet och kvantitet. Och självklart som alltid kemiskt rent från genmäle eller störande följdfrågor.
    Å andra sidan, så länge det levereras gåslever från Östermalmshallen behöver sosseadeln inte nedlåta sig till besök på ICA.

    Gillad av 2 personer

 6. Ban islam! 2019-08-20 / 13:53

  Förbjud islam för muslimernas skull,
  som man förbjöd rökningen främst för rökarnas skull.
  Hade islam varit bannlyst hade Michael Skråmo levt idag och mått bra, liksom hans fru(ar), barn och alla till antalet okända offer för hans tro.

  Gillad av 1 person

 7. Thomas 2019-08-20 / 13:38

  Sverige-Europas soptipp.
  Det känns hopplöst. Inbördeskriget är här.

  Mord, sprängningar, våldtäkter, kidnappningar, is-terrorister lever fritt på våra gator, överfall, rån, upplopp,bilbränder, stenkastningar, skolor som är helt instängslade och bevakade som fängelser numera, vakter på biblioteken osv.
  Och inte en butik kan jag gå in i utan att det finns en eller flera negresser i kassan med slöja.

  Och politiker, journalister, kändisar som tycker att Sd är hotet mot samhällsutvecklingen då Sd vill ha tillbaka det gamla trygga homogena folkhemmet.
  Ja. Alla normala sunda människor med hjärna utan sågspån i vill ha det Sverige som fanns innan det helvete vi har nu. Självplågeri är inte av godo. Politikerna som skapat detta inferno borde inte få gå lösa. Lås in dem.
  Alltid något att Jan Eliasson i sin ombonade miljonärsvåning i Stocksund får känna på verkligheten i sin närhet.
  Och AfS, det mest Sverigevänliga partiet, onämnbara i fake pressen,tig ihjäl AfS tänker pk-packet , är inte ens värda att prata om.
  Det vettigaste partiet! Alla andra inklusive Sd flörtar med globalisering och massinvandring.

  Ta mig tillbaka till dåtiden. Det trygga, ombonade, homogena, trivsamma landet Sverige.
  Då man kunde se annat än mena-pack dra runt på våra gator och torg.
  Det pågår ingen islamisering av Sverige, det är lögn och förtal påstår politiker som t ex den lille Höganäsdiktatorn Morgan.
  Han vet att ljuga den lille falske, viktigast är att sitta kvar på makten och få nya röster.
  Inte många svenskar skulle rösta på sossarna idag, det är muslimerna som är röstboskap för sossarna.
  Jag lämnar snart detta, orkar inte längre se förfallet. Har bekanta som bor och verkar i flera länder som Norge, Portugal, Schweiz, Australien,
  Och på senare tid har jag funderat på Uruguay. Sydamerikas bäst fungerande demokrati.
  Polen, Ungern, Tjeckien, Slovakien är oxå intressanta.

  Tänk på 80-talet- då var Polen ett sogligt land att besöka tyckte vi- sunkigt, gammalt, illaluktande, smutsigt, fattigt. Och Sverige dess motsats.
  Idag är det tvärtom, Polen är ( med en del undantag förstås som alltid) rent, snyggt, tryggt, säkert, rikt, billigt, inga tiggare, inga muslimer, inga kommunister ( nåja🙄)
  Sverige däremot helt nersmetat med islam, muslimer, tiggare, kommunism, våld, otrygghet, skit,tiggare.osv.

  Gillad av 2 personer

  • Cosmik Debris 2019-08-20 / 14:03

   Instämmer i allt.

   Gilla

  • Thor 2019-08-20 / 20:20

   Yepp, Ungern, Polen eller Tjeckien. Bra val, jag är sugen på bostad i Budapest, Gdansk eller Prag.

   Gilla

 8. L8 2019-08-20 / 12:09

  Om man som etnisk svensk konverterar till islam bör man söka vård anser jag. Jag är övertygad om att det är samma kategori människor som i alla tider låtit sig hjärntvättas i all sköns sekter. Svaga stackare som är lätta att hjärntvätta.

  Gillad av 1 person

 9. Ida 2019-08-20 / 11:43

  Abdullah As-Sueidi studerar i Saudiarabien Mecca . Säkerligen med CSN-bidrag från Sverige. Missionerar att få Wabbahism till Sverige = Långa skägg. niqab. Dödsstraff för bögar mm

  Gillad av 2 personer

 10. Roland Salomonsson 2019-08-20 / 11:12

  Alla de kommunistiska varianterna har strävat efter att bygga upp sin politiska ideologi som en religion. Alla har de misslyckats, utom islam. Har de misslyckats, så har de istället kapat någon religion, vilken sedan agerar i enlighet med den politiska ideologin.

  I Ryssland har idag Rysk-Ortodoxin släppts lös och regimen samarbetar med kristendomen. Detta indikerar att kommunismen är död och att regimen omvandlats till typ ”nationalistisk konservativ”.

  Islam lever i Sverige högt på att utge sig för att vara religion (när det passar), men islam kan inte dölja att den enbart är en POLITISK IDEOLOGI (när DETTA passar).

  Gilla

 11. Sven 2019-08-20 / 09:51

  Jag tror du har gjort ett klokt beslut. Det gäller att lägga krafterna där störst resultat ges.

  Gillad av 2 personer

 12. Gunnar Karlsson 2019-08-20 / 08:25

  Jag är inte så säker på att alla dessa troll är islamister. Misstänker att det kan vara frågan om ”vanliga” vänsterblivna tomtar som seglar under falsk flagg i hopp om att någon skall reagera lite väl bryskt och skriver något kränkande om islam. OBS, jag har inga som helst bevis för denna misstanke.

  //Gunnar

  Gillad av 1 person

  • Thoralf A 2019-08-20 / 08:58

   Det är inga troll. Det är konvertiter med egna webbsidor där de propagerar för islam i diverse videoklipp och på andra sätt.

   Gillad av 2 personer

   • Gunnar Karlsson 2019-08-20 / 09:40

    OK, du verkar att solklara bevis, då suddar vi min misstanke.

    //Gunnar

    Gillad av 1 person

   • Roland Salomonsson 2019-08-20 / 11:03

    Troll kan faktiskt ha egna webb-sidor, för att ge sken av att de är existerande fysiska personer. känner du någon ”hacker”, så be denne göra en mer ingående koll, givetvis laglig, så kanske du blir överraskad över resultaten.
    Tänk på att om trollfabriken trixar via ”proxies” och/eller VPN-utpunkter, så kan det till synes se ut som om en är många. Men de ÄR spårbara.

    Gilla

 13. turrim 2019-08-20 / 07:34

  Det otäckaste är att de redan har realt inflytande i politiken och beslutsfattandet. Även i SD som många trodde skulle vara en skyddsmur för Sverige. Sedan går man och utesluter medlemmar som törs driva saken. Nu är tystnaden total i alla partier utom vissa pliktskyldiga slagord i skymundan som snabbt göms undan igen.

  Gillad av 4 personer

  • Hacke 2019-08-20 / 10:03

   Så kusligt avslöjande av vad Morgans polissatsningar verkligen innebär.
   Jag tyckte jag var luttrad vid det här laget men 7-partiets Sverige bjuder ständigt på nya fasor.
   Tack fri media och bloggare. Så länge ni nu får finnas.

   Gillad av 1 person

  • Thomas 2019-08-20 / 21:10

   Lite off topic, en liten betraktelse om en självsvåldig statsminister.

   I helgen höll den självutnämnde landsfadern Stefan det sedvanliga sommartalet. Denna gång i Värmland.
   Inget nytt under solen, flosklerna haglade och det sedvanliga fjäskandet inför muslimer. Och att högerextremism är det största hotet.
   Bla bla. Tröttsamt höra hur skivan upprepar sig.

   Här kommer det tal som Stefan borde hållt.

   ” Kära svenskar i Sommarsverige. Jag vill börja med att be om ursäkt.
   ””Vi har vart naiva” har jag upprepat ofta , fel av mig, jag har varit naiv, inte ”vi”
   jag har klistrat nazism och främlingsfientliga mot Sd och dess sympatisörer i allmänhet, och mot Åkesson i synnerhet.
   Det beror på att jag själv har nazistiska rötter.

   Jag trodde att muslimerna ville anpassa sig när de får komma hit, det var feltänkt av mig.
   Jag tog inte folks oro på allvar om massinvandringen från helt andra kulturer än vår.
   Jag tog inte kvinnoförtrycket inom islam allvarligt, jag trodde att de skulle anpassa sig till vårt jämställda samhälle.
   Jag tänkte att ensamkommande män skulle vara en tillgång, inte en börda och fara.
   Jag insåg inte riktigt hur otrygga kvinnor blivit sista åren pga många män från dessa dysfunktionella länder invandrar hit.

   Jag insåg inte att det var fel att utse Annika Strandhäll till minister. Hon är inte så smart.
   Samma med Anders Ygeman och Morgan Johansson, misstag att utse dem. De 2 är inte så bra.
   Att kritisera islam har jag vägrat, det är slut på det nu.
   Att kritisera mörkhyade har jag inte vågat, lättare att kritisera vita män,
   Ett feltänk av mig, problemen blir bara större av att sopa det under mattan.

   Jag lever priviligierat, jag och min Ulla, vi har en fin bostad, livvakter, god lön, folk passar upp oss, jag har inte tänkt på den riktiga världen utanför min bubbla.
   Jag inser nu att även om jag inte är utsatt så finns det fattiga svenskar som lever på gatan, det finns bostadslösa som vackert får vänta i evinnerliga tider på bostad när nyanlända ska ha förtur.
   Det är slut på det.

   Svensken först, inte ska vi vara hela världens socialkontor? Så rikt land är inte Sverige. Vi ska inte ha böneutrop i våra svenska samhällen.
   Vi trodde..ehh.. menar.. jag trodde Sverige kunde bli hela världens mest humana land.
   Att andra skulle se upp till oss som goda. Som förebilder. Jag tänkte inte på att folk tar med sig sina värderingar och sin kultur och sin kvinnosyn.
   Vi sossar har alltid trott att alla innerst inne är ”svenskar”, att alla i hela världen vill leva så som vi gör med klimatskam, gräddfil för muslimer, pridetåg för 3 -åringar, byta kön, hatar oss själva och hyllar allt utifrån etc.

   Men tydligen är det inte riktigt så har jag fått se och höra nu. Det var omvälvande.
   Det finns tydligen hedersvåld, barnäktenskap, gängskjutningar, gängvåldtäkter, bilbränder, upplopp,sprängningar, knark, rån, mord, överfall, stenkastning som inte har det minsta med Sd att göra. Eller med etniska svenskar inblandade.
   Det är invandringen som har gått överstyr, det blev för mycket.
   I Sverige ska inte kvinnor bära slöja. Ingen Moské är hädanefter aktuell för bidrag.

   Jag tar mitt ansvar och kommer att avgå.
   Jag Stefan tar konsekvenserna av det havererade mångkulturella fiaskot.
   Tack för mig, jag ska börja en svetskurs på Hägglunds nu och hjälpa MoDo komma tillbaka till shl.

   Gilla

 14. Ludvig 2019-08-20 / 07:19

  Tack Thoralf, för att du vågar skriva sanningen!

  Gillad av 3 personer

 15. Rolle 2019-08-20 / 07:13

  Helt rätt inställning och ett klokt beslut.

  Gilla

 16. hasp 2019-08-20 / 06:24

  Tack för det, Thoralf.

  Medeltidsmänniskor har inte i civiliserade sammanhang att göra.

  Gilla

 17. Gunnar Karlsson 2019-08-20 / 04:30

  Tack Thoralf, för ett mycket klokt beslut, mitt blodtryck kommer nu att sjunka till en betydligt lägre och hälsosammare nivå.

  Trollen tillför absolut ingenting, mer än ilska och frustration. De får väl skaffa sig egna bloggar, inte för att jag kommer att besöka dem !!

  //Gunnar

  Gillad av 3 personer

 18. Robban 2019-08-20 / 04:12

  Jag tror tyvärr att vi behöver se över religionsfriheten!
  Frågan är hur det ska göras i en demokrati!
  Får islamisterna fortsätta obehindrat, så kommer det sluta med någon form av våldsam kraftmätning!
  Jag tror iof att en sådan vinns av den goda sidan, men det blir en dyrköpt seger!
  Bättre att stoppa det innan det går så långt!

  Gillad av 2 personer

  • Lennart Karlsson 2019-08-20 / 15:35

   Om inte domstolsväsendet givit upp så fort som skedde kunde man använda svenska lagar.
   Den som hetsar till våldsanvändning skall åtalas och utvisas, dvs alla muslimer och kommunister!

   Gilla

 19. Laglydig 2019-08-20 / 02:16

  1) Vi vet alla att islam är en våldsbejakande, kvinnoförtryckande pedofilsekt som inte har något som helst existensberättigande i en upplyst demokratisk värld! Tyvärr har vi en regering och en majoritet av riksdagen och drygt 80 % av väljarna som inte har insett det ännu! Det värsta är att vi som insett det har förlorat yttrandefriheten!

  2) Låt dig INTE provoceras av dessa våldsbejakande idioter som tillber mördar- och pedofilsektens s k profet! Spara ner och dokumentera allt! Säkerhetskopiera IP-nummer etc och Polisanmäl (nej det kommer inte leda till något, just nu, men då sparas det ner där också)!

  3) Radera alla inlägg som kommer från dylika individer!

  Gillad av 2 personer

 20. Thomas 2019-08-19 / 23:57

  Förvånad mig inte det minsta! Muslimer kan inte hantera yttrandefrihet och annan uppfattning än total underkastelse inför islam.
  De är förlorare. Muslimer är totalt väck. Jämna varje moské med marken i Sverige, vi ska inte ha tillbaka pestens tid.
  Sverige är kört om vi inte skickar iväg alla islamister. Jag ser så många muslimer i min stad att det är som att försöka döda flugor, det kommer alltid tillbaka och fler blir de. Jag mår illa.
  Kör hårt Thoralf. Och fortsätt granska islam. Många vågar inte det. Så illa är det.
  Sverige är ju dom sagt mer eller mindre kört. Politikerna har gett walk over. Ingen bryr sig om förfallet. Och våldet. Nytt mord ikväll med inblandade kriminella babbar. Till och med i finare kvarter. Så fortsätter nedgången. Sverige är totalt förändrat på bara nått eller några decennium.

  Gillad av 4 personer

 21. Anders 2019-08-19 / 23:40

  Skit i dem. Det finns annat att fundera på, tex varför allt inklusive vår valuta går käpprätt ner i källaren sedan en lång tid.
  Orsaken är såklart en av de du nämner, men vilka ligger bakom det här, tja man får gissa bäst man vill. Själv kan jag inte sätta fingret på det

  Gilla

 22. Cosmik Debris 2019-08-19 / 23:14

  ”ger mig bara mer energi att granska och kritisera den sjukaste religionen på jordklotet”

  En liten rättelse.

  Det ska vara: ”ger mig bara mer energi att granska och kritisera den sjukaste politiska ideologin på jordklotet”

  Rätt ska vara rätt.

  Gillad av 1 person

 23. Cosmik Debris 2019-08-19 / 23:10

  Det är fantastiska nyheter för en cyniker att skottsalvorna nu viner runt knutarna i Stocksund. I Stocksund bor ärkesvinet Jan Eliasson.

  Det blev inget kompetensregn. Det blev ett kulregn i stället. 👍👍😊

  Danderyd: man ihjälskjuten, 2019-08-19
  https://www.flashback.org/t3068269

  Gillad av 2 personer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s