SÅ INDOKTRINERAS BARNEN PÅ FÖRSKOLAN

Trumpna Donald

Jag fick ikväll ett meddelande från min dotter om en bok som tydligen köpts in till förskolor i Linköping. Boken heter Bosse & Bella och trumpna Donald. Den har säkert köpts in av många andra kommuner också gissar jag.

Boken är skriven av Måns Gahrton, som är brorson till Miljöpartiets före detta riksdagsledamot Per Gahrton. Så man kan ju gissa hans politiska hemvist om man nu skulle tvivla efter att man sett bokens innehåll.

Så här presenteras boken av ett bokförlag.

”En ny kille, Donald, har börjat på Bosse och Bellas förskola. Han har ljust lockigt hår med flygig lugg och ser sur och bestämd ut. Donald har nyss flyttat in i det vita huset alldeles intill lekparken där barnen brukar leka.

Redan den första dagen märks det att Donald vill bestämma, om allt. Han bygger en mur i lekrummet för att stänga ute de andra barnen. Han slösar med el och äter upp alla bullar som barnen bakat tillsammans.”

Jag tror ingen tvivlar på vem som avses efter den beskrivningen. Det handlar om att i allra högsta grad indoktrinera barnen i vem som är god och vem som är dum och elak.

USA och Donald Trump är hatad i vänsterkretsar.

Här kommer några exempel från boken.

Trumpna Donald 1aTrumpna Donald 2a

Trumpna Donald 3a

Ännu ett exempel på hur de rödgröna partierna indoktrinerar barnen på förskolan eller i grundskolan. Det förekommer säkert på alla nivåer men är sannolikt mer utstuderat ju äldre barnen är. Ett exempel idag är säkert också klimatalarmismen och den så kallade klimatkrisen, som säkert hamras in i barnens medvetande. Ett annat exempel är prideveckan på förskolor och grundskolan. Nåde den som har en annan uppfattning än de politiskt korrekta. De skall jagas!

Jag är samtidigt övertygad om att det finns förskolepersonal som reagerar på detta men som inte vågar ta upp det på grund av att de är rädda för att mista sitt jobb eller bli mobbad av de politiskt korrekta på arbetsplatsen.

Ännu ett exempel på det goda hatet!

 

Annons

46 reaktioner på ”SÅ INDOKTRINERAS BARNEN PÅ FÖRSKOLAN

 1. Bjurte Bjus 2019-08-24 / 23:08

  Så du menar att Donald Trumps beteende är hedervärt och inte skalla avändas som avskräckande exempel?

  Du kanske rentav vill lära alla barn att bete sig som Donlald Trump?

  Det utvecklingen skulle verkligen vara intressant att följa.

  Gilla

  • Thoralf A 2019-08-24 / 23:19

   Vad är det som Donald Trump gör som är så fel?

   Gilla

 2. Kristian 2019-08-23 / 11:25

  Som sagt var: det finns inget som heter ”lägsta nivå” eller ”anständighetens gräns” för den sidan.

  Men visst blir man förbluffad varje gång …

  Gilla

 3. Laglydig 2019-08-21 / 20:27

  Oskar & Hilma och den stygge Stefan Kapitel 3

  En dag kom en ny flicka till dagis. Hon var till en början väldigt blyg och tillbakadragen.

  När hon hade studerat läget sa hon på sin dialekt: ”Jag tänker hellre äta upp min högra dagis mokasin än att jag leker med Stefan”.

  Till en början gillade Oskar & Hilma det nya Pippibarnet på dagis.

  Strax efter att Annie började på dagiset så började också Ali och Mustafa. Mustafa, eller ”Musse” som han kallades var ett riktigt charmtroll åtminstone bland personalen. Snart kom nya rapporter från de unga flickebarnen på dagis att ”Musse” hade visat snoppen och gnidit den mot flickornas ansikten. Inga tog de unga barnen på allvar! Allra minst Annie som nu var flickornas favoritkompis.

  Den rödhåriga Annie, som nu hade fått en ny lekkamrat i form av den nyinflyttade Ebba, tyckte mycket bra om Muhammed, eller vad han nu egentligen heter, Ali och ”Musse” och önskade fler lekkamrater som var lika dana, hon tyckte bara det var gulligt när de unga pojkarna skrek och bråkade.

  Sakta började Annie tycka mer och mer om Stefan, som dock hade fått en ny lekkamrat som heter Isabella. Bella gillade också Greta.

  Antalet förskolebarn växte på dagis. Nya var nu Muhammed (#2), Abdullah (#2, eller hur det nu var), Musa och Omar. En dag skulle Lina, som gick på högstadiet praktisera på dagiset. Lina var en helt vanlig tjej på 14 år. En dag befanns sig Muhammed, eller vad han nu heter, ensam med Lina. Han började tafsa på Lina som blev aldeles förtvivlad och slog till Muhammed. Det skulle hon inte ha gjort! Muhammed, ja han kanske heter så, fick tag i en brödkavel och slog henne i huvudet så hon tuppade av.

  Dagispersonalen blev bestört när man hittade med Lina med en blodpöl brevid sig och beslöt sig för att DET HÄR HAR ALDRIG HÄNT! När dagispersonalen besökte Lina på sjukhuset så övertalade man henne om alla människors lika värde och att Muhammed, eller vad nu hans namn var, hade haft en svår uppväxt i Långtbortistan.

  Annie och Stefan hade nu blivit bästisar och lekte tillsammans med balla ”Bella”. Man körde stora syenar med bilar på lekplanen och låtsades att man flög flygplan i business class.

  Alla dom andra barnen hade fullt upp med att inte hamna i bråk med Muhammed, som nu hade börjat kalla sig för Abdullah, och hans bråkiga kompisar. Några sökte stöd hos Jimmie och hans allt fler lekkamrater, men dom flesta ville fortfarande helst leka med Steffes gäng.

  Dagisfröknarna tyckte att det var så roligt att alla barnen lekte med varandra och såg inte problemen. Dagisbarnen vågade snart inte prata med andra (om de inte tillhörde Jimmies kompisgäng) vad som händer. Fröknarna var eniga om att deras dagis var tryggare och säkrare än alla andra dagis och att det aldrig hade varit så bra som nu.

  En dag började helt plötsligt dagis att brinna. Alla dagisbarnen sprang åt alla håll. Det blev fullständigt kaos och flera barn dog (däribland Oskar & Hilma) i branden. Ingen vet vad som hände och ingen förstod någonting. Men några dagisbarn hade varnat och visste att något skulle hända på dagiset, det var INTE Stefan, balla Bella eller Annie…
  Greta fick rätt, men det var inte alls av den anledningen som hon trodde! Jimmie, Gustav med flera hade lyckats fly och klarade sig med brännskador.

  Gillad av 4 personer

  • Sven 2019-08-21 / 22:36

   Förslag, gör en bok av detta. Det kan bli en bok som man ger bort till jul.

   Gilla

   • Laglydig 2019-08-22 / 01:11

    Tackar för supporten! I en perfekt värld skulle jag göra det och skicka ett gratis exemplar till dig och alla dina vänner! Men du liksom jag vet att det inte fungerar så.
    Men tack Sven, det värmde!

    Gilla

  • Wallstreet shuffle 2019-08-22 / 02:47

   Kanske var det Chucky , den onda korkade rödhåriga dockan som tände på dagiset? Vem vet inte?

   Gilla

 4. stefan a. 2019-08-21 / 19:28

  S o V är starka hos offentligt anställda kvinnor och i förskolan är det nästan 100 % kvinnor och då blir det som det blir……

  Gillad av 3 personer

 5. Staffan Sundqvist 2019-08-21 / 18:08

  Vänsterpöbeln förnekar sig inte. De trampar på i de gamla ullstrumporna. I början av 70-talet, under Vietnamkriget, så sände TV ett barnprogram där detta narrativ berättades med darrande röst av en kommunisse: ”Här går den snälle vietnamesen och plöjer sitt risfält med sin vattenbuffel. Men, men då kommer den stygge amerikanen och dödar den snälle vietnamesens vattenbuffel”! Just detta glömmer jag aldrig!

  Gillad av 3 personer

 6. Cosmik Debris 2019-08-21 / 17:39

  Jonas WE Andersson på Facebook:

  ”Inget annat land har såklart någonsin gjort något lika destruktivt och vanvettigt mot sin egen befolkning. Inget annat land i världshistorien. /…/ Allt detta på bara 40 år. Fram blev bak. Upp blev ned. Ut blev in. Friskt blev sjukt. /…/ Och Sverige glider nu sakta men säkert in i självmordet – det lågintensiva kriget – vilket kommer att utvecklas till ett mer regelrätt krig inom något decennium.”

  Gillad av 2 personer

  • Sven 2019-08-21 / 22:45

   Ja så var det, precis som Jonas WE Andersson skriver.

   Jag gjorde militärtjänsten 1979 och då räknade vi med invasion från Öst, från Sovjet. Men nu med facit så var och är lede fi mitt bland oss.

   Gilla

 7. Tony Ingman 2019-08-21 / 17:34

  Det brukar annars vara fult att beskriva människor efter deras utseenden,
  men denne så kallade författare utgår från hans utseende och närmast
  beskriver honom som en krigisk person, såvitt jag vet har han inte startat
  några krig, han kunde ju i ärlighetens namn skrivit, att figuren heter Donald Trump
  istället för att hacka itu det.

  Men bara det att han är släkt med Per Gharton säger en hel del om honom
  han borde istället gjort en lärobok om att denna olycka som var han som startade
  Miljlö partiet, detta parti som gjort så stor skada för landet.

  Gillad av 3 personer

 8. turrim 2019-08-21 / 17:16

  Nu pressas Ulf Kristersson att ta avstånd från Hanif Bali. Intressant att se hur den matchen slutar. Är Bildt eller Bali viktigast för partiet i dag?

  En önskedröm: Ett nytt parti med Thoralf och Bali. Sedan vaknar man naturligtvis och det är dags att kliva upp. Drömmar är så korta.

  Gillad av 2 personer

  • hasp 2019-08-21 / 18:38

   Bildt är väl vän av islam.
   Allt motstånd ska knäckas.
   Sharia på g.
   Svensken stoppar huvudet i marken.

   Gillad av 3 personer

 9. martiusus 2019-08-21 / 16:09

  Att vara barn och slippa allt ansvar var skönt, man skulle få vara barn hela livet. Slippa oroa sig för pengar, krig korkade politiker, arabinvasioner och annan skit.

  När jag var barn var en arab någon som bodde i öknen och red på kamel.

  Gillad av 3 personer

   • martiusus 2019-08-21 / 17:03

    Ja dessvärre Thoralf. Man får vara glad om man slipper mardrömmar.
    Dom är numera sanndrömmar dagtid…

    Gillad av 1 person

  • Cosmik Debris 2019-08-21 / 17:24

   Jag tror att jag hann bli 15 år innan jag såg den första negern ”live”. Kanske var det Phil Lynott på Avenyn i Göteborg eller Eusébio? Phil Lynott hade vit mamma så han kanske inte räknas. Mina morföräldrar såg nog inte en neger förrän de var 60 år.

   https://sv.wikipedia.org/wiki/Phil_Lynott

   Det var bättre förr. Inget snack om saken.

   Gillad av 3 personer

 10. Evert 2019-08-21 / 13:28

  Linköpings ordförande är moderat och kommunen är blå bör tilläggas!

  Gilla

  • Bella 2019-08-21 / 14:44

   Lika indoktrinerat i blå som röda kommuner. Den som tror annat är naiv.

   Gillad av 1 person

   • Thoralf A 2019-08-21 / 15:21

    Det är inte politikerna som bestämmer vilka böcker som köps in till förskolorna.

    Gillad av 1 person

   • Bengt 2019-08-21 / 15:56

    @Thoralf
    Nej, men skolan styrs av en politisk nämnd.

    Gilla

   • Thoralf A 2019-08-21 / 16:58

    Men nämnden hanterar inte inköp av böcker. Det gör tjänstemän och förskolans personal.

    Gillad av 2 personer

   • Muhammed 2019-08-21 / 17:44

    Då borde den politiska nämnden omedelbart stoppa sattyget och besluta om förbud för dessa indoktrineringar utförda av tjänstemän.

    Gillad av 1 person

  • Col 2019-08-21 / 19:50

   Men energi- och klimatpolitiken i den stan är illrödgrön.

   Gilla

 11. Maja Dacke 2019-08-21 / 11:15

  OT!

  Men jag har hela förmiddagen sökt ledarsidorna.se (med flera webbläsare) och får svaret att … ”Det gick inte att hitta IP-adressen till servern på ledarsidorna.se.” Något jag aldrig sett tidigare – trots allt.

  Har aktivisterna lyckats stänga ner denna upplysande sajt?

  Skulle inte förvåna mig eftersom Johan W kunnat klä av både sossarna och muslimska brödraskapet i Sverige inpå bara mässingen.

  .

  Gillad av 1 person

  • Tony Ingman 2019-08-21 / 16:55

   Ledarsidorna SE var ner stängda i förmiddags., den lille Morgan jobbar heltid
   med att tysta kritik..

   Gillad av 1 person

   • Maja Dacke 2019-08-21 / 22:58

    Tack! Jag försökte få svar på Samnytt, men alla där kunde få upp sidan strax före kl 12. Och strax därefter lyckades även jag det.

    I em ringde någon ganska politiskt okunnig från Sifo – men det kan ha varit en expo-dam … Ok, jag är så gammal att jag inte är rädd pga av mina svar.

    Hon ville veta var mina sympatier i nuläget var om det blev val.
    Jag: AfS , Alternativ för Sverige, eller något annat mindre parti som inte finns i riksdagen. Hon kände inte alls till AfS Märkligt. Jag fick säga namnet flera ggr. Kvinnan: Inget av de stora partierna då? Jag: Nej, Sverige behöver alla alternativ för att inte gå under.

    Sedan frågade hon om min åsikt om alkoholförsäljningen i landet. Om jag ville ha kvar Systemet som det är.
    Nej, försäljningen skulle vara mer kontinental – som t ex i Danmark – alltså inget Systemet. Hur ofta besökte jag Systemet? 3-5 ggr per år.

    Därefter de frågor som gör att beställaren – uppdragsgivaren till sifo – kan härleda till mig som person. Ålder, postnr, utbildningsnivå och inkomst (dvs pension) samt om jag bodde i storstad eller mindre tätort – vilket var onödigt när de hade postnr. Detta fick mig att undra över om det verkligen var en Sifo-undersökning eller från en research-grupp.

    Vad tror ni?

    Gilla

 12. Anders L. 2019-08-21 / 09:33

  Nu kommer det en film om indoktrineringen i förskolan:
  https://palaestramedia.com/
  Och här ett alternativ till de minsta. Finns också som bok:

  Gilla

 13. Waldemar & Dagny 2019-08-21 / 09:24

  Måns Gahrton är inte kommunist som det antyds här. Han är kapitalist uti fingerspetsarna.
  Han vet vad som säljer i dagens samhälle och han tar vara på det och gör ett klipp.
  Hade han skrivit en bok som det föreslås här om Oskar, Hilma och den stygge Stefan Löfven, hade det blivit en förlustaffär.

  Gillad av 1 person

 14. ltsundelin1950 2019-08-21 / 09:20

  Den här typen av böcker riktade mot föskola, grundskola och gymnasie dyker upp nya med varje ny generation av vänsternissar. Det började väl med 1968, FNL-rörelsen, feminism etc etc etc. Vad de inte lärt sig är att indoktrineringen slår tillbaka på dem själva när ungarna växt upp och slår bakut. Bland svenska är nog S ett 15% parti nuförtiden och jag kan tänka mig att samma utveckling gäller för V.

  Gillad av 1 person

 15. Fredrik Östman 2019-08-21 / 05:23

  På min tid hette de kommunistiska barnhjärntvättarna sådant som Vilse i pannkakan och Ville, Valle och Viktor. Verkligheten är socialismens värsta fiende. Socialister ljuger alltid.

  Gillad av 1 person

 16. Härke 2019-08-21 / 04:07

  När indoktrineringen av småbarn är så här uppenbar är den inte bara förkastlig, den blir också tröttsam och löjeväckande. Googlade på boken och såg att t.o.m. Asylsvenskans recensent tyckte att det faktiskt blir litet väl mycket Trump när han skall hånas även på dagis.

  Men, Thoralf, du får gärna gräva i det här och bibringa oss i läsekretsen litet mer upplysning än vad som nu bara ser ut som några antaganden om inköp.

  Vad jag vet köper inga kommuner in en viss boktitel (förutom uttryckliga propagandapamfletter) centralt ens till kommunala dagis, det gör väl ändå respektive dagis själva? Och är det kommunala eller privata (plural?) dagis i Linköping som din dotter har fått veta ”tydligen” har köpt boken?

  Gillad av 1 person

 17. Laglydig 2019-08-21 / 01:04

  Oskar & Hilma och den stygge Stefan Kapitel 2

  En dag börjar en ny pojke på dagis. Ingen vet var han egentligen kommer ifrån. Fröknarna förklarar för barnen att han kommer från Långtbortistan och att det är synd om honom!

  Han påstår att han heter Muhammed, men andra säger att han heter Abdullah.
  Varje dag lägger han sig ner flera gånger på dagisgolvet och säger något obegripligt som låter som Allah hu akbar… Inget av de andra dagisbarnen förstår vad han säger. Dagisfröknarna förklarar för Oskar & Hilma och de andra barnen att det är synd om Muhammed.

  En dag börjar Muhammed, eller vad han nu heter, att tafsa på snipan på de lite yngre flickorna på dagis. Flickorna börjar gråta men vågar inte prata med dagisfröknarna för Muhammed, eller vem han nu är, har sagt till flickorna: om ni inte håller tyst så blir det bara värre.

  När Jimmie, trots att han har blivit mobbad av Stefan skyndar till flickornas försvar, så blir Stefan och Muhammed bästa kompisar, och Stefan förklarar att Muhammed bara blivit missförstådd och att ingenting har hänt.

  Nu tar dagisfröknarna situationen på allvar och säger till Oskar & Hilma och de andra dagisbarnen att Muhammed har kommit hit för att han inte haft det så bra, vi måste förstå hur svårt det är och att Stefan har rätt. Lyssna på Stefan!

  Oskar & Hilma vet inte vad dom skall tycka, men börjar bli ännu mer rädda. Dagisfröknarna tycker ju att Stefan har rätt…

  Samtidigt börjar Jimmie och Gustav bråka lite grand, fast dom tycker lika dant egentligen om Steffe och Muhammed.

  En dag börjar en ny flicka från landet på dagis… Hon heter Annie.

  Gillad av 5 personer

 18. hasp 2019-08-20 / 23:29

  Vänstetextremister förgiftar sinnet hos barnen.
  Svenska föräldrar tiger och röstar PK.
  Jag kräks.

  Gillad av 1 person

 19. Muhammed 2019-08-20 / 23:00

  I Linköping är det borgerligt moderat-styre!

  Gilla

 20. Hacke 2019-08-20 / 22:51

  Skrämmande att denna statligt och kommunalt sanktionerade hjärntvätt – som här ner till våra allra minsta – aldrig ens uppmärksammas och än mindre diskuteras i pk-fascismens Sverige.
  Det visar också hur inavlat hela systemet är. Jag tror knappast någon med släktskap till mp-fyllot Gahrton behöver stå med mössan i hand hos förlagen och kultureliten för att få detta manus antaget, publicerat och marknadsfört.
  Lika givet att den totalt kvinnodominerade vänstermaffian på biblioteken pyntar upp med dessa sina favoriter på bästa exponeringsplats i sina inpissade revir.

  Gillad av 1 person

  • Hacke 2019-08-20 / 23:13

   Såg att det var snäppet värre än så i detta fall. Den köptes in direkt till förskolan!
   Jag tycks aldrig vänja mig riktigt trots att jag varit motvillig betraktare sedan starten av kulturrevolutionen.

   Gilla

 21. Laglydig 2019-08-20 / 22:41

  Tror jag skall skriva en barnbok om Oskar & Hilma och den stygge Stefan.

  En ny kille, Stefan, har börjat på Oskar och Hilmas dagis. Stefan säger att han vet allt och om någon påpekar att han har fel så säger han alltid på ett lillgammalt sätt ”Jag tar ansvar”.

  Stefan vill bli svetsare när han blir stor. Hans morfar var en trogen nazist, men det bekymrar inte lille Steffe, ty han har förstått att det är fult att vara nazist, så när några andra dagisbarn, Jimmie och Gustav kritiserar Stefan för att han inte tar ansvar alls utan tar från alla andra barnen, så kallar han Jimmie och Gustav, som bara säger sanningen, för nazister.

  Stefan har dock hittat en kompis på dagis, Greta! Greta har en sjukdom och stirrar med tillintetsägande blick, men hon har höga tankar om sig själv. Greta säger till alla dom andra barnen att om ni inte gör som jag säger så kommer hela dagiset att bli översvämmat eller brinna upp för att våra föräldrar skaffar oss ett syskon, för att vi äter kött, eller för att vi åker på semester.

  Oskar och Hilma blir helt förfärade och inser att dom måste lyda Steffe och Greta annars kan dom bli mobbade av andra barn på dagis, det gick ju inte så bra för Jimmie och Gustav…

  Gillad av 3 personer

  • Thoralf A 2019-08-20 / 22:48

   Du har talang 😉 Jag kan säkert hjälpa till med marknadsföringen av boken.

   Gillad av 2 personer

  • Cosmik Debris 2019-08-20 / 22:59

   Detta utspelar sig i en så kallad obs- eller hjälpklass, eller? Jag har svårt att se byfånen Löfven i en klass för normalbegåvade.

   Gillad av 3 personer

  • Sven 2019-08-20 / 23:02

   Riktigt bra. Jag väntar på nästa avsnitt när kanske rödhåriga Annie börjar på dagis…

   Gilla

   • Thoralf A 2019-08-20 / 23:09

    Det blir säkert ett bra kapitel.

    Gilla

 22. Förbjud pedofilsekten 2019-08-20 / 22:11

  ”Religion och sånt” av Börje Ring är en annan bok som används i religionsundervisningen i många svenska skolor.
  I kapitlet om islam berättar boken endast om en av Muhammeds fruar; Khadija, hon som var äldre än honom när han äktade henne.
  Att Muhammed var pedofil som hade över 40 fruar, konkubiner och slavinnor varav den yngsta Aisha bara var 6 år gammal nämns inte med ett ord i boken.

  Gillad av 2 personer

Kommentarer är stängda.