BARNTÅGET PRIDE

Pride 3

Åkte in till Kvarnholmen för att titta på årets spektakel! Prideparaden.  Det som slår mig är att det är så många barn och ungdomar. Jag skulle gissa att ca 50 procent är under 18-20 år, kanske till och med ännu fler. Ca 70-80 procent av dessa ungdomar är också flickor. Säkert samma flickor som tror på klimatkrisen och jordens undergång inom ett decennium. Många barn tycks dessutom bara vara mellan 12-15 år, utan sina föräldrar. För att inte tala om de föräldrar som har med sina barn allt ifrån spädbarn i barnvagn till barn i 10-års åldern.

Var är alla företag och idrottsföreningar? Nu var det mest de närmast ”sörjande”. Det vill säga kommunen, några politiska partier och fackföreningar. De enda företaget jag såg var Kalmar energi som ägs till 50 procent av Kalmar kommun och Södra skogsägarna. Jag såg inte ens någon större mängd från Linneuniversitetet.

Sedan fanns givetvis hatet på plats i paraden. Till och med i det fordon som körde i täten för paraden. Där de prominenta gästerna satt Fab-Freddie, Camilla Nilsson och Andreas Rylander.

Pride 1

Så här reagerade Camilla Nilsson när hon fick se mig vid sidan om paradtåget på Storgatan.

Pride 4
Camilla Nilsson, ett föredöme för prideparaden i Kalmar? Ser ni hatet i ögat? Jag såg det.          Foto Thoralf Alfsson.

 

Pride 5

Här har pridekommittén något att jobba med. Var det inte alla människors lika värde och rätten att älska vem de vill och ”kärlek” som paraden handlade om. Det var många som såg Camilla Nilssons agerande på Storgatan strax före Stortorget och som reagerade på hennes sätt. Det var inga positiva reaktioner.

Camilla Nilsson visade sitt hat helt öppet inför alla besökare och paraddeltagare.

https://www.facebook.com/camilla.nilsson.908579

Arrangörerna kom som vanligt med sina fantasiuppfattningar om antalet deltagare i prideparaden. Alla siffror visar med all tydlighet på bristande kunskaper i matematik. Men det är ju inget ovanligt fenomen när det gäller miljöpartister och vänsterpartister eller feminister. De som inte begriper skillnaden på effekt och energi. Miljöpartisten Jessica Rydell har uttalat sig för lokaltidningarna.

”Pridetåget fyllde hela Storgatan med färg och musik. Enligt projektledare Jessica Rydell deltog uppemot 7 000 personer.”

Barometern

”Det var ju lite tunt med folk ganska länge nere på Elevatorkajan. Men sedan kom alla på en gång och jag skulle tro att vi var 5 000-6 000 som gick i paraden. Den verkade aldrig ta slut när vi stod och väntade på Stortorget.”

Östran

Visst är det lite märkligt att hon anger olika siffror till de båda tidningarna. Eller är det Barometern som vill vara lite extra goda?

Jag räknade som vanligt antalet deltagare i paraden enligt den metod som jag använt under några år. Jag kom fram till ca 1 550 deltagare.

Om vi lägger till 10 procent extra för min eventuella felräkning så var det maximalt ca 1 700 deltagare i paraden. Sedan kan det ha funnits 1500-1800 längs med gatorna och på Stortorget som inte gick med i paraden.

Således maximalt ca 3 500 personer på Stortorget! Jag kan lova att skulle man ta 4 000 personer från Guldfågels arena och sätta alla på Stortorget. Då skulle det bli betydligt fler personer på torget än vad det var idag.

Pride 6
Kommunalrådet Johan Persson (S) såg nöjd och belåten ut.  Foto Thoralf Alfsson.

Igår kväll skrev jag ett inlägg på Facebook där jag undrade hur många muslimer som kommer delta i prideparaden och hur många med slöja vi kommer kunna se i prideparaden i Kalmar.

Svaret är ingen, inte en enda liten hijab i paraden. Inte en enda liten hijab på hela Kvarnholmen denna lördag eftermiddag

Inte ens bland de i publiken lyckades jag se en enda liten hijab! Alla vet att inom islam är inte homosexualitet tillåtet. De muslimska ledarna i Kalmar behöver inte ens avråda muslimer från att vara med i paraden. Alla tycks veta vad det innebär om man inte följer koranen.

Då kommer vi till frågan om värdegrund. Är det bara de som går i prideparaden som har en godkänd värdegrund? När man läser vad

folk skriver på Facebook så verkar det faktiskt så.

Vilken värdegrund har muslimer som inte tillåter homosexualitet? Har den socialdemokratiska ministern Mikael Damberg funderat över vilken värdegrund som muslimer agerar efter.

Är det för socialdemokraterna fullt acceptabelt med en värdegrund som vilar på koranen och sharialagar?

Titta lite på Barometerns bilder eller Östrans bilder så ser ni hur mycket barn det gick i barnparaden! Bild nummer 8 och 9 i Barometern är på mig. Vet inte om det är någon form av uthängning.

http://www.barometern.se/kalmar/bildextra-uppladdningen-for-prideparaden/

http://www.ostrasmaland.se/kalmar/dans-sang-och-gladje-foljde-prideparaden-genom-kalmar/

 

33 reaktioner på ”BARNTÅGET PRIDE

 1. Sven 2019-09-09 / 22:51

  Svensk barnverksamhet ligger under utbildningsväsendet numera. Det betyder Staten har full koll på innehållet i utbildningen eller indoktineringen från
  från år 1. Sverige kommer inte att förändras till det bättre i framtiden.

  Gilla

 2. La Camilla 2019-09-09 / 15:55

  Tråkigt med vuxna människor som pekar finger åt meningsmotståndare. Kvinnan har säkert problem med sig själv och jag tycker synd om henne.

  Gilla

 3. SANNFINNLÄNDARE ERKI 2019-09-09 / 01:03

  videon

  Gilla

 4. Sannfinnländare Erki 2019-09-09 / 00:58

  Enligt före detta översten som lämnat Sverige och försvaret räcker det inte med att skriva på facebook och skriva bloggar. Sverige är kört….., Kolla hellst hela videon!

  Gilla

 5. Thomas 2019-09-09 / 00:10

  Tänkte titta på matchen ikväll mellan Sverige-Norge och för några timmar slippa hjärntvätten från kulturmarxisterna och vad får man höra vid nationalsången?
  Ett brandtal av en virrpanna till pkflum-speaker som förde tankarna till partimöte för F! ,
  om bögar, klimat,feminism, muslimer, allas lika värde, mångfald och alla är svenskar oavsett härkomst. Man tar sig för pannan.
  Förlåt oss Norge. Skämmes ta mig fasen på pkdravlet som ska hamras in så folk blir robotar till slut totalt utan egen vilja. Sverige är så kört.
  Det hedrar oxå fk Janne Andersson att inga muslimer fick spela.
  Men Norge borde vunnit, inte ens i fotboll är vi bättre än Norge.

  Efter fotbollen var dock ordningen återställd. Och allt är sig likt i arablandet Sverige.
  Skottlossning bland kriminella babbar och man undrar hur länge till står ”Svensson” ut?

  Gillad av 1 person

  • stefan a. 2019-09-09 / 11:28

   Vi kom undan med nöd och näppe…svag insats…

   Gilla

  • C Andersson 2019-09-09 / 12:50

   Nästa år är det skottår.

   Gilla

 6. turrim 2019-09-08 / 17:47

  Landets förfall är redan värre än vad man innerst inne vill tro. ”Polisen stod och tittade på när kriminellt gäng kastade stenar på politiker i Uppsala.”

  Det var givetvis en laglig demonstration från SD mot ett moskébygge. Vad trodde du?

  Sedan åkte polisen till kontoret och skrev en rapport för arkivet. Ingen stenkastare fångad. Det är väl Johansson som är polisminister eller är det Damberg? De tillsätter nog en utredning och säger att vi kan vara lugna. Det är ingen som kastar sten i Rosenbad.

  https://nyheteridag.se/polisen-stod-och-tittade-pa-nar-kriminellt-gang-kastade-stenar-pa-politiker-i-uppsala/

  Gillad av 1 person

 7. Ingemar Ekman 2019-09-08 / 16:57

  Jag tycker att bild 3 och 4 är så vackra. Kanske dom kunde tryckas i en större upplaga och fästas på lämpliga platser som konstnärliga alster. Ex.vis arbetsplatser och kommunhus.

  Gilla

 8. Cosmik Debris 2019-09-08 / 15:37

  Den här veckan ska man tydligen vara pedofil, analfabet eller kannibal.

  Gilla

 9. W&D 2019-09-08 / 13:36

  En sak gillar vi med Pridetåget, att det är hucklefritt!

  Gillad av 1 person

 10. Oliver 2019-09-08 / 13:31

  Mår illa! Massa batikhäxor som sitter och gapar och pekar finger i regnbågsfärger. Min stad gjorde heller inga större väsen av detta, men i Kalmar verkar det vara jämställt med fotbolls-VM. Finns väl inget annat att skriva om i den vänsterstyrda hålan.

  Gilla

 11. E 2019-09-08 / 12:52

  Så bra bild! I veckan noterat hissade regnbågsflaggor på dagisen i grannskapet…Dagis/Förskolan alltså. Allas lika värde och barn är sexuella? Enligt det nya Sverige…Ja. Fy fan! För det här hyckleriet!!!

  Gillad av 1 person

 12. HBTQP, Nej tack! 2019-09-08 / 12:03

  Det klarnar alltmer när man ser på bilden varför folk förknippar Homofili med Pedofili.

  Gillad av 1 person

 13. U 2019-09-08 / 10:59

  Skicka Camilla Nilsson med OneWayTicket till …….Mecka!

  Gillad av 4 personer

 14. Tony Ingman 2019-09-08 / 08:48

  Men var inte våra nya invånare inbjudna? Märkligt, dom brukar ju annars vara
  prioriterade i alla andra sammanhang. Eller vad säger Fjollorna?

  Gillad av 4 personer

 15. Tony Ingman 2019-09-08 / 08:43

  En spann med iskallt vatten över skateboet på den som benämns Camilla Nilsson
  hade kanske fått hjärncellerna att fungera så att allas lika värde o värdegrundstjafset
  inte bara hade varit tomma ord. Dessa falska människor vill inte alls att alla människor
  ska va lika mycket värda, dom vill bara diktera deras egna ( Många Gånger) sjuka åsikter!

  Gillad av 5 personer

 16. Stig Bergman 2019-09-08 / 07:36

  Så där bär sig arbetarna inte åt i 1:a majtågen!

  Åtminstone inte de arbetare som har rötterna kvar i arbetarrörelsen och inte är undanskuffade av dagens stollar och fjortisar som man exempelvis kan beskåda i pridetågen. Förespråkarna i en genuin arbetarrörelse är däremot bekväma i sin historia som förenar människor i kultur och handlingar och som förs vidare av stolta berättare.

  Som beträffande August Palm exempelvis, den gamle agitatorn! Enligt tidningen Barometern höll han ett tal 1882 i kägelbanan på Ängö under helt andra förhållanden och med ett helt annat budskap än pridetågens.

  ”Sedan man fått lugna sig en god stund öfwer den utlysta tiden, halade hr Palm äntligen kl 7.20 fram ett bord, ställde derpå en lampa och en half öl, samt förklarade att han tyckte tiden wara inne att börja”.

  I talet ville August Palm bl a bemöta ”några osanningar, som motståndarna utspridit om att Socialdemokraterna ville upphäfva äktenskapet och inte hade någon fosterlandskärlek”.

  Gillad av 3 personer

  • Maja Dacke 2019-09-08 / 13:13

   Tänk, redan 1882 spreds misstankarna om socialdemokrater att de ville upphäva äktenskapet och ogillade Sverige … Tänk redan då … Och idag?

   Gilla

 17. hasp 2019-09-08 / 07:35

  Dekadens.

  En ”tröst” är dock att när Absurdistan är islamiserat så kommer dessa freakshows inte att finnas längre.

  I vilket fall kommer jag inte att vara en del av Absurdistan i framtiden om det går som tänkt.

  Gillad av 3 personer

 18. Mats 2019-09-08 / 07:26

  Ja jävlar vilket äckeljippo med batikkärringar och annat slem,sen undrar man ju vad det är för idiot som lånar-/hyr ut sin Cadillac till dylika pervon.Ska själv på bilträff idag och då är det garanterat pride- och mohammedfritt

  Gillad av 5 personer

 19. Ludvig 2019-09-08 / 07:12

  Man blir riktigt bedrövad av att se vuxna människor hålla på med pride.

  Gillad av 4 personer

 20. Robban 2019-09-08 / 05:18

  Sverige blir allt sjukare!
  Om man ex råkar gilla kärnfamiljen och ogilla andra former av familjebildning, så är man ”homofob”!
  Jag ex kräks av vissa maträtter! Gissar att jag därför måste ha någon form av ”fiskbullefobi”, ”lutfiskfobi” mm
  Men om jag tex råkat föredra någon form av hbtqfamilj, framför kärnfamiljen, så skulle jag inte vara ”heterofob”! Bara det omvända råder!
  Samma med kulturer och religioner! Vissa gillar jag mer, vissa mindre!
  Ogillar jag ex auktoritära, totalitära, misogyna, djurplågare, pedofila kulturer mm så är jag ”rasist” och islamofob”!
  Men hatar jag tex svenskar, människor som inte tror som mig, hbtq personer, ser kvinnor som mindre värda och tycker det är okej att gifta sig med sin 10åriga kusin, har en relegiös skrift som uttryckligen talar om att vissa ska tas av daga mm så är det helt okej!
  Gissar att det här ingår i den berömda ”värdegrunden”, som ingen vet vad det betyder, vad som ingår eller hur det fungerar praktiskt! Bara att om du gillar Sverige och svenskar, har I en svensk kontext, normala värderingar, så är du värre en den kända tyske mannen med lustig mustasch från 30-talet!

  Gillad av 4 personer

 21. sanningssägaren 2019-09-08 / 04:49

  Kristna nyfascister och muslimer har det gemensamt att de är homofober!

  Gilla

  • Thomas 2019-09-08 / 12:16

   Kan du närmre förklara vad du menar med ” kristna nyfascister”

   Det borde du kunna när du är en sanningssägare eller hur?

   Gillad av 2 personer

  • Niklas R 2019-09-08 / 13:44

   Hmm… du har lite svårt med språket och ordförståelse förstår jag.
   Fascister är väldigt sällan kristna eftersom de är på den högra sidan av socialismen och extrema vänstern av liberalismen, alltså precis i gränslandet mellan liberaler och socialister. Med andra ord de är alldeles för självupptagna och självgoda för att vara kristna.
   Nyfascister är ett annat ord för socialliberaler som av hävd är så narcissistiska att de inte tror på någon annan gud än sig själva.

   Så en kristen nyfascist är lika ovanlig som en enhörning.

   Gilla

 22. elinlowstedt 2019-09-08 / 01:07

  Hej Thoralf. Jag sa till min mamma idag när vi fick i paraden ”tänk att mina två barn på snart 6 år är klokare än många vuxna. De förstår att en får vara den en vill och älska den en vill”. Du befäster sannerligen detta. Om du dessutom uppmärksammat alla parader som varit på skolor runt om i kommunen denna vecka så hade din tes om hijab/slöja och Pride gått åt fanders. Lär om. Lär rätt. Hej då.

  Gilla

  • Thor 2019-09-08 / 14:58

   Vafalls? Är det flera prideparader i veckan i Kalmar? Och mussarna deltar med liv och lust och med imamernas goda minne i allihopa utom denna? Det må jag säga.

   Gilla

 23. Arma Kalmar 2019-09-08 / 00:24

  Detta är ett perverst jippo som borde kriminaliseras. Varför denna uppståndelse bara för att man tänder på eget kön, inte vet vad man har mellan benen eller är född i ”fel” kropp?

  Min stad ordnade Pride i våras, men inte fan var det denna nyhetsbevakning från morgon till kväll. Råder det nyhetstorka i Kalmar? Tio artiklar minst efter varandra om en HBTQ-parad, allas lika rätt och homofobi.

  Allvarligt…

  Gillad av 4 personer

 24. Thomas 2019-09-07 / 23:37

  Johan Persson vilken lirare, han spricker av stolthet och godhet.
  Vad är det för fel på en del människor? Vedervärdigt se och höra hur barn hjärntvättas av den perversa sekten.
  Kalmar har jag gett upp hoppet om. Islam och Pride är det prio 1 och 2 i stan numera Thoralf? Kalmar har kanske inte ens ett allsvenskt fotbollslag nästa år.
  Det går utför på många sätt med Sverige. Pridehysterin är lika sjuk som vidrigt. Men såklart de hjärntvättade inte vågar annat än att hylla sodomi och pedofili.

  Gillad av 5 personer

  • Maja Dacke 2019-09-08 / 13:04

   Johan Persson, är han queer på något sätt – eller bara i smyg och lycklig att få prajda?

   Gilla

 25. Muhammed 2019-09-07 / 23:11

  Fy fan vad Kalmar äcklar mig!

  Vem är jubelidioten Camilla Nilsson? Johan Persson kan väl se till att de muslimska barnen sätts på plats redan i förskolan vad gäller detta fina spektakel, för inte är det väl godkänt ur jämlikhetsperspektivet att denna grupp saknas i paraden? Kalmar kommun måste bättra sig på den punkt.

  Gillad av 4 personer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s