PRIDESTOLLAR

Sölvesborg

Jag undrar hur många som egentligen stödjer dessa pridestollar som nu härjar om prideflaggan i Sölvesborg. Vilket trams!

Nu hävdas det att flaggan betyder ”alla människors lika värde” och att flaggan symboliserar de mänskliga rättigheterna. Jag har alltid trott att den hade med HBTQ-rörelsen att göra på något sätt men nu tycks det förändras för att passa pridestollarna i Sölvesborg och alla prideparader.

Bråket i ankdammen Sölvesborg handlar inte så mycket om prideflaggan, utan det handlar mer om SD och att SD styr kommunen tillsammans med M, KD och ett lokalt parti. Det är väl mest detta som alla vänstermänniskor är upprörda över, inte om en prideflagga hissas några dagar per år. Men nu utnyttjar man prideflaggan för sina egna syften. Det vill säga hata SD och då speciellt Louise Erixon.

Rubriken ovan talar sig eget språk och vad det handlar om. Mobilisera mot SD!

Sölvesborg Louise

Jag hoppas att den här pridestollen är polisanmäld!

Jag tror att i synnerhet M och KD i Sölvesborg utsätts för stora påtryckningar från sina riksorganisationer. Det verkar som inga moderater eller kristdemokrater ute i landet vågar stå upp för sina partikamrater i Sölvesborg. Ryggradslösa?

Sedan har vi media som givetvis älskar att skriva om detta i en förhoppning om att SD på något sätt skall drabbas negativt av alla skriverier. Lokalmedia i Kalmar hänger på med stora reportage. Annat är det när det gäller grov brottslighet i grannlänet Blekinge. Jag har ifrågasatt tidningarna vid några tillfällen, varför de inte skriver om vissa invandrarbrott i grannlänen. Jag har då fått svaret att det inte är tidningens utgivningsområde. Sölvesborg tillhör definitivt inte Barometern och Östra Smålands utgivningsområde men när det gäller prideflaggan så är hela landet plötsligen tidningarnas utgivningsområdet.

Alla förstår säkert att det handlar om SD-hatet bland journalister och i synnerhet nu när SD fått höga opinionssiffror de senaste veckorna.

Om det är så viktigt med en flagga som symboliserar alla människors lika värde och mänskliga rättigheter. Då får man väl skapa en ny flagga med det budskapet som inte är kopplad till HBTQ-rörelsen. En flagga som är neutral och som alla kan ställa sig bakom utan gamla fördomar. Kanske en bild med Adam och Eva och en text.

31 reaktioner på ”PRIDESTOLLAR

  • Anonym 2019-09-19 / 20:11

   Så fort förutsättningarna är de rätta lämnar jag detta ”land”‘

   Gilla

 1. martiusus 2019-09-19 / 17:27

  Sedan många år tillbaka är majoriteten av de intagna på våra fängelser folk med utländsk bakgrund. Ett faktum vänstern försöker trolla bort med retorik om socioekonomiska orättvisor som ”tvingat dem till kriminalitet”. Man bara letar efter förmildrande omständigheter och försöker släta över.

  Rakt på sak, kort och enkelt, majoriteten som kommit under de senaste årtiondena är fel sorts människor, folk som inget land egentligen vill ha inom sina gränser.

  Skräpfolk som saknar ID-handlingar på grund av att många av dem har ett kriminellt förflutet och nu hoppas starta om med en ny identitet i Sverige, där dom suger fast bidragssnabeln i Moder Svea, alltmedan svensken i allmänhet jobbar alltmer för att försörja parasiterna.

  Vi kommer bara att få fler och fler kriminella gäng som terroriserar befolkningen i framtiden. Öppna ögonen och vakna!

  Gilla

 2. martiusus 2019-09-19 / 16:51

  Det blir att stanna till vid Sölvesborgs kommunalhus när jag har vägarna förbi
  och lämna ett fång blommor eller en fruktkorg.

  Gillad av 1 person

 3. ! 2019-09-19 / 14:58

  Skicka pridestollarna med OneWayTicket till ……. Qom!

  Gilla

 4. Tim 2019-09-19 / 13:39

  Har Kalmar problem att hitta vettiga landshövdingar…?

  Thoralf, vad tycker du om Sabuni, Dvärgen och Ebbas omdöme vad gäller Binderfeldts lyxkalas? Ofattbart! Pengar, makt, lyx och nöjen är viktigare än att få landet att fungera och att bry sig om medborgarna.

  Det är vad politik idag handlar om!

  Gillad av 2 personer

 5. Cavatus 2019-09-19 / 13:07

  Prideproganda (däribland flaggning) är inte heller förenligt med islams värdegrund. Vad säger vänstern om denna krock?

  Gillad av 1 person

 6. Thomas 2019-09-19 / 13:00

  Jämförelsen kanske är lite magstark för vissa men jag ser samband med pridelobbyn och personer som ”kapten klänning” som nu går som dokumentär på tv4 .
  Den äcklige snuskpolischefen Göran Lindberg som gärna använder dildosar och handbojor.
  De är hänsynslösa, vulgära, hatiska, snuskiga, de tål inte motstånd, de försöker framstå som feminister med mjuka värderingar men deras agenda är vidrig.

  Gillad av 4 personer

 7. Tony Ingman 2019-09-19 / 11:28

  Vad gormar dessa stollar om?, Hon har väl inte förbjudit folk att hissa denna idiotiska
  flaggan, men däremot har hon sagt att på en officiell byggnad gäller Svenska flaggan,
  och det har hon förbannat rätt i , men i dom kretsar ska tydligen deras sexuella
  läggning tryckas upp i ansiktet på folk, vad fan har övrig befolkning med den att göra,
  behåll allt jidder för er själva, för vare sig ni eller övrig vänster ska lägga er i vad andra
  tycker. Men tydligen så ska alla homosexuella gå under radarn, och inte bara bryta mot
  lagar, utan även tvinga andra till vad dom ska tycka!

  Gillad av 5 personer

 8. Tjalle 2019-09-19 / 11:15

  ”alla människors lika värde” ?
  Hävdar människor som troligen låser sin ytterdörr om natten.
  För att bara de som för dem är mer värda har tillträde.
  Alltså: Lås är mot svensk värdegrund. Förbjud dem !!!

  Gillad av 1 person

 9. Hacke 2019-09-19 / 09:37

  Hela pk-Sverige inklusive vänsterorganisationer som moderata ungdomsförbundet har fått uttala och åbäka sig i regimmedia kring Sölvesborg och spy sin galla över inte minst Loiuse Erixon.
  Men inte någonstans har jag sett att man kontaktat henne själv. Då skulle deras lögner spricka som troll i solen. Det är så msm jobbar i sin demonisering och hatspridning. Samma media som det nu regnar ännu mera pengar över via det miljöpartistiska kulturdepartementet. Demokraturens kvarnar mal på i en allt häftigare och desperatare takt.

  Apropå media så verkar det som moderatledningen nu yrvaket börjar agera kring det värsta propagandaorganet av alla, public service. Samma parti som för bara en kort tid sedan köpte det nya långtidsavtalet inklusive skattefinansiering rakt av! Vilket hyckleri.

  OT. För några dagar sedan skrev Thoralf om Mikael Damberg och hans totala svarslöshet. Det fick vi ett omedelbart kvitto på när denne pajas nu tydligen varit ute och mött verkligheten hos ambulans- och akutvårdspersonal i Karlstad. Det blev som förväntat när sosseadeln i Stockholm möter vardagen och vanligt folk ute i landet – en rejäl kulturkrock.
  https://ledarsidorna.se/2019/09/sverige-i-en-nedatgaende-spiral-regeringen-star-utan-ideer/

  Gillad av 3 personer

 10. Sven 2019-09-19 / 09:10

  HBTQ rörelsen har kidnappat svenskens tanke om att vara snäll och respektera andra. Många som går i tåget har förmodligen ingen tanke om att det kan ha med en sexuell läggning att göra.

  Gillad av 1 person

  • Ludvig 2019-09-20 / 07:43

   Pride har inte nödvändigtvis så mycket med sex att göra längre. Det verkar mer handla om högmod och vänsterextremism.

   Gilla

 11. Stig Bergman 2019-09-19 / 08:43

  Jag har nödgats passera Slussen här i Stockholm ett par gånger när pridetåget dragit igång som värst. Jag kan för mitt liv inte förstå att det finns så många stollar i vårt land.
  Och ÖB? Putin skrattar naturligtvis så han kiknar och kan inte begripa att denne narr i full sving bland andra narrar representerar Sverige och vårt försvar.

  Gillad av 4 personer

 12. messkalle 2019-09-19 / 08:11

  DN https://www.dn.se/ledare/erik-helmerson-solvesborg-visar-faran-i-att-kompromissa-med-sd/

  Delcitat:
  ””Striden om regnbågsflaggorna i Sölvesborg visar vad som kan hända om Moderaterna och Kristdemokraterna öppnar dörren för SD.

  En del moderater och kristdemokrater tycker att farhågorna om att samarbeta med SD är överdrivna. ”Vad tänker ni om oss egentligen?”, kan man få höra. ”Tror ni på fullt allvar att vi skulle acceptera en politik som för Sverige i auktoritär, högerpopulistisk, till och med fascistisk riktning?”………..
  Det kan också vara dags att tänka på vad vi har att förlora.””

  – Jag anser att det redan är dags att tänka på vad som kommer att hända när det nybildade pariet Nyans kommer in i Riksdagen.
  Läs http://katerinamagasin.se/vi-kommer-att-fa-se-manga-kappvandare-som-liljestrand-framover/

  Gillad av 3 personer

  • turrim 2019-09-19 / 09:04

   Skulle någon vilja tänka långt så blir han/hon hånad och utesluten av de agendasättande i partiet som bara tänker på sin egen position i dag.

   Gillad av 1 person

 13. Ludvig 2019-09-19 / 07:27

  När ska vanligt folk med vanligt folkvett säga ifrån?

  Gillad av 2 personer

 14. turrim 2019-09-19 / 06:40

  Riktigt löjlig är MUF-ordföranden som åker över 100 mil för att överlämna en flagga för att få sin bild i media.

  Gillad av 2 personer

  • Niklas R 2019-09-19 / 09:18

   Då kommer nästa fråga. Har inte han ett riktigt jobb att sköta?

   Gillad av 2 personer

 15. Onkel Björn 2019-09-19 / 00:51

  Tänk om alla dessa godhetsapostlar istället vände sig emot alla moské byggen runt om i landet och protesterade mot den religion som vill dem mycket mer illa än vad Louise och hennes kamrater någonsin vill.
  Det Louise och hennes allierade nu gör i Sölvesborg är ju bara sund politik med medborgarnas bästa i åtanke.
  Jag väntar med spänning på nästa drag från Rosenbad och Sveavägen i Stockholm. Tror att det som nu händer i Sölvesborg är något man bara måste bekämpa från regeringshållet.

  Gillad av 3 personer

 16. Laglydig 2019-09-19 / 00:22

  Det här bör ju vara ett solklart fall av Hets mot folkgrupp (HMF)!!!

  Sverigevänner utgör en klar minoritet!
  Sverigevänliga kvinnor en ännu större minoritet!

  Och det förtäckta dödshotet mot lille stackars oskyldige Nils (med två ytterst kompetenta Sverigevänliga föräldrar) borde väl omfattas av en hel del andra alternativa brottsrubriceringar.

  Samtidigt borde polisen göra en större utredning av de 527 personer som ”gillat” hatbrottet!

  Förmodligen har polisen inte tid att göra det eftersom man avdelat stora resurser för att få fällande domar mot landets fattigpensionärer som råkat slinta över tangentbordet efter att ha blivit misshandlade, rånade eller ännu värre brott av personer med icke svensk bakgrund.

  Gillad av 4 personer

 17. Gunnar Edlund 2019-09-19 / 00:04

  ”Alla människors lika värde” är bara skitsnack. SD och Medborgerlig Samling, vars partiledare är öppet homosexuell, är inte välkomna att deltaga i Pride. Så de kan slänga sina argument på soptippen. HYCKLARE!!!

  Gillad av 3 personer

 18. Ölandsbonde 2019-09-18 / 23:45

  ”Allas lika värde”. Denna skitiga schablon tas fram när det passar. Självklart ska inte en kommuns flaggstänger användas till politiska budskap. Hur är det med ”Allas lika värde” när Medborgerlig Samling och SD utestängs från den flaggviftande 7-klöverns manifestation? Nu gnälls det som bara fan. ”Grundlagsrätt” att demonstrera gläfser idioten med emfas. Ja, det har väl ingen några synpunkter på. Demonstrera på bara. Inte blir ni störda av ”motdemonstranter” heller. Vilket konsekvent SD och AfS blir vid sina möten.

  Slutsats: Hur in i helvete naiv och blåst kan man vara och ändå öppna sin trut?

  Gillad av 3 personer

 19. Thomas 2019-09-18 / 23:29

  Det är så urbota korkat av pridelobbyn detta hat mot Sd.
  Men det är klart, pridedårarna riskerar inte sina liv genom att rasa mot Sd, islam vågar dem inte kritisera.

  Sd förbjuds gå med i Stockholms Pridetåg, även medborgerlig samling med en homosexuell judisk partiledare nekas vara med.
  Sedan har de mage att känna sig kränkta över att Sdstyrda Sölvesborg inte vill flagga pride.

  Jag personligen har 2 ståndpunkter som jag icke rubbar på.
  Dels går jag aldrig in i en butik, kyrka, lokal, hall som flaggar med Pride,åker aldrig med en buss som har regnbågesvimplar.
  Och dels så ställer jag mig aldrig i en kö där kassörskan bär muslimska plagg som slöja ex.

  Det är en sak att sitta i hemmets lugna vrå och vara anonym på internet och tycka si och så, men vi måste visa med handlingar att Sverige inte ska våldtas av vänstervridna hjärnskadade miffon.
  Detta är vårt land. Vi vanliga, hederliga, sunda ,vettiga människor.
  Sverige tillhör oss! Inte de som vill ha sharialagar, bli kannibaler, klimathysteriker, hens,
  Pride är sodomi!
  Jag vet det finns homosexuella som inte uppskattar detta spektakel, utan vill vara vanliga och leva utan att spöka ut sig med dildos och inte se ut som läderbögar.
  Det är inte homosexuella överlag jag kritiserar, jag struntar i folks liv i hemmet.
  Det är Pride som är vedervärdigt.
  RFSL= Riksförbundet För Sexuellt Lössläpthet.

  Gillad av 3 personer

  • Rolle 2019-09-19 / 07:59

   ”Och dels så ställer jag mig aldrig i en kö där kassörskan bär muslimska plagg som slöja ex.”
   Samma här.
   Sitter en i kassan på sjukhuset där jag bor. Det blir att ta flera kölappar så man kan välja en annan kassa när det blir min tur.

   Gillad av 3 personer

  • Sven 2019-09-19 / 11:22

   Jag kan skriva under på dina två ståndpunkter. Jag vill också lägga till en tredje – jag köper inte saker eller hyr av personer som har tvivelaktig bakgrund. Jag skulle för några år sedan hyra ett hus på en vecka, jag kollade upp vad personen skrev på Facebook och det var mycket om Allah och hatiska inställning mot judar. Jag drog tillbaks min anmälan.

   Gillad av 1 person

 20. Hasp 2019-09-18 / 22:37

  I Absurdistan så ska tydligen alla mer eller mindre obskyra organisationer ha rätt till flaggning på offentliga platser.
  I ett normalt land så är det nationssymbolen, och möjligen den regionala motsvarigheten, som medborgarna stolt sluter upp om bakom.
  Nu är ju inte Absurdistan normalt.
  Gnällandet om flaggning och konst i Sölvesborg är ju bara vänsterextremt gnäll.
  Ingen, i princip, är ju förbjuden att ha symboler för sin egna förening eller skapa konst efter eget tycke.
  Men att flagga med nationsflaggan på offentliga platser eller att inte köpa in konst som bedöms som opassande eller politisk av de av folket valda representanterna är enligt min uppfattning ett sunt förhållningssätt.
  Vad är annars nästa steg? Ska IS tillåtas flagga?
  Om jag målar ett hakkors, ska det tillåtas?
  Eller är det månne OK med hammaren och skäran i entrén på stadshuset?

  Gillad av 3 personer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s