EN DING DING VÄRLD

Fy fan så rutten svensk public service är! Idag är de ta mig fan inte riktigt kloka i sin rapportering. Objektivitet enligt sändningsavtalet? No way! Man förtalar Donald Trump och Boris Johnson och förvränger fakta och intervjuar endast personer som är kritiska till Donald eller Boris i varje nyhetssändning.

Sedan har klimatalarmisterna julafton efter IPCC:s senaste rapport. Erika Bjerström SVT, Markku Rummkainen SMHI och Carola Gunnarsson SKL. Vad fan vet vice ordförande SKL, Carola Gunnarsson, om klimatförändringar och havsnivåer. Hennes uttalande i Rapport var så ologiskt klockorna stannar och blommorna vissnar. Vilket ljushuvud, att hon är centerpartist var ju ingen överraskning.

Sedan får vi inte förglömma Greta! Det stackars förtappade barnet. Suck….

Men vi säger väl att de har rätt i sina uttalanden!

Jag har min lägenhet på Ängö i Kalmar och jag har nog ca 100 meter till vattnet i Kalmarsund. Om de havsnivåhöjningar som SVT och media rapporterat om ikväll, kommer bli verkligt inom en snar framtid enligt alla dessa experter och klimatalarmister så kommer den fastighet jag har min lägenhet vid att bli omgärdad av vatten från Kalmarsund.

Fastighetspriserna kommer nu rasa på Ängö! Ingen kommer vilja köpa en enda fastighet på Ängö. De enda spekulanterna på fastigheter på Ängö kommer vara klimatförnekare, som inte tror på några havsnivåhöjningar.

Fastighetsmäklare Pontus Lövgren får söka med ljus och lykta efter de få klimatförnekare som skulle kunna tänka sig att vilja bo på Ängö och lägga bud på en fastighet.

Jag förväntar mig nu att fastighetspriserna på Ängö rasar dramatiskt. Jag tycker synd om fotbollsspelaren Rasmus Elm som för några år sedan bytte hus på Ängö och betalade 11 eller om det var 13 miljoner kronor för sitt hus. Det kommer rasa i värde dramatiskt. Det kanske bara går att sälja till någon klimatförnekare.

Inte långt från min lägenhet var det visning på ett hus i helgen. Ett äldre hus med ett visst renoveringsbehov. Utgångspriset var 3 990 000 kronor.

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-ango-kalmar-kommun-gripgatan-31a-16298776

Vem vill betala 4 miljoner kronor för ett hus som snart kommer översvämmas? Hur kan någon vara så dum att de köper ett hus på Ängö? Eller finns det verkligen personer som inte tror och litar på public service, SMHI, SKL och alla övriga klimatexperter, inte minst på Länsstyrelsen i Kalmar län. Trots att nye landshövdingen fick sparken av regeringen idag.

Jag förutsätter att Skatteverket i kommande fastighetstaxeringar sänker värdet på alla fastigheter på Ängö med minst 50-75 procent, då de kommer bli obeboeliga i framtiden eller om bara några decennier. Eller litar och tror inte heller Skatteverket på alla dessa klimatalarmister och experter som dominerar varenda nyhetssändning i public service?

Hur många tror egentligen på IPCC och SMHI? Jag bara undrar

En ding ding värld.

Nu slår det uppenbarligen ned som en bomb att flera så kallade apatiska barn tvingades spela apatiska av sina föräldrar för att familjen skulle få uppehållstillstånd, något som de uppenbarligen lyckades med enligt reportaget.

En läkare intervjuades i Studio Ett och han var för 10 år sedan övertygad om att allt var bluff tillsammans med många andra läkare. Men de vågade inte säga sanningen på grund av att bli uthängda i media och av de politiskt korrekta i samhället och alla flyktingkramare.

Samma sak gäller idag angående klimatet. Ingen forskare vågar säga sanningen på grund av rädslan att kallas klimatförnekare och hängas ut av de politiskt korrekt och media.

En ding ding värld som styrs av idioter och ryggradslösa individer!

Det har kommit flera förfrågningar om att jag skall ta fram en dekal med texten ”Fuck you Greta!” Jag kan ta fram en mindre dekal med storleken 6,5 * 21 cm med följande utseende och ett pris på 25 kronor/st plus porto (9 kronor)

Fuck you GretaFuck you Greta gul

Om jag får beställningar på ca 30 dekaler kommer jag beställa den från tryckeriet. Mejla eller SMS eller på Messenger enligt nedan.

Har även möjlighet att fram denna bildekal enligt nedanstående storlek.

Politiker svart

Ta nu chansen att beställa en eller flera bildekaler och vissa Greta och klimatalarmisterna att kärnkraften är en nödvändighet för vårt energisystem och industri och därmed också för vår framtida välfärd.

Sedan finns även dessa bildekaler.

IMG_3148

Storleken är 10*42 cm på alla dekaler.

1st 50 kronor inklusive porto.

2st 80 kronor inklusive porto.

3st 120 kronor inklusive porto.

Om någon skulle önska fler så kan vi diskutera ett bättre pris. Skicka mig ett mejl.

Beställning kan göras på messenger eller på mejl till thoralf.alfsson@telia.com eller sms på samma nummer som Swish.

Ange vilken dekal (text) eller vilka dekaler som du önskar, samt antal. Glöm inte att ange din adress!

Betalning kan göras genom Swish till 0725179099 eller till konto

Swedbank
Clearing nr. 83931
Konto nr. 2530030291

21 reaktioner på ”EN DING DING VÄRLD

 1. Janne 2019-09-26 / 09:44

  Jag undrar hur många hjärntvättade överbetalda lyxturister som är anställda på
  SVT-SR som vistas utomlands som ogenerat får sprida sina lögner utan att några
  större protester från gemene man,det är ju våra skattemedel som förskingras.
  Är det inte Trump som jagas dagligen eller någon annan som Orban som törs stå
  upp mot den vansinniga invandringen,det är bara ynkryggar som får komma till tals.
  Dom ynkligaste av dom alla är vår sk regering dom vill vi inte ha.AVGÅ I DAG.
  För att inte tala om miljöidiotin,har dom fått total kortslutning,hur fan får dom hålla på?

  Gillad av 1 person

 2. turrim 2019-09-26 / 09:41

  Jag läser om två lärare som ryter till och säger att det behövs mod för att klimatstrejka!?

  Vad jag förstår så är det helt ofarligt för lärare och elever att klimatstrejka. De förlorar inga pengar, blir inte avskedade, det syns inte i betygen, inga motdemonstranter. Men de kan hamna i tidningen som dessa två och betraktas som hjältar i vissa kretsar.

  Däremot krävs det mod att trotsa dagens drev och ifrågasätta skrämselpropagandan.

  Gillad av 1 person

 3. ltsundelin1950 2019-09-26 / 09:18

  På tal om klimatkris och klimatrapporter:
  ”Vidskepelse, superstition, är en tankevilla om verklighetens beskaffenhet som inte baserar sig på kunskap eller förnuft. Den kan ses som en sofistikerad form av skrock (ty. Aberglaube) eller en osofistikerad form av esoterism. Övertro (eng.”

  Gilla

 4. Hasp 2019-09-26 / 09:08

  Tittar inte på kommunist-TV.
  Tyvärr måste man betala för skiten så länge man är skriven i Absurdistan.
  Dock fortsätter den lallande svensken att vandra genom livet med huvudet under armen.
  Samtiden är en dyster upplevelse.

  Gillad av 2 personer

 5. Stig Bergman 2019-09-26 / 08:29

  Vad är Greta jämfört med Donald och Boris?

  De sistnämnda står för det verkliga systemskiftet och därför är båda nationalister, som dessutom, vad jag förstår, förefaller ärliga i sin kamp mot globalisterna genom att enligt hävdvunnet demokratiskt synsätt lyssna på sina respektive medborgares vilja.

  Vänster/höger-problematiken har ju fått nya attityder och nya ansikten på ett sätt som vi för en del år sedan inte kunnat ana.

  Gillad av 1 person

 6. ROLLE 2019-09-26 / 08:17

  Håller med dig Thoralf. I var enda nyhetssändningen förekommer detta. Man blir spyfärdig så fort man slår på nyheterna. Och inte bara i nyhetssändningar tjatas det om klimatet. Antingen får man slå av ljudet eller byta kanal. Blir att se någon film på Netflex eller utländsk sportsändning.
  Skulle inte förvåna mig om klimatdravel även blir nu under VM-sändningarna.

  OT men viktigt.
  Flicka grovt misshandlad av gäng på skolgården – rektor ska ha vilselett föräldrarna om polisanmälan
  https://samnytt.se/flicka-grovt-misshandlad-av-gang-pa-skolgarden-rektor-ska-ha-vilselett-foraldrarna-om-polisanmalan/

  Gillad av 3 personer

 7. turrim 2019-09-26 / 07:39

  I Klimatupplysningen, länk i högermarginalen, kan vi läsa att 500 forskare skrivit brev till FN-chefen och begärt att FN ska sluta att luta sig mot datamodeller i sina prognoser. ”Det finns ingen klimatkris”. Detta får vi givetvis inte veta i oberoende SVT.

  I stället Erika Bjerström som visste att det är ändå värre än vad FN vågar säga. Hon var i Kanada. Varför? Där inte ens något FN-möte. Hon har väl inte seglat dit och till alla andra platser på jordklotet där hon poppar upp full med klyschor och kräver att vi (inte hon) måste sluta släppa ut avgaser.

  Gillad av 3 personer

 8. Muhammed 2019-09-26 / 01:40

  Så landshövdingen fick sparken till slut! Inte en dag för tidigt. Ska han sitta, som alla andra överblivna och rulla tummarna på regeringskansliet?!?

  Gilla

  • messkalle 2019-09-26 / 06:41

   Han får nytt som generaldirektör med hög kön och utan uppgifter. En ding dongad dumskalle.

   Gillad av 1 person

 9. Cosmik Debris 2019-09-26 / 01:01

  ”Jag förutsätter att Skatteverket i kommande fastighetstaxeringar sänker värdet på alla fastigheter på Ängö med minst 50-75 procent, då de kommer bli obeboeliga i framtiden eller om bara några decennier.”

  Där trampade du på en riktigt stor och öm tå. 😊👍

  Klimatalarmismen handlar självklart endast om fokusförflyttning från de verkliga problemen (sprängningar, moskébyggen, våldtäkter m.m.) samt att skrämma slaget på folket för att kontrollera, övervaka och beskatta.

  Klassisk tyranni alltså.

  Gillad av 5 personer

  • messkalle 2019-09-26 / 06:43

   ”Det var ett otroligt skrivande om kärnkraftens vara eller inte vara. Stäng ned Ringhals en vecka så kanske det blir slut på tjatet om sol, vind och vatten.” Av Törestrand i Hakkands Nyheter

   Gillad av 2 personer

 10. Tvi Vale 2019-09-26 / 00:22

  Fuck You Malena!
  Istället för Greta.

  Ska man tycka synd om Greta eller illa?
  Det vet vi ännu inte.
  Däremot vet vi definitivt vad vi känner gentemot hennes föräldrar och alla andra vuxna runtomkring henne som på olika sätt slår mynt av hennes handikapp;
  den djupaste avsky!

  Gillad av 3 personer

 11. Onkel Björn 2019-09-25 / 23:48

  Ja Sverige har verkligen blivit ett dårarnas paradis och det är väl bara att fylla på listan.

  Stefan Carlsson, som du skrivit en del om har fått sparken och omplacerats till regeringskansliet,
  Säkerligen med samma lön och inga arbetsuppgifter, ev kanske något utredningsuppdrag bara för att få mannen att göra något.

  I dagens Juridik kunde man idag läsa om en miss som tingsrätten i Lund har gjort och som resulterade i att en häktad man, åtalad och sen dömd för våldtäkt samt misshandel, blev frigiven i väntan på att få avtjäna sitt straff. Åklagaren hade menat på att det fanns risk för fortsatt brottslighet och att mannen därför skulle få kvarstanna i häkte tills domen vunnit laga kraft, vilket tingsrätten hade beslutat.
  Men mannen överklagade och HD kom fram till att tingsrätten ”inte berört häktningsgrunderna på ett så precist och uttryckligt sätt som krävts” och beslutade därför att mannen skulle friges.

  Gissar att alla normala människor nog anser att om man sitter häktad och döms till ett fängelsestraff så ska man sitta kvar i häktet till domen ”vunnit laga kraft” för att sen raka vägen transporteras till något fängelse. Nu har ju mannen alla möjligheter att rymma från landet.

  https://www.dagensjuridik.se/nyheter/grovt-rattegangsfel-nar-domstol-tog-stallning-i-haktningsfraga/?utm_campaign=unspecified&utm_medium=email&utm_source=apsis

  Och Greta….. Måste säga att jag faktiskt är imponerad hur långt man kan få en 16 åring att gå. Hon är ju klart mer känd uti världen än Stefan Löfven. Säkert kommer både sossarna och MP att slåss om att få henne som medlem. kanske tom alla 7 klöverpartier. Kan man gissa att hon sitter i riksdagen efter 2022.

  Men tack vare Greta och de andra klimatalarmisterna kommer regeringen nu att kunna höja miljöskatterna ytterligare, för att kunna få in pengar till de skenande invandringskostnaderna. Bilåkandet kommer att bli mycket dyrare. Suck.

  Gillad av 2 personer

 12. Hacke 2019-09-25 / 22:53

  Håller med till fullo. Idag har det varit som en enda stor freakshow i statstelevisionens nyhetssändningar.
  Det är skamligt över alla gränser att man ska tvingas betala för något man inte för en sekund kan ta på allvar eller ha minsta respekt för. Så undermåligt usla teaterföreställningar att t o m deras egen primadonna DramaGreta hamnar i lä.

  Gillad av 2 personer

 13. ltsundelin1950 2019-09-25 / 22:39

  Jag såg eländet. Har de slutat använda sina sinnen? Är de inte läskunniga? Fortfarande gäller att havet kanske stiger med 3 mm/år. F n är landhöjningen i Kalmar ca 3 mm/år, så det blir till att vänta på vattenmassorna.

  Gillad av 2 personer

 14. Thomas 2019-09-25 / 22:39

  Nu är Thoralf lite arg😏 men förstår din upprördhet. Det liknar apokalypsen nu i media, tv4nyheterna med en gravallvarlig Anders Kraft som förkunnar att det är nog kört nu för det har fn sagt. Vi kommer drunkna och noaks ark är enda utvägen.
  Varför är det så mycket domedags profetior just nu? Klimatdiktatorskan Greta njuter förståss av detta elände som sprids,
  Ibland vill man befinna dig på nån annan plats. Nu är ibland. Så sjukt är allt snack om klimatet.
  Jag. Spyr. På. KlimatSekten. Den är ta mig sjutton värre än flyktingkaoset för några år sedan. Nu har nivån höjts ännu mer. Varje dag så ska vi tryckas ner i skona av kl media. Hur illa allt är om vi inte ändrar liv.
  Men för tusan då kan ju politikerna och journalisterna och makthavare börja visa vägen och leva som amish folket så blir det ordning på torpet!

  Det kändes konstigt att se på bonde söker fru tidigare ikväll. Ett program befriat från klimatsekterism, islamisering, pridepedofiler, hbtq-höns, mångfald.
  Tänk att det finns ett program på tv hösten 2019 som är genuint svenskt, tryggt, homogent, lantligt.
  Man får plocka russinen ur kakan.

  Gillad av 2 personer

  • Maja Dacke 2019-09-26 / 12:51

   Vi ska helt koncentrera oss på klimattänkande och skaka av rädsla, så att de svenska portarna kan stå vidöppna för lycksökare o/e kriminella.

   Men som Thoralf skriver: Sanningen ska göra er fria … … Befria er!

   Gilla

 15. Björn i Bromma 2019-09-25 / 22:30

  Historiska data för Malmö :
  https://petterssonsblogg.se/2019/09/25/bast-att-vara-forsiktig/
  Malmö ligger på gränsen där inlandisen en gång slutade. Allt norröver har en konťinuerlig landhöjning efter att inlandsisen började smälta av,för ca 10000 år sedan.I tex Skellefteå så ligger landhöjningen på ca 8 mm/år.
  I Stockholm så rör dét sig om ca 4mm/år vilket har medfört att syre trängt in mot de gamla medelidspålarna, som bär upp diverse dito medeltida hus i Gamla Stan, varvid dessa gamla pålar har börjat ruttna,.
  Om detta så är det tvärtyst om från klimatvänstermaffian eftersom det går emot deras politiska agenda.

  Gillad av 2 personer

  • Maja Dacke 2019-09-26 / 12:47

   Fjollträsk börjar ruttna! Och gör mer och mer skäl för sitt öknamn. Ni äkta stockholmare, hur står ni ut?

   Gillad av 1 person

  • Anonym 2019-09-26 / 15:50

   Det här fotot är taget nere på Rodos 2015:

   Senaste landhöjning var för ~15 milj. år sedan, för att sedan skjunka för 3-4 milj. år sedan. Båda förändringarna pga tektoniska rörelser. Materialet är huvudsakligen kalksten, så det är relativt lätteroderat.

   Gilla

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s