MILJÖPARTIET OCH SUNNIMUSLIMERNA

Imamen och islamisten Abu Raad uppmanade alla muslimer att i första hand rösta på Miljöpartiet i valet 2014. Jag skulle bli livrädd om jag vore miljöpartist med den vetskapen och undra vad som händer i partiet. I rapporten från Försvarsmakten finns följande att läsa.

”Inför valet 2014 publicerade dock Gävlemoskén en fatwa från Abu Raad på sin hemsida, där han uppmanade församlingens medlemmar att i första hand rösta på Miljöpartiet, i andra hand på Vänsterpartiet. I fatwan betonades också vikten av att rösta för att försvara religiösa rättigheter: ”Att rösta på partier för att erhålla religiösa eller världsliga förmåner är tillåtet.” 

Mehmet Kaplan_1

I valet 2014 fanns ju den obehaglige och otäcke Mehmet Kaplan med flera i Miljöpartiet.

För något år sedan rasade en infekterad strid inom Miljöpartiet i Umeå. När jag läste den debattartikel som den ena falangen fått publicerad i Aftonbladet blev till och med jag väldigt förvånad när jag läste vilka som skrivit under artikeln.

Narmin Mostafa, Feridon Mohebali, Dan Grönlund, Fadi Ardity, Mona Mujahidi, Omar Salih, Diaa Asshalaby, Hassan Mohamadamin, Shareef Sawas, Hemn Abdulla, Andrerin Mujahidi, Assad Haidray, Basim Abositta, Hassan Manosur, Ahmed Ajjan 
Mardin Maroof, Michael Teklemariam, Safin Mohamadamin, Iran Asgarian, Abeer Elwakil, Omar Mahggoub, Gabriel Farrysson, Hussein Shenino, Randa Salman, Arvin Mohamadamin, Niven Mosleh, Fahimeh Soltanipanah, Havres Mohamadamin, Fifi Fadel, Basem Ibrahim, Atef Hijazi

https://www.aftonbladet.se/debatt/a/P3qPyb/miljopartiets-ledning-agnar-sig-at-valfusk

Var det därför som Abu Raad i en fatwa uppmanade muslimer att rösta på Miljöpartiet. Att de var på väg att ta över makten i partiet. Att Miljöpartiet står för en generös invandringspolitik är ju ingen nyhet men att de även står på muslimernas sida i många frågor är nog många personer mer ovetande om.

Gustav Fridolin

När jag jobbade med researchen till min bok så hittade jag en gammal insändare där jag hade citerat hur Gustav Fridolin uttryckte sig i samband med Muhammed karikatyrerna 2006. Eftersom jag då jobbade väldigt mycket vid Arlas mejerier så var den bojkott mot Arlas produkter i arabvärlden väldigt besvärlig för Arla. De såg nämligen Arla som ett danskt företag. Att det även drabbade svenska bönder var det knappast något som uppmärksammade. Inte ens Gustav Fridolin då han skrev följande.

”Däremot har jag full förståelse för att muslimer bojkottar danska varor. Bojkott av varor är ett effektivt sätt att visa sitt missnöje med något. Jag gjorde detsamma när Frankrike testade kärnvapen i sina gamla kolonier och gör detsamma när det gäller israeliska varor så länge ockupationen av Palestina fortsätter. Nu är det aktuellt att göra detsamma med danska varor. Jag vill visa mitt missnöje med dansk politik, islamofobin och invandrarnas utanförskap. Jag vill uppmana folk att göra detsamma i Sverige. Som man bäddar får man ligga, heter ett ordspråk. Det är på tiden att Danmark ändrar lagen.”

Vilket jäkla ljushuvud! Det var rent fjäsk med muslimerna från Gustav Fridolin. Att svenska mjölkbönder också drabbades tycktes Gustav Fridolin inte bry sig det minsta om.

För mig är det obegripligt att någon röstar på Miljöpartiet.

Jag skrev en insändare om detta som i varje fall publicerades i Vimmerby Tidning 2006.

Insändare VT 20060407

18 reaktioner på ”MILJÖPARTIET OCH SUNNIMUSLIMERNA

 1. hllviken 2019-11-11 / 12:36

  Jag trodde det var FI´s program

  Gilla

 2. hllviken 2019-11-11 / 11:47

  Fi´s program var det väl?

  Gilla

 3. Ivar Andersson 2019-11-10 / 08:44

  http://www.ericsoniubbhult.se/ Endast 6% av de nyanlända i arbete utan stöd efter drygt två år
  2019-11-09
  ”Min riksdagskollega Lars Beckman (M) bad Riksdagens Utredningstjänst ta fram en del uppgifter om vad som hänt med de nyanlända som lämnat etableringsuppdraget hos Arbetsförmedlingen. Syftet med detta program är att nyanlända i arbetsför ålder ska få hjälp och stöd att komma in på svensk arbetsmarknad. De flesta deltar i programmet under den maximala tiden, två år.”

  Gilla

 4. Muhammed 2019-11-10 / 00:34

  Sprängning och skottlossning på pizzeria i Malmö, sprängning i Salem och bilbrand i Helsingborg.

  Tack för att ni valde Sverige!

  Gillad av 3 personer

  • Sven d.ä. 2019-11-10 / 09:46

   Men hur reagerar de som bor i närheten av sprängningarna? Jag tror de bara går vidare i sina liv och börjar anpassa sig till sin nya tillvaro. Jag undrar vad som krävs för att svenskarna ska säga ”nu är det nog”?

   Gillad av 2 personer

 5. Niklas R 2019-11-10 / 00:29

  Vem bryr sig. Muslimerna kommer att rösta på Nyans i nästa val och MP faller ner till 2.5% av väljarna.

  Gillad av 3 personer

 6. Cosmik Debris 2019-11-09 / 23:55

  Sverige lördag 9 november 23:53

  Malmö: ”Två till sjukhus efter skottlossning i Malmö. Två personer vårdas för livshotande skador”
  Malmö: ”Larm om explosion i Malmö”
  Stockholm: ”Larm om explosion söder om Stockholm”

  Jens Ganman sammanfattar vad som behöver göras. Jag däremot börjar fundera på att beväpna mig. Det kommer snart att behövas.

  ”Jens Ganman: ” Så länge den här regeringen tillåts tassa på i ullstrumporna kommer dock inget att förändras och absolut inte så länge den här generationen av falska, lata, aktivt ljugande journalister får göra anspråk på att förmedla “sanningen”.

  De måste bort. ”

  JAPP, de måste bort. Hur spelar ingen som helst roll.

  Gillad av 8 personer

 7. Waldemar & Dagny 2019-11-09 / 23:54

  Återpublicerar inlägg från 2016 på Thoralfs blogg. Obs! Länken till namninsamling är numera borta!

  Waldemar & Dagny
  15 april 2016 10:26

  http://namninsamling.se/index.php?nid=255&fnvisa=namn

  Mehmet Kaplan har skrivit på en petition för att rädda den muslimska terroristen Usama Kassir från att bli utlämnad och dömd i USA.

  Notera att även Miljöpartisterna araben Yvonne Ruwaida och islamofilen Gustav Fridolin har skrivit på namninsamlingen.

  Gillad av 7 personer

 8. Utvisa rubbet! 2019-11-09 / 23:12

  Imamens anhang är farligare än imamen själv!

  Det är sällan de muslimska imamerna själva som begår terrordåden utan personer ur deras följe. Vid verkställande av imamutvisning blir risken än större för hämndterrorhandlingar begångna av imamens anhängare.

  Förstår Mikael Damberg (S), Johan Forsell (M), SÄPO detta?!

  Gillad av 4 personer

 9. Thomas 2019-11-09 / 23:06

  Som man bäddar får man ligga Gustav Fridolin.
  Bjuder man in Mellanöstern så får vi Mellanöstern här i Sverige som i Malmö, en kloak.
  Det är lördagkväll och Malmö levererar, det hjälper inte med korv&bröd, samtal med socialtant, handhjärtan Gustav i det miljöpartistiska drömsamhället. Kriget kan bara vinnas med samma mynt.

  Gillad av 6 personer

 10. Sven d.ä. 2019-11-09 / 20:33

  Man får komma ihåg att när Berlin muren föll dvs trycktes den ned innifrån den Östtyska sidan. Dvs vi kan inte förlita oss på att Sverige får hjälp utifrån. Det är upp till svenskarna att göra ändringar – det kommer ingen till vår hjälp.

  Gillad av 6 personer

  • hllviken 2019-11-10 / 05:48

   Ja, det är nog den bistra sanningen.

   Gilla

 11. HS 2019-11-09 / 19:53

  Den som skyltar offentligt med att sympatisera eller företräda MP borde fråntas sitt medborgarskap. Förslagsvis emmigrerar de till valfritt land i Mellanöstern.

  Gillad av 7 personer

  • Lars Johansson 2019-11-09 / 20:07

   Detta MP borde snarast bli föremål för en ordentlig granskning! Vad är deras ändamål,vad vill de göra som befrämjar en demokratisk utveckling?

   Gillad av 9 personer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s