BORTTAGET INLÄGG

Inlägget med rubriken ”Konvertera eller dö” är borttaget sedan en av personerna hört av sig till mig och intygad att han inte skrivit kommentarerna som jag visade på min blogg. Utan de är skrivna av någon som uppgett sig för att vara den personen.

Jag kommer givetvis polisanmäla det då det finns ännu större anledning att göra det då det således finns ännu en oärlig och brottslig handling genom att uppge ett falskt namn i ett försök att ge en annan person skulden för kommentarer.

Vad personen som skrivit kommentarerna haft för syfte med detta kan man bara spekulera i. Kommentarerna började dock för ca 4 månader sedan och det har säkert skrivits minst 100 kommentarer och ingen av dem har jag godkänt under denna tid, ändå har personen fortsatt då varit medveten om att jag läser dem. Nästan alla kommentarer har haft en länk till islampropaganda och i flera fall ren islamistpropaganda. Så syftet har givetvis varit att skrämma och skada mig.

Nu skärper jag upp reglerna för att kommentera.

2 reaktioner på ”BORTTAGET INLÄGG

 1. Lennart Karlsson 2019-12-02 / 21:53

  Lycka till med polisanmälan! Jag och partiordföranden i Habodemokraterna har försökt att polisanmäla förfalskad Facebook-sida genom att registrera sig i vårt namn samt gjort en litet löjlig förändring i vår registrerade logga. Inte ens ett meddelande om att ärendet lagts ned orkar polisen skicka. Eftersom skrivsättet visade vem det var fick jag hjälp att spåra ”Idioten” (Vänsterliberale ledaren kallade mig det från talarstolen i FM) med hans IP nummer, En gång från skolan han påstår sig vara ”Rektor” för (skolan nekar) och en gång från hans hem! Nu vill vi inte ha, och kan inte få, en sida hos extremvänsterns stödorganisation.
  Funderar på att besöka bunkern Facebook i Luleå, betald av svenska skattebetalare, gömmer sig i eftersom inte heller de tar bort förfalskaren.
  Följer spänt din rapport om din polisanmälan. Lycka Till!!!!

  Gilla

 2. Gunnar Karlsson 2019-11-30 / 18:39

  Thoralf, vi får verkligen hoppas att Polisen tar tag i din anmälan, dessvärre är jag inte så hoppfull, men jag önskar att jag har fel.

  //Gunnar

  Gillad av 1 person

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s