JOHAN PERSSON MÅSTE STOPPAS

När jag gör research för min bok dyker det alltid upp gamla dokument och diagram som jag publicerade på min blogg. Häromdagen dök ett diagram upp med ersättningarna från Migrationsverket till Kalmar kommun under åren 2000-2012. Jag kompletterade diagrammet med åren 2013-2018 för att se utvecklingen. Totalt har Migrationsverket betalat ut drygt 1 130 miljoner kronor till Kalmar kommun.

Ersättning Migrationsverket 2000-2018

Den riktigt negativa trenden började när samhällsförstöraren Fredrik Reinfeldt valdes till statsminister 2006.

Jag passade på att även skapa ett diagram med hur många utrikes födda Kalmar kommun har ökat med under åren 2003-2018. Det finns en viss korrelation mellan de båda diagrammen.

Ökning utrikes födda 2003-2018

Under de senaste åren har Kalmars befolkning ökat med 550-600 utrikes födda personer varje år. Det är fullständigt uppåt vägarna. Den här gruppen har också väldigt hög nativitet. Ökning av barn till utrikes födda är därmed kraftig och ökande.

Ökning barn utrikes födda 2003-2018

Dessa barn skall givetvis läggas till ökning av utrikes födda för att summering skall bli fullständig. Detta förklarar nästan 80 procent av befolkningsökningen i Kalmar kommun under dessa år.

Det kommer leda till ännu större problem om det fortsätter. På arbetsmarknaden, inom skolan, inom sjukvården och inte minst brottsligheten. Dessutom har vi de religiösa och kulturella problemen med parallellsamhällen som hela tiden växer och sedan även religiös extremism.

Ansvaret ligger helt och hållet på de rödgröna partierna men framförallt på Socialdemokraterna och kommunalrådet Johan Persson. Men det verkar som den rödgröna majoriteten blundar eller om det är deras fina och goda värdegrund som styr deras beslut eller snarare avsaknad av beslut. Eller är de bara naiva och okunniga?

Johan Persson måste stoppas!

PS

Klicka gärna på annonserna som dyker upp på bloggen. Då stödjer ni mig och bloggen med några extra kronor, utan att det kostar dig mer än ett klick.

31 reaktioner på ”JOHAN PERSSON MÅSTE STOPPAS

 1. Mjölner 2019-12-15 / 14:04

  1130. miljoner kronor till Kalmar från Migrationsverket 2013-2018. En ofantlig summa. Officiella och förhållandevis tillgängliga siffror.

  Ändå döljer sig de mest fruktansvärda talen djupt nere i den djupa staten. 563 miljoner kronor till Rami Care AB i Malmö under ungefär samma tid. 14 miljoner var föremål för rättegång. Var de övriga 549 miljonerna korrekta utbetalningar? Var finns pengarna nu?

  563 miljoner. Till ett enda företag. En dörr på ett kontorshotell.

  Gilla

 2. Thomas 2019-12-14 / 22:10

  Är det nån mördarbakterie som drabbat Sverige eller ? Vad är det frågan om? Inte en dag utan mord.
  Man avrättad bland restauranggäster i Gislaved.
  I Gislaved alltså! En småländsk bonnhåla. Det börjar bli otäckt nu på riktigt.
  Sverige är som en krutdurk, snart tappat folket det helt.

  Gillad av 1 person

 3. turrim 2019-12-14 / 17:32

  Den svenska modellen som statsministern brukar skryta med kan vi nu se och läsa om på alternativa media. Inte på betalmedia eller skattefinansierade media.

  Det är således katastrofläge i Trollhättan där ordningsvakter av säkerhetsskäl förbjuds att verka. Polisen ingriper inte när Lamotte antastas; man lär se på bilder av de maskerade på sitt lugna kontor i efterskott.

  De som betalat skatt för att skyddas lämnas att ta vara på sig själva; givetvis utan att försvara sig handgripligen eller att bli förbannade och skrika något elakt ord för då kommer rättssamhället med full kraft.

  Från regeringen total tystnad. Det är som när tsunamin slog till.

  Gillad av 1 person

 4. Cosmik Debris 2019-12-14 / 14:05

  Det är fler som måste stoppas.

  Gillad av 1 person

 5. Sigge 2019-12-14 / 12:46

  Han kommer inte stoppas förrän folk slutar se honom som husgud, vilket blir svårt i en illröd arbetarkommun som Kalmar.

  Gillad av 1 person

  • Ullevi 2019-12-14 / 13:41

   Johan kommer sitta säkert tills han själv avgår och vem tar då över rodret? Blir en ny sosse med maktbegär.

   Gilla

 6. ROLLE 2019-12-14 / 11:02

  Vad sysslar polisen med?
  Har de inte fattat att saft och bullar, pizza, dialogpoliser och massor med pengar och förmåner inte hjälper.
  En ynklig polischefs förklaring till varför de inte ingriper mot invandrarvåld.
  VARFÖR GÅR POLISEN HÅRT FRAM I FOTBOLLSMILJÖER, MEN BACKAR FÖR KRIMINELLA I FÖRORTER?
  ”Om vi kliver på och ”rensar”, vilka blir konsekvenserna? Kommer halva stadsdelen stå i lågor, vad blir den ekonomiska kostnaden, hur kommer vi framöver kunna få kontakt och långsiktigt förbättra möjligheterna att detta inte uppstår igen?, skriver polisen Larsson.”
  https://samtiden.nu/2019/12/varfor-gar-polisen-hart-fram-i-fotbollsmiljoer-men-backar-for-kriminella-i-fororter/

  Gillad av 3 personer

  • Janne 2019-12-14 / 13:55

   Börja med att byta ut 80% av cheferna och ta bort alla mähän och sätt in riktiga hårdingar.

   som inte viker ner sig.Det måste bli ett slut på alla jävla fjanterir inom myndigheten.

   Gillad av 2 personer

  • Ullevi 2019-12-14 / 13:42

   Kinna utanför Borås är en trevlig liten ort.

   Gilla

  • Benny 2019-12-14 / 16:08

   Olle, alla ”städer” som ligger på toppen av listan är ju faktiskt knappt större än byar! Det skulle inte fungera om de större städerna med över 50.000 invånare hade lika stora grönytor. Staden skulle bli för utspridd vilket skulle göra städerna dysfunktionella. Tråkigt men sant..

   Gilla

   • Thoralf A 2019-12-14 / 16:56

    Så gröna lungor gör en stad dysfunktionell? Vilket korkat påstående!

    Jag skulle hävda att det är raka motsatsen.

    Gilla

   • Benny 2019-12-14 / 19:29

    Thoralf, du förstår nog inte riktigt poängen! I de gröna ytorna har man räknat in hus utslängda på gräsmattor s.k ”hus i park” på arkitektspråk! Det är inga fina parker alltså utan vanskötta gräsmattor och vanskötta skogsdungar som gör att de större städerna blir utspridda i Sverige! Och det är dysfunktionellt när det gäller kollektivtransport och det ökar viljan för folk att köra med egen bil i onödan då det blir för långt att gå etc. I små städer är det inget bekymmer de är ju även små till ytan och de flesta har bil. För övrigt är urbanitet en kvalitet som folk frågar efter medan förortens utspridda bebyggelse väljs bort av de som kan och har råd. Stadsparker år en helt annan sak!

    Gilla

 7. Cosmik Debris 2019-12-13 / 23:39

  Lamottes fem klipp från Gettogården i Trollhättan har nu visats 2 miljoner gånger.

  Hur många tittare hade Kulturnyheterna fredagen 13 dec?

  Ni fattar.

  Gillad av 8 personer

 8. Onkel Björn 2019-12-13 / 23:18

  Ja, det är ju inte bara Johan Persson som måste stoppas. Vi har en hel regering som måste stoppas.
  Den välfärd som våra förfäder var med om att bygga upp grusas nu sönder totalt.

  Gillad av 6 personer

 9. Bob 2019-12-13 / 23:08

  Kalmarborna är ett sovande folk och kommer fortsätta rösta på pampen. Han kommer inte lämna makten förrän han måste bäras bort. Det går kanske i byxorna på honom för varje utrikes född som etablerar sig i kommunen. Tyvärr blir dessas framtid lika mörk som för de som avpolliteras till avfolkningsorter.

  Gå t.ex. ut på nätet och kolla lediga jobb i Kalmar.

  Gillad av 2 personer

 10. Laglydig 2019-12-13 / 22:52

  Fullständigt korrekt Thoralf!

  DEMOGRAFIN! Min gamla käpphäst som jag försöker föra fram i alla sammanhang kommer att ställa till med mycket mer djävulskap framöver, inte bara i Kalmar utan i alla Sveriges kommuner!

  De styrande pratar gärna om att man minskat asylinvandringen, nu har man dessutom 10 år för sent fått upp ögonen för arbetskraftsinvandringen och ett antal hundra tusen med samordningsnummer försedda personer som man inte har en aning om var de finns.

  Men ingen nämner de drygt 30 000 s k svenskar (snart en tredjedel av de totala födelsetalet) som föds varje år (antalet stiger varje år!) som till 100 % har sina rötter i ett utomeuropeiskt land och i påfallande många fall av föräldrar som tillber pedofilen Muhammed.

  Redan nu räknas många av dessa som individer med svensk bakgrund i den officiella SCB statistiken då föräldrarna råkar vara födda i Sverige av likaledes utomeuropeiskt inkomna föräldrar. Detta kommer bara att fortsätta för varje år som går!

  Slutsatsen blir att andelen av Sveriges befolkning med utomeuropeisk bakgrund paradoxalt nog kommer att sjunka i den officiella statistiken samtidigt som verkligheten är en helt annan!

  Om regimens fullständigt vansinniga politik får fortsätta så kommer detta leda till att Sverige år 2035 kommer att ha mer än 50 % muslimisk befolkning (p g a de höga nativitetstalen som premieras av regimmaktens medelst frikostiga barnbidrag i kombination med försörjningsstöd etc förda politik) samtidigt som myndigheterna kommer att hävda att det i stort sett bara finns svenskar i landet.

  Repatrieringen måste börja snart!!!

  Gillad av 3 personer

  • Anders L. 2019-12-14 / 18:15

   Det finns ca 2,5 M pers. med utländsk bakgrund i Sverige. SCB def. sedan 2003 utrikes bakgrund som de utrikes födda + barn till föräldrar där bägge är födda utomlands. Av dessa kommer ca 60 % från muslimska länder. Tillkommer okänt antal illegala, ”papperslösa” + de 870.000 med reservnummer. SCB har en rapport, ”Sveriges framtida befolkning”, där man bl.a kan se att svenska kvinnor f.n. har ett födelsetal på 1,7 och ex. somaliska kvinnor 3,15. Vi kommer således att vara en minoritet med nuvarande utveckling men det finns inga riktiga beräkningar när det sker.

   Gilla

   • Laglydig 2019-12-14 / 23:37

    Hej Anders!

    Antalet personer med utländsk bakgrund är ett väldigt trubbigt mått eftersom det är många som kommer från våra nordiska grannländer och övriga Europa. De som ställer till problem i t ex aktuella Trollhättan stammar från utomeuropeiska länder och att döma av språkbruket ”knulla din morsa” etc från muslimska länder.

    Problemet som jag försöker peka på är att en del av dessa räknas som ”svensk bakgrund” eftersom någon av föräldrarna redan är född i Sverige. Ju längre detta pågår så kommer alltfler för varje år som går alltså räknas som ”svensk bakgrund” trots att 100 % av deras förfäder bara två generationer bort kommer från ett utomeuropeiskt land med islamska traditioner.

    Detta sker med myndigheternas goda minne för att kunna påvisa att INGET befolkningsutbyte har skett trots att det fortgår varje dag!

    I stort sett har du rätt med att det skulle finnas 1,5 miljoner folkbokförda muslimer i landet (60 % av 2,5 miljoner) men det är nog snarare minst 1,7 miljoner och ökar med ca 0,1 miljoner varje år (födelseöverskott + invandring såväl legal som illegal), en ökningstakt som ökar varje år!

    Jag är väl förtrogen med SCB:s befolkningsframskridningsprognos där man tror att exempelvis somaliska kvinnor bara kommer att föda 3,15 barn per kvinna om tio år.
    Jag har väldigt svårt att tro det med tanke på de enorma ekonomiska incitament det finns för bidragstagare att föda fler barn än i sina hemländer. Den senaste siffran jag har från Somalia är att varje kvinna födda 6,1 barn där. Betänk då att det är en betydligt YNGRE population vi har här så risken är större att somaliska kvinnor i Sverige kommer att föda fler barn än 6,1!

    Det finns redan flera kommuner i Sverige där det föds över 50 % barn där föräldrarna bekänner sig till den islamska trosbekännelsen. Jag behöver knappast nämna Botkyrka och Malmö, men i t ex i Göteborg är mer än var tredje barnafödsel en ny tillbedjare av pedofilen Muhammed.

    Det kommer att gå fort de kommande åren! Det beror inte enbart på de ökande födelsetalen utan även anhöriginvandringen kommer att eskalera utvecklingen. Redan innan 2020-talet är till ända så kommer över 50 % av befolkningen under 44 år att vara muslimer!

    Jag håller naturligtvis med Thoralf om att repatrieringen borde börjat igår, men om man ser realistiskt på det så måste en storskalig repatriering påbörjas senast efter valet 2022! Annars är det helkört för vårt älskade fosterland!

    Mvh

    Laglydig

    Gilla

 11. Rune 2019-12-13 / 22:41

  ” 1 130 miljoner kronor till Kalmar kommun, från 2000 till 2018.”
  Varifrån kommer dessa pengar ifrån? Bara till en enskild kommun?
  Är det enorma skuldberg som byggs upp i Sveriges kommuner?

  Gillad av 2 personer

 12. Magnus 2019-12-13 / 22:27

  Thoralf, Nanne till Kalmar FF.

  Gilla

   • Olle 2019-12-13 / 23:33

    Tyvärr ett sistahandsalternativ och en nödlösning för KFF. De har försökt få dit andra tränare utan framgång, i brist på pengar.

    Så sent som för en vecka sedan sa Nanne att ingen frågat honom och det lät väldigt trovärdigt. Trots att han då gått ut med att han är öppen att ta över, för bra länge sedan.

    Gilla

   • Ullevi 2019-12-14 / 13:40

    Ganska fantasilöst i mitt tycke! Märks tydligt att det var en nödlösning. Han blir säkerligen utbränd på nytt.

    Gilla

   • Thoralf A 2019-12-14 / 15:16

    Har man varit utbränd en gång så vill man inte tillbaka till det tillståndet. Man är medveten om alla varningssignaler. Så det kommer aldrig hända. Försök och var lite positiv istället. Jag tror detta var den absolut bästa lösning på många sätt.

    Gilla

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s