BSS, BJÖRN SAMUELSSON SOCIALDEMOKRAT

När nyheten om att tidningen Östran skulle läggas ned så var mina känslor blandade. Det innebar att Barometern skulle få monopol på nyheter i Kalmar, något som jag inte uppskattade. Barometern har visat sig vara den mest politiskt korrekta tidningen i Kalmar, inte den socialdemokratiska Östran. I synnerhet innan Ulf Carlsson gick i pension i somras.

När jag gör research och skriver på min bok så reagerar jag på alla ”konflikter” jag haft med Barometern och hur de tagit varje chans att smutskasta mig, ibland helt utan substans. Många gånger har de kokat soppa på en spik.

Utan konkurrenten Östran kan Barometern härja helt fritt. Samtidigt är det skönt att slippa Peter Akinder och Joakim Carlsson på Östrans ledarsida. För att inte tala om den SD-hatande socialdemokraten och krönikören, Björn Samuelsson. Men för en vecka sedan kom Barometerns chefredaktör, Anders Enström, med en nyhet som jag kommenterade på följande sätt på Facebook.

”Jag trodde att man på Barometern trots allt hade lite förstånd men ack vad jag bedrog mig. Idag skriver chefredaktören Anders Enström att man skall ta in ”vänsternissen” Björn Samuelsson som krönikör i tidningen. Jag hade hoppats få slippa dessa krönikor när Östran gick i graven. Nu kommer Barometern publicera hans märkliga skrönor som är fyllda med hat mot SD, Trump, Orban och Ebba Busch Thor.”

Idag publicerades en krönika skriven av Björn Samuelsson i Barometern. Givetvis var det Jimmie Åkesson och Sverigedemokraterna som han raljerade över i stor stil som vanligt. Givetvis hyllar Björn Samuelsson Greta och sedan vet han givetvis bäst om klimatet. Men uppenbarligen har han aldrig hört något om landhöjningen i Sverige. Men det är han ju inte ensam om.

http://www.barometern.se/kalmar/klimatfornekelse-vet-akesson-inte-vad-det-ar-sager-han-men-da-har-han-inte-varit-inne-pa-natet-el/

Om jag skall vara lite försiktig så slirar Björn Samuelsson med sanningen å det grövsta när det gäller hans politiska motståndare. Han bygger halmgubbar i parti och minut, som han sedan angriper.

Att Barometern kan betala flera tusen kronor för dessa vedervärdiga krönikor är en gåta för mig.

Idag har flera personer hört av sig och meddelat att de kommer säga upp prenumerationen av Barometern sedan de släppt in Björn Samuelsson och hans krönikor.

Nu väntar vi bara på vem han skall angripa nästa gång. Jag gissar på Kristersson eller Trump!

Han kan väl skriva under sina krönikor med BSS, Björn Samuelsson Socialdemokrat.

29 reaktioner på ”BSS, BJÖRN SAMUELSSON SOCIALDEMOKRAT

 1. Gunnar Karlsson 2019-12-15 / 17:28

  Off Topic.

  Avsluta helgen med några riktigt goda skratt när Tino Sanandaji totalt mosar den rödhåriga skatan från Maramö !!

  //Gunnar

  Gillad av 1 person

 2. Lasse 2019-12-15 / 15:21

  Det blir så här i småhålor och Kalmar är extremt vad gäller vänsterindoktrinering. De styrande har ju hjärntvättat hela staden.

  Gillad av 2 personer

 3. Cosmik Debris 2019-12-15 / 14:38

  Expressen: ”JUST NU: Stefan Löfven håller jultal på Gotland”

  Varför håller jubelidioten inte sitt jultal i Kronogården?

  Gillad av 2 personer

  • Lollo 2019-12-15 / 17:02

   Ja, det kan man undra. Det är ju där hans väljare finns.

   Gilla

  • turrim 2019-12-15 / 17:37

   Då kan han passa på att kolla renoveringarna i Tingstäde.

   Gillad av 1 person

  • messkalle 2019-12-15 / 17:48

   Steffan tog snabbtåget till Gotland.

   Gillad av 1 person

 4. ??? 2019-12-15 / 14:18

  Diskrepansen mellan sossarnas resultat i riksdagsvalet(30,35) och kommunvalet(42,48) i Kalmar kommun är lite skrämmande. Är verkligen kommunsossarna i Kalmar så fantastiskt bra och/eller övriga partier så klappusla på kommunal nivå? Du måste ta dig till riktigt ingrodda bruksorter för att hitta motsvarande procenttal för S i kommunvalet.

  Gillad av 2 personer

  • Gunnar Karlsson 2019-12-15 / 16:32

   Mycket intressant diskrepans, finns det någon som har en teori som förklarar detta ???

   //Gunnar

   Gilla

  • Ricky 2019-12-16 / 13:31

   Häpnadsväckande! Vill gärna veta mer, Thoralf kanske har en bra förklaring???

   Gilla

   • Thoralf A 2019-12-16 / 14:28

    En svag Alliansen bestående av M. L och KD. Dessutom en röd stad med ett kommunalråd, Johan Persson som är omtyckt av många. Ingen lokalmedia som stödjer oppositionen. Barometern som skall ha en borgerlig ledarsida men för övrigt fungerar tidningen mest som en sossetrumpet.

    Gilla

 5. Cosmik Debris 2019-12-15 / 13:54

  Lamotte: ”På Twitter kallar Özz Nûjen mig för tiggare och säger att jag lurar folk. Även Özz Nûjen är välkommen att följa med och se på när jag arbetar, om intresse finns.”

  Den vedervärdige muslimen Özz Nûjen är ansvarig för 11-åriga Ebbas död. Özz Nûjen möjliggjorde det muslimska blodbadet på Drottninggatan. Özz Nûjen är inte svensk. Özz Nûjen ska ut ur landet!

  Lamottes fem klipp från det muslimska och negeroida gettot i Trollhättan har nu 2,4 miljoner visningar.

  SVT har INTE rapporterat.

  Ps. COOP i Vänersborg är sönderlaget och är stängt de närmaste dagarna. Fick informationen från en person som besökte Vänersborg.

  Gillad av 4 personer

  • Hacke 2019-12-15 / 15:18

   Tack för den efterlängtade pärlan. Den som väntar på något gott…

   Gillad av 1 person

 6. ROLLE 2019-12-15 / 09:21

  Den brittiska socialistdöden är en seger för ett friare Europa
  ”Stefan Löfvens fullkomligt katastrofala styre av Sverige är dessutom en av de enskilt främsta orsakerna till att tidigare socialdemokratiska väljare flyr, de flesta går till Sverigedemokraterna. SD är idag det största partiet bland LO-väljare, enligt SCB.

  Socialistdöden kommer vara fortsatt omfattande i Europa, något som är glädjande för alla oss som vet att socialism är en usel idé som skapar lidande och dysfunktionella samhällen. Idag skålar vi för Boris Johnson och britterna, som skåpat ut en trött socialistisk antisemit.”
  http://katerinamagasin.se/den-brittiska-socialistdoden-ar-en-seger-ett-friare-europa/

  Gillad av 4 personer

  • Sven d.ä. 2019-12-15 / 12:39

   Bra och modigt gjort av Hannes Muller.

   Gillad av 1 person

 7. Olle 2019-12-15 / 08:38

  När östran gick i graven fick man erbjudande som abbonent att få Barran istället men jag tackade nej nu är jag evigt tacksam för detta nu när Björn Samuelsson välkomnades in i barrans värme.

  Gillad av 2 personer

 8. Ludvig 2019-12-15 / 07:21

  Vad skönt att slippa se Björn Samuelssons krönikor nu när jag inte har någon dagstidning längre.

  Gillad av 4 personer

 9. SasjaL 2019-12-15 / 01:50

  Han kommer nog att ägna lite tid åt Boris också, när chocken väl släppt …

  Gillad av 4 personer

 10. Robban 2019-12-15 / 01:00

  Jag brukar ibland skriva och kommentera/fråga ”journalister” som publicerat någon skröna/saga/fantasi/påhitt!
  Alltid artigt och sakligt!
  Det händer ytterst sällan att jag får svar och får jag det är det väldigt ofta raka motsatsen till artigt och sakligt! Det händer speciellt om jag påpekat uppenbara lögner och falsarier!
  Är trots allt väldigt tillfredsställande, eftersom flera ändrat sig i det sätt de uttrycker sig! Gissningsvis eftersom de vet att jag haft rätt! Har tom en handfull gånger fått själva artikeln ändrad!
  Problemet är att dessa tidningar kan fortsätta vinkla, ljuga och bedra, eftersom de överlever på presstödet! Det måste åtgärdas! SVT/SR läggas ned osv Då alla arbetar unisont för att bibehålla hjärntvätten!
  Tyvärr så verkar SD gilla ex ljugerierna SVT dagligen håller på med, vilket är för mig helt obegripligt, då SD är den största måltavlan!
  Som tur är så finns det ju nu alternativ till SD!

  Gillad av 6 personer

 11. Tor 2019-12-15 / 00:43

  Betalar Barometern för detta PK-skräp? Trodde de var anställda av tidningen. Daniel Braw skriver ju däremot mycket bra om invandringen, hur kan de godkänna det???

  Hoppas Barometern och hela Gota Media går i konkurs! Barometern är inget annat än en smutskastar-tidning med egen agenda, vars viktigaste uppgift är att hylla den store guden Johan Persson.

  Har också märkt hur mycket fokus det läggs på att skriva om grankamper och annan livsviktig (!) dynga.

  Gillad av 3 personer

 12. magnus 2019-12-14 / 23:39

  Thoralf, såg att Mike Waxxman gav dig en känga på en debattartikel du gjorde i tidningen. Varför gjorde du ingen replik på hans inlägg?

  Gilla

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s