BRA SAMMANSTÄLLNING

Det är dessa personer som lagt grunden för den kaos och kris vi just nu upplever i Sverige. Det är även dessa personer som har ansvaret för att islam och islamister ges fördelar i vårt kristna samhälle.

Vad kommer de kallas i framtiden? Kommer de få stå till svars för sina lögner?

Ju mer jag tittar på sammanställningen ju mer undrar jag vad som styrt dessa människor? Är det ren ondska mot nationen Sverige?

Vilka saknas?  Tomas Mattsson, Peter Wolodarski, Bengt Westerberg och Anders Ygeman! Fler?

Landsförädarna

Henrik Jönsson beskriver en del av vad dessa naiva personer i sammanställningen åstadkommit och som nu drabbar oss skattebetalare väldigt hårt!

89 reaktioner på ”BRA SAMMANSTÄLLNING

 1. Sven d.ä. 2020-01-06 / 18:31

  Jag tänker på en annan sammanställning. Dessutom kopplat till dödshot till dessa.

  Jag skulle bedömma att det finns ca 50 personer som är portalfigurer mot den mörka median och kraften i samhället. Dessa personer är oerhört viktiga i den kamp som pågår. Det är viktigt att polisanmäla och att anmälan tas emot av rättssamhället.

  Jag vill inte nämna några vid namn och hoppas ingen annan gör heller.

  Gilla

 2. kalmarsund12 2020-01-06 / 18:29

  Thoralf: Som situationen ser ut i Sverige idag så blir man mörkrädd! Om Sverigedemokraterna skulle komma till makten tror du att de skicka hem invandrare som inte hör hemma här? Isåfall hur många?

  Gilla

  • Lollo 2020-01-06 / 20:23

   Ja, det är inte bara de fula trynerna på bilden som har en mörk agenda. Dessa mörkermän och kvinnor finns överallt i samhället inte minst på höga poster inom alla myndigheter, i statliga och kommunala företag och hela skolväsendet, från förskola till universitet. Chefer i dessa institutioner har tillsats på politiska grunder där kunskap och meriter inte spelar någon roll. Är du inte politiskt korrekt och delar den ”sanna värdegrunden” får du aldrig något toppjobb oavsett vilka meriter du har. Sverige är ett korrupt land, mer kurrupt än många afrikanska länder.

   Gilla

   • hllviken 2020-01-06 / 21:08

    👍 😁 🇸🇪

    Gilla

 3. Cosmik Debris 2020-01-06 / 14:43

  En liten tröst mitt i allt elände.

  Johan Westerholm: ” Det sociala experiment som den feministiska regeringen Löfven nu ansvarar för i form av migrations- och integrationspolitik har baktänt. Kvinnorna betalar redan det pris som nationalekonomerna Assar Lindbeck och Mats Persson varnar för. Och kvinnorna kommer tvingas betala priset för Stefan Löfvens och Fredrik Reinfeldts sociala experiment i decennier.”

  Vilka har varit pådrivande? Vilka har stått med skyltar, delat ut teddybjörnar och välkomnat allsköns muslimskt slödder från Afrika och Mellanöstern?

  Det är kanske dags att begränsa den kvinnliga rösträtten? Om det överhuvudtaget ska gå att rädda landet vill säga.

  Därför baktänder Löfvens och Reinfeldts migrationsexperiment
  https://ledarsidorna.se/2020/01/darfor-baktander-lofvens-och-reinfeldts-migrationsexperiment/

  Gillad av 2 personer

 4. Singel i Gimo 2020-01-06 / 13:09

  Gott Klimat på er gott folk!
  Vi är glada över att ha fått ännu en vacker dag här i Gimo. Vi är tacksamma för det underbara klimatet vi har haft de senaste decennierna. Det har varit omväxlande och fint. Vi har haft alla de fyra årstiderna och vi har haft glädjen att både sola och bada utomhus och åka skidor. Obs! inte samma dag.
  Folket här i Gimo, både singlar och par, är nöjda med klimatet och lyckliga.
  Men varför gråter Greta?!

  Gillad av 1 person

 5. Hacke 2020-01-06 / 10:00

  Ett fasansfullt persongalleri som kan stå som skräckexempel och varnagel för all framtid.
  Om hur fort en mönsterstat kan förvandlas till jordiskt helvete om man tillåter en ohelig allians av idioter och mörkermän/kvinnor härja ostört med sin svarta agenda.
  Vår tids variant av förintelsen. Vi får aldrig glömma!!

  Gillad av 3 personer

  • pllay 2020-01-06 / 13:26

   Jag har funderat väldigt mycket kring hur detta ska kunna förhindras i framtiden och funnit endast en lösning, utbildning, både humanitär och ingenjörsmässig för att höja såväl hjärta som hjärna, samt religion, vi kan inte vara våra egna högsta referenser, vi behöver högre, oomkullrunkeliga sanningar att förhålla oss till, kristendomen har hittills fört oss längst i utvecklingen av ett humant, civiliserat samhälle, låt oss hålla oss till den.
   Vi bör också inse att socialismen varit den religion som givit oss den största slakten på människor under människans hela kända historia, något värre har aldrig drabbat människosläktet, inte ens digerdöden når upp till socialismens förödelse.
   Socialismen har öppnat för islamismen, den efter socialismen mest mordiska rörelse vi känner, kaka söker maka, lika barn leka bäst, min fiendes fiende är min vän.
   Eftersom vi saknar skola och bildning blir det verkligheten som informerar oss, tids nog inser även vi vad vi gett oss in på och kanske, kanske kan vi då åter bli en fri kulturnation.

   Gillad av 2 personer

 6. Evert Ronaldo 2020-01-06 / 09:51

  En vedervärdig samling idioter och ynkryggar. Helle Klein o Lars Ohly Sjöstedt saknas. Skådespelerskan Marianne Mörck kanske inte passar in.

  Gillad av 2 personer

  • Gunnar Karlsson 2020-01-06 / 12:05

   Evert, Marianne Mörck passar mycket bra in i detta skräck-kabinett !!

   //Gunnar

   Gilla

 7. Cosmik Debris 2020-01-06 / 02:42

  Har väntat några veckor på att just detta skulle hända. Jag kan helt enkelt inte låta bli 😊

  Högmod går före fall.

  Gillad av 6 personer

 8. Soros 2020-01-06 / 01:20

  PS. 8 minuter in i klippet och framåt kallar han Soros för skurk och menar att han använder migranter som verktyg till att skapa kaos.

  Är Lars Bern en person man ska ta på allvar???

  Gilla

   • Soros 2020-01-06 / 12:14

    Du anser att det är Soros och världsbankerna som ligger bakom invandringskaoset och att de medvetet vill skapa kaos och att politikerna dansar med?

    Gilla

   • Thoralf A 2020-01-06 / 12:59

    Lyssna till inslaget så du begriper vad Lars Bern säger. Citera sedan det du uppenbarligen inte förstår. Dina egna tolkningar får du stå för själv.

    Gillad av 1 person

   • Gunnar Karlsson 2020-01-06 / 13:21

    Soros, vilket PK-media företräder du ??

    //Gunnar

    Gilla

   • Yngve 2020-01-06 / 13:33

    Lars Bern säger bokstavligen att Soros vill skapa kaos och att politikerna är delaktiga. Varför skulle våra egna politiker vilja ha kaos? Lars Bern borde ta av sig foliehatten.

    Gilla

   • Thoralf A 2020-01-06 / 15:01

    Soros spekulerade med den svenska kronan på tidigt 90-tal. Han tjänade en hel del pengar på det och jag fick räntor på 22 procent på mitt huslån. Jag säger inte att Soros orsakade krisen för den svenska kronan men han utnyttjade den helt och hållet för egen vinning.

    Gilla

   • Ullevi 2020-01-06 / 14:19

    Lars Bern menar alltså att man använder invandrare som brickor i spelet och vill skapa oreda avsiktligt och den bakomliggande kraften är Soros och bankerna. Tillåt mig att skratta.

    @Thoralf:

    Tyckte du skrev i annat inlägg att du inte trodde på dessa teorier?

    Gilla

   • Thoralf A 2020-01-06 / 15:05

    Jag har svårt för konspirationsteorier men jag lyssnar på fakta. Du måste hålla isär begreppen.

    Gilla

   • Soros 2020-01-06 / 16:35

    @Thoralf
    Är det fakta att Soros är orsaken till Sveriges massinvandring?

    Gilla

   • Alf 2020-01-06 / 22:53

    @Thoralf:
    Det är ganska tydligt att Lars Bern menar att invandrare används som brickor i spelet och är orsaken till det vi nu ser. Politikerna är styrda av eliten m.m. Tror du verkligen att det är därför Sverige är överberikat?

    Vad är regeringens motiv enligt dig?

    Gilla

   • Thoralf A 2020-01-06 / 23:29

    Vi har haft många regeringar sedan 1990. Fråga vad som drivit landsförrädaren Fredrik Reinfeldt?

    Gilla

   • Alf 2020-01-06 / 23:41

    Jag menade nuvarande regeringen, eller för all del även den förra. Själv har jag inget svar, men jag tror inte att det är elitens ”fel” i alla fall. Jag tror nämligen inte på allt prat om världselit, Illuminati, Bilderberg m.m. som orsak till allt. Det är foliehatt på en avancerad nivå.

    Lyssnar man på Nordisk Motståndsrörelse så är det judendomens strävan. Ligger väl lite i Lars Berns teori, eftersom Soros tillhör den religionen.

    Men som sagt, foliehatt!

    Vad tror du själv?

    Gilla

   • Thoralf A 2020-01-07 / 08:50

    Jag tror att det framförallt beror på naiva politiker som tror att de skall vara så fina och humana med det svenska folkets skattemedel.

    Gilla

   • Adamson 2020-01-07 / 14:42

    @Thoralf

    Jag tror också att det handlar om att vara human, solidarisk och framstå som god, men det är ju inte det Swebbtv pratar om. De pratar om dold och mörk utstakad agenda som medvetet ska förstöra välfärdsstatenoch gynna eliten. Varför skulle våra politiker vilja det?

    Det pratas ju t.o.m. om att Reinfeldt medvetet ville demontera välfärden genom att ta hit invällare.

    Köper inte alla dessa i mitt tycke konspirationsteorier.

    Gilla

   • Thoralf A 2020-01-07 / 16:01

    Landsförrädaren Reinfeldt är ett kapitel för sig självt. Jag är övertygad om att han också ville destabilisera arbetsmarknaden och få press på löner genom billig arbetskraft. Sedan hade han även någon form av agg till nationalstaten. Hans avtal 2011 med Miljöpartiet om invandringen visar på något form av hat mot SD och alla som värnade Sverige och vår välfärd.

    Gilla

   • Adamson 2020-01-07 / 14:46

    @Gunnar

    Är det PK att ifrågasätta varför våra egna politiker medvetet skulle dansa efter globalisternas pipa och vilja förstöra landet, för att gynna Rothschild, Soros och flera? Lars Bern är säkert påläst men i detta framstår han som paranoid.

    Gilla

  • Åke Karlsson 2020-01-07 / 15:42

   Swebb-tv menar att världseliten tjänar ekonomiskt på invandringen och då hakar våra förtroendevalda på och raserar landet. Lars Bern är den största svamlaren i modern tid.

   Gilla

   • Thoralf A 2020-01-07 / 16:03

    Den uppfattning delar jag inte. Lars Bern kommer med många sanningar men det innebär inte att jag sympatiserar med allt som sägs.

    Gilla

 9. Soros 2020-01-06 / 01:04

  Kan det bara detta klippet du eftersökte där Lars Bern indirekt ger Soros skulden för haveriet i Sverige?

  Gillad av 1 person

  • Benny 2020-01-06 / 10:01

   Japp, Soros var med och ruinerade Sverige tillsammans men sin kumpan i brott Calle Bildt i början av 1990-talet. För övrigt så ”jobbar” Calle Bildt med Soros idag!

   Gillad av 1 person

   • Ullevi 2020-01-06 / 14:16

    Skitsnack! Den som köper Lars Berns konspirationsteorier borde nog söka hjälp.

    Gilla

   • Alf 2020-01-06 / 22:48

    @Thoralf:
    Att Soros vill skapa kaos och använder migranter som spelpjäser.

    Gilla

 10. Djungelstedt 2020-01-05 / 21:54

  Jag blir alltid skeptisk när jag ser personer som H-J vältaligt får fram dom rätta orden snabbt i sändning. Associationerna går till den forne ledaren Ad-Ht!? En champagne eller 6 burkar stöl kan speeda positivt på hjärnan om man bara är på rätt humör men är rätt begränsat! Men också kan det bli fel och neråt. Ett kokainrus varar normalt mellan 20-30minuter då personen ifråga blir mycket vältalig och energisk, därför populär partydrog! Därmed inget som hellst påstående eller anklagelse. Kanske H-J är sån naturligt bland vänner, jag känner honom inte. Noterar att videon är runt 16 minuter.

  Gilla

  • Thoralf A 2020-01-05 / 22:13

   Alla hans videoklipp ligger på ca 12-17 minuter och det är lite av hans signum. Jag avfärdar direkt dina tankar!

   Gillad av 6 personer

  • elwe 2020-01-05 / 22:26

   Du är helt fel på det.
   Om du, som jag, följt honom genom åren och träffat honom personligen, så hade du inte ens tänkt den tanken.

   Gillad av 2 personer

  • Kerstintin 2020-01-05 / 22:29

   Alibaboon Djungelstedt prålar med sina kunskaper i historien, han kan Hitler!
   Imponerande!

   Gillad av 2 personer

 11. Andersson i Pinan 2020-01-05 / 21:53

  Rapport 19.30 var 14 minuter långt. 3 minuter om en staty. Och 3 minuter om katter. När snart halva världen står i brand.

  Gillad av 4 personer

   • Andersson i Pinan 2020-01-05 / 23:20

    Jag missade det inslaget. Jag halkade in i nyhetssändningen när det var paus i ishockeyn. Världsmästerskapet i ishockey för juniorer för herrar närmre bestämt.

    Jag och omakan hade funderat på att åka till Nybro och kolla på hockey i Liljas Arena. Nu gick det ju bra utan att vi var där och hejade på. 1617 åskadare är inte illa. Om man nu får tro på sifftrorna som står i Barometern.

    Gilla

 12. Thomas 2020-01-05 / 19:47

  Bra genomgång av den ”rätta värdegrundssekten” . En samling quislingar. Jag saknar några till. Som Alex Schulman, Magnus Betnér,Jens Liljestrand, Jonna Sima. Finns många till. Men en dag är deras agenda över.

  Jag läste att Thomas Wassberg, den gamle skidåkaren gått och blivit asylaktivist och vill ge uppehållstillstånd till alla ensamkommande.
  Blir grymt besviken, Wassberg har jag alltid gillat. Gått sin egen väg, sur och tvär och folkkär på sitt vis, en sådan idrottsman trodde jag bättre om. En skogarnas och hembygdens son. Är Wassberg ute efter att bli insläppt i pk värmen? Bara nu inte oxå Ingemar Stenmark går samma väg? Men ”stenis” har förhoppningsvis inget behov av att strö patetiska inställsamt floskler omkring sig.

  Gillad av 6 personer

 13. Jonatan 2020-01-05 / 19:45

  Få av dessa torde tillhöra den stora gruppen nyttiga idioter. Detta är människor med mycket mörka syften och avsikter.

  Gillad av 2 personer

 14. timmertravaren vid vägen 2020-01-05 / 19:15

  Dem som travar upp virke på sin egen tomt för att använda som ved straffbeskattas med 2900kr!
  Det får räcka nu med psykpatienter och idioter som styr landet. DET RÄCKER NU

  Gillad av 6 personer

  • turrim 2020-01-05 / 20:15

   Minns bilder från t ex Strandvägen i Stockholm där hela grönstråket var fullt med vedtravar under VK2 när vi inte fick någon kolimport. Tänk om miljöpartister skulle läsa lite historia.

   Gillad av 2 personer

  • Onkel Björn 2020-01-05 / 20:20

   Vänta bara. Det är 1 1/2 år kvar till valet. Vi kan få många fler skatter och avgifter tills dess. Blir inte förvånad om vi får trängselskattekameror på gång och cykelbanor också.

   Gillad av 2 personer

   • Onkel Björn 2020-01-05 / 20:27

    Nu var det ju inte vedtrave på egen tomt som det handlade om utan virkesupplag invid allmän väg och avgift till vägverket. Men ändå! Myndigheterna behöver pengar och får man inte av staten får man väl själv försöka ordna till olika avgifter. Och vad jag har förstått är detta inget nytt påfund, utan tidigare har man tydligen kunnat ansöka om att slippa avgiften, men att den möjligheten nu är borttagen.

    Gillad av 2 personer

   • Andersson i Pinan 2020-01-05 / 21:55

    112 Det är alamerande

    Gillad av 1 person

   • Thoralf A 2020-01-05 / 22:14

    2,5 år till nästa val. Om du inte har en spåkula som säger något annat.

    Gillad av 1 person

 15. Thor 2020-01-05 / 18:24

  Den äckliga tabloidblaskan Expressen spelar idag cyniskt på svenskarnas rädsla för att bli fattigpensiomärer. ”Tricket: få mer i pension utan att arbeta!” basunerar man ut. Vad är då tricket? Jo, att skjuta upp sitt pensionsuttag trots att man inte har arbete. Vad ska man då leva på? En anhörig föreslår skitblaska utan att skämmas för sitt bondfångeri!

  Gillad av 4 personer

 16. korkeksson 2020-01-05 / 17:44

  Före detta ordförande i svenskt näringsliv säger sanningen precis som det är.
  Med en och annan korkad pk kommentar efter.

  Gillad av 4 personer

 17. Onkel Björn 2020-01-05 / 17:12

  Vad som kommer att ske i framtiden och vad som ska ske med dessa personer vet bara framtiden. Något som nog är ganska klart är att våra barn kommer att få växa upp i ett samhälle som är mycket mer oroligt än det vi nu vuxna har vuxit upp i. Redan idag är svenska kvinnor mycket mer oroliga än vad våra mödrar behövde vara.

  Gillad av 4 personer

 18. turrim 2020-01-05 / 17:10

  Det är nog i botten elakhet men i toppen så är det säkert egen vinning. Det har varit lönsamt att förlöjliga Svenne. Än så länge – förhoppningsvis – dagens räfst och rättarting må komma.

  Någon glömd i forogalleriet? Jag hittar inte Hanna Stjärne och Cilla Benkö med deras lakejer i landet och i världen.

  Gillad av 3 personer

  • Maja Dacke 2020-01-05 / 19:09

   Många, många är glömda – det går inte att räkna alla … som skakar inför tanken på den iranska revolutionen 1979 …

   Gillad av 2 personer

 19. Janne 2020-01-05 / 16:53

  Ja inte kommer dom att släppas in genom pärleporten det är då säkert utan det blir att
  traska några trappor ner till sitt rätta element,för där finns det mycket att göra nu när
  den sk regeringen ska förbjuda vedlagring och eldning med,men det lär väl bli med det
  som när vedspisar och kaminer skulle förbjudas.Att dom aldrig lär sig,ynkligt att skåda
  är dessa idioter,vad blir nästa galenskap,jag väntar med spänning på det.

  Gillad av 2 personer

  • Ölandsbonde 2020-01-05 / 23:08

   Jag har länge varit orolig för att de ska lägga skatt på vårat dricksvatten (för klimatetets skull). Tror det kommer inom denna mandatperiod. Ett par ören per liter har vi väl råd med. För mig skulle det bli 1.600 kr/år. Ni som har tonårssöner som bor i duschen får betala lite mer.

   Gillad av 1 person

   • Thoralf A 2020-01-05 / 23:15

    När betydligt fler installerat solpaneler så kommer det bli en produktionsskatt på egenproducerad el!

    Gillad av 1 person

   • Nils Dacke 2020-01-06 / 09:30

    För att inte tala om alla nya skatter som uppfinns när elektrifieringen av fordonsflottan drar igång, degen måste ju in för att säkerställa massinvandringen.

    Gillad av 1 person

 20. Cosmik Debris 2020-01-05 / 16:31

  I detta bedrövliga tillstånd är faktiskt landet.

  Gillad av 7 personer

 21. hllviken 2020-01-05 / 16:17

  🤬 🤬 🤬 🤬 🤬

  Tvi vale!

  💩 💩 💩 💩 💩

  Gillad av 2 personer

 22. Gnrk 2020-01-05 / 16:07

  Vad händer inom SR o SVT? Nu har det gått flera dagar utan att de marknadsfört o släppt fram åsiktstollen Anders Lindberg AB! I alla fall har jag inte sett/hört honom!

  Gillad av 5 personer

  • Maja Dacke 2020-01-05 / 19:05

   Han har väl flugit med familjen på semester igen till Bermudas eller något annat ställe för att klimatkompensera … …

   Gillad av 2 personer

 23. Cosmik Debris 2020-01-05 / 16:05

  Mycket bra av Chris Forsne som alla bör läsa. Därför postar jag min tidigare kommentar igen.

  Chris Forsne:

  ”Våra politiker har skapat problem vi inte kan ta oss ur. Var och en kan göra en lista som bara bygger vidare på den vi gjorde förra året. Den humanitära stormakten med den feministiska regeringen har försatt oss alla i en ohållbar situation som bara kan bli värre.”

  ”Vi svenskar binds till varandra genom kärleken till vår natur, genom stoltheten över det land våra fäder och mödrar byggt upp och den sociala ingenjörskonst som skapat ett så tryggt samhälle. Men allt detta skakas nu i sina grundvalar. Det vi trodde var byggt på hälleberget syns oss istället stå på lösan sand.”

  Jag får ont i magen av att läsa något så deprimerande. Jag blir dessutom ursinnig. Satans landförrädare!

  Jag längtar till hur debatten kommer att låta om några år. Min gissning är att Sverige, som första europeiska land – kommer att försöka stänga ned sociala medier. Det är många som ska stå till svars för ödeläggelsen av vårt land. Mitt förakt för dessa ”människor” är bottenlöst.

  Jag hatar dem!

  https://ledarsidorna.se/2020/01/den-svarta-hunden/

  Gillad av 6 personer

 24. Devil 2020-01-05 / 16:01

  Vad är motivet? Fråga Bern som skulle svara Soros, Illuminati, Bilderbergsgruppen, världseliten, Bonnier, Expressen, Aftonbladet och TV4. Dessa skulle alla tjäna på invandringen, men hur?

  Gillad av 1 person

  • Thor 2020-01-06 / 13:02

   Att driva ned ett land i kaos ger köptillfällen, dess tillgångar har då fallit kraftigt i pris. Och innan fallet finns möjlighet att tjäna gigantiska belopp på spekulationer i valuta och aktier. Soros metod är att genom sina bankkontakter låna stora summor kronot och sedan växla kronorna till en hårdvaluta, tex usd. När kaoset drivit ned konkursen växlar han tillbaka en del av usd och betalar tillbaka kronorna. Vinsten är att det är billigare att köpa tillbaka kronorna. Vad tror ni oddsen är för att Soros är inblandad i kronförsvagningen? 🙂
   Han gör likadant med svenska aktier.

   Gilla

 25. Staffan Sundqvist 2020-01-05 / 16:00

  De kommer att få sitt straff, var så säker på det. Och då hjälper det inte med en omvändelse under galgen.

  Gillad av 2 personer

 26. Cosmik Debris 2020-01-05 / 15:51

  Den värste otäckingen av dem alla är inte med.

  BENGT WESTERBERG

  Hittat på sociala medier.

  Gillad av 8 personer

 27. pllay 2020-01-05 / 15:46

  Otroligt hur mycket ondska ett collage kan rymma, måtte dessa folkförrädare få sina straff redan i detta livet.

  Gillad av 7 personer

  • Gunnar Karlsson 2020-01-05 / 17:45

   Comsik Debris, du har helt rätt och om vi tittar några år tillbaka så saknar jag även Olof Palme och Fredrik Reinfeldt !!

   //Gunnar

   Gillad av 1 person

   • Lars Cornell 2020-01-06 / 03:36

    Reinfeldt finns med r3k7 men han är sig inte lik.
    Den jag saknar är charlatanen och domedagsprofeten J Rockström.

    Jan Helin och Anna Hedenmo SVT borde vara med. De har genom sin ställning förstört Sverige och förtroendet för svenska press.

    Rolf Brennerfelt, Generaldirektör för SMHI, bör också finnas med. Han var tidigare grön profspolitiker (C) och är främst ansvarig för att SMHI inte längre är en tillförlitlig källa till vetenskap. Det skiljer mycket mellan det SMHI säger och det som står i IPCC-AR5.

    I övrigt ett bra initiativ, tack!

    Gillad av 1 person

   • Thoralf A 2020-01-06 / 08:17

    Helin och Hedenmo finns med men inte Rockström.

    Gilla

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s