POLISFÖRHÖR

Nu har polisen kontaktat mig angående min anmälan om dödshoten. Jag har också kunnat göra en kompletteringsanmälan med de nya hoten som kommit under jul och nyår.

Det blev ett längre samtal/förhör angående hoten och jag har lämnat över alla upplysningar inklusive Alias, IP-nummer, klockslag, mejladresser, videoklipp och texter till polisen. Det var ca 20 dokument med upplysningar som jag samlat på mig och som nu polisen har tillgång till.

Jag fick uppfattning att polisen såg allvarligt på hoten, då jag är politiker. Skall bli intressant att se om polisen med sina resurser kan få fram vem eller vilka som ligger bakom hoten. Jag hoppas jag får möta dem i tingsrätten!

Annons

12 reaktioner på ”POLISFÖRHÖR

 1. Lennart Karlsson 2020-01-09 / 11:38

  ”Vad skall vi göra åt det då” frågade en kvinnlig ung polis när jag lämnade in en anmälan om användande av skyddad parti logotyp samt falskt användande.
  Vad arg hon blev när jag frågade en äldre polis som passerade vad hon skulle göra med anmälan.
  Hon frågade ju mig vad hon skulle göra! Södertörns ”högskola” verkar inte ens lära barnpoliserna att ta på sig uniformen rätt.
  Två dagar senare kom det obligatoriska papperet ”Nedlagt pga utredningsskäl”!
  Men om man vägrar stanna för en polis i slöja då kommer Hall Media att skriva första sidor om rasisten…..

  Gilla

 2. Gunnar Karlsson 2020-01-09 / 04:17

  Off Topic.

  Mycket intressant nytt inslag på SwebbTV, Fjärde Statsmakten nr 33 med Lars Bern om hur internationella finansintressen tar över.

  //Gunnar

  Gilla

 3. Stig Bergman 2020-01-08 / 20:55

  Det verkar ju som grunden för en lyckad brottsutredning redan är gjord. Nu återstår bara resten, den rena arbetsinsatsen. Skall bli intressant att följa. Från ax till limpa s a s.

  Gillad av 1 person

 4. Hacke 2020-01-08 / 19:53

  Ponera att du hade varit en bloggare/politiker av rätta regimtrogna läran (hemska tanke). Då hade den statligt finansierade Näthatsgranskaren och de s k rättsvårdande myndigheterna sannolikt redan haft klappat och klart för åtal. Och det även vid rena struntsaker jämfört med det du utsatts för.
  Ska bli intressant att följa hur turerna nu går med dessa ”de goda dödshoten”.

  Gillad av 3 personer

  • Lennart Karlsson 2020-01-09 / 11:51

   Svenska Sozialisterna (systerparti till Tyska National sozialistiska arbetarpartiet) använder sig av välrenomerade faktakännare såsom Arnstad (pansargeneral på Gotland/Historiker) , ”Näthatsgranskaren” (Tomas Åberg, djurplågande f.d. polis jagad av kronofogden) samt Medborgarplatsens Sunni imam (”fredsälskande” krigsledare ur Muslimska Brödraskapet).
   Bäst att vara tyst så inte ”Basebollsmannen”, som till guldtjuv, konfronterar oss fritidspolitiker.

   Ack du vackra Sverige där jag växte upp, vart tog du vägen? Var kom alla sopor ifrån?

   Gillad av 2 personer

 5. Ralf 2020-01-08 / 19:08

  Troligtvis har de använt proxy eller anonymitetsserver och det går inte att utreda. Likaså mobilt IP som delads av tusental personer. Även IP-nummer från utlandet. Vad jag vet är det inte längre lag på att logga IP, det såg väl EU-domstolen till.

  Gillad av 2 personer

 6. martiusus 2020-01-08 / 19:04

  Polisen bör kunna spåra allt, kanske inte Kalmarpolisen men centralt.
  Slå dom djävlarna i järn.

  Gillad av 2 personer

  • Ralf 2020-01-08 / 22:15

   Om det är en proxy eller anonymitetsserver är det omöjligt, då man inte loggar några uppgifter och flera tusen användare sitter på samma IP-nummer.

   Det går inte att urskilja vem som är vem. Det spelar ingen roll hur duktig du är på IT. Massa internetbrott läggs ned av denna anledning. Jag skulle sälja att det är snarare unikt om det går att utreda, än tvärtom.

   Pedofiler sitter ofta bakom proxy. Bahnhof t.ex. vägrar ju också samarbeta med polis med hänsyn till integritet. Det finns även svenska anonymitetstjänster såsom Dold.se.

   Gilla

   • Thoralf A 2020-01-08 / 22:44

    De finns de personer som hotat mig som polisen spårat upp genom IP-nummer och som även dömts vid tingsrätten

    Gilla

   • Ralf 2020-01-08 / 23:37

    *Säga skulle det stå. 🙂

    Jo, det finns ju sådana som kan spåras också, men min erfarenhet är att de flesta hot och brott sker från IP-nummer från Afrika, Kina, Ryssland m.m.

    Gilla

  • Thoralf A 2020-01-08 / 18:58

   Sannolikt samma personer som rånat butiker i Silverdalen, Målilla och Mönsterås den senaste veckan. Skall bli intressant att få reda på vilka det är.

   Gillad av 2 personer

Kommentarer är stängda.