ISLAMS RÄTTA ANSIKTE?

Börjar faktiskt bli ganska trött på dessa kommentarer. Är det en enda sjuk person som skriver alla dessa kommentarer eller finns det fler sjuka människor. Jag tror att i många fall handlar det om falska identiteter. Den som skriver kommentaren utger sig för att vara någon annan. Eller är det islams rätta ansikte?

Kommentar 20200327

8 reaktioner på ”ISLAMS RÄTTA ANSIKTE?

 1. Lennart Karlsson 2020-03-29 / 14:03

  https://www.regeringen.se/rattsliga-dokument/statens-offentliga-utredningar/2007/06/sou-200750/

  http://flygbladet.com/dokument/socialdemokraterna/?fbclid=IwAR2qCg8J4NRJj_5sM3wk-MxxFp6SfogAa9GDT0vfh3VM2P8AIZURBe1TSU4

  Sossarna kapitulerade för påverkan från Muslimska Brödraskapet (MB) 1999 och sände då och senare ut besked till alla underlydande Myndigheter, Förvaltningar och organisationer att stödja Islam och absolut inte säga/skriva något som kunde stötta muslimerna.
  Som tack lovades MB ett visst antal platser i Riksdagen (5 st) samt i Regioner och Kommun Förvaltningarna i Sverige. Personligen kallar jag detta för Quislingar tar makten utan Val eller Grundlagsändring.
  Metoden att anhålla, gripa, trakassera eller eller åtala Svenskar som inte vill ge upp Sverige sköta av duktiga idioter. Några nämnda men fler finns: Internethats jägaren (djurplågande f.d. polis), IRM (en liten bortglömd sosse som hatar SD), Expo (extrem vänster propaganda), Researchgruppen (Vänsterligister med våldskapital under ledning av Aschberg), Aftonbladet och Hall Media (agendasättande redaktörer), Åklagare (flera med partibok som hotar med fängelse), Domare (i de flesta fall vänster-feminister) Polischefer (inkvoterade partimedlemmar Eliasson och de flesta kvinnliga cheferna) samt (Kommun Direktörer/Sekreterare för partier i Region och Fullmäktige).

  Att hota med våld är straffbart enligt Svensk Grundlag. Då uppkommer frågan hur Koranen och dess följare får finnas i Sverige?

  Gilla

 2. Ludvig 2020-03-29 / 07:06

  Dom har ju tänkt ta över Sverige, så dom börjar väl med hot. Riktigt sjuka människor.

  Gillad av 1 person

 3. Anti Iskam 2020-03-28 / 19:32

  Dessa otäcka typer bör slängas ut !!

  Gillad av 1 person

 4. Maja Dacke 2020-03-28 / 19:08

  Tänk, så fantastiskt att en religion kan föda barn – som en skriver till dig! Jag trodde att det bara var kvinnor.

  Så unga tjejer, akta er för religionen och särskilt moskeer – en liten sura kan befrukta er oavsett om ni tar p-piller eller inte!

  Gillad av 1 person

  • Lennart Karlsson 2020-03-29 / 14:09

   Min Farmor påstod sig använda en halstablett mellan knäna………

   Gilla

 5. Ölandsbonde 2020-03-28 / 09:22

  Frågan är hur det blir när muslimer faktiskt blir i röstande majoritet. Alla de vill inte ha sharia men en klar majoritet vill. Och när de är i politisk majoritet vad gör ni då? Själv lär jag vara död då, men ni andra. Ska ni knyta båda händerna i fickan, emigrera eller konvertera?

  Gilla

 6. hans.ove 2020-03-28 / 04:38

  Terrorforskaren om att moskén på Fyllinge stoppas: ”Bra beslut”

  Halmstad

  Terrorforskaren Magnus Ranstorp har kartlagt radikal islamism i Sverige – bland annat i Halland. Han välkomnar kommunfullmäktiges beslut om att stoppa moskébygget på Fyllinge.

  – Halmstad har historiskt sett varit en hubb för den salafistiska miljön, säger Ranstorp.

  Gillad av 1 person

 7. Troll 2020-03-27 / 23:29

  Det kan vara en bot eller spam-robot. Troligtvis samma person med olika anonyma proxy-servrar till hands, för inget av IP-numren ser ut att vara från en svensk operatör.

  Gillad av 2 personer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s