SVT RAPPORT UPPFOSTRAR

Idag hade SVT Rapport ett uppfostringsinslag i nyhetssändningen 19:30. Det gällde att det fanns grupper i samhället som utnyttjade mordet på Tommie Lindh i Härnösand politiskt. I inslaget kan man se webbsidor som Fria Tider, Nyheter idag och Exakt24 som därmed utpekas som högerextrema webbsidor.

I inslaget uttalar sig den socialdemokratiska riksdagsledamoten Jasenko Omanovic som menar att högergrupper har kidnappat mordet och använder det politiskt.

Uppenbarligen är det fult att uppmärksamma mordet enligt SVT Rapport som uppenbarligen beställt inslaget för att läxa upp och uppfostra det svenska folket från att bry sig om mordet på Tommie Lindh som utfördes av en invandrare från Sudan, enligt uppgifter på sociala medier.

Tänk om rollerna varit ombytta!

Om det varit en invandrarkille som knivmördats av en kille med sympatier i någon gruppering som SVT betraktar som högerextrem. Hut många tror att SVT då gjort ett inslag om att ett sådant mord inte skulle utnyttjas politiskt.

Personligen tror jag SVT och public service skulle vara de första att utnyttja ett mord som de utan tvekan skulle kalla rasistiskt. Drevet skulle gå och det skulle utnyttjas politiskt av de flesta partier.

Kvällens inslag i SVT Rapport är rena hyckleriet för den som har öppna ögon!

13 reaktioner på ”SVT RAPPORT UPPFOSTRAR

 1. Tony 2020-06-03 / 07:41

  SVT s agenda lyser igenom i dom flesta nyhetsinslag, dom försöker att normalisera ett
  mord på en ung Svensk kille, och vad kräket som mördade honom gjort innan bryr
  sig Dumbommarna på Det opolitiska o Neutrala SVT inte om.

  Våldtäkter har blivit så vanliga så att det inte ens nämns, både SVT /SR fungerar
  likadant, och vid ett regimskifte måste dessa Desinformations stior ensas ut på
  sitt innehåll.!

  Både jag själv o flera andra orkar inte att höra en hel nyhetssändning.
  Dom kunde åtminstone förlägga Väderrapporten i början så att man slapp se resten
  av eländet, men så fungerar det inte på den tvångsfinasieradeTV kanalen.

  Gillad av 1 person

 2. Fredrik Flygblad 2020-06-03 / 03:01

  Jag skulle vilja trycka på gilla i hundratals inlägg på denna blogg i åratal. Men jag dissar registreringar google facebook. Min plan är att byta ut alla suspekta oseriösa google konton och gmail, facebook till protonmail och duck duck go och annat!

  Gillad av 1 person

 3. Kalle 2020-06-02 / 11:39

  ””I Sverige har myndigheter hävdat att det inte är belagt att munskydd ger skydd mot coronavirus. Nu kommer forskarrapport som tydligt slår fast att användning av munskydd minskar risken för infektion.

  Det är den ansedda medicinska tidskriften The Lancet som publicerar rapport som sammanställt 172 forskarstudier i 16 länder. ””

  https://samtiden.nu/2020/06/internationell-forskarrapport-munskydd-fungerar/

  ””I en intervju med Aftonbladet kritiserar Norges motsvarighet till statsepidemiolog Anders Tegnell sin svenske kollega och den väg Sverige valt under pandemin. Han anser bland annat att Sverige borde ha agerat snabbare, liksom grannländerna.””

  https://samnytt.se/norges-smittskyddsdirektor-kritiserar-tegnell/

  ””Den före detta statsepidemiologen anses ha varit en gudfader bakom den svenska strategin av hanteringen av smittan – som hittills har kostat över 4200 människor livet. Förutom ett lukrativt avtal med Folkhälsomyndigheten som ger honom en miljon i konsultarvoden kan Samhällsnytt avslöja att hans fru sitter i styrelsen för det enda företaget i Sverige som rehabiliterar intensivvårdade patienter med andningssvårigheter. Företaget anställde extrapersonal kort innan epidemins början – samtidigt som Johan Giesecke påstod i media att den nya sjukdomen inte är värre än influensa. ””

  https://samnytt.se/familjen-giesecke-misstanks-profitera-pa-coronakrisen-frun-i-styrelse-for-bolag-som-rehabiliterar-svart-sjuka/

  Tror inte ett dugg på statsmedia. de ”avlönas” av staten och säger då de rätta sakerna till skillnad mot swisch journalisterna.

  Tegnell verkar ha fel på punkt efter punkt och han får fortsätta med sin doktrin som kostat tusentals svenskar livet.
  Till vilket syfte??? För att bevisa hur duktig han är eller gå i statens ledband för att skydda hur dålig den svenska sjukvården är??? Hat vi svenskar den sämsta sjukvården i EU??? Vi har redan nu lägst antal vårdsängar per capita inom EU!!!

  Familjen Gisecke verkar sko sig ekonomiskt på denna coronakris.

  Statsministern låter detta få fortgå. Hur länge tänker han göra det??? Fattar han inte hur dåligt han med sverige har agerat eller icke agerat.

  Vi svenskar är snart inte välkommna i något annat land!!!
  Vi är Europas paria på grund av en mycket dålig statsledning .

  Gillad av 5 personer

 4. Bajen666 2020-06-02 / 11:09

  Det som också skaver är att jag är med och betalar för deras propaganda och mörkläggning.

  Vila i frid Tommie Lindh…jag kommer i alla fall aldrig att glömma dig.

  Gillad av 3 personer

 5. turrim 2020-06-02 / 07:38

  Jag hade svårt att begripa vad som verkligen hänt. Men jag tolkade det som om att jag ska tycka synd om mördaren. Jag blev således förbannad – på SVT!

  Gillad av 1 person

 6. Benny 2020-06-02 / 07:25

  Regim-TV visar återigen sitt fula tryne! Finns det verkligen någon som tar deras ”nyheter” på allvar? Fake News får ett ansikte med SVT…

  Gillad av 2 personer

 7. Janne 2020-06-02 / 07:15

  I dag konstaterar jag att Stasitv och pladderfyran gått upp i falsett ang USA och Trumph om att Trumph kan använda den Svenska modellen mot den egna befolkningen dvs Ådalen-31 modellen
  hur kan man förfasas över detta,sedan att Polisen ger dom sk jornalisterna på nöten när dom sticker fram sina fula trynen är ju något alldeles oerhört otroligt.Jag såg ett fult tryne på tvn och
  det var Expressens Thomas Mattson så dagen är räddad.

  Gillad av 2 personer

 8. Andersson i Pinan 2020-06-02 / 06:06

  Kvällsposten 2020-05-31 / 2020-06-01

  ”Malmös kommunalråd Katrin Stjernfeldt Jammeh, S, sa efteråt att hon förstod att många skåningar var upprörda över att danskar kan åka till Skåne – men inte tvärtom.

  – Jag tror att många tycker att det är ett ologiskt förhållningssätt. Vi ser på våra verksamheter hur danskar besöker Skåne allt mer, men hur man har hanterat frågan väcker en viss irritation hos många, sa hon.”

  Vilka är ”man” som har ”hanterat frågan”? Det är inte danskarna – det är hennes partivänner i regeringen.

  Gilla

 9. Cosmik Debris 2020-06-01 / 23:11

  Byfånen Stefan Löfven kommenterande idag dödsolyckan utanför Sundsvall. Hur vore det om idioten kommenterade halshuggningen av Wilma, mordet på Tommie Lindh, knivmordet på Kjäll Gustavsson, mordet på 55-åriga Anna-Lena Lernhede eller alla skolbränder. Att den efterblivna blådåren tycker att det är en bra idé att kommentera en bilolycka och inte mordvågen på svenskar eller skolbränderna visar att den mannen helt saknar omdöme.

  Löfven är ett stolpskott av guds nåde. Det är en tragedi att vi har en sådan pajas som statsminister. Hela jävla regeringen borde ges palliativ vård. Den är helt enkelt inte livsduglig.

  Aftonbladet: Stefan Löfven om dödsolyckan: ”En tragedi”
  (Länkar inte)

  Gillad av 6 personer

  • Onkel Björn 2020-06-02 / 00:18

   Bara lägga till; bilbränder, våldtäkter, förnedringsrånen mot unga svenskar. För att inte tala om alla bidragsbrottet och skjutningar på allmän plats.

   Gillad av 4 personer

   • Stig Bergman 2020-06-02 / 07:43

    Notera också Johan Westerholms initierade farhågor om den kommande coronakommissionen på dagens ledarsidorna.se.

    Gillad av 2 personer

  • Vax 2020-06-02 / 16:51

   Samma visa.
   Vårt PK etablissemang har ingen skam i kroppen
   Kan de se sig själva i spegeln utan att hulka.

   Förråda sina egna.
   Den största av alla synder

   Gillad av 1 person

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s