SKOTT MITT I PANNAN ÄR MORD

Jennie mördades med ett skott mitt i pannan, en avrättning! Som vanligt skyddar media identiteten på gärningsmannen Denis Karamanoski, medborgare i Serbien. Kalmar tingsrätt dömer dock inte Karamanoski för mord, utan för grovt vållande till annans död. Han dömdes till 6 år och 4 månaders fängelse för mordet. Det vill säga 76 månader och enligt svensk rättspraxis kan han frikännas efter att han avtjänat 2/3 delar av straffet, det vill säga ca 50 månader. Men först skall häktningstiden på drygt 7 månader räknas av också. Det vill säga att han kommer släpas fri om 3,5 år efter att han mördat sitt eget barns mamma.

Det svenska rättssystemet är ett skämt!

”Kammaråklagare Linda Caneus yrkade på att den 23-årige pojkvännen skulle dömas till livstids fängelse för mord. Men Kalmar tingsrätt betonar i domen att för att någon ska dömas för mord krävs det att det ”inte får finnas andra rimliga förklaringar till händelseförloppet än den som innefattas i åtalet”.[…] Min uppfattning är att det rör sig om ett uppsåtligt dödande, men det krävs mycket stark bevisning för en morddom. Jag ska läsa den mer noggrant och väga fram och tillbaka och se om jag ska gå vidare, säger Linda Caneus.”

https://nxt.barometern.se/nyheter/23-aring-skot-flickvan-i-huvudet-doms-inte-for-mord

Jag har läst domen och det framgår med all tydlighet att den mördade kvinnan strax för mordet även misshandlats i ansiktet. Dessutom har Denis Karamanoski ett otal gånger hotat att skjuta Jennie i huvudet, vilket ett stort antal personer vittnat om under rättegången. Att Jennie sedan skjutits med ett skott mitt i pannan tyder på en ren avrättning. Det handlar också om ett hedersmord, att upprätta gärningsmannens heder men det tycks inte åklagaren Linda Caneus förstå. Denis Karamanoski är tidigare dömd för både misshandel och narkotikabrott.

Om åklagare Linda Caneus inte väljer att överklaga domen är det en stor skandal som jag hoppas även uppmärksammas på riksnivå och av politiker i riksdagen. Mord är mord och inte grovt vållande av annans död.

Varför inte utvisning? Han är ju medborgare i Serbien!

”Han måste ha haft en historiskt unik otur, 23-åringen. Att han råkade skjuta sitt barns mamma mitt i pannan. Att det kunde sluta så när han bara skulle testa om vapnet var säkrat. Det måste vara en nivå av otur som vår värld aldrig tidigare skådat. Gårdagens dom efter dödsskjutningen i Västervik är ett nytt lågvattenmärke i rättsväsendets totala oförmåga att skipa rättvisa för män som hatar kvinnor.”

Läs krönikan så förstår ni!

https://www.dagensvastervik.se/kronikor/jakob-karlsson/e/57973/kronika-om-detta-inte-ar-mord-vad-ar-da-mord/

Folket borde gå ut och demonstrera för mördade Jennie och att gärningsmannen döms för mord!

PS

Jag har själv erfarenhet av Linda Caneus då hon var åklagare i ett mål där jag utsatts för misshandel. Hon misskötte det åtalet i Kalmar tingsrätt, vilket fick till följd att den åtalade kvinnan fick ett lågt straff. Linda Caneus vägrade överklaga domen trots min önskan. Jag överklagade då själv domen till Göta hovrätt. Jag fick rätt och Linda Caneus fel. Göta hovrätt skärpte straffet. Linda Caneus och mitt rättsfall får ett kapitel i min bok.

Här finns domen.

https://www.docdroid.net/KkMMACY/kalmar-tr-b-3688-19-dom-2020-05-28-pdf#page=45

 

 

Annons

33 reaktioner på ”SKOTT MITT I PANNAN ÄR MORD

 1. Ludvig 2020-06-02 / 07:00

  Kalmar Tingsrätt uppträder ju som om det vore en lekstuga.

  Gilla

 2. millicom 2020-06-01 / 22:32

  Idag fanns det 12 annonser från samma företag (https://www.newchic.com/) placerade på olika platser på din förstasida https://thoralfsblogg.com/ , får du betalt för 12 besök, eller bara för ett, eftersom det är från samma företag?
  /millicom

  Gilla

 3. Stig Bergman 2020-06-01 / 19:20

  Uppsåt enligt brottsbalken uppdelas enkelt uttryckt i direkt-, indirekt- eller eventuellt uppsåt.

  En restaurang har en förhållande vis lång trappa upp till entrén. Där uppe står en ordningsvakt och i trappan står ett femtontal presumtiva gäster och väntar på sin tur att komma in. En person nekas tillträde till restaurangen varpå denne i vrede åker hem och laddar en kpist och åker tillbaka till restaurangen med uppsåt att döda ordningsvakten.

  Han drar av en ordentlig salva upp mot ordningsvakten för att vara säker på att döda denne. Kulkärven träffar ordningsvakten, som dock överlever, men samma kärve träffar också de personer som står i trappan och tre dör.

  Busen döms till försök till mord på ordningsvakten (denne överlevde ju trots att busens direkta uppsåt var att mörda denne) men han döms däremot för mord på tre personer i trappan därför att han borde förstått och insett att kulkärven med sin stora spridning skulle kunnat träffa de personerna och dödat dem men struntat i effekten och alltså drog iväg kärven ändå. (Indirekt uppsåt till mord).

  Eventuellt uppsåt? Ja, det är en något längre och ofta ovidkommande historia.

  Gilla

 4. Cosmik Debris 2020-06-01 / 17:12

  Studio Ett hade idag två inslag om kravallerna i USA. Inte ett jävla ord om att muslimer och negrer bränner ner skolor på löpande band. Hur länge ska dessa satans terrorister få hålla på?

  Skola nedbränd i ’utsatt’ Stockholmsförort
  https://samnytt.se/skola-nedbrand-i-utsatt-stockholmsforort/

  Skolan bränns ned till grunden
  https://samnytt.se/skolan-branns-ned-till-grunden-da-satsar-polischef-pa-fotbollsjippo/

  Flera bilbränder i Lund – spred sig till byggnad
  https://www.friatider.se/flera-bilbrander-i-lund-spred-sig-till-byggnad

  Gillad av 2 personer

  • martiusus 2020-06-01 / 17:44

   Borlängepolisen säger: vi måste lira boll med grabbarna, negrarna,
   Och det bara fortsätter, Finns det någon gräns för idiotin?

   Gillad av 2 personer

 5. Hans 2020-06-01 / 16:13

  ”Avskaffandet av dödsstraffet är början till slutet för civlisationen”.

  – Paul Cooijmans

  Gilla

 6. martiusus 2020-06-01 / 15:49

  Kriminella gäng som ger sig på polisbilar, enskilda polismän och åklagare ska inte omfattas av samhällets normala rättsregler. De ska utrotas som den ohyra de är.

  Denna typ av brottslighet var ett tämligen okänt fenomen i Sverige innan massinvandringens tid, det är ett ovälkommet kulturellt fenomen som kommit in utifrån.

  Demokratin är de kriminella gängens bäste vän, det garanterar dem den rättssäkerhet som de inte är förtjänta av. Sätt upp speciella förband av poliser, som på ett snyggt och diskret sätt kan avlägsna dessa individer ur vårt samhälle.

  Gillad av 1 person

 7. Lollo 2020-06-01 / 14:49

  Jag skulle vilja veta vilka de dömmande nämdemännen är. Vid mitt enda besök hos Kalmar Tingsrätt var alla tre nämdemän invandrare.

  Gilla

 8. Bajen666 2020-06-01 / 14:30

  Så är det, vårt rättsväsende är ett skämt våra journalister är ett skämt politikerna är ett ännu större skämt…mer eller mindre hela Sverige är ett skämt.

  Att det fortfarande funkar beror på att den vita arbetsamme Svensken går till jobbet varje dag och betalar en jävla massa skatt samtidigt som han/hon är nedtryckt av PK-maffian.

  Men det är bara en tidfråga innan ballongen spricker…då blir det inte roligt kan jag lova.

  Gillad av 1 person

  • Bajen666 2020-06-01 / 14:35

   Och ja naturligtvis så är det mord t om överlagt mord som borde ge livstids fängelse.

   Gillad av 2 personer

 9. jennie 2020-06-01 / 14:08

  Thoralf, har du aldrig funderat på att bli nämndeman i tingsrätten i Kalmar? Jag tror du med sunt förnuft hade kunnat göra en bra insats där.

  Gillad av 2 personer

  • Thoralf A 2020-06-01 / 17:35

   Det är partierna som utser nämndemän. Vilket parti skulle utse mig?

   Gilla

   • Andersson i Pinan 2020-06-01 / 18:24

    Alternativ för Kalmar!

    Gilla

   • Sven d.ä. 2020-06-01 / 20:00

    Det är mycket som partierna utser. De utser Sveriges Riksdagsmän, genom att bestämma röstsedlarna.

    Jag såg senast att de bestämmer vilka som sitter i Nordiska Rådet. Jag kanske visste det tidigare. Men jag såg Angelika Bengtsson, dansaren, som är SD Riksdagsman på Nordiska Rådets hemsida. Jag känner inte Riksdagsman Bengtsson men vad kan hon tillföra ett Nordiskt samarbete? Men det ger väl ett tillskott till hennes bankkonto.

    Gilla

 10. Kalle 2020-06-01 / 13:18

  Självklart är det mord och borde dömas som sådant utan förmildrande omsändiheter. Livstid är vad som borde gälla. En verklig livstid. Hela livet ut tills det tar slut i fängelset.

  Inte bara rättsväsendet dömer så milt de kan. Även andra organisationer i sverige har annamat ideen med förmildrnade. Exempelvis svenska kyrkan!!!

  ””Svenska kyrkans ledning försvarar radikala islamistiska miljöer – motsätter sig granskning

  https://ledarsidorna.se/2020/06/svenska-kyrkans-ledning-forsvarar-radikala-islamistiska-miljoer-motsatter-sig-granskning/

  Dessitom vill kyrkan mörka sitt falska beteende!!!

  Gillad av 4 personer

  • Maja Dacke 2020-06-01 / 16:09

   Svenska kyrkan borde gå ut till alla sina medlemmar och be dig signera om de vill stanna kvar – trots att religionen byts ut. Gör de inte det och senare upptäcker att de blivit annekterade muslimer så är loppet kört. Ingen lämnar islam levande … eller hur är det nu?

   Gillad av 1 person

 11. Robban 2020-06-01 / 12:53

  Jag vet en händelse rörande ett mycket grovt brott som lades ned pga brist på bevis erkännande och annat!
  Efter en tid så erkände GM mycket utförligt för flera personer på en myndighet!
  Polisen underrättades och öppnade upp fallet igen! Men.. Det lades ned igen, då de anställda myndighetspersonerna fick en kollektiv akut amnesia, vid polisförhöret!
  Det bra med historien är dock att amnesian försvann, så fort polisen lagt ned ännu en gång och de kunde nu mycket tydligt minnas erkännande ink detaljer om det grova brottet!
  Denna typ av människor figurerar tyvärr överallt idag inom alla myndighetsområden och om vi någon gång får en regering som vill göra rätt! Så måste det antagligen skapas en myndighet för att rensa upp ”deep state”!

  Gillad av 1 person

 12. ericr45 2020-06-01 / 12:15

  Vad hände med den svenska lagspecialiteten ”uppsåt”?
  Skjuter man någon i huvudet är sannolikheten för död hos offret mycket stor?
  Kan väl knappast finnas något annat uppsåt än att döda om man skjuter någon i huvudet?
  Är det kanske det svenska dubbla lagstiftningen för olika etniska grupper som träder in här?

  Gilla

  • stigrydmark 2020-06-01 / 13:21

   Du stack honom med kniven 14 gånger?
   Ja, men jag hade ingen uppsåt att skada honom.

   Gillad av 1 person

 13. Hacke 2020-06-01 / 11:56

  I rättsrötans Sverige är det snart lika svårt att märka skillnaden på åklagare och försvarare som mellan ”journalister”och makthavare.
  Den s k fria världens skräckexempel Sverige är i akut behov av djupgående sanering. Om det inte redan är för sent.

  Gillad av 4 personer

  • Maja Dacke 2020-06-01 / 16:03

   Saneringen kommer med sharia – med råge …

   Gilla

 14. Benny 2020-06-01 / 11:27

  Återigen så bevisas att det svenska s.k ”rättssystemet” är ett stort skämt! Varför kallas det domstolar när det borde heta dumstolar? Det sitter uppenbarligen många korkade individer där och lyfter feta arvoden för minimal insats! Det finns så mycket i Sverige som gått snett sedan tjänstemannaansvaret avskaffades i mitten på 70-talet.

  Gillad av 1 person

 15. nilscobra 2020-06-01 / 11:20

  Framgår det av domen/rättsmedicinska undersökningen på vilket avstånd vapnet avfyrades?

  Vore konstigt om det inte gjorde det. Men i Sverige vet man ju aldrig. Misstänker att det avfyrades på ganska nära håll vilket ju borde kunna avfärda spekulationerna om att det var ett vådaskott.

  Annars så måste 23-åringen haft mer otur än när Paolo Roberto åkte fast för sexköp första gången han besökte en bordell.

  Gilla

 16. stigrydmark 2020-06-01 / 11:03

  Jag har egentligen inget som helst förtroende för vårt rättssystem. Domare, nämndemän och åklagare, hela bunten, lägger sig alltid i underkant i domsluten, straffen urholkas och blir löjeväckande. Ett argument som nu används är att fängelserna är ju redan överfulla.
  Jag vet inte hur många mejl jag sänt till tingsrätter, hovrätter och HD. Jag har reagerat på så många uppseendeväckande domar och jag har varit ytterst otrevlig.

  Som jag uppfattat har HD över riksdagens huvuden beslutat att den som varit i Sverige i fyra år ska inte kunna utvisas. På gång: en invandrare som begår ett brott och inte förstår svenska och vår lagstiftning ska inte kunna dömas för sitt brott. MORGAN, sossarna, hela dj-a etablissemanget tycks stå bakom vårt ynkliga rättssystem. Bara tanken att ge rabatt på straff, att 18-19-åringar alltid får ungdomsrabatt tyder ju närmast på sjuklig rädsla för att rättmätigt kräva ansvar av vuxna människor.

  Numera har också kravet på bevis fått löjliga proportioner. Man accepterar påhittade versioner hur osannolika de än är, allt för att brottslingen ska gå fri. Utan krusiduller ska mannen med Wilmas huvud dömas för mord, som ett exempel. Thoralfs exempel är också av samma karaktär.

  Gillad av 3 personer

  • Robban 2020-06-01 / 16:54

   När operation Rimfrost drog igång med pompa och ståt och en uttalad avsikt att buset/buspojkar/grovt kriminella gängmedlemmar nu skulle låsas in, så hade kriminalvårdstyrelsen omkring ~noll(0) lediga platser på klass1 anstalter, ~3-5st på klass2. Klass3 är typ öppenvård och räknas inte för det klientel Rimfrost påstås åtgärda!
   Gissa hur många av de grovt kriminella gängmedlemmarma som frihetsberövas, längre än över dagen! Om det finns noll(0) lediga platser på klass1 anstalter!?
   Rimfrost är mer än bluff, för att lugna det grovt hjärntvättade svenska folket, att något faktiskt görs!

   Gilla

 17. Roland Salomonsson 2020-06-01 / 10:56

  Myndighetsaktivisten Linda Caneus. En i Sveriges Deep State. Bör snarast skiljas från sin åklagartjänst.
  De vänsteraktivistiska juridikstuderandena i nätverken Ruben, Hilda resp IDA. Huvudmålet är dock att ersatta svenska lagar stiftade av Riksdagen med SHARIA. Detta gör de steg för steg genom att i domar skapa ”prejudikat” vilka på sikt leder till att sharia är infört. Och därmed är Sverige ett islamskt land.

  Gillad av 4 personer

 18. esse 2020-06-01 / 10:41

  Den svenska ”rättvisan” är inte ett skämt den är en skam.

  Gillad av 2 personer

 19. Anders 2020-06-01 / 09:26

  Var står Linda Snecker i detta ?

  Gilla

  • Thoralf A 2020-06-01 / 09:30

   Fel att sätta någon i fängelse om det inte handlar om sexköp!

   Gillad av 8 personer

   • Robban 2020-06-01 / 12:44

    Du glömmer den etniska aspekten!
    Det gäller bara om GM räknas som vit! Annars är GM oskyldig! 🙂

    Gillad av 2 personer

Kommentarer är stängda.