NU FINNS DEN ATT BESTÄLLA

Jag har fått hem en prov T-shirt. Jag blev väldigt nöjd med resultatet. Jag valde den lite bättre kvaliteten på T-shirten vilket innebär ca 20 kronor högre pris per styck men jag tror att det är värt det.

IMG_3889[1]

Den som gillar den kan beställa den! Pris 150 kronor plus 49 kronor i frakt, det vill säga 199 kronor.

Kontakta mig på Messenger eller mejl thoralf.alfsson@telia.com så får ni mer uppgifter om ni vill beställa en eller flera T-shirt.

30 reaktioner på ”NU FINNS DEN ATT BESTÄLLA

 1. L8 2020-06-11 / 09:28

  Jag hade velat svara direkt i tråden men eftersom det inte går måste jag lägga det här: svaret är till signaturen IBLANDEKONOMI

  Vad har procent med saken att göra? Menar du att det är mer synd om en svart person som dör än om en vit gör det bara för att det är fler vita än svarta i landet? Hur du än vrider och vänder på det är antalet vita som dödas av polisen i USA fler än svarta i statistiken i klippet. Har du med tanke på det sett vita bete sig som de ligister man ser runt om i världen som ger sig ut på gatorna för att slå sönder eller elda upp allt i sin väg, grovt misshandla helt oskyldiga vita, endast beroende på deras hudfärg. Är inte det den yttersta och mest vidriga formen av rasism? Dessutom är det ju så att allra flest svarta dödas av andra svarta dvs de dödar varandra. Vad kallar du det? Alla rån är olagliga i Sverige men anser du att de uppmärksammas på ett sött de borde nämligen att de är rasistiska? Det är väl inte olagligt för en polis i USA att skjuta en obeväpnad person oavsett hudfärg eller vad menar du?

  Gilla

 2. Roger 2020-06-07 / 16:04

  Tips på t-shirt, med tanke på massmorden som pågår mot våra äldre: OLD LIVES MATTERS med deras logotyp

  Gilla

 3. turrim 2020-06-05 / 20:33

  En Jonas Kanje har av Bonniers utnämnts till chefredaktör i Sydsvenskan. Han börjar med att sparka en av två läsvärda ledarskribenter, Mats Skogkär. Han har skrivit ett invandrarkritiskt inlägg. Det gillar inte Bonniers. På kultursidorna finns ingen läsvärd.

  Om jag läst rätt så har denna Kanje en bakgrund i Barometern. Ni kunde väl ha behållit honom vid Kalmarsund och inte spridit virus till Öresund.

  Gilla

  • Thoralf A 2020-06-05 / 21:13

   Jag känner igen namnet men det är också allt.

   Gilla

 4. Ò Hyra 2020-06-05 / 19:50

  Vi skall alla dö.
  Men med Tegnell går det lite fortare.

  Gillad av 2 personer

 5. Corona 2020-06-05 / 19:41

  Sveriges inrapporterade dödsfall är nu högre än Kinas.

  Enligt Johns Hopkins University och Worldometers har Kina rapporterat in 4 638 respektive 4 634 dödsfall av covid-19 under pandemin.

  Med de 77 dödsfall som rapporterades in i dag kom Sverige upp i 4 639 dödsfall, vilket alltså är fler än antalet som registrerats i landet där coronaviruset först uppkom.

  Gillad av 1 person

 6. Cosmik Debris 2020-06-05 / 16:58

  Den kvinnliga polisen tänkte nog längre än vad näsan räckte när hon knäböjde inför den uppretade invandrade pöbeln på Sergels Torg. Hennes tilltag kommer med all säkerhet att försvåra för polisen i sommar.

  Slöddret i förorten kommer att ropa; ”- Ner på knä!” Vad ska polisen göra då? Gå ner på knä?

  Gillad av 1 person

 7. Cosmik Debris 2020-06-05 / 16:28

  Johan Westerholm:

  ”De som nu åsiktsposerar med BLM-rörelsens svarta knutna näve kan lika gärna dra på sig en armbindel med en svastika på. Så illa är det”

  Gillad av 1 person

 8. Ölandsbonde 2020-06-05 / 15:17

  Kunde ge mig fan på det! Skrev tidigare i en kommentar om den knäböjande polisen att jag trodde hon fått sin utbildning på Södertörn, och inte i Solna. Alfsson: Kan du hitta det inlägget och gärna återpublicera det.

  Gillad av 1 person

  • Thoralf A 2020-06-05 / 15:35

   Här är det som du skrev igår.

   I början på 70-talet intervjuade jag ett högre polisbefäl. Jag undrade över hur enskilda poliser hanterar att göra ingripanden som starkt strider mot deras egen övertygelse om vad som är rätt eller fel. Nu la jag upp frågorna så man kunde tro att jag syftade på ingripanden mot demonstrationer, som vid den tiden var många mot t ex Vietnamkriget.
   Han förklarade tålmodigt att den enskilda polisen inte fick ge något uttryck för egna känslor i sitt tjänsteutövande. Han skulle fullfölja det uppdrag som tilldelats honom. Han var bara ett verktyg för att utföra det han var ålagd att göra.

   Nu sa jag att min fråga rörde poliser som var utsända för att ta ett barn från en förälder, där barnet gråter och vill vara kvar hos mamman eller pappan.

   Nej. De ska bara göra det uppdraget gäller, oavsett vad de själva tycker. Hur skulle det annars vara om enskilda poliser börjar agera efter vad de tyckte var rätt. Oavsett vad domstolar beslutat.

   Jag sa att jag höll med helt och hållet men att frågan var hur polisen hanterar det. Svar det får de göra på sin fritid.

   Angående den knäböjande polisen på Sergels. Hur ända in i helvete kan hon ge sig ut på ett sådant uppdrag med HÄSTSVANS!!!

   Har hon fått sin utbildning på Södertörn? Absolut inte i Solna.

   Gillad av 2 personer

   • turrim 2020-06-05 / 17:29

    Ölandsbonde (gissar jag) och Thoralf har liksom jag gjort värnplikten för en avsevärd tid sedan. Då var det en viktig punkt i soldatundervisningen att vi fick under inga omständigheter delta i något som var politiskt i uniform. Var vi engagerade, man frågade inte i vad, så fick det ske i civila kläder på er fritid.

    Därför känns det så urbota fel när både försvarsmakten och polisen ställer upp i Pridetåg. Och nu polisen i aktuell demonstration. Ingen i toppen som ryter till och fördömer utan man är själva med. Lite mjukt att vi förstår men snälla gör inte om det.

    Gillad av 1 person

 9. Corona 2020-06-05 / 14:11

  77 nya dödsfall idag. Vad fan är problemet i Sverige?

  Gilla

  • Ölandsbonde 2020-06-05 / 15:13

   Vem säger att det är ett problem?
   Lilla Uffe citat
   ”– Jag kan inte se att det funnits någon annan strategi än att se till att sjukvården klarar sin otroligt viktiga uppgift, och det tycker jag verkar ha lyckats ganska bra. Den andra är att vi var så medvetna om att vi måste skydda de som är allra mest sårbara, de äldre. Det har vi absolut inte lyckats med. Annars tycker jag inte att någon strategi är så rasande tydlig, säger han.”

   Men om strategin är att utnyttja Corona till att göra sig av med stor del av fläskberget då? Den har väl inte på något sätt varit misslyckad? Man haft stora framgångar med sossedöden. Det gäller främst den som sker inom den kommunala sektorn. Där ska man inte jobba med vård, utan med omsorg. Har någon missat att massor av kommuner är i finansiell kris? Follow the money är ett talesätt som passar utomordentligt bra in på den kommunala sossedöden.

   Annars så får det bli klapp klapp för den humanistiska stormakten idag. Nu har vi fler döda än hela Kina med sina 1.400.000.000 invånare. Bra jobbar av den feministiska regeringen. Kan vi återgå till genderpolitik och klimathysteri nu?

   Gillad av 1 person

  • Ulla 2020-06-05 / 15:44

   Katastrof med stort K.

   Gilla

 10. L8 2020-06-04 / 22:49

  OT/ I USA dör en svart man efter att en vit polis satt sitt knä i nacken på honom. Detta utlöser demonstrationer i staden det hände men sprider sig senare till allt fler stöder i USA med groteska misshandlar av människor vars enda ”brott” består i att de ör vita. Inga som helst rapporteringar i svensk gammelmedia. Finns flera filmer på Fria Tider som visar detta. Protesterna sprider sig till Frankrike men även till Sverige. En svensk, vit polis ställer sig på knä och höjer sin högra arm med knuten hand. Hon håller också upp en skylt med texten ”White silence is violence” – ”Vit tystnad är våld”. I Härnösand blir 19-årige Tommie Lindh knivhuggen till döds av en afrikan. Ser man någon svart polis knäböja med sträckt arm och knuten hand med en skylt där texten lyder: ”Black silence is violence” – ”Svart tystnad är våld”. Varför inte? Till saken hör att det i USA dödas fler vita än svarta varje år men det får vi inte veta.

  Gillad av 7 personer

  • iblandekonomi 2020-06-05 / 11:49

   Inte lätta att veta hur samhället ska hantera rasisterna. Det är ju en minoritet som trakasserar mörkhyade, och idén om att någon skulle vara mindre värd bara för att den har mörkt skinn är ju så absurd så det är ju kanske inte de skarpaste knivarna i lådan som utför rasistiska handlingarna.

   Men denna minoritet påverkar uppenbarligen de som är mörkhyade mycket, och de flesta skulle ha mycket att vinna på om rasister kunde släppa den ideologin. Både rasisterna själva och alla andra.

   Gilla

   • Thoralf A 2020-06-05 / 12:17

    När en invandrare kallar en svensk tjej för ”svenne hora” är det både rasistiskt och sexuellt trakasseri.

    Gillad av 5 personer

   • iblandekonomi 2020-06-05 / 12:59

    Känns lite som goddag-yxskaft där Toralf.

    Har du något att skriva om det jag skrev, och hur samhället kan hjälpa rasisterna till ett bättre liv?

    Gilla

   • Thoralf A 2020-06-05 / 13:13

    Ja, hur tycker du vi skall göra med alla invandrare som ägnar sig åt rasism.

    Gillad av 1 person

   • iblandekonomi 2020-06-05 / 13:29

    Jag tycker inte att det viktigt att skilja på om personen som är rasist är invandrare eller inte, så jag har inga speciella lösningar för den gruppen.

    Eftersom de flesta rasister jag känner är svenskar är det nog lättare för mig att tänka ut lösningar för dem, men tom det tycker jag är svårt. En del har införlivat det som en del av sin identitet, och då är det alltid svårt att ändra på.

    Men vi har sett stora samhällsförändringar förut, där tex män i mycket högre grad nu vet hur man lagar mat. Och kvinnor tar plats i högre utbildning. Politiskt arbete med normer och förståelse för olikheter är kanske ett sätt.

    Gilla

   • Thoralf A 2020-06-05 / 14:02

    För sådana som dig är alltid vita män det största problemet, i synnerhet om de sedan också har lite kapital.

    Gillad av 1 person

   • Stig Bergman 2020-06-05 / 17:24

    Som ung läste jag ”Om arternas uppkomst” av Charles Darwin. Förra helgen avslutade jag boken med större behållning efter ha läst den för andra gången. Det är ju egentligen en skapelseberättelse fast den slutar ju inte i Eden precis. Men berättelsen är vår.

    Darwins livsverk ”Om arternas uppkomst”, som ju kom ut 1859, har fått oöverskådlig betydelse för vårt sätt att uppfatta livet. Men vi människor har svårt att uppleva oss som en nullitet bland andra nollor i en ändlös malande förändring och därför har religiösa- eller politiska åskådningar försökt att förklara livet för oss – alltså hur det bör vara och t o m hur det ska vara om man nu vill komma till himmelen eller för den delen leva i det goda, hänsynsfulla samhället. Men man har ju inte lyckats precis vare sig vi skrev år 0 eller 1917 eller som nu 2018 då vi, som skapelsens krona, har skapat en feministisk regering som ett alldeles eget hittepå för att skapa ett bättre samhälle som ingen annan ännu skådat.

    Olika politiska eller religiösa inriktningar, liksom ren sekterism, har i förlängningen alltid lett till splittring, kaos och t o m död. Men evolutionen, med dess olika arters uppkomst, har malt vidare som om inget hänt.

    Gillad av 1 person

   • iblandekonomi 2020-06-06 / 10:57

    Människan är viktigt utifrån människans utgångspunkt.

    Gilla

   • Ò Hyra 2020-06-05 / 17:59

    Det blir så konstigt när en träbock
    tror sej kunna mjölka.

    Gilla

   • L8 2020-06-06 / 12:44

    Du har svarat på fel inlägg. Läs mitt inlägg igen. Vem påstår att mörkhyade skulle vara mindre värda? Vad anser du om förnedringsrånen i Sverige där gärningsmännen som oftast är av utländsk härkomst utsätter svenska killar och tjejer för rån och misshandel genom de mest förnedrande former endast för att de är svenskar?
    Sedan när det gäller de stackars mörkhyade i USA som så ofta blir skjutna av vita poliser kan du ta del av den sanna statistiken i klippet nedan. Orkar du inte se hela kan jag rekommendera dig att börja titta vid ca 8:57.

    Jag skulle säga att kravallerna i USA, Frankrike och Sverige med flera länder inte har ett skit med händelsen där George Floyd dog utan man tar tillfället i akt att ge sig på och grovt misshandla alla vita de kan få tag i. Är inte det rasistiskt?

    Gilla

   • iblandekonomi 2020-06-07 / 23:55

    Statistiken i klippet bekräftar att svarta dödas i mycket högre utsträckning än vita i USA. Glöm inte att svarta bara är 12% av befolkningen där.

    Inte så förvånande. Men de hade dock inte registrerat ras på alla dödsfallen, så man ska nog inte tillskriva dem allt för stor detaljrikedom.

    Förnedringsrån är förbjudet i Sverige. Det är inte olagligt i USA för en polis att skjuta en svart obeväpnad man. Du ser att det är stor skillnad väl?

    Gilla

 11. malle - 2020-06-04 / 22:34

  Hehe, givet val att beställa, men tyvärr får jag vänta till löning, är det ”normala” storlekar vill jag att du lägger undan en XL annars blir det XXL.

  Gilla

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s