NATIONALDAGEN

En lite annorlunda nationaldag där de vanliga traditionerna uteblev. Men de hade sannolikt blivit väldigt blött vid Skäftekärr i eftermiddag. Nu blev det lite nypotatis sill en lille Skåne och lite annat gott.

Om tre år är det 2023. Då är det 500 år sedan Gustav Vasa valdes till Sveriges konung. Undrar om det kommer bli ett litet extra firande då. Hoppas att vi kan se fram mot en ny konservativ regering 2022. Då får vi nog ett värdigt nationaldagsfirande 2023. Då kan alla jäkla vänstertomtar sitta hemma och tjura. Jag är så jäkla trött på alla som klagar på att nationaldagen blivit en röd dag. Det största problemet för socialdemokrater tycks vara att nationaldagen ibland infaller på en lördag eller söndag.  Suck…..

6 juni Nationaldagen

 

5 reaktioner på ”NATIONALDAGEN

 1. Stefan 2020-06-07 / 10:28

  Att nationaldagen ibland infaller på en lördag eller söndag är ett enkelt ”problem” att lösa. Gör 1:à maj till en vardag och annandag pingst åter till en helgdag!

  Gillad av 1 person

 2. Ludvig 2020-06-07 / 07:22

  Bra att Svenska flaggans dag blev Nationaldag. Men ta bort Annandag Pingst var mycket dåligt, nu är den helgen som en vanlig lördag-söndag.

  Gillad av 1 person

 3. Jonasson 2020-06-06 / 23:34

  I Sverige går det ju tydligen bra att smäda förlöjliga kungen med hans dyslexiproblematik. Gud hjälpe turister i Thailand som som inte förstod allvaret och smädat kungen med att förlöjliga han. Har man tur slipper man misshandel av polisen och undkommer med böter och en månads fängelse.

  Gillad av 1 person

 4. Sven d.ä. 2020-06-06 / 21:53

  Nu börjar det hända, äntligen. ”Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson kräver att statsepidemiolog Anders Tegnell avgår.”

  Gillad av 4 personer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s