NATIONELL VÅLDTÄKT

Jag klarar snart inte av att se vissa politiker på TV eller ens höra dem i radion. Public service är ett enda stort falsarium med journalister, reportrar och chefer som alla tycks vara oikofober. Att värna sitt eget land och kalla sig nationalist är det värsta tänkbara för dem.

Sverige som nation är förlorat och på väg mot undergång. Svenskarna verkar acceptera att bli en minoritet både som folk, kultur och religion, i sitt eget land! Jag liknar det vid en nationell våldtäkt.

Att en majoritet av det svenska folket var så fruktansvärt fega, rädda, okunniga och ynkliga är beklämmande att skåda men det är egentligen ingen överraskning. Det har alltid funnits där.

Jag har god lust att ge upp min strävan efter att upplysa människor om fakta och hur verkligheten ser ut. Det känns många gånger som helt meningslöst. Människor verkar inte bry sig om framtiden och sin barns framtid eller ens om nationens existens.

Inte ens Sverigedemokraterna lever upp till de förväntningarna jag har på ett politiskt parti!

Vi får se om jag orkar fortsätta engagera mig fram till valdagen 2022.

PS

Jag har några exemplar av SVT-tröjan kvar, med det mindre feltrycket enligt foto (gula skuggtexten) . Jag sänker nu priset ytterligare för att bli av med de sista.

IMG_4029

1st 80 kronor, (inklusive frakt 129 kronor)

2st för 150 kronor, (inklusive frakt 219 kronor)

Följande storlekar finns kvar L och XXL

Kontakta mig på Messenger eller mejl thoralf.alfsson@telia.com

Annons

40 reaktioner på ”NATIONELL VÅLDTÄKT

 1. stigrydmark 2020-08-13 / 23:23

  Och barnvåldtäkter ökade med 40% i juni. Alla våldtäkter ökar, nu går inga 80+ säkra.

  Gilla

 2. Onkel Björn 2020-08-13 / 18:10

  Sverige som nation kanske inte ännu är helt förlorad. Däremot går Sverige i hög fart mot ett utplånande och på god väg in och bli en region i unionen. Vi har sedan lång tid anpassat våra lagar efter EU och vissa EU regler är vi skyldiga att följa, vare sig vi vill eller inte. EU är också på väg mot att ta över mer av beskattningsrätten.

  Jag ser i nuläget EU som en större fara än muslimerna för Sverige som nationalstat. Att kasta ut muslimerna, som många vill är tyvärr en omöjlighet i nuläget. Att lämna EU kanske fortfarande går, men våra politiker har ju bundit upp landet allt för mycket att det bara blir svårare ju längre tiden går. Och att förändra EU från insidan, som SD förespråkar, är nog bara att glömma. Den stora frågan är ju vilket som är bäst. Att bo i ett land som helt styrs från Bryssel eller inte. Hur som helst, det Sverige som jag växte upp i kommer vi aldrig mer att få tillbaka.

  Gilla

 3. Calle 2020-08-13 / 16:54

  Instämmer helt med sign Hacke.
  Anser att det är framförallt Public Service som bär ansvaret för tillståndet i landet. Detta genom att förtiga och förvanska alla negativa konsekvenser av den förda massinvandringspolitiken. Hade man rapporterat sanningar om detta tror jag att även de mest sovande svenskarna hade reagerat och röstat annorlunda. Tyvärr har svensken i gemen en uppfattning om att SVT och SR är är sanningsenliga och opartiska i sin rapportering, därav att det endast är vi redan uppväckta som läser alternativmedia och får oss fakta tillhanda.

  Gillad av 2 personer

 4. Corona 2020-08-13 / 16:35

  Hörde en intervju med Boråspolisen Nadim Ghazale idag. Han är en av få poliser som vågar tala ur skägget om vad Sveriges problem beror på och vad som måste göras, längre straff bland annat och sluta dalta. Han menar att vi har blivit så vana vid skjutningar och kriminalitet att ingen reagerar längre i landet.

  Hur jävla sjukt är Sverige?

  Gilla

 5. Bajen666 2020-08-13 / 15:26

  Jag håller med ibland känns det fullständigt hopplöst….men så tar jag ett djupt andetag och med vetskapen att AfS kanske kommer att ta sig in i riksdagen 2022 och där röra om i grytan ordentligt och få SD att ta sig i kragen igen.

  Lyckas vi inte få in Afs 2022 så flyttar jag till Ungern…på vinst eller förlust.

  Gillad av 1 person

  • Sven d.ä. 2020-08-13 / 16:47

   AfS fick ca 20000 röster i sista valet til Riksdagen. I valet 2022 så tror jag det kommer att krävas 400000 röster. Jag tror att AfS behöver en namninsamling på de som kommer att rösta AfS. Om väljarna vet att det finns ca 300000 säkrade röster så tror jag det kommer att fungera, då vågar man rösta på AfS utan att riskera att sin röst kastats bort pga 4% sp’rren.

   Gillad av 1 person

   • Onkel Björn 2020-08-13 / 18:19

    Apropå röster i ett val skrev Stefan Torssell ett intressant inlägg på sin sida;

    Gillad av 1 person

 6. Benny 2020-08-13 / 14:46

  Det verkar som de ”fyras gäng” fortsätter sin verksamhet i Växjö! I Smålandsposten idag kan man läsa om en 85-år gammal kvinna som blev rånad och misshandlad på Mörners väg. Dessutom trampade förövarna sönder tantens glasögon när de gick efter rånet! Som vanligt utges inget signalement av Smålandsposten och då vet man ju var dessa rånare har sitt ursprung! Det är liksom underförstått numera att lämnas inga signalement så har vi att göra med importerade gangsters. Det mest komiska är att ”journalisterna” på fulmedia själva inte begriper att folk har räknat ut detta för länge sedan!

  Gillad av 1 person

 7. Cosmik Debris 2020-08-13 / 13:36

  Nyamko Sabuni: ”Liberalerna vill satsa två miljarder kronor från och med 2021 för att förbättra villkoren i utsatta områden.”

  Hur många människor bor det på Tjärna Ängar? ”Officiellt 3 500. Inofficiellt har vi uppgifter som talar om kanske 10 000.”
  https://kvartal.se/artiklar/nar-vad-som-helst-kan-handa/

  Två miljarder kronor är ingenting i sammanhanget. Det är inte ens kaffepengar. För att t.ex. rusta upp alla muslimska och afrikanska getton krävs minst 1000 miljarder.

  Lägenheterna på Tjärna Ängar är byggda runt 1970 och en trerummare var sannolikt avsedd för max fem personer. Nu bor det 10-12 somalier i en trea? Föreställ er fuktskadorna, vatten och sopor, slitage eller vad som händer vid en storbrand?

  Efter Finspångsrättegångarna blir det i ”bästa fall” en mycket liten enrummare för förrädarna

  Gillad av 1 person

 8. Adam 2020-08-13 / 13:11

  Börja med att flytta från den vänsterindoktrinerade kommunen där Johan Persson styrt med järnhand i 14 år. Att ständigt bli motarbetad av media och andra är inte bra i längden. Det kan man visserligen bli ändå, men man får nya intryck och träffar nytt folk, helst likasinnade.

  Jag bor i Sjuhäradsbygden och känner precis tvärtom. Var man än är så får man medhåll av folk man möter. Jag behöver aldrig vakta min tunga, så oerhört befriande. Undantag finns, men de är få.

  Gillad av 1 person

  • Svante 1 2020-08-13 / 15:04

   Barometern nästan värre än Borås Tidning…..

   Gilla

 9. Sven d.ä. 2020-08-13 / 11:56

  Thoralf, du har i princip tre val. Samma val som man hade i det ockuperade Danmark under andra världskriget eller i samma val som medborgarna i DDR hade. Valen är a) flytta (eller fly) till annat land b) ansluta sig till nomenklaturan och inte klaga c) ansluta sig till motståndsrorelsen (jag har inte tänkt att du ska ut och spränga broar men ett politiskt parti är en motståndsrörelse).

  Vad du vill välja är förstås upp till dig. Alternativ a) och b) är val som du gör på individnivå. Man flyttar helt enkelt eller enligt alternativ b) bara flyter med och inget säger. Men alternativ c), där måste man gruppera sig för att få effekt. Om du väljer c) så måste du finna din rörelse, eller skapa den. Det räcker inte med att vi som sitter här och skriver. Det måste vara mer fysiskt.

  Gilla

  • Bergman året 2020 2020-08-13 / 14:12

   Vem har inte drömt om att röja på Helgeandsholmen. Men det stannar ju vid drömmar. Jesus däremot, som var en hejare i mångt och mycket han röjde i temlet när det begav sig.

   ”Jesus kom in på tempelplatsen och drev ut alla som sålde och köpte där i templet. Han välte växlarnas bord och duvförsäljarnas stolar och sade till dem: ”Det står skrivet: Mitt hus ska kallas ett bönens hus. Men ni har gjort det till ett rövarnäste!”

   Fast han hade nog ändå funkat dåligt som politiker idag. För vid något annat tillfälle så sabbade han alltihop. Åtminstone om man ska tro Matteus som ju var med på den tiden:

   ”Men jag säger eder att I icke skolen stå emot en oförrätt; utan om någon slår dig på den högra kinden, så vänd ock den andra till åt honom;”

   Å ena sidan beter han sig som vi vill att någon kraftfull person skall agera idag. Men å andra sidan så beter han sig alltså som en miljöpartist eller en kvardröjande medlem i Svenska kyrkan. Möjligen kan han ursäktas för det senare uttalandet för han verkade ju 600 år före Muhammed. Men idag är en sådan inställning helt körd för en ledare.

   Nej, så sant som det är sagt! I dagens läge behövs det nya gubbar. Men var finns den personen i en tid med bara snack och ingen verkstad.

   Gilla

 10. Hacke 2020-08-13 / 11:53

  Förstår att du stundtals hamnar i tvivel och missmod Thoralf.
  Vet inte hur många gånger jag trott på en vändning, ett uppvaknande hos folk inför den historiska våldtäkt som sker av vårt land och folk mitt framför näsan, varje dag varje stund.
  Men det är som inget biter, inte ens terrordåd, gängkriminalitet på mexikansk nivå, våldtäkter, förnedringsrån av unga, handikappade och gamla, skenande islamisering eller en totalt misskött pandemi med iskallt kalkylerade mord i tusental på gamla och försvarslösa som byggt vårt land.
  Vad ska egentligen till?
  Personligen lägger jag största skulden på gammelmedia och då framförallt tvångsfinansierade kolossen public service. Detta folkföraktande missfoster som lägger ett till hjärntvätt gränsande filter mellan verkligheten och massorna och ett motsvarande förlåtande mot politikerna i de fall man inte förmår mörka eller förvanska deras övergrepp som man önskar. Och detta enbart tack vare inhemsk medborgarjournalistik i fri media och en alltmer uppvaknad utländsk rapportering.
  Och det är väl dit vi får ställa vårt hopp och att Morgan Johansson och övriga landsförrädare inom politik och gammelmedia inte lyckas stänga informationsvägarna från dessa helt och hållet.
  Om det skamgreppet blir verklighet, om de sista andningshålen för verklig opposition täpps till och den totala tystnaden brer ut sig, ja då finns det nog anledning att se också det sista hoppet fara. Vi vet vad en fri röst och ett människoliv är värt i totalitära stater. På samma nivå skulle jag säga som vi får dagliga belägg för vad det är värt i demokraturen Sverige.

  Gillad av 3 personer

  • Malin 2020-08-13 / 18:12

   Helt fantastisk sammanfattning! Du har tyvärr rätt!

   Gillad av 1 person

 11. Andersson i Pinan 2020-08-13 / 11:49

  ”En sak man kan göra från myndigheternas sida är att servera vildsvin i skolan, på sjukhus och i andra offentliga matsalar. Där finns en stor potential, säger Marcus Öhman på Naturvårdsverket.”

  Vad säger Socialstyrelsen, Livsmedelsverket, Diskrimineringsombudsmannen, Miljöpartiet, justitieministern och smartaste bästa tjejgänget?

  Gilla

 12. Andersson i Pinan 2020-08-13 / 11:06

  Lyssna på Sommar i P1 i dag klockan 13.00. Det är Yngve Gustafson som sommarpratar. Det är säkerligen värt att lyssna på Han säger sig ha blivit censurerad när han pratade om pandemin. Det är säkert sant för den mannen talar sanning. Det irriterar en del som inte tål att höra sanningen.

  Gillad av 1 person

  • Andersson i Pinan 2020-08-13 / 14:38

   Det var det vettigaste Sommarprogrammet jag hört i år. Det enda jag hört måste jag väl tillägga. Vettigt och viktigt och väl underbyggt. Musiken var dessutom helt i min smak. Missade du utsändningen så lyssna på reprisen i kväll 21.30. Programmet finns att ladda ned från Sveriges Radios hemsida. Men där går du miste om musiken.

   Gillad av 2 personer

   • Thoralf A 2020-08-13 / 15:49

    Jag lyssnade och hade samma tankar om musiken. Jag undrar dock vad det var som han inte fick säga?

    Gillad av 2 personer

   • Onkel Björn 2020-08-13 / 17:33

    Egentligen ganska skrämmande. Här väljer man ut folk som ska få prata i radion och valet går säkert inte till på så sätt att man lägger en massa namn i en burk varefter man drar alla som ska få sommarprata. Nä, de har säkert noga valts ut efter vissa kriterier. Och sen censurerar man dem och tillåter dem inte att säga det som de innerst inne vill eller kanske vågar säga. Men det är klart, vi är ju i Sverige.

    Gilla

   • Andersson i Pinan 2020-08-13 / 18:45

    22.30 i P1 Rätt ska vara rätt

    Gilla

   • Andersson i Pinan 2020-08-13 / 21:26

    Thoralf! Jag vet inte och jag vill inte spekulera. Men när någon nämner censurera säger SR redigera.

    Yngve Gustafson gav SVT beröm vid några tillfällen i programmet. Med all rätt vill jag påstå. Allt är inte klandervärt det programmakarna i allmännyttans tjänst levererar.

    Gilla

   • Thoralf A 2020-08-13 / 22:15

    Ja, det handlade ju om en serie som tog upp problemen inom äldreomsorgen. Jag tror knappast att SVT kommer göra en ny serie om hur covid-19 patienter behandlats på svenska äldreboenden.

    Gilla

   • Andersson i Pinan 2020-08-14 / 10:47

    Jag tror inte heller att det blir en ny TV-serie. Yngve Gustafson borde ha varit självskriven i ‘corona-kommissionen’. Det tyckte jag då och det tycker jag fortfarande.

    Gilla

  • L8 2020-08-14 / 15:07

   Var det inte samma person som gick ut och varnade om att svenska åldringar svälter? Samme man som fegt backade från det han tidigare sagt bara för att han fick stöd av SD?

   Gilla

 13. Fotboll 2020-08-13 / 10:54

  Svenska folket är sovande och i synnerhet Kalmar, men det finns ett par vakna städer att bosätta sig i för den som vill.

  Ofta har dessa haft en kraftig invandring, men det tycks vara det enda sättet att få folk att vakna upp, att se det på nära håll. Jag väljer hellre det framför än totalt insnöad kommun med mindre invandrare. Kalmar är ett praktexempel på ställe som kan ge en högt blodtryck för mindre. Så PK och vänsterindoktrinerad är svår att hitta någon annanstans. Jag bodde där för många år sedan och mådde inte bra av dumheten helt enkelt. Nu mår jag utomordentligt bra och skulle aldrig flytta tillbaka. Känner t.o.m. en viss avsky att åka dit och hälsa på släkt och vänner. Det är som ett illrött filter i atmosfären in i kommungränsen.

  PS. När man läser de läckta mailen på FHM och mellan olika personer, är det uppenbart att strategin varit att offra de gamla och rädda ekonomin.

  Gillad av 1 person

 14. Christer 2020-08-13 / 10:48

  Modigas , ska det stå.

  Gilla

 15. Christer 2020-08-13 / 10:47

  Hej Thoralf
  Jag har sagt det tidigare och upprepar det igen .
  Ge inte upp , du och dina inlägg i debatten behövs . Jag tycker mig märka att det svänger så sakteliga. Fler och fler kritiska inlägg mot det rådande systemen . Och när man hör Morgan J. på TV blir man mörkrädd. Ett ständigt ljugande och glidande på sanningen.
  Så fortsätt du med din viktiga roll i debatten . Du känner säkert till ordstävet.
  ”Om man spottar tillräckligt mycket på stenen …osv”
  Om två år ser vi resultatet av ditt och andra modifieras strävan .
  Så håll ut

  Gillad av 1 person

 16. marie 2020-08-13 / 10:20

  Thoralf, om du har möjlighet, köp bostad i antingen Spanien eller Portugal och bosätt dig där.

  Sälj allting och flytta. Sverige är kört, Politikerna är korrupta. Muslimska brödraskapet har stort inflytande i svenska politiken.

  Sverige kommer bli som Libanon! Muslimerna flyttar fram sina positioner hela tiden och föder barn på löpande band. Man spyr av utvecklingen, jag förstår att du börjar tröttna på politiken.

  Gillad av 3 personer

  • Sven d.ä. 2020-08-13 / 12:12

   Jag litar inte riktigt på Spanien och Portugal. Vilka regeringar har de? Kan du språket tilräckligt för att följa med i politiken? Risken är att man kommer in i en bubbla och vad som helst kan hända utanför bubblan. Jag skulle hellre välja land i det gamla Östeuropa, om man nu ska välja en bubbla någonstans. Ungern, Polen etc känns betydligt säkrare.

   Gilla

 17. Tony 2020-08-13 / 10:15

  Ja men det är ju egentligen inget feltryck, ett Sverige som mer o mer övergår
  i rött, det är ju precis så det är, det är bara synd att inte merparten kan ta in det??

  Gilla

 18. Doken J 2020-08-13 / 10:13

  Svensken är fast i sin bubbla och vägrar att komma ut, allt hopp står till att ”någon annan” ska tag i problemet och lotsa oss ut. Skulle fler våga ställa upp och börja engagera sig, så skulle det rent av kunna hända något.

  Gilla

 19. turrim 2020-08-13 / 09:44

  Nu har några ungdomar anställda i statstelevisionen bestämt att jag ska tycka att det är fult att säga Eskimå. Jag ska säga Inuit. Personligen har jag alltid sett framför mig en stolt säljägare ensam i sin kajak bland isbergen när jag sagt Eskimå. Inuit är nog korrekt bland forskare men jag tycker att det låter som en sjukdom eller ett virus. Jag gör som Lappmarksdoktorn som fortsatte säga Lapp om sina patienter även sedan överheten bestämt att det ska heta Same.

  Om jag skriver orden Svensk, Indian och Eskimå bredvid varandra. Var ligger det fula? Kan ungdomarna i statstelevisionen förklara så att jag begriper?

  Gillad av 1 person

  • Ivar Andersson 2020-08-13 / 13:22

   Får man lov att säga 08-or eller är det diskriminering?

   Gilla

  • Rune 2020-08-13 / 15:11

   Inuit heter det på eskimåiska. Eskimå heter det på svenska. Same heter det på lappska. Lapp heter det på svenska. De flesta folken i världen har ju sina egna språk och benämningar på företeelser. Även vi svenskar. Varför ondgör man sig över benämningar som vi har på saker och ting på vårt svenska språk? Vill man inte att vårt språk skall finnas?

   Gilla

   • Fredrik Östman 2020-08-13 / 16:24

    Nej, det är en missuppfattning. Inuit är bara en stam på ett språk. De ändrar bara för att utöva makt. Inte för att det finns ett sakligt skäl. Om vi går på finten ändrar de snart igen.

    Gilla

 20. Håkan Spångberg 2020-08-13 / 09:35

  Så blir det med PK-hjärntvätt och oikofobi som inofficiell statsreligion.
  Själv informerar jag mig huvudsakligen genom alternativ media och Fox News.
  Skönt dock att inte vara naiv.
  Man har ju rent samvete till skillnad från alla som röstar på vänsterliberal oikofobi och dekadens.
  Det lär väl bli exil vad det lider…

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.