REAKTIONER OCH NÅGRA GRYNINGSBILDER

Det har varit ganska intensivt med bloggen och utgivningen av min bok de senaste veckorna. Jag tror att det kommer fortsätta vara intensivt på bloggen när jag ser på min lista vad jag har för uppslag till blogginlägg. Det kommer sannolikt bli intressanta veckor även i oktober.

Min bok har fått ett väldigt positivt bemötande och jag har fått många lovord. Den här veckan har jag också skickat några paket med böcker till Bokus och dessa böcker kommer säkert i händerna på de som är mer kritiska till både mig och SD. Så vi får se om det blir en annan typ av kommentarer den kommande veckan. Jag skulle bli förvånad om det blir helt tyst. Jag hoppas också på att någon i media eller alternativmedia skall skriva en artikel om min bok. Det skulle vara roligt att få en riktig recension av boken, även om den skulle vara kritisk.

Jag kommer i ett kommande blogginlägg skriva lite om de reaktioner jag fått på min bok.

En morgon i veckan som gick vaknade jag väldigt tidigt. Det blev en gryningspromenad i dimman. Jag hade givetvis med mig en kamera.

Se några av mina gryningsbilder.

16 reaktioner på ”REAKTIONER OCH NÅGRA GRYNINGSBILDER

 1. Maja Dacke 2020-10-05 / 23:41

  Jag säger bara WOW och sedan dånar jag ifrån de underbara bilderna … som vanligt. Du har en fantastisk kamera, Thoralf, hihihihi!

  F ö håller jag med Håkan Spångberg – en utställning när du orkar överföra fotona till tavelformat etc.

  Gilla

 2. Pride 2020-10-04 / 23:54

  Kalmar FF fortsätter, som enda lag i elitfotbollen, att bära Pride-bindel.

  Jag kräks!

  Gilla

 3. A 2020-10-04 / 17:10

  @Thoralf. Angående eventuella recensioner.
  Har du skickat några exemplar till media/alternativmedia?

  Gilla

  • Thoralf A 2020-10-04 / 17:16

   Jag tillfrågade några om de ville skriva en artikel om boken och några svarade och har fått en bok. Samhällsnytt svarade dock inte!

   Gilla

 4. Grålle 2020-10-04 / 16:21

  Har precis läst klart Thoralfs bok, och kan bara tipsa om några timmars god underhållning och en bekräftelse på vad det innebär att stå utanför 7-klöver sfären. Boken bekräftar också det de flesta av oss redan visste nämligen att sosseriet i Sverige ligger som en våt filt över landet, med samma symptom som Corona – andningssvårigheter.
  Detta sosseri kryddat med politiska haverister som Miljöpartiet, Fredrik Reinfeldt och Anni Lööf toppat med en agendastyrd mediaapparat ger en förklaring till det kaotiska läge som landet befinner sig idag.
  Att Thoralf, efter alla motgångar och påhopp, fortfarande har energi att kämpa vidare är otroligt!
  Beundrar en person som står upp för det han tror på och försöker förändra till det bättre istället för att, som vi andra, bara knyta näven i byxfickan.

  Gillad av 4 personer

  • Bergman året 2020 2020-10-04 / 18:50

   ”Beundrar en person som står upp för det han tror på och försöker förändra till det bättre istället för att, som vi andra, bara knyta näven i byxfickan.”

   Även min uppfattning – och kunde inte skrivit det bättre!

   Gillad av 2 personer

 5. Bert 2020-10-04 / 14:43

  Fina bilder, synd bara att det inte finns något fullskärmsläge då det alltid ger bilderna mer rättvisa!

  Gilla

   • Sven d.ä. 2020-10-04 / 22:01

    Märkligt det där med Facebook. I bilden ovan så visas att 10 personer ogillar. Ja vad ogillar man egentligen; att Thoralf vaknat tidigt, att han tog en promenad i gryningen eller kan det vara bildena man ogilar. Jag förstår mig inte på Facebook-logiken.

    Gillad av 1 person

  • Andersson 2020-10-04 / 22:20

   En anledning till att man inte lägger ut högupplösta bilder är att man inte vill att de ska få fötter. Jag har sparat ned bilderna och kvalitén är inget fel på. Duger bra till helskärm och till och med att visa på väggen. Du får ladda ned bilderna för privat bruk. All annan användning kräver upphovsmannens tillstånd.

   Gillad av 1 person

   • Bert 2020-10-05 / 00:46

    Tog en skärmdump på Thoralfs bilder, helt ok i Fs-läge!

    Gilla

 6. DecemberKartellen 2020-10-04 / 10:07

  Utanför ämnet om boken, men dagsaktuellt. Läkare och advokater som talar om Covid-19
  Jag har sett alla fyra filmerna (”purfärska” från 2 och 3 oktober, första och tredje). Bästa hittils jag sett om myndigheternas hantering av coronaviruset.

  Crimes against Humanity – Dr. Reiner Fuellmich, https://153news.net/watch_video.php?v=AK6BM8G2NNN5

  German Doctors speaks about Covid-19, https://153news.net/watch_video.php?v=916R239X1RHY

  Peggy Hall: We are putting together our HEALTHY AMERICAN LEGAL NETWORK, https://153news.net/watch_video.php?v=X43YXS6NMRBN

  Ohio Stands Up – Jon Rappoport Interviews Attorney Tom Renz (Covid-19), https://153news.net/watch_video.php?v=3XDB4X9AG9O1

  Gillad av 1 person

 7. DecemberKartellen 2020-10-04 / 10:01

  Diset ger en jättefin effekt på bilderna du tog och även att det var en orange ton i bilderna gjorde det ännu vackrare.

  Jag är helt övertygad att om någon större tidning skulle totalsåga din bok, skulle det bli ett uppsving för boken. Folk skulle bli nyfikna, både de som röstat på SD, men lika många som varken gillar dig eller SD och säkert en och annan som tycker att SD alltmer börjar smälta in i 7-klövern.

  Gilla

 8. Håkan Spångberg 2020-10-04 / 09:54

  Läge för fotoutställningen !!

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.