HUR MÅNGA HAMID ZAFAR FINNS DET?

Jag har börjat läsa Aron Flams bok ”Det här är en svensk tiger”. Jag har bara läst de inledande drygt 100 sidorna men väldigt mycket handlar om bakgrunden till antisemitismen. Inte minst hos muslimer och socialdemokrater. Det är en del av rörelsen. Socialdemokraterna har väl aldrig stått på Israels sida i någon konfliktsituation sedan Olof Palmes intåg i rörelsen. Det senaste stora klavertrampet var väl Sveriges (socialdemokraternas) erkännande av staten Palestina.

Hamid Zafar var en särskilt hyllad person inom vänsterrörelsen. Hyllad av pk-etablissemanget, utsedd till årets svensk, sommarpratare o.s.v.

”Vaaa? En muslim som hatar judar å bögar. Det var otippat. Förstår att vissa är chockade.”

Kommentar på sociala medier.

Jag skulle vilja påstå att antisemitismen kommer med modersmjölken i den muslimska världen. Den frodas även i Sverige och då i huvudsak inom invandrargrupper från MENA-länder, vänsterrörelsen och högerextremister (NMR). Hur många Hamid Zafar finns det?

I Kalmar finns det flera Hamid Zafar men lokalmedia vägrar granska dessa invandrare. Signalerna finns där och fakta har presenterats men de lokala journalisterna vägrar att befatta sig med uppgifterna, trots att det finns videoklipp där det framgår vilka böjelser dessa personer har.

Istället lyfts dessa personer fram som föredömen av både naiva svenskar och den politiskt korrekta mediekåren. Några partier är väldigt duktiga på att marknadsföra dessa personer. Jag tänker framförallt på Socialdemokraterna, Miljöpartiet och Centerpartiet. Dessa personer får nya anställningar, oftast inom offentlig verksamhet, till stor del beroende på sin egen invandrarbakgrund. Inte kvalifikationer och kompetens. Då gäller helt plötsligt inte längre någon värdegrund.

Fakta finns redan på bordet. Lögnerna finns dokumenterade. Allt är serverat men personerna ingår i kretsen som skyddas av den styrande klanen i Kalmar.

Annons

41 reaktioner på ”HUR MÅNGA HAMID ZAFAR FINNS DET?

 1. Kalle 2020-10-18 / 11:44

  ##SD efter terrordådet i Paris: Islamismen måste ut ur Europa##

  ##Bakgrunden till mordet är att läraren nyligen hållit en föreläsning om yttrandefrihet och visat så kallade Muhammed-karikatyrer.##

  ##Att en lärare som undervisar om en så självklar europeisk värdering som yttrandefrihet är ytterst allvarligt. Det finns ett starkt symbolvärde i det, förklarar han.
  Islamismen måste stoppas, enligt Weimers, då den försöker ersätta det nuvarande samhällssystemet i Europa med koranen och sharia.##

  https://www.friatider.se/sd-efter-terrordadet-i-paris-islamismen-maste-ut-ur-europa

  Kan bara hålla med!!!

  Gillad av 1 person

 2. Hacke 2020-10-18 / 10:47

  Massinvandring och välfärdsstat är oförenligt.
  Lika oförenligt som senare decenniers massinvasion från Mellanöstern och yttrandefriheten.
  Hur många blodiga belägg krävs innan det blir uppenbart i Västeuropa och i synnerhet den humanitära storhetsvansinnesmakten Sverige?
  Hur många fler av våra demokratiska grundprinciper är våra landsförrädare inom politik och media beredda att offra på den heliga s k godhetens altare?

  Mohamed Omar beskriver detta ovedersägliga faktum på ett bra sätt i Det goda samhället:
  ”Nu är det många som skriver ”Je suis Samuel Paty” på sociala medier. Då, 2015, skrev de ”Je suis Charlie Hebdo”.
  Ett bättre sätt att försvara vår yttrandefrihet vore dock att försvara våra gränser. Vi kan inte ha yttrandefrihet om samtidigt våra gränser är öppna för massinvandring från islamvärlden.”

  https://detgodasamhallet.com/2020/10/18/mohamed-omar-larare-halshuggen-i-paris-vi-kommer-inte-att-kunna-behalla-yttrandefriheten-med-fortsatt-islamisk-massinvandring/#more-34207

  Gillad av 1 person

 3. Cosmik Debris 2020-10-18 / 01:50

  Expressen om det muslimska halshuggningen i Paris.

  ”Paty förvarnade innan han visade bilden – de som ville fick lämna klassrummet. – Han sa åt dem att han skulle visa en bild och bad de som ville att lämna klassrummet så att de inte skulle bli upprörda eller chockerade, säger en förälder till tidningen.”

  Varför ska de som verkligen behöver lära sig om demokrati och yttrandefrihet erbjudas att lämna klassrummet? Det är för mig helt obegripligt? Halshuggningen skede strax efter klockan fem på fredagseftermiddagen. Har han hämtat styrka och fått godkännande av imamen under fredagsbönen? Det är vad jag tror.

  Ska vi ha fler eller färre muslimer i vårt land?

  Gillad av 1 person

 4. Cosmik Debris 2020-10-18 / 01:10

  Jonas Andersson (SD)

  ”Det blir tyvärr bara mer och mer uppenbart vad islamismens utbredning innebär inom det västerländska sekulära samhället. Vår tolerans har låtit intoleransen slå rot som en invasiv växt, vår naivitet och godtrohet har gödslat den. ”

  Alla ”islamister” är muslimer. Muslimer är en invasiv art som inte hör hemma i vårt land. PUNKT.

  https://tinyurl.com/y46vosoj

  Gillad av 1 person

 5. anonym3 2020-10-17 / 20:56

  Spännande intervju av swebbTV.

  Dom styr oss genom rädsla!?!?

  Gillad av 1 person

 6. Bosse J 2020-10-17 / 18:55

  Samma religion?
  Borde ge åtminstone någon en funderare, tycker jag.

  Gilla

 7. Bosse J 2020-10-17 / 18:51

  En kompis till mig var FN-soldat i Libanon 77-78. Han berättade om hur svinaktigt Israeliska soldater betedde sig.
  Något som verkar helt ha undgått dig!

  Gilla

  • Thoralf A 2020-10-17 / 19:10

   Jag gjorde FN-tjänst 1978 och såg inget av det. Du har ju själv inte sett något utan en kompis. Däremot besökte jag både Israel och Egypten. Då förstod jag en hel del av problematiken i Mellersta östern. Att det aldrig kommer bli fred med så mycket hat! Vilka tror du var de mest hatiska?

   Gilla

   • Bosse J 2020-10-17 / 19:52

    Tja, han var väl inte utrustad med selektiv synförmåga som somliga.

    Gilla

   • Thoralf A 2020-10-17 / 20:30

    Vad har du själv för erfarenhet?

    Gilla

  • turrim 2020-10-18 / 14:40

   PLO:s chefsförhandlare Saeb Erekat har förts till sjukhus i Israel för behandling av covid-19.

   Gilla

 8. turrim 2020-10-17 / 17:08

  Ärkebiskop Antje Jackelén har som valspråk Allahu akbar. Samma ropade 18-årige Abdoullakh Anzorov när han skar huvudet av läraren i Paris.

  Det börjar bli många blodsdåd som sker under samma valspråk som antagits av Sveriges Ärkebiskop. Jag har inte sett någon synpunkt från Sveriges kyrka.

  Gillad av 2 personer

  • Bergman år 2020 2020-10-18 / 06:31

   Jag vill ej vara ädel, jag vill ej vara god,
   de gode och de ädle de ställa upp sin stod
   i skönaste belysning på högsta piedestal
   med inskrift om bedrifter i hörnet av sin sal.

   Sen stå de och betrakta sin älskliga bild,
   hur ädel är ej minen, hur god och blid och mild,
   de tänka i sitt hjärta: Si, allt är ganska gott!
   – men bakom står Hin onde och hostar så smått.
   Gustav Fröding

   Gilla

 9. Cosmik Debris 2020-10-17 / 16:56

  GP: Elev polisanmäld för att ha misshandlat skolfotograf
  https://tinyurl.com/yyl95gaa

  Varför illustrerar GP artikeln med en hygglig svensk tonåring? Svenska tonåringar misshandlar inte skolfotografer. Det gör negrer och muslimer.

  Vem/vilka är det GP försöker lura?

  Bergsjöskolan

  Gillad av 2 personer

  • Thoralf A 2020-10-17 / 17:38

   Det finns väl knappast några svenska elever på Bergsjöskolan.

   Gillad av 2 personer

   • Andersson 2020-10-17 / 18:16

    Ser ni inte att det är Hasse från Hammarkullen?

    Gilla

 10. turrim 2020-10-17 / 16:42

  Det var Johan Hakelius som var ordförande i den jury som utsåg Hamid Zafar till Årets Svensk. Han berättar i sin senaste krönika i Expressen Nät.

  I morse så låg ingången till krönikan med Johans bild överst. Nu i eftermiddag när jag ville läsa ånyo så fick jag leta bland krönikörer för att hitta. Expressens hjälp till läsarna för att hitta sådant som inte passar på Södermalm är minimerad.

  Gillad av 2 personer

 11. Cosmik Debris 2020-10-17 / 16:10

  ”V-a-r-f-ö-r förstöra ett fullt fungerande land med vett och vilja? Jag fattar verkligen inte? Vad är poängen?[…] Jag får fan nypa mig hårt i armen varje gång jag av misstag slår på P1 och SVT. Deras spegling av det som händer i Sverige är fullständigt surrealistisk; fullständigt frikopplad från verkligheten på gatan utanför. Deras analyser är på ett barns nivå. Samma med Expressen, Aftonbladet, DN och SvD.”

  Jens Ganman: ETT SVENSKT TRUMAN SHOW
  https://tinyurl.com/y2nqywyj

  Gillad av 3 personer

 12. Cosmik Debris 2020-10-17 / 15:40

  Vi har nu 10% muslimer vårt land och allt har stämt hittills. Ska vi behöva hamna på 20% eller ska tvångsrepatriering av muslimer snart påbörjas? Mitt förslag är att moskéer rivs och att muslimer massutvisas till sina hemländer. Om Sverige ska gå att rädda måste muslimerna ut ur landet. Det finns ingen annan lösning på det muslimska problemet. Högpresterande, strävsamma och fredliga svenskar kan INTE samexistera med lågpresterande och våldsamma muslimer. Dessutom är Sverige svenskarnas land. Sverige är vårt land!

  Gillad av 2 personer

  • Cosmik Debris 2020-10-17 / 23:47

   15%

   ”Boende i Tensta i nordvästra Stockholm ålades utegångsförbud. Men det var inga myndigheter utan gängkriminella i området som utfärdade förbudet, rapporterar TV4 Nyheterna.”

   Gilla

 13. Utlandsbo 2020-10-17 / 14:03

  Vore inte märkligt alls, om Sverige snart skulle invaderas av en större makt, då de vet att Sverige saknar militärt skydd, och vet att landet saknar politiker, o som vet att de fortfarande sitter fast i sandlådan o leker o bara kastar skit på varandra medan landet rasar ihop. Och USA skulle inte lyfta ett finger för att komma o hjälpa ett land som lilla Sverige, fast alla PK:are går o invaggas till detta. Ett övertag av ett land med ständiga interna strider och korrupton är en baggis för yttre makt.

  Gillad av 1 person

 14. Otto 2020-10-17 / 13:40

  Kan någon förklara vad grunden till judehatet är?

  Gilla

  • Thoralf A 2020-10-17 / 14:28

   ”På scen brukar jag dra ett skämt där jag låtsas förklara skillnaden mellan vanlig rasism och antisemitism med frasen

   ’rasism är när man hatar människor från lägre stående raser och antisemitism är när man hatar folk från högre stående raser…’”
   Aron Flam

   Gillad av 1 person

   • Världsmedborgare 2020-10-17 / 18:03

    Bra förklaring Thoralf, för många vet inte skillnad på rasism och antisemitism.

    Gilla

   • Bosse J 2020-10-17 / 19:54

    Han kanske säger att han skojar men det är nog mest någons slags ordlek.
    Ett annat exempel från en medlem av samma klan är

    ”Vår ras är den ledande. Vi är heliga gudar på denna planet. Vi är så
    långt från underlägsna raser som de är från insekter. Vår roll är att ta
    kontroll över de underlägsna raserna”
    — Menachem Begin, premiärminister i Israel 1977 – 1983
    Källa: Amnon Kapeliouk, “Begin and the Beasts,” New Statesman, June 25, 1982.

    Notera att han inte påstår att han skulle skoja.

    Gillad av 1 person

   • Cosmik Debris 2020-10-18 / 00:17

    Aron Flam skämtar inte.

    Gilla

 15. ulsansblogg 2020-10-17 / 11:46

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Har det någonsin gjorts en gedigen konsekvensanalys sedan 1975 och innan hur ett mångkulturellt samhälle fungerar i praktiken.
  Vi har skrämmande exempel från det tidigare Jugoslavien där inbördeskrig till slut utbröt när Tito avled och försvann som en sammanhållande kraft. När olika kulturer/religioner/politiska åsikter och beteenden ska samsas uppstår ofta konflikter. Europas politiker och främst då svenska har inte insett att vissa religioner inte går att förena med ett civiliserat demokratiskt Europa.
  https://ulsansblogg.wordpress.com/2020/08/04/europaradet-islam-ar-inte-forenligt-med-manskliga-rattigheter-och-demokrati/

  Gillad av 2 personer

 16. Zoran Ostan 2020-10-17 / 11:41

  Har någon kollat vad som står i Koranen ? Hamid vill ju vara en God Muslim. Vad gäller då ?

  Gillad av 3 personer

 17. Bo Adolfsson 2020-10-17 / 11:34

  En lärare i Paris halshöggs av en muslim från Tjetjenien för att han visade karikatyrbilder av Muhammed. Detta under en lektion om yttrandefrihet.
  Mördaren ropade ”Allahu Akbar” (Gud är stor) under dådet. Detta är ärkebiskopen Antje Ackeléns valspråk.
  Mördaren sände ut på Twitter i realtid med bild på det avhuggna huvudet. Twitter censurerade inte.
  För den som orkar kan detta ses på Samhällsnytt. I ”Public service” och MSM lär det inte komma.
  Det är en bisarr värld.

  Jag lugnar ner mig emellanåt med att läsa Din bok Thoralf, som jag har fått Hjo bibliotek att ta in.

  Gillad av 4 personer

  • Thoralf A 2020-10-17 / 11:43

   Det var ju trevligt att ett bibliotek köpt in den. Hoppas att det blir fler.

   Gillad av 1 person

   • Bo Adolfsson 2020-10-17 / 14:22

    Det är bara att be dem om det!
    Det gjorde jag och det hoppas jag att fler gör.
    Nu väntar jag på Johanna Bäckström Lernebys Familjen, men där är det lång kö.
    De skall också beställa Ronie Berggrens Trump, en synnerligen amerikansk president.
    Jag har också fått dem att ta in Karl Olov Arnstbergs böcker.
    En uppmaning till alla. Beställ alternativböcker!

    Gillad av 1 person

  • Cosmik Debris 2020-10-17 / 16:25

   När blir en svensk lärare blir halshuggen av en kränkt muslim? Det är bara en tidsfråga. Om svenska lärarkåren inte vill halshuggas av uppretade muslimer så får man nog anpassa undervisningen.

   Mitt förslag är att vi istället tvångsrepatrierar alla muslimer och jämnar alla moskéer med marken.

   Sverige är vårt land.

   Gillad av 1 person

 18. Ölandsbonde 2020-10-17 / 11:16


  KD vill ha norsk polis i Sverige

  Även L, C, SD och M anser att idén med
  norska poliser är intressant, enligt
  en rundringning som Ekot i SR gjort. ”

  Utmärkt idé. Sedan kan vi låna in domare från Danmark till att döma. Och efter dom låta strafftiden avtjänas, all inclusive, i Finland.

  Se där ett nordiskt samarbete som heter duga!

  Gillad av 1 person

 19. Hacke 2020-10-17 / 09:49

  Pk-fascisterna i politik och media rullar ut röda mattan för sitt nya primitiva och barbariska frälse och därmed förintelsen av det egna folket.
  Kan inte finnas någon motsvarighet genom historien som något liknande djävulskt ondskefullt skett.

  Hitler, Mussolini, Stalin och Pol Pot, släng er i väggen. Här marscherar den blodigaste av paradoxer, matriarkatet ”Den humanitära stormakten”, mot sin fulländning.

  Gillad av 3 personer

  • Ölandsbonde 2020-10-17 / 10:49

   ”någon motsvarighet genom historien”
   Tänker så det knakar, men hittar inget exempel. Visst har det förekommit att ett folk sträckt vapen och underkastat sig erövrare utan strid. T o m att vissa skikt välkomnat dem.
   Men att ett folk skulle bjuda in invällare, betala dem pengar och överlämna makten i deras händer, samtidigt som de av de egna som är däremot bestraffas. Det måste vara verkligen unikt.

   Oddsen på Trump som vinnare är nu sjunkande. Efter att ha peakat på 2,90 ligger de nu runt 2,45. Gått snabbt.

   Gillad av 1 person

   • Hacke 2020-10-17 / 11:38

    Trump är ett av få hopp bland ledarna i en västvärld på total dekis.
    Kanske är hans okonventionella framtoning och burdusa klarspråk precis vad som krävs för att ställa saker på den spets de hör hemma.
    Känns som vinna eller försvinna för hela den s k fria världen med utgången i kommande USA-val.

    Gillad av 2 personer

 20. Håkan Spångberg 2020-10-17 / 09:05

  Noterbart att ”drevet” i detta fall varade i ca en dag.
  Hade den inblandade varit av ”önskvärt” ursprung så hade drevet varat i evighet.
  Istället påbörjades operation ‘damage control’.
  Vederbörande är snart tagen till heders igen av PK-etablissemanget.
  Man kräks…

  Gillad av 5 personer

Kommentarer är stängda.