PERFEKT STORM

PERFEKT STORM

Jag har under de senaste dagarna också läst en bok som jag fått, Perfekt Storm.

Jag har ju genom mitt grävande fått en del erfarenheter när det gäller islam och muslimer. Inte minst hur det fungerar inom deras slutna rum och hur de utför sina religiösa ritualer, oavsett om det handlar om sektbeteende eller ritualslakt. Jag har utsatts för förtal och hot och dödshot vid flera tillfällen från muslimer. Vid ett dödshot skulle jag ”dödas och sedan malas ned till hundfoder”. Den muslimen dömdes för olaga hot vid Solna tingsrätt.

Med den bakgrunden så tror jag att jag läser boken med lite andra ögon än många naiva och verklighetsfrånvända svenskar även om boken är fiction och handlar om Sverige 2026 och 2027. I boken har den muslimska invandringen fortsatt i stor skala sedan 2019 och stora konflikter har börjat uppstå mellan svenskar och muslimska grupper, som lett till rena strider mellan dessa grupper i vissa utanförskapsområden. Vissa enklaver behärskas till 100 procent av muslimerna.

I det läget kommer en muslimsk invasionsstyrka från det Muslimska Brödraskapet med kryssningsfartyg och RoRo-fartyg till Sverige för att ta makten i Sverige. I boken kan man sedan följa effekterna av t.ex. de försvarsbeslut som fattades av Reinfeldtregeringen som ansåg att Försvaret var ett särintresse. Hur det påverkade Sveriges försvarsförmåga och hur lätt det var för den muslimska invasionsstyrkan att slå ut delar av Sveriges försvar.

Våra nordiska grannländer kommer heller inte till hjälp utan väljer snarare att avskärma sig från Sverige. De anser att Sverige får skylla sig själva för den förda politiken som lett landet till ett tillstånd som kan liknas vid inbördeskrig. När boken skrevs så hade inte Danmarks regering beslutat om gränskontroller mot Sverige men den situationen var i princip redan beskriven i boken.

Vänsterjournalister och politiskt korrekta anser säkert att boken är främlingsfientlig och islamofobisk men något annat är sannolikt inte att förvänta från dem.

Läs boken och hur författaren genom sin fiction berättar om ett muslimskt invasionsförsök och bedöm sedan själv hur sannolikt eller osannolikt det är att detta skulle kunna inträffa. Du får garanterat en tankeställare om du vågar läsa boken.

UPPDATERING

När man läser dessa artiklar blir man väldigt bekymrad i synnerhet när man läst boken Perfekt Storm.

Malmös skattepengar kan hamna hos Erdogans regim

https://www.expressen.se/kvallsposten/malmos-skattepengar-kan-hamna-hos-erdogans-regim/

Eller hur Samhällsnytt uppmärksammar hur Sveriges Radio bluffar sina läsare och undanhåller att det handlar om islam och islamism.

https://samnytt.se/sr-uppmarksammar-ny-religion-med-fred-i-fokus-undanhaller-att-det-ar-en-islamisk-sekt/

Annons

41 reaktioner på ”PERFEKT STORM

 1. Arne Weinz 2019-10-19 / 11:07

  Thoralf, tack för en saklig och bra recension av Perfekt Storm! I mars kommer del 2 som ska heta Landet Som Ingen Ägde.

  Gillad av 1 person

  • Lennart Karlsson 2019-11-01 / 21:58

   Med 28 års tjänst i Mena kan jag ge 5 stjärnor av fem möjliga för den boken.
   Liknar Libanon och vårt uttåg ur Beirut när islamisterna tagit makten från den sekulära regeringen.
   Tack och skriv nu nästa bok utan fördröjning, vi väntar!

   Gilla

   • Anonym 2019-11-01 / 22:48

    Tack

    Gilla

 2. stefan a. 2019-10-17 / 21:10

  Fredspresidenten Trump levererar igen och svt,s carina någonting ser surar ut än vanligt men hittar kritiker från hör och häpna …. demokraterna….

  Gilla

 3. L8 2019-10-17 / 20:35

  Politiker och gammelmedia återkommer samstämmigt om att orsaken till kommunernas katastrofalt dåliga ekonomier till största delen beror på en åldrande befolkning. Ett 20-tal kommuner och 4 regioner kommer troligtvis tvingas höja skatten nästa år. Vad beror denna, uppenbarligen för kommuner och regioner så överraskande åldringsboom på? Dök de upp som svampar ur jorden över en natt eller var kom de ifrån? Är det en slump att åldringsboomen slog till samtidigt som statens försörjning för migranter upphörde? Finns månne någon/några av Kalmar Läns kommuner med bland de plötsligt av åldringsboomen drabbade?

  Gillad av 1 person

  • Maja Dacke 2019-10-18 / 23:48

   Fake news med plötslig åldringsboom!!! Vi alla blir ju äldre ett år per år – helt naturligt. Allt detta snack är så genomskinligt löjligt. Det vet vi ju alla … …

   Gilla

 4. Tony 2019-10-17 / 17:37

  Den 17/10-1967, alltså för 52 år sedan hade vi en våldsam storm över Skåne, tror mig
  minnas att det på gamla Malmö flygplats Bulltofta uppmättes vindhastigheter på 53-55 m/ sek.
  Massvis av nerblåsta träd, Simrishamn såg ut som en bombad stad med flera avblåsta hyreshustak.
  Bara för att påminna alarmisterna om att väder har vi haft förr, det är inge ny företeelse

  Gillad av 1 person

  • Thoralf A 2019-10-17 / 19:04

   Det var en rejäl storm även i norra Småland jag kommer ihåg det

   Gillad av 1 person

   • Maja Dacke 2019-10-18 / 23:44

    Också jag minns …
    Jag tog mig upp från Malmö till Halland innan E6;ans svackor blev helt vattenfyllda. Parkerade inte på vanliga stället, tackolov. Där blåste det ner ett högt plank som … ja, tänk själv!
    Sedan satt jag och målade på en tavla halva natten och lyssnade på TV;ns utsändningar om stormen. Mysigt med skakande väggar och jag hade väl inte förstånd att vara rädd.
    Nästa dag var en annan dag … Inget träd nedblåst, bara planket, inga skador …

    Gilla

 5. Anonym 2019-10-17 / 17:20

  Testar pga problem på sidan: Bluddrup Löfven.

  Gilla

 6. martiusus 2019-10-17 / 17:14

  Enligt moderatkvinnorna har det kommit för många män till Sverige.
  Nu vill dom prioritera kvinnorna, att fler kvinnor får asyl än män…
  Vilket skämt och vilken bluff det är med asylrätten.
  Lycka till moderatkvinnor, ni är lika långt bort från medborgarna som moderpartiet.

  Stoppa all invandring och börja slänga ut dem som kommit de senaste trettio åren
  så försvinner mycket av samhällsproblemen.

  Gillad av 3 personer

 7. lasseaxelsson 2019-10-17 / 16:44

  Det här övertagande av makten till muslimerna skrev Nostradamus om på 1500talet han förutspådde även 1 o 2 världskrigen, dom gula kommer över bergen från öster vilket år det vet jag inte men det verkar inte vara så långt borta.

  Gilla

 8. Thomas 2019-10-17 / 13:36

  Sverige är så kört det kan bli, islamiseringen pågår med oförminskad styrka och beslutsfattarna i landet står i givakt inför muslimer och annat obskyrt patrask.
  Vi har en Överbefälhavare som vickar på rumpan i pridetåg hellre än att försvara landets gränser.
  Vi har statsminister som är totalt naiv, okunnig och saknar helt pondus.
  Sverige styrs idag av sverigehatande patrask som har ett mål- att Sverige ska bli ett mångkulturellt helvete.
  Klimatpsykosen, manshatande radikala feminister , fjäsket med muslimer, bögeri, attacker mot alternativ media och helt avsaknad av kritiska röster i msm mot globalisternas förstörelse av nationen.

  Inget normalt land vill att den egna kulturen och identiteten ska utplånas, bara Sverige. Helt sjukt.
  Ett land att vara stolt över.
  Vi svenskar har mycket att vara stolta över, den fantastiska naturen.
  Alla idrottsstjärnor vi haft glädje över, endast USA och England är i närheten av samma framgångar inom popmusiken, Nobel, Kamprad, Kreuger, Hammarskjöld, von Linné, Bergman är några betydande kända svenskar som rönt uppmärksamhet i hela världen , författare som Strindberg, Astrid Lindgren, Lagerlöf, poeter/skalder som Fröding, von Heidenstam, Karlfeldt, Bellman, Stagnelius, Dan Andersson. Konstnärer som Carl Larsson, Anders Zorn.

  Vad har folk från Somalia, Afghanistan, Irak bidragit med genom historien?
  Det finns svenskar som tycker deras kultur är mer intressant än Sveriges som Mona Sahlin, Veronica Palm ex. Sossekärringar är farliga. Hembygdsgårdar bytas ut mot minareter och muslimska enklaver ska härska&söndra om vi inte stoppar farsoten som hotar var existens och vårt berättigande.

  Invandrare (särskilt från menaländer ) uppträder aggressivt och hotfullt mot svenskar därför att de får inget motstånd här, de får allt de vill och pekar på, inget krav på att anpassa sig, så givet att kriminella araber och negrer tackar och tar emot när ingen sätter stopp.
  Att stoppa en våldsam arab med att tro det hjälper att samtala med en socialkärring så blir den kriminelle araben snäll och godhjärtad är inte naivt, det är sinnessjukt och borde straffas!

  Jag älskar detta landet, det har givet mig så mycket. Men jag hatar dessa sverigehatande förrädare som tycker att Mellanöstern och Afrika ska hit och få tillgång till vårt land.

  Gillad av 2 personer

  • bossebuss 2019-10-17 / 15:50

   Thomas! Det var så bra beskrivet att jag skulle inte kunnat göra det själv!!
   Du har träffat huvudet mitt på spiken!! Din beskrivning borde jag få skicka till min familj i Tyskland för att de ska få veta hur illa det står till i vårt Sverige. Jag vet, de har också sina problem med en massinvandring, men inte på det här viset som vi har i Sverige.
   Jag har märkt att de som ofta är utanför vårt land och inte besökt det på länge har mycket svårt att tro på våra beskrivningar. Så vi gör dem en tjänst genom att så noggrant beskriva situationen, på det sätt som du nu har gjort!
   Tack ska du ha!!

   Gillad av 2 personer

   • Thomas 2019-10-17 / 18:33

    Tack BosseBuss😀 vi har det svårt i Sverige men det måste ändå finnas hopp, när ska folket vakna? Nu är Sd i stort jämbördig med sossarna, alltid något men AfS behövs mer. Hoppas de växer.
    Och kan nu bara Boris få genom brexit fullt ut så öppnar sig möjligheter. Går det igenom i Storbritannien kan det gå i övriga Europa lämna den skadliga eu-skutan. Det är komplicerat med Nord Irland, Irland får vi inte glömma .

    Gillad av 1 person

 9. Roland Salomonsson 2019-10-17 / 12:30

  Påminner om en sak!
  2015!
  Innan den stora ”flyktingvågen, så bordade grekiska myndigheter ett lastfartyg med massor av kontainrar. Ett stort antal kontainrar innehöll kompletta infanteriutrustningar, modernare än vad Sveriges soldater har idag, tillräckligt för att utrusta ett par bataljonsförband och strida i någon vecka. Grekerna hann inte stoppa 4 kontainrar som passerat gränsen mot Macedonien, troligen destinerade till Kosovo, som är IS/Al-Quidas träningsbas i Europa. Det var heller inte ETT fartyg, utan ett flertal, samtliga kom från samma turkiska Svarta Havshamn. Så vad hände och fick allmänheten veta allt, och om inte vilka skyddades då genom tystnad?

  Ni minns kanske att den sommaren var det stort ståhej i Varberg, då LO/facket (”officiellt”) stoppade lossningen av ett lastfartyg under sken av facklig kamp, typ saknade avtal el dyl. DET FARTYGET kan möjligen ha varit ett av de turkiska fartygen från Svarta Havshamnen. Liknande ståhej var det f ö i Rotterdam samtidigt. Så småningom lämnade fartyget Varberg utan att lossa. ”Sades det”? Hur många kontainrar, som hann lossas innan myndigheterna ingrep vet ingen. Locket lades på av svenska myndigheter!

  Inget sägs dock om möjligheten att lossa till havs till mindre lastfartyg, d v s kollade Sverige/Danmark/Norge var fartyget tog vägen, var lasten lossades senare? Sannolikt INTE! Plats för grävande journalister – om det finns någon kvar i Sverige? Ett dylikt lastfartyg har en uppsjö av egna kranar och kan utan problem lossa över last till mindre fartyg ute till havs. I varje fall i svenska ”mindre” hamnar finns ingen som helst bevakning och kontroll över vad som lossas/lastas, om ett mindre fartyg anlöper. Väntar en kontainertransport så är lasten borta på en timma. Och hur många andra kontainerlaster av typen har lossats genom åren??

  Spekulation:
  Risken är överhängande att det idag finns ca 10 kompaniutrustningar på lös drift i Sydsverige. Skulle det vara så och kontainrarna kommer i händerna på stridshärdade väl motiverade ”specialister”, räcker detta till för att slå ut all oförberedd polis resp svenska militära förband på ca 1 vecka. Vid förvarning blir läget annorlunda. Besegrade svenska förbands vapen lär sedan kunna återanvändas genom ytterligare rekrytering av förberedda stridshärdade ”specialister”, och så var de ca 20 kompanienheter efter 1-2 veckor, o s v! Och var står de kriminella ”gängen” i denna situation?

  Gillad av 1 person

  • Maja Dacke 2019-10-18 / 23:28

   Mycket intressant!

   Gilla

 10. Svensk lösen 2019-10-17 / 12:20

  OT men bra
  Om Thoralf tillåter skulle jag vilja rekommendera denna blogg som har intressant synpunkter.
  Kanske den t.o.m. kan platsa på blogglistan till höger. Och nej, jag har ingen som helst anknytning till Foliehatten, bara läsare.

  https://foliehatteniteckomatorp.blogspot.com/

  Gillad av 1 person

 11. T.P 2019-10-17 / 12:15

  Presskonferens om den organiserade brottsligheten.

  Nu har man kommit på hur organiserat brottslighet ser ut i Sverige. Det är vanliga Svensson familjer som fuskar lite med bidrag.

  Gillad av 1 person

  • Janne 2019-10-17 / 10:08

   Ytterligare en nytillträdd hjärntvättad partiboksidiot som fattar mindre än noll,hur många
   finns det i det partiet?

   Gilla

 12. ROLLE 2019-10-17 / 08:39

  JUST NU: Högerdebattör gripen av polis på Arlanda
  ”Bilyana Martinovski, före detta affilierad docent på Stockholms universitet, blev gripen och bortförd från Arlanda, av minst sex uniformerade poliser, efter att hon anlänt från Egypten tidigare ikväll. Enligt uppgift ska hennes manliga bekanta ha filmat förloppet men ska av polis ha tvingats radera filmen.”
  https://samnytt.se/uppgifter-bilyana-martinovski-gripen-av-polis-pa-arlanda/
  6 stycken poliser för att gripa en kvinna??
  Tydligen har vi inte brist på poliser eller har de inga arbetsuppgifter?

  Gillad av 4 personer

  • Janne 2019-10-17 / 11:36

   Polischefen sade till sina konstaplar,tagen edra käpphästar och begiven eder till
   Arlanda jag kommer efter på min sparkcykel,stort ingripande på gång,skyddsvästar på.

   Gillad av 1 person

 13. turrim 2019-10-17 / 07:31

  Ett lämpligt scenario för nästa beredskapsövning med regeringen, riksdagens krigsdelegation och centrala organ.

  Gillad av 1 person

 14. Svensk lösen 2019-10-17 / 01:08

  Att vänstern lierat sig med islam är väl tydligt men jag kan min själ inte begripa varför? Kanske det tas upp i boken.

  Gilla

  • Anders 2019-10-17 / 11:26

   Kommunism, Kristendom, Islam äro alla verktyg som används att göra folk till lättstyrda arbetare. Var och en av dom har fungerat bäst i olika regioner här i världen. Vill man göra folk än mer lättstyrda genom att mixa bort alla etniska särdrag så vill man säkert också på samma gång mixa samman de tre ideologierna till en.

   Gillad av 1 person

 15. Sven d.ä. 2019-10-16 / 22:27

  Så långt jag har hunnit i boken (ca 100 sidor) så liknar historien tyskarnas invasion av Norge 9 april 1940. Har det hänt i våra grannländer Norge och Danmark så varför inte i Sverige. Så historien är inte helt otrolig, även om det låter märkligt med ”islamsk invasion av Sverige”.

  Gilla

  • messkalle 2019-10-17 / 07:44

   Varför invadera för att nå målet; Total underkastelse under Sharia? Bättre att Nyans-era tankarna och förstå att demokratins grundprincip är att flest röster tar makten. Att sedan myndigheter redan nu är infiltrerade gör att maktövertagandet går smidigt. Försvarsmakten står passiv.

   Gillad av 1 person

   • Sven d.ä. 2019-10-17 / 12:12

    ”Varför invadera för att nå målet” – kanske därför inte Sverige blev invaderat av tyskarna under andra världskriget. En repris på Österikisk ‘anschluss’?

    Gilla

 16. Anonym 2019-10-16 / 22:16

  Svenska folket röstar fram makthavare som avvecklar försvaret och förvandlar landets poliskår till käpphästridande HBTQ-aktivister.
  Ett sådant folk förtjänar inget eget land och kommer också att bli av med sitt land på sikt.

  Jag räknar med att vara död eller utflyttad då.

  Gillad av 2 personer

 17. Rudolf Bengtsson 2019-10-16 / 21:40

  Var finns denna reality Roman att köpa?

  Gilla

Kommentarer är stängda.