ERDOGAN PSYKISKT SJUK AV ISLAM

Intressant att ikväll se hur Agendas Anders Holmberg blev uppläxad av Frankrikes ambassadör i Sverige. Anders Holmberg började med det vanliga skuldbeläggandet av den som förolämpar islam. Det gillade inte ambassadören, utan han läxade upp Anders Holmberg på ett mycket intelligent och uttrycksfullt sätt. Anders Holmberg tappade fattningen fullständigt och kom liksom aldrig tillbaka i matchen, utan avslutade intervjun abrupt.

Det handlade förstås om halshuggningen av läraren Samuel Paty. Anders Holmberg sa dock aldrig halshuggning, det var bara den franska ambassadören som sa den rätta benämningen på våldsdådet.

Arabvärlden och den muslimska världen reagerar givetvis inte på halshuggningen, utan de reagerar istället på Macrons uttalanden om att man skall jaga terroristerna/islamisterna i Frankrike. Nu skall franska varor bojkottas i arabvärlden. Det säger väl det mesta om islam.

Sedan har vi förstås Erdogan i Turkiet. Kom ihåg att det är inte så många år sedan som moderaterna Bildt och Reinfeldt ville ha med Turkiet och Erdogan i EU.

Idag ansåg Erdogan att Macron behövde en psykiatrisk behandling på grund av hans kamp mot islamister i Frankrike.

Är det någon som behöver psykiatrisk behandling så är det Erdogan men jag tror han är obotligt sjuk av religionen islam. Erdogan är utan tvivel det största hotet mot fredan i Europa.

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/erdogan-macron-behover-ett-psyktest

Annons

29 reaktioner på ”ERDOGAN PSYKISKT SJUK AV ISLAM

 1. Pamp 2020-10-26 / 18:38

  Så passande att beslutet med nytt fängelse kom precis nu när Johan varit i blåsväder en tid. Snart valår också. Så utstuderat!

  Gilla

  • Andersson 2020-10-26 / 20:54

   Fängelsehålan på Kalmar slott står tom. Varför vänta där får ledigt plats tio livstidsfångar om inte fler.

   Gilla

   • Ramses 2020-10-26 / 22:03

    Kommer bli massiva protester i Halltorp! Vem fan vill bo i en fängelsehåla?

    Gilla

  • Halal 2020-10-26 / 21:24

   Blir väl ett nytt Fanerdun!

   Gilla

   • Thoralf A 2020-10-26 / 21:30

    Knappast. Vi behöver någonstans att spärra in alla islamister.

    Gilla

 2. Ò Hyra 2020-10-26 / 17:52

  Och se, där står han, den lille skiten, på vad han tror, är en magnifikt upplyst tron.
  Han väntar på applåderna – det är dödstyst.

  Det är då, just då, som han förstår att han befinner sej, halvt nersjunken i skit på toppen av en dyngstack. Denna dyngstack som han varit med om att skapa är Sverige, och
  den lilla skiten, säg vem kan det vara?

  Gillad av 1 person

  • Cosmik Debris 2020-10-26 / 20:51

   ?

   Gilla

 3. Andersson 2020-10-26 / 17:14

  I dag skickade jag nedanstående epostbrev till dessa personer på SVT:

  Till: cajsa.bengtsson@svt.se, erik.alfredsson@svt.se, jennifer.alm@svt.se, mattias.christiansson@svt.se

  Kopia: hanna.stjarne@svt.se

  Cajsa, Erik och Jennifer är journalister/reportrar på Blekingenytt. Mattias Christiansson är redaktionschef för SVT Nyheter Blekinge. Stjärne behöver ingen presentation.

  *************************
  ÄR NI NÖJDA NU?

  Hej på er

  Är ni nöjda nu? Inga koranbränder. Bara tre bilar som brann härom natten. Inga upplopp på stan bara lite skadegörelse natten som gick.

  Fråga polisen vad som har triggat vandalerna den senaste vecken?

  Fråga polisen om upplopp och vandalisering är olagligt. Fråga polisen om det är olagligt att elda upp andras bilar. Fråga polisen om det är olagligt att elda upp sina egna böcker. Fråga polisen om det är olagligt att yttra sig fritt?

  Fråga imamen i Ronneby om de som bränner bilar är riktiga muslimer. Fråga honom om de som vandaliserar på stan är riktiga muslimer.

  Fråga honom om Hamid Zafar, Mahmoud Addas och Abdulak Anzorov är riktiga muslimer.

  Fråga honom om Abubaker Mohamad Awad, Rakhmat Akilov och Tishko Ahmed Shabaz är muslimer.

  Jag anser att det både ynkligt och oförskämt att inte svara på brev. Att en anställd inom public service nonchalerar en av sina uppdragsgivare är sagt anmärkningsvärt.

  [namn och postadress]

  *************************

  Jag förväntar mig inget svar …………….

  Gillad av 3 personer

 4. Ò Hyra 2020-10-26 / 16:34

  Det blir bara franska viner i fortsättningen…

  Gillad av 1 person

 5. Evert 2020-10-26 / 15:59

  Hela läran Islam är som en psykisk sjukdom !

  Gillad av 1 person

 6. Skäggbarn 2020-10-26 / 14:33

  Ny anstalt i Kalmar med 300 platser. Hur mycket har Johan Persson legat på och tjatat på sina partivänner i regeringen om att bli utvald kommun? Snart kommer det ett inlägg på bloggen där man bröstar upp sig.

  Lyxlägenheter i gamla kurran?

  Gilla

 7. Kalle 2020-10-26 / 12:52

  ## Macron twittrade på arabiska och deklarerade att Frankrike inte kommer att kapitulera ##

  ## Man kan inte undgå att tänka på hur Stefan Löfvén och den svenska regeringen skulle ha hanterat en liknande diskussion. De hade garanterat kastat in handduken för länge sedan – livrädda för att stöta sig med sina kärnväljare! ##

  https://jennypiper.blog/2020/10/26/macron-twittrade-pa-arabiska-och-deklarerade-att-frankrike-inte-kommer-att-kapitulera/

  Kampen mellan Muslimer och den fria världen i Europa fortsätter i oförminskad takt!!!

  Och Bildt som vill/ville ha med Turkiet i EU. Sikna knasiga tankar!!!

  Sverige är som strutsen… stoppar huvudet i sanden..ökensanden

  Gillad av 2 personer

 8. Sven d.ä. 2020-10-26 / 12:51

  Jag lusläser inte svensk statsmedia (lägger in här tidningar som får statsstöd) men jag har inte sett ett enda fördömmande fråm moskeer, imaner, muslimer etc i Sverige. Vad som sägs på arabiska inne i moskeerna kan jag bara gissa mig till.

  Det muslimska våldet tar över. Om man skulle trycka en Muhammed avbildning på en T-shirt och gå omkring på stadens gator och torg så skulle man utsätta sig för livsfara.

  Gillad av 1 person

 9. Bert 2020-10-26 / 12:04

  Det mest sjuka i intervjun med den Franske Ambassadören är när han ambassadören säger att Frankrike är ett muslimskt land. Jag är övertygad om att fransosen i allmänhet inte vill köpa det påståendet utan istället förkastar det till 100%. Detta påstående utifrån att jag har bekanta från Frankrike som bor här i Sverige, samt känner sådana som bor där.

  Gillad av 2 personer

 10. Roland Salomonsson 2020-10-26 / 11:20

  Turkiet tillämpar i sin utrikespolitik Sharia. Ett land , där islam regerat men blivit utkastade är fortfarande islamsk och islam anses ha ”mänsklig rätt” att återerövra sådana länder. Det är därför Turkiet agerar subversivt eller har trupp i en massa f d länder ingående i Ottomanska Riket. Typ Qatar, Azerbijan, Libyen, Syrien, Cypern, Tjetjenien.

  Det innebär även att Sverige numera, enligt samma sharia, är ett islamskt land, eftersom det bor så många muslimer här, och skall underställas islam så snart den militära kraften tillåter det. Det är därför Turkiet stöttar Muslimska Brödraskapet, bygger och driver ett antal stormoskéer, samt tillsätter deras imamer, finansierar en massa turkiska föreningar, som är del av Grå Vargarna, vilka spionerar mot turkar i synnerhet och muslimer i allmänhet, för att pressa dem in i det klansystem föreningarna utgör. Föreningarna finansieras även av sossarna via skattemedel.

  Är det turkiska aktivister som utför de regelbundna terrorattentaten med bomber, mord, misshandel/förnedringsrån, våldtäkter????

  Gillad av 3 personer

 11. Kalle 2020-10-26 / 11:19

  ## Pakistan till attack mot Macron – kräver Facebook förbjuder islamkritik ##

  ## Pakistans premiärminister Imran Khan som sluter upp bakom Turkiets kritik av Frankrikes president Emmanuel Macron.##

  ## Samtidigt har Khan skrivit ett brev till Facebooks vd Mark Zuckerberg där han kräver att plattformen nu förbjuder islamkritik, så kallat ”islamofobiskt innehåll”. Han likställer islamkritik med Förintelseförnekelse, som nyligen förbjöds av Facebook. ##

  https://www.friatider.se/pakistan-till-attack-mot-macron-kraver-facebook-forbjuder-islamkritik

  Gillad av 1 person

 12. Nils Dacke 2020-10-26 / 09:43

  Jag bara satt och njöt när den franske ambassadören plattade till Holmberg så pass ordentligt att han blev helt ställd. Tyvärr var det väl den sista intervjun på SVT med den ambassadören då han sannolikt inte har rätt värdegrund för att i fortsättningen godkännas av svensk regimmedia.

  Gillad av 4 personer

 13. Ludvig 2020-10-26 / 07:27

  Att få se och höra Frankrikes ambassadör i Agenda i går kväll sätta programledaren på plats var befriande.

  Gillad av 1 person

 14. Ò Hyra 2020-10-26 / 06:53

  Erdogan undrar vad Frankrike har för problem med islam.
  Kan det vara att de dödar fransmän på löpande band?

  Gillad av 2 personer

 15. SB 2020-10-26 / 06:50

  Håller med om att Erdogan är ett stort hot mot freden i Europa. Denne Erdogan är skyhög på en blandning av islam och storhetsvansinne, och är en riktig ”Loose cannon” i världspolitiken idag.

  Denne man verkar vara helt besatt av att återupprätta det Ottomanska imperiet och islamisera världen i dess spår. Frågan är hur länge det dröjer vi har ett storkrig mellan Turkiet och Ryssland, då dessa båda länders intressen ligger allt mera på kollisionskurs med varandra. Till detta ska man lägga den religösa dimensionen. Turkiet är islams representanter och Ryssland den ortodoxa kristendomens förkämpe.

  Ryssland och Turkiet hade en period 2015-16 med iskalla relationer, detta sedan Ryssland gått in i Syrien militärt på Assads begäran. En kort tid efter att Ryssland in i Syrien så sköt Turkiet ner ett ryskt stridsplan, med den följd att relationen Moskva-Ankara frös till is. Men under första halvåret 2016 tinades relationerna upp igen, och följdes upp av ett möte mellan Erdogan och Putin i juni 2016. Att Ryssland och Turkiet normaliserade sina relationer sågs inte med blida ögon i Washington, där globalisternas egen sprattelgubbe Obama fortfarande var president, och vips några Veckor senare så görs det ett försök till statskupp i Turkiet. Att denna kupp misslyckades verkar bero på att Erdogan blev tipsad av Ryssland, som hade pålitlig underrättelseinformation om kuppen. Det misslyckade kuppförsöket mot Erdogan var med största sannolikhet iscensatt av CIA, vi ska ha fullkomligt klart för oss att man gör inte en statskupp i ett NATO-land utan att förvissat sig om ett godkännande, eller åtminstone att uncle Sam lovar att titta åt ett annat håll när kuppen utförs.

  Erdogan fick på grund av den hjälp han fått av Ryssland visa tacksamhet mot dem. Men så sakteliga har relationerna så smått försämrats länderna emellan, det började förra året med att Turkiet gick in i norra Syrien, Ryssland kunde då till slut efter svårigheter nå en uppgörelse med Erdogan om reglera läget i norra Syrien. Men det har förkommit skärmytslingar mellan Ryska trupper och turkiskkontrollerade rebeller I norra Syrien som hela tiden naggar Förtroendet i kanten. Helt nyligen har Turkiet börjat underblåsa konflikter i Kaukasus som direkt hotar freden mellan Turkiet och Ryssland. Som sagt Erdogan verkar vara en galning som leker med bensin och tändstickor i Kaukasus, utan en tanke på att ett direkt krig med Ryssland med stor sannolikhet kommer vara direkt förödande för hans land, om det inte är så att han i så fall kommer att kalla på hjälp via NATO, och riskera att det tredje världskriget bryter ut.

  Men det har även funnits konflikter mellan Turkiet och NATO, den misslyckade statskuppen har vi nämnt, men även mellan grannlandet och NATO-medlemmen Grekland har det varit spänningar helt nyligen. Till detta finns det en joker i Erdogans kort som han har på handen, flyktingar, det finns enorma mängder flyktingar i Turkiet som Erdogan när han vill släppa in i Europa. 2015 valde han att pausa flyktingströmmen då han fick betalt av EU att göra det. Men vi ska ha klart för oss att förr eller senare kommer Erdogan att vrida på migrantkranen igen. Vad tjänar Erdogan på detta, jo:

  1: Han blir av med miljontals människor i sitt land som han gärna vill bli av med.
  2: Dessa miljontals människor kommer att orsaka kaos och förödelse i Europa, som blir svagare
  3: De kommer även att fungera som en murbräcka för islam i Europa

  En stor del av dessa migranter kommer att ta sig norrut där de kommer att tas emot med öppna armar av Europas sämsta och mest inkompetenta regering, nämligen den svenska.

  Erdogan är en farlig galning, som förr eller senare kommer att ställa till med elände för Europa. Det Ottomanska imperiet kallades under 1800-talet för ”Europas sjuke man”, en benämning man återuppta, men nu om den turkiske ledaren Erdogan

  Gillad av 3 personer

  • Thoralf A 2020-10-26 / 11:24

   Sedan har vi också konflikten med Cypern angående borrningar efter olja i Medelhavet. Där är också Grekland och Frankrike inblandade.

   Gilla

 16. Bergman år 2020 2020-10-26 / 06:45

  Holmberg är vanligen, tycker jag, den vassaste journalisten i SVT. (Och en av få respektabla journalister i MSM över huvud taget). Men jag måste säga att det var en njutning att se ambassadören förvandla Holmberg till en liten pojke som läxades upp av sin pappa eftersom
  pojken uttryckt sig opassande i vuxenvärlden.
  Det var så bra att det säkert var sista gången vi såg Frankrikes ambassadör i SVT!

  Gillad av 4 personer

 17. Jan i Nybban 2020-10-26 / 06:34

  Holmberg fick skämmas det var gott att se

  Gillad av 2 personer

 18. Staffan Sundqvist 2020-10-26 / 05:45

  I flera år har jag med emfas hävdat att Erdogan har som mål att bli en ny sultan och bli högsta hönset i ett storislamskt rike. Han är drabbad av storhetsvansinne, så enkelt är det. Att släppa in Turkiet i EU med en megaloman Erdogan i spetsen vore ett garanterat självmord av det kristna, civiliserade Europa. Det vore verkligen att släppa in varg i fårfållan. Till varje pris ska islam hållas borta från vår kultur och civilisation. Islam går inte att ändra på. Vi kanske än en gång får sätta vårt hopp till att Polen stoppar turken framför Wiens portar. Att Sverige skulle göra det är otänkbart med de politiker vi har.

  Gillad av 5 personer

 19. Högt hårfäste 2020-10-26 / 00:46

  Sjuka SVT!

  OT. Läste att Hyresgästföreningen lämnar Kalmar. 10 tjänster flyttas till Växjö och Linköping. Vad finns skiten till för? Har de någonsin hjälpt någon…?

  Gillad av 1 person

  • En som vet 2020-10-26 / 13:42

   Hyresgästföreningen! Denna sosseorganisation duger bara till att ge jobb åt partimedlemmar som inget duger till.

   En rolig liten historia.
   Jag hade köpt ett småhus som tidigare varit ägt av ett fastighetsbolag och använts till uthyrning på vanligt sätt.
   Så kom det ett brev från rövarna där de krävde pengar av mig, som varande nybliven fastighetsägare, för att de förhandlat om mina hyror. Några sådana har jag inte och är förvånad att fastighetsägare ska betala för hyresförhandlingar. Konstigt.

   Jag skrev ett tackbrev för det gedigna arbete de utfört och bad att få veta vad hyran skulle vara.

   Men då upptäckte de sitt misstag och beklagade det hela. Synd. Jag hade sett fram emot en stämning. Det hade blivit roligt.

   Gilla

 20. Hacke 2020-10-25 / 23:40

  Ja, så ska en slipsten dras när agendajournalisterna på statstelevisionen kommer dragande med sin försåtliga fokusförflyttning och i detta fall välvilligt spelar islamisterna rakt i händerna.
  En rejält tilltufsad Holmberg och övriga i msm fick sig onekligen en lektion som heter duga.
  Deras illasinnade vänsteraktivism förklädd i journalistik bör framför allt sd-politikerna vara på sin vakt mot och lära av kvällens praktexempel. Även om man inte kan begära att alla ska bemöta fulspelet lika effektivt och njutbart som denne ambassadör.

  Gillad av 6 personer

 21. Cosmik Debris 2020-10-25 / 23:38

  Etienne de Gonneville: ”Islam är den näst största ”religionen” i Frankrike. Vi har 4-8 miljoner franska medborgare med muslimsk bakgrund”

  Så jävla sorgligt.

  Frankrike har 66,99 miljoner invånare (2019)
  Sverige har 10,23 miljoner invånare (2019)

  I Sverige uppehåller sig ungefär en miljon muslimer illegalt. Ungefär 10% av befolkningen har alltså muslimsk bakgrund. I Frankrike pendlar det tydligen mellan 6-12%.

  Om Frankrikes ambassadör konstaterar utan omsvep att: ”Frankrike är ett muslimsket land”, borde Stefan Löfven utan att tveka svara ja på frågan om Sverige är ett muslimskt land? Jag misstänker att byfånen aldrig skulle svara ja på en sådan fråga. Dessutom finns det ingen journalist som skulle våga ställa en sådan fråga. Nej, blunda och förneka är melodin.

  Gillad av 3 personer

 22. Håkan Spångberg 2020-10-25 / 22:58

  (S)(V)T levererar…
  Ofattbart att svenskar semestrar i Turkiet och på så sätt stödjer det landet.

  Gillad av 3 personer

Kommentarer är stängda.