DAGENS KALMAR

Webbtidningen Dagens Kalmar skriver idag om min bok ”Mina politiska fighter”. Väldigt roligt att den nystartade webbtidningen uppmärksammar min bok och att man inte är så politiskt korrekt och utestänger vissa röster eller politiska åsikter. Läs artikeln.

https://www.dagenskalmar.nu/nyheter/politik/e/80269/alfssons-uppgang-och-fall-/

Rubriken är dock lite märklig ”Alfssons uppgång och fall”. Jag har inte fallit ännu, utan jag är i allra högsta grad fortfarande aktiv i politiken och mer kommer det bli!

Du kan köpa min bok på flera olika sätt. Om du inte vill köpa den direkt av mig kan du köpa boken på Dillbergs bokhandel i Kalmar. Boken finns också på internetbokhandeln Bokus.

https://www.bokus.com/bok/9789151960968/mina-politiska-fighter/

Om du köper den direkt av mig så gäller följande. Pris 215 kronor om den hämtas i Kalmar eller 279 kronor för boken om jag skall skicka den med posten. Kontakta mig i så fall på mejl thoralf.alfsson@telia.com eller på Messenger eller i sista hand på SMS till 072-5179099, för hur du kan betala för boken. Smidigast är betalning till min företagsswish 123 011 48 01 eller Bankgiro 5527-1589

Sedan vill jag ju givetvis ha din adress om jag skall skicka boken med posten.

Här är tre röster om min bok.

”I går kväll läste jag de sista raderna i din fantastiska bok. Jag känner inte till någon som slitit så för sitt parti som du. Och vilket tack du fått. Att det var så genomruttet i politiken trodde jag inte. Jag läser din blogg varje dag, och skulle du skriva någon mer bok är jag mycket intresserad.”

”Läste ut din bok i helgen . Jag är fantastiskt imponerad över det engagemang för SD du uppbådade trots all skit du fick mot dig! Oerhört tråkigt att SD som parti inte får ha dig kvar . Men det är som du säger ….bäst med ja-sägare.”

”Först vill jag tacka för en fantastisk bra bok. Den belyser verkligen hur svensk vuxenmobbing fungerar i ankdammen Sverige. Att vuxna människor beter sig på det här viset är minst sagt illa som dessutom ska agera föredömligt då de är folkvalda är beklämmande och förklaringen till hur illa förvaltningen av Sverige AB sköts och visar vilken flockmentalitet som råder. Folk verkar har slutat tänka själva det viktigaste är att följa flocken så man inte utmärker sig. Att ett nytt parti har blivit invalt i Sveriges riksdag enligt demokratins regler det verkar man ha glömt. Det viktigaste är att hålla detta ute från medbestämmande oavsett hur det går för Sverige AB. Man är helt enkelt Sverigefientliga.”

4 reaktioner på ”DAGENS KALMAR

 1. Andersson 2020-11-25 / 18:49

  Jag är så förundrad över man skrev f.d. på gravstenarna. Vi är alla före detta när vi väl ligger där. Det sägs att det är vinnarna som skriver historien. Men det skulle vara annorlunda nu och framöver. Vi har trots allt haft omkring 25 år med internet med alla de möjligheter detta har inneburit. Utbyte av fakta, forskning, kunskap och idéer. Kommunikation på många olika sätt. Dessvärre kringskärs det på många sätt.

  Ett censurerat internet är sämre än inget internet. Det är mer än femtio år sedan jag läste 1984 första gången. Den boken var skrämmande och fascinerande på samma gång. Tänk att det skulle bli så här. Vi har varit naiva som inte såg det komma.

  Thoralf, du ska inte var bekymrad om du blir kallad föredetting. Du är i högsta grad en aktiv politiker med flera aktiva år framför dig. Sedan kan du kalla dig själv för f.d. Men politiker är man väl ända till döddagar.

  Gillad av 1 person

 2. Sven d.ä. 2020-11-25 / 16:56

  Jag tror du får fundera på ”Utesluten från SD november 2018.” som det står på din hemsida. Jag tror det är uteslutningen som är ”fall” i Dagens Kalmars rubrik ”Alfssons uppgång och fall”.

  Historien kan man inte göra om men man kan skriva om den. Hur länge är det vettigt att skriva att man är en föredetting, en som blivit utesluten. Det kan gälla SD, C eller vilket annat parti som helst. Jag tror man ska skapa något nytt. Kapa mot SD, C eller vad det är så fort som möjligt.

  Gillad av 1 person

  • Thoralf A 2020-11-25 / 17:44

   Precis som du skriver ”historien kan man inte göra om”. Det tillhör min bakgrund men det kommer komma något annat istället. När det kommer så blir det även aktuellt för en uppdatering med ny information.

   Gillad av 1 person

   • Sven d.ä. 2020-11-25 / 21:20

    Trevligt. Om två år så har vi en annan regering i Stockholm. Hoppas du kan rucka på maktfördelningen i Kalmar.

    Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.