VAD VÄNTAR MAN PÅ

För varje vecka som gått har det kommit fram fler och fler detaljer angående Fredrick Federley. Nu har det framkommit att han redan i juni kände till detaljerna kring sin pedofilsambo och att han dessutom försökt dölja och mörka dessa uppgifter. Dessutom har det kommit fram uppgifter om andra pedofiler i hans bekantskapskrets.

Varför jagar inte media skiten ur Annie Lööf? Hade det varit en sverigedemokrat med den bakgrunden i partitoppen hade Jimmie Åkesson inte fått en lugn stund. PK-media hade vaktat Åkesson 24-timmar om dygnet tills de hade fått det besked som man ville ha. Nämligen att personen fick lämna alla sina politiska uppdrag och uteslöts från partiet. Men nu bestämmer uppenbarligen Annie Lööf dagordningen och media anpassar sig efter det. Igår spreds ett rykte att Centerpartiet skulle kommentera idag men det skall vara ett missförstånd enligt Centerpartiet.

Vad väntar Centerpartiet på? Centerpartiet har alla fakta på bordet och sannolikt lite mer än det som framkommit i media. Vad tror sig Annie Lööf vinna på att vänta med att sparka Fredrick Federley från hans förtroendeuppdrag?

Slutsatsen kan inte bli något annat om Annie Lööf och Centerpartiet vill behålla något av det redan svaga förtroendet! Vill Annie Lööf behålla Fredrick Federley?

PS

Barometern har fortfarande inte skrivit en enda rad om Fredrick Federley och pedofilskandalen i papperstidningen.

34 reaktioner på ”VAD VÄNTAR MAN PÅ

 1. Andersson 2020-12-11 / 14:40

  SVT: ”Så jag har insett att jag får lov att lämna politiken, säger Fredrick Federley till tidningen.”

  Nyspråket breder ut sig. Det heter TVINGAS inte FÅR LOV.

  Gilla

 2. Andersson 2020-12-11 / 14:36

  SVT: ”Regeringen vill göra föräldrabalken mer könsneutral – sjösätter ny utredning”

  Det får mig osökt att tänka på en parlamentariker och hans herrbekanta! Vem ska Rädda Barnen? Veronica Palm?

  Gilla

 3. Gus 2020-12-10 / 12:17

  Om den går som en Anka, låter som en Anka och ser ut som en Anka så är det säkert en Anka.

  Gilla

 4. Andersson 2020-12-10 / 10:03

  Vad man väntar på? Jo det ska jag tala om. Man väntar på bättre tider.

  Gilla

 5. Ludvig 2020-12-10 / 07:32

  Det Centerparti som värnade om bönder och även om arbetare finns inte längre. Nu värnar dom om de rika.

  Gilla

  • Andersson 2020-12-11 / 15:28

   Nja de värnar om de Rädda Barnen. Den tjugoåttonde december är det menlösa barns dag. Den dagen leder till eftertanke och är på sätt och den viktigaste på hela året

   Gilla

 6. Bo Adolfsson 2020-12-09 / 21:45

  Hur avpolleterar man en högt uppsatt ledamot, som har insyn i vad alla i toppen har gjort de senaste 15 åren? En ledamot som kanske inte heller är så väldigt psykiskt stabil?
  Hur skall han köpas ut?

  Gillad av 1 person

 7. Cosmik Debris 2020-12-09 / 21:18

  Hela bögrörelsen kommer att hengrant sluta upp bakom Federley. Sannolikt har Federley haft många autoerotiska upplevelser när han har tänkt på övergreppen. Man kan inte vara sambo med ett pedofilt monster utan att själv vara pedofil.

  Det är helt uteslutet om man är en frisk och empatisk människa.

  Gilla

 8. Bergman året 2020 2020-12-09 / 20:43

  Hasse & Tages 88-öres revy:
  ”Vid trettitre är man passé, vid trettifem då kan man hälsa hem. Vid förti jämt är man ett skämt, och högre opp åker man väl på en propp. Men om man nu inte har lust att gå och dö när man har fyllt tretti, och inte känner sig riktigt nöjd med att stappla omkring i stadsparken och mata duvorna och titta på småflickor i sandlådan, vad gör man då?

  Jag tror nog att Hasse & Tage hade ändrat på sista raden idag för att inte bli missförstådda. Men på den tiden det begav sig skrattade vi hejdlöst över den godmodiga ironin.

  Gilla

 9. anders 2020-12-09 / 18:09

  Kalmar påväg till superettan?
  1-0 Jönöping, efter bara 3 min

  Gilla

   • Tor 2020-12-09 / 20:16

    Grattis Thoralf,

    1-0 blev 1-3 och nu har Jönköping ett berg att klättra……

    Gilla

 10. Clas 2020-12-09 / 16:50

  Fredrik Federley är en inkvoterad bög och en totalt galen och pervers person. En figur som sminkar och klär ut sig till kvinna vilket tyder på att han lider av personlighetsstörning och uppträder i största allmänhet som mentalt handikappad. Denna person anser centerpartiet är lämplig att företräda partiet och att inneha olika förtroendeposter i samhället.

  Han flyttar ihop med en pedofil som har begått de grövsta tänkbara sexualbrott mot två minderåriga barn (flickor) vilket han dömdes till ett 9-årigt fängelsestraff för. Federley bjuder hem den i förtid villkorigt frigivna pedofilen trots varningar från kriminalvården som säger att risken för återfall för pedofilen är stor och särskilt utsdatta är barn i en nära familjerelation. Federley har en minderårig dotter som han har ansvar att skydda men trots sin roll som pappa struntar han i kriminalvårdens varningar och bjuder in pedofilen i sitt hem.

  Att han sedan ljuger och förnekar att han kände till vad prdofilen hade gjort är bara ytterligare bevis på vilket fegt och äckligt kräk han är. Nu har han sjukskrivit sig och tycker synd om sig själv, dvs. att hans samröre med pedofiler kom till allmänhetens kännedom.

  Gillad av 6 personer

 11. Lollo 2020-12-09 / 16:10

  ”Barometern har fortfarande inte skrivit en enda rad om Fredrick Federley och pedofilskandalen i papperstidningen.”

  Centern är stark i många kommuner i länet. Barometern är väl rädda för att tappa de få läsare man har kvar.

  Gillad av 1 person

 12. Andersson 2020-12-09 / 15:50

  Fredrick Federley som julvärd på julafton

  Gilla

  • lennart 2020-12-09 / 16:16

   Rumpnissen lär ju inte missa veken när det är dags att tända på.

   Gillad av 1 person

 13. peo 2020-12-09 / 15:45

  Kan någon tala om vilket brott enligt Sveriges lag som FF har gjort sig skyldig till,

  Gilla

  • Thoralf A 2020-12-09 / 16:08

   Omdöme!

   Hur kan man överhuvudtaget inleda ett förhållande med en pedofil som är dömd för en lång rad grova brott. Vilka gav 9 års fängelse trots att han fick mängdrabatt av domstolen. Hur kan en Fredrick Federley vara så korkad? Enda svaret är att han inte ser så allvarligt på brotten och att hans värdegrund är väldigt olik den som gäller för alla normala människor.

   Vill Centerpartiet ha Fredrick Federley som företrädare för partiet efter detta? Det verkar uppenbarligen så!

   Gillad av 5 personer

   • messkalle 2020-12-09 / 20:00

    Allt saxat från Googleflödet:
    ”Sveriges Radio. publicerat kl 16.40
    På fredag ska Centerpartiets partistyrelse diskutera situationen kring EU-parlamentarikern Fredrick Federley, sedan det avslöjats att han en längre tid känt till att en närstående dömts för grova brott.
    Det uppger flera källor för Ekot, vid en rundringning bland centerpartistiska företrädare.
    Beskedet från partiledningen är att frågan är ”problematisk” och att det också inkommit andra bekymmersamma uppgifter som tas på stort allvar.”

    Gilla

  • Andersson 2020-12-09 / 17:35

   Är det någon som har påstått att Fredrick Federley har gjort sig skyldig till något brott enligt Svea Rikes Lag? Det behövs inte något lagligt stöd för att skilja en medlem från sina förtroendeuppdrag. I synnerhet inte om den förtroendevalde har missbrukat sitt förtroende. Det behövs inget lagligt stöd för att utesluta en medlem. Det brukar regleras i stadgarna. Det är inte ovanligt att förtroendevalda läser stadgarna som fan läser bibeln.

   Gillad av 1 person

 14. Andersson 2020-12-09 / 13:36

  Centerpartiet har alltid velat och kommer alltid att vela och nu vet Annie Lööf inte alls vad hon vill.

  Gilla

 15. Berra 2020-12-09 / 12:13

  Som vanligt när det gäller politiker som råkar i problem. Vänta o se om sanningen kommer ifatt eller inte.
  Tur det finns några kvar av journalister som gräver fram sanningen.

  Gillad av 1 person

 16. turrim 2020-12-09 / 10:37

  Julia Caesar har i dag en bra sammanfattning om Federley. Intressant är informationen om vänskapen med Expressens stöddiga reporter Niklas Svensson.

  Gillad av 6 personer

  • Malin 2020-12-09 / 14:49

   Julia! Mycket bra!

   Gilla

 17. Stefan a 2020-12-09 / 10:35

  Precis så är det, fulmedia kan ha röda siffror i boksluten men när det gäller att jaga Sverigedemokrater har de enorma resurser, Annie Lööf har uppnått vad jag brukar kalla Maria Wetterstandstatus (om någon kommer ihåg henne) dvs. är oberörbar av fulmedia, eller man kan lika gärna kalla det lite modernare för Gretastatus, skulle även vara intressant med ett uttalande från C,s vice partiledaren barnläkaren Anders W Jonsson, tydligen ryms div. ytterligheter i det forna bondeförbundet och mitt tidigare parti…..

  Gillad av 3 personer

 18. Hacke 2020-12-09 / 10:34

  Vilken underbar pungspark mot hela nya Stureplanscentern med sina sjukt perversa idéer som Annie själv varit med och utarbetat tillsammans med Federley i ungdomsförbundet.
  Skulle Federley, denna nya centerrörelses galjonsfigur falla, faller förhoppningsvis också partiet till nivån där övriga skadliga marginalpartier huserar.
  Ett perverterat islamistparti som dessutom ståtar med de sämsta och för skattebetalarna mest kostsamma affärer och förödande politiska beslut i vår nutidshistoria borde självklart inte ha någon plats i Sveriges riksdag över huvud taget.
  Hur många partier mäktar pridetågen hålla vid liv egentligen? Och när nu dessutom muslimerna startat eget borde väl Annies smutsiga och falska era som politiker snart vara över.

  Gillad av 7 personer

 19. janne 2020-12-09 / 10:12

  Nu tycker jag att Nike Nylander har chansen att häckla Rödtjutet precis som hon gjorde med Jimmy när han var förkyld,för det var det var det uslaste jag sett på länge men hon är ju anställd på PK-tv.

  Gillad av 3 personer

 20. Nils Dacke 2020-12-09 / 09:43

  Centerpartiet av idag är en samlingsplats och lekplats för pedofiler, polygamister och islamister. Ger man sig på den ena extremen måste man också ta tag i resterande. Rödskrikan har nog stora diskussioner med sig själv angående sin fina och goda värdegrund.

  Gillad av 2 personer

 21. tompas11 2020-12-09 / 09:42

  Det är väl ganska uppenbart att Centerpartiet består av en samling perversa personer med extremt avskyvärda sexuella böjelser.

  Gilla

 22. Bergman året 2020 2020-12-09 / 09:40

  Annie Lööf riskerar att även behöva äta upp sin vänstersko. Då får hon ju gå barfota, så hon smyger vidare och hoppas på att ingen ser att hon bekymmer med vänstersidan.

  Gilla

 23. Håkan Spångberg 2020-12-09 / 09:29

  Föraktet man känner för PK-etablissemanget…

  Gilla

 24. Anders 2020-12-09 / 09:23

  Om det stämmer att ungdomarna i (C) röstat för att ta bort 15 årsgränsen så finns det anledning att tro att det finns en viss acceptans inom (C) för pedofeli .
  Precis som man accepterat radikal islamism i partiet .
  Centerpartiet är definitivt en ulv i fårakläder .
  Direkt livsfarligt för den Svenska värdegrunden .
  Spännande att höra hur Storulven själv formulerar det om några timmar.

  Gillad av 2 personer

Kommentarer är stängda.