VITA LÖGNER

Fredrick Federley
Foto Thoralf Alfsson

Fredrick Federley har beslutat att lämna politiken. Det är väl det enda sanna idag som kommer från Fredrick Federley och från partiledningen i Centerpartiet.

Jag tror att Centerpartiet har tvingat Fredrick Federley att lämna sina politiska uppdrag.

Jag tror att Centerpartiet använt tiden sedan den 23 november att först känna av hur stort detta skulle bli i media och se om man kunde rida ut stormen.

Jag tror att Centerpartiet för ca en vecka sedan insåg att Fredrick Federley blivit en för stor belastning för partiet och att man nu förhandlat fram en ekonomisk uppgörelse med Federley som sannolikt sträcker sig till 2024. Det vill säga tills nästa val till EU-parlamentet.

Jag tror att Centerpartiet nu kommer skydda Fredrick Federley i möjligaste mån genom att kalla det för sorgligt, en tragedi och att Federley mår väldigt dåligt psykiskt och så vidare. Det ingår i uppgörelsen.

Jag tror inte alls att Fredrick Federley gått in i väggen på grund av hans vetskap om partners grova sexuella våldsbrott mot barn. Detta har han känt till sedan i somras enligt media.

Jag tror att Fredrick Federley mår dåligt på grund av att det kommit ut i media. Han gömmer sig bakom en fiktiv sjukskrivning för att slippa svara på medias frågor.

Jag tycker inte det minsta synd om Fredrick Federley eller ”Ursula”!

Idag har vi serverats ett stort antal vita lögner från framförallt Centerpartiet men även från Fredrick Federley. Han är inget offer som Centerpartiet och han själv vill framställa det. Han är vuxen och får ta ansvar för sina handlingar.

27 reaktioner på ”VITA LÖGNER

 1. Andersson 2020-12-13 / 14:09

  Jag funderar ibland över nyspråk och anglifiering:

  Varför säger en del ”guilt by association” i stället för ”man blir som de umgås med”?

  Är det för att förvilla fienden?

  Gilla

 2. Andersson 2020-12-13 / 12:59

  https://www.dn.se/sverige/fredrick-federley-jag-har-inte-last-domen/

  ##

  DN: Amanda Dahl [publicerad 2020-12-12 1824]

  Fredrick Federley: Jag har inte läst domen

  Tidigare C-toppen Fredrick Federley säger att han i juni fick reda på att den person han haft en relation med avtjänat ett fängelsestraff, och att han i augusti fick veta vilka brott straffet gällde. Först i november informerade han partiet om situationen. Han har fortfarande inte orkat läsa domen mot mannen.

  – Då går jag sönder, säger han i en intervju med Falu kuriren och Avesta tidning.

  ##

  I anslutning till artikeln finns/fanns följande annons:

  Gilla

 3. Andersson 2020-12-13 / 00:03

  KVALIFICERAT SKITSNACK

  ##

  Fredrick Federley har idag meddelat att han avgår från uppdragen som Europaparlamentariker och som andre vice ordförande i Centerpartiet.

  Skälet till avgången anger han själv vara att han behöver få fullt ut fokusera på att bli frisk. Han meddelar sin avgång på Facebook.

  Partiledare Annie Lööf kommenterar beslutet så här:

  – Det är ett klokt beslut av Fredrick Federley att lämna sina uppdrag för att fullt ut fokusera på sin hälsa. Det som hänt har medfört enorma svårigheter för Fredrick att fortsätta sina nuvarande politiska uppdrag. Det är en personlig tragedi och är oerhört sorgligt.

  Efter Fredrick Federley blir Emma Wiesner ny ledamot för Centerpartiet i EU-parlamentet. Hon kommer tillsammans med Abir Al-Sahlani att utgöra Centerpartiets grupp i parlamentet.

  https://www.centerpartiet.se/lokal/skane/astorp/startsida/nyheter/nyheter/2020-12-11-fredrick-federley-avgar

  ##

  Vad är ”skälet”? Vilken sjuka är det han behöver ”bli frisk” ifrån? Vad är det för fel på hans ”hälsa”? Vad är det som är en ”personlig tragedi”? Vad är det som är så ”oerhört sorgligt”? Är det sorgliga att Fredricks älskare har våldtagit två småflickor sammanlagt 22 gånger? Vilken sjuka är han ska bli botad ifrån? Att vara bög är ingen sjukdom som går att bota efter vad jag hört. Pedofili lär inte heller vara en sjukdom. Det är inte straffbart att vara pedofil. När det leder till övergrepp på barn är det i högsta grad straffbart. Fredrick Federley läggning nämns inte notisen. Att han är bög är allmänt känt. Är det något annat partiledaren Annie Lööf mörkar. Det är ju bara hon och Fredrick som känner till hela sanningen. Det har jag läst någonstans. Jag vill inte fara med osanning men här ligger en hund begraven.

  VEM ÄR PAPPA TILL DRAVLET? ÄR DET SVENSKT RIKSDAGSPARTI SOM HAR SATT IHOP TEXTEN? DET ÄR JU VÄRRE ÄN SVERIGEDEMOKRATERNAS BORTFÖRKLARINGAR BRUKAR VARA. OM MAN INTE SKRIVER SANNINGEN SÅ BEHÖVER MAN INTE LJUGA.

  Gilla

 4. ALT right 2020-12-12 / 18:23

  Det är så här det går när mentalsjukhus stängs ner. För ett antal år sen sades det att det inte var så sjuka utan att det oftast kan leva ute bland vanligt folk. Efter det kom psykpatienterna in i politiken genom MP C och delvis S och ville genomföra sin egen dumvänster agenda!!

  Gilla

 5. Tony 2020-12-12 / 14:05

  Och detta är inget för kålhuvudena i Expo att fortsätta att blåsa upp
  F.F tillhör ju dom oantastliga värdegrundsfolket, men hur är det egentligen
  med värdegrunden hos dom perversa??

  Gilla

 6. svenneok 2020-12-12 / 10:46

  Paolo Roberto blev av med det mesta. Ingen livstidslön här inte. Federley blir behandlad med största försiktighet i media. Får behålla lönen så klart. ”Är välkommen tillbaka!” Vem är största skurken?

  Gilla

 7. Lasse 2020-12-12 / 08:33

  Man har ju hört ”Kaka söker maka”

  Gilla

 8. Stefan a 2020-12-12 / 01:46

  Både partiledningen och journalister drar nog en suck av lättnad nu annars hade de tvingats iaf. för syns skull ställa Lööf inför rätta medialt för att låtsas som om de behandlar alla lika, ingen absolut ingen i media har någonsin brytt sig om alla dessa Sverigedemokraters mående de drevat emot, det samma gäller hysterin med metoo tills en stackare tog livet av sig, men nu kan vi sopa det här under mattan och fortsätta som om ingenting hänt, blir ingen ”järnrörsskandal” av det här som kan leva i 10-15 år…

  Gilla

 9. Lasse 2020-12-11 / 22:59

  Det är så synd om stackars Ursula! Mår illa!

  OT. Stenar och ägg kastade mot buss i Linsdal. Det har verkligen spårat ur helt där. Är det svenska barn som håller på?

  Inte troligt.

  Gilla

 10. Lollo 2020-12-11 / 20:13

  Från Stoppa Pressarna som har kontakt med och får information från en f.d. nära vän till Federley:

  ”I och med att Fredrick visste om de avskyvärda sexbrotten som NN hade begått var han noga med att ingenting om deras förhållande skulle läcka ut, säger en källa.

  Det gick så långt att Fredrick Federley gav strikta instruktioner till sina vänner att sambon absolut inte fick förekomma på bild i sociala medier.”

  Helt klart att han visste om pedofilens brott men ändå fortsatte förhållandet. Han gick i väggen när det blev känt och skrevs om i Stoppa Pressarna. Ren självömkan.

  Skönt att han lämnar politiken. Han har förbrukat det lilla förtroende som några blåögna personer tydligen hade för honom.

  Gillad av 2 personer

 11. nilscobra 2020-12-11 / 20:10

  Enligt SVT utesluter inte heller Centerpartiet att han kan göra comeback.

  Federley har alltså haft samröre med minst fyra pedofiler. Centerpartiet verkar inte ha någon moralisk kompass över huvud taget.

  Gillad av 1 person

  • Rune N. 2020-12-11 / 22:41

   Nej! Den snurrar vilt.

   Gillad av 1 person

 12. turrim 2020-12-11 / 19:28

  Jag håller helt med dig Thoralf och vore jag centerpartist så skulle jag skämmas över skönmålningen om hur synd det är om Federley. Inte ett ord om hur verkligt synd det är livet ut för de barn som drabbats av hans närbekanta.

  Annie har nu svängt ånyo om afghaner. Alla kan med dyr statlig advokathjälp finna något humanitärt skäl och få stanna. Det vore intressant med en lista från rättsvården om hur många av de ensamkommande ”barnen” som begått brott, hur många svenskar som drabbats och vad det kostat samhället totalt från ankomstdagen.

  Gillad av 4 personer

  • messkalle 2020-12-11 / 22:40

   @TURRIM. Delar dina synpunkter. Undrar om det finns några kloka som kommer att rösta på center i nästa val. Det Thoralf tror är troligt. Sorgligt att den trevlige läkaren Anders Jönsson är med i soppan som partiets 1e vice ordförande. Partiets hemsida har fortfarande den sjuke i bild. Ersättaren är 28 år gammal.
   Undrar hur mycket erfarenhet och klokhet den person har?

   Gillad av 1 person

 13. Martin 2020-12-11 / 19:24

  Inte en dag för tidigt! Och synd att han inte tog med sig ”sharia-Anne” i fallet.
  Finns ingen annan partiledare jag avskyr lika mycket.
  Mina farföräldrar var centerpartister, strävsamma, fromma bönder med kärnfamiljen och hembygden i fokus, det som på den tiden, 60-talet/70-talet var centerns hjärtefrågor.
  Idag är centern för pedofiler, bögar, islamister, globalister och annat obskyrt patrask.
  Om Olof Johansson kan man tycka mycket. Men en sak var OJ stenhård motståndare till-homoadoptioner och homo-äktenskap, och Federley var en av dem som krävde att OJ måste bort. Sedan gick det uför i störtloppsfart med Maud Olofsson och nu Annie Lööf, 2 kvinnor som förvandlat ett landsbygdsparti till ett globalistiskt Sverigefientligt parti.

  Stackars lille Federley. Mår han så dåligt av lik garderoben? En falsk äcklig typ, gråter ut och beskriver hur hemska brott hans sambo gjort, när det kommit till allmän kännedom alltså,
  Innan dess mådde ”peddefedde” hur bra som helst av att leva med pedofilen.
  Det är något sjukt med dagens centerparti. Varför sjunker inte dom som liberalerna gör?

  Gillad av 7 personer

 14. Lars-Olle 2020-12-11 / 19:24

  Han har ju tydligen dessutom umgåtts med fler pedofiler. Den enda rimliga slutsatsen man kan dra av detta är att Fredrik Fedeley själv är pedofil.

  Gillad av 3 personer

 15. Jörgen filipsson 2020-12-11 / 19:09

  Tror du Thoralf att det kommer dyka upp mer bevärande i denna soppa? jag hoppas att det kommer fram saker som gör att Annie Åker, jag anser henne skadlig i politiken, Väldigt tyst från Landsfadern oxså ?

  Gilla

 16. Håkan Spångberg 2020-12-11 / 19:07

  Han är snart landshövding eller utredare….
  PK-etablissemanget håller sina egna om ryggen.

  Gilla

 17. klarögd 2020-12-11 / 18:53

  Eftersom han inte har gjort något brottsligt så är det de som har drabbats av moralpanik som orerar värst som vanligt.

  Gilla

  • Ingemar Ekman 2020-12-11 / 21:17

   Till de största skandalerna enligt svensk media, räknat i spaltmil, hör ”järnrörsskandalen” som utfördes av några medlemmar från ett parti som inte ens satt i riksdagen.
   Vad var brottsligt där?

   Gillad av 1 person

   • Jörgen filipsson 2020-12-11 / 22:54

    och som var ett dammsugar rör i aluminium och ett riggat case

    Gilla

  • Ölandsbonde 2020-12-12 / 06:14

   Brottsligt är det kanske inte. Om man räknar bort den risk han utsatt sina barn för.

   Det som garanterat är brottsligt, enligt åklagare, är att en vuxen man klämmer på en kompis bröst.

   Eller den bästa kvarvarande gamla centerpartisten, Eskilsson. Där väcktes det åtal för kontakt på ett lår under bordet.

   Usch sådana förskräckliga brott som politiker begår när drifterna inte kan tyglas.
   Annat är det med helyllekillen Fredrick och feministen Ursula. Fint folk med den rätta värdegrunden.

   ,

   Gillad av 1 person

 18. Hacke 2020-12-11 / 18:40

  Fredrick och centern behöver i varje fall inte oroa sig för något mediedrev från vännerna i gammelmedia. Där pågår operation skademinimering för fullt, inte minst hos tvångsfinansierade public servicekolossen.

  Lika säkert är att dessa betydligt värre fakta kring partiets långvariga kohandel och bäddande för islamismen inte kommer att beröras med en stavelse i msm.
  https://kvartal.se/artiklar/centerpartiet-och-flirten-med-islamism/

  Gillad av 3 personer

 19. Jonas 2020-12-11 / 18:08

  Väl rutet, han har seglat runt på en räkmacka länge nog nu.

  Gilla

  • Sven d.ä. 2020-12-11 / 19:40

   Och han är inte ensam. Det är många inom politiken som seglar runt på räkmackor.

   Gilla

Kommentarer är stängda.