JULKLAPPAR

Ibland kan det här med julklappar vara lite svårt. Jag har några förslag till alla Sverigevänner. Ge bort min bok som en julklapp.

Du kan köpa min bok på flera olika sätt. Om du inte vill köpa den direkt av mig kan du köpa boken på Dillbergs bokhandel i Kalmar. Boken finns också på internetbokhandeln Bokus.

https://www.bokus.com/bok/9789151960968/mina-politiska-fighter/

Om du köper den direkt av mig så gäller följande. Pris 215 kronor om den hämtas i Kalmar eller 279 kronor för boken om jag skall skicka den med posten.  Kontakta mig i så fall på mejl thoralf.alfsson@telia.com eller på Messenger eller i sista hand på SMS till 072-5179099, för hur du kan betala för boken. Smidigast är betalning till min företagsswish 123 011 48 01 eller Bankgiro 5527-1589

Sedan har jag också ett antal exemplar av min svarta SVT-tröja kvar. Den finns i följande storlekar. L 3st, XL 3st och XXXL 1st.

Jag har även ett antal exemplar kvar av den svarta SWEXIT-tröjan också. Den finns i följande storlekar M 1st, L 3st, XL 5st, XXL 3st och XXXL 2st.

Det är först till kvarn som gäller. Jag säljer tröjorna för 160 kronor/st + frakt 49 kronor eller två tröjor för 300 kronor + frakt 69 kronor.

Som extra julklapps erbjudande säljer jag en bok + en tröja för 320 kronor + frakt 79 kronor = 399 kronor. Betalning enligt ovan.

3 reaktioner på ”JULKLAPPAR

 1. Otto 2020-12-13 / 23:49

  Kalmar FF firade ikväll som om de vunnit SM-guld. Med den tråkiga fotbollen kommer de bli sist nästa år. Så styrelsen vill ha tillbaka sossen Henrik Rydström nu plötsligt. Uppgifter till Expressen sport.

  Finns det bara två tränare för Kalmar? Nanne och Henke.

  Parodi!

  Gillad av 1 person

  • Magnus Berg 2020-12-14 / 07:13

   Trams och rappakalja…inte tråkigare än Jönköping som förlorade två raka,.och att Kalmar kommer sist nästa säsong har du inte en susning om.
   Vilken politisk inriktning enskilda personer har som sitter i en fotbollsstyrelse är fullständigt irrelevant för en klubbs framgångar eller motgångar.

   Att man läser Expressen och tar deras artiklar för sanning säger nog mer om dig än Kalmar FF:s vara eller inte vara (Parodi).
   Jag däremot är glad för Thoralf och att kontraktet till allsvenskan bibehölls och ser fram emot nya spännande matcher mot mitt Bajen.

   Gillad av 1 person

   • Drulle 2020-12-14 / 20:15

    Det är knappast en slump att man hamnar i kval två år i rad. Det är ju tydligt att t.ex. nästan alla mål kommit till efter fasta situationer. Man hade tur på slutet och alla andras resultat gick deras väg. Läggmatch mot Häcken dessutom.

    Tråkfotboll från början till slut som inte hör hemma i Allsvenskan.

    Gilla

Kommentarer är stängda.