DÖDSSKJUTNINGAR 2020

Det är minst sagt skrämmande uppgifter på identiteten på de som skjutits till döds under 2020. Det är dessutom bedrövligt att svensk media och svenska journalister inte gör samma research som jag gjort under några dagar för att sedan redovisa det för sina läsare och det svenska folket.

De har varit två dödsskjutningar under 2021. I båda fallen är det personer med utländsk bakgrund. Något som jag redan redovisat på bloggen.

Det finns bara en åtgärd som kan ändra på den här utvecklingen. Utvisningar! Tvångsutvisningar!

19 reaktioner på ”DÖDSSKJUTNINGAR 2020

 1. Jan 2021-02-07 / 12:44

  Med tanke på ditt inlägg om bostadsmarknaden, hur kan priserna stiga så mycket när det byggs som aldrig förr? Från barometern.se:

  ”Priserna på villor och bostadsrätter fortsätter uppåt i Kalmar. Under de tre senaste månaderna har priserna stigit med i snitt 5,8 procent på villor och hela 6,9 procent på bostadsrätter, enligt färska siffror från Mäklarstatisik.”

  Gilla

  • Thoralf A 2021-02-07 / 13:23

   I Kalmar byggs det framförallt hyresrätter. De bostadsrätter som byggs ligger oftast lite ”exklusivt” som t.ex på Varsvsholmen eller på Fredriksskans där de med lite pengar gärna köper sin bostadsrätt. Ofta handlar det om äldre personer som sålt sin villa med en rejäl vinst. Det driver upp priserna. Utbudet av villor till försäljning är heller inte så stort och det har inte byggts så mycket villor heller de senaste decennierna. Därför är det många spekulanter på de få villor som säljs i centrala delar av kommunen.

   Kalmar kommun har ställt krav på att det skall byggas mycket hyresbostäder.

   Om man får betala 12 000 kronor/månad i hyra för en trea på Fiskaregatan på Kvarnholmen kan man köpa en ganska dyr bostadsrätt och kanske till och med få en lägre månadskostnad med dagens ränteläge.

   Gilla

   • Benny 2021-02-07 / 15:37

    Dessutom kan man få en slant över när man säljer bostadsrätten!

    Gilla

 2. Hacke 2021-02-07 / 10:45

  Bra videoinlägg.
  Bifogad artikel kring svensk lagstiftning efter radikal 70-talsmodell ger en lika kuslig som träffande bild av varför Sverige sticker ut som skräckexempel också inom detta område.
  Vad hjälper fler poliser när lagar och domstolar är rena hånet mot vad som ska föreställa en rättsstat.
  Se bland annat skillnaderna mellan Danmark och Sverige och domar mot gängkriminella. Eller de horribla beviskraven och den minst lika galna s k hypotesmodellen. Men så är också arkitekten bakom den senare tidigare aktiv inom Kommunistiska partiet marxist leninisterna revolutionärerna (Kpml(r))!
  Grattis advokater och övriga kriminella, det är bara att ta för er. Det svenska smörgåsbordet är dukat!
  https://bulletin.nu/fokus/all/experter-darfor-har-svenska-domstolar-svart-att-doma-gangkriminella

  Gilla

 3. turrim 2021-02-07 / 07:57

  Vi ska tydligen tycka synd om ”journalister” i betalmedia. Jag läste en som uttalade sig i en lokaltidning. Det är ett stort problem att kommunikatörerna är fler än journalisterna.

  Gilla

 4. Nils Dacke 2021-02-06 / 21:13

  Det är nog tre döda i skjutningar 2021, den unga kvinnan som sköts i Gustavsberg har avlidit, GM är känd kriminell och icke skidåkande nation.

  Gilla

  • Thoralf A 2021-02-06 / 22:07

   Det stämmer. Missat att hon avlidit.

   Gilla

 5. Onkel Björn 2021-02-06 / 18:01

  Tvångsutvisningar, Javisst. Men hur ? Om det nu inte finns några länder som vill ta emot dem eller om de nu har svenska medborgarskap.
  Det är många som under de senaste decenierna har önskat att staten tog i med hårdhandskarna och kastade ut folk som inte sköter sig och passar in i det samhälle vi vill ha.

  Men, om vi nu ska göra en jämförelse med nazisterna. Hitler hatade judar och marxister. Fram till att kriget började gjorde man allt för att bli av med dessa. Många tvingades mer eller mindre att flytta från Tyskland, andra gjorde det frivilligt. Men många blev kvar. I och med att kriget sen började blev det svårare för judarna att lämna Tyskland, då fler och fler länder nekade dem inträde. Lite grann som den situation som vi befinner oss i idag, där allt för många som har dömts till utvisning finns kvar pga att inga länder vill ta emot dem. Hur nazisterna försökte lösa problemet, det vet vi.
  Uppgifter finns att nazisterna hade planer på att tvångsförflytta judar till Afrika, men det föll då båttransporter mer eller mindre blev omöjliga.

  Så, ska vi också börja bygga koncentrationsläger? Personligen tycker jag att man, precis som man gjorde under kriget i Sverige med folk som ansågs vara en fara, ska bygga någon form av interneringsläger för alla dessa som är dömda till utvisning. Där ska de sen sitta tills de frivilligt lämnar landet. De med svenska medborgarskap som är invandrare, ska bli av med dessa.

  Samhället måste skydda de som sköter sig. Det gör inte staten idag.

  Gilla

  • Thoralf A 2021-02-06 / 18:05

   Vilka länder vägrar ta emot sina medborgare mer än Iran och Marocko? Det handlar nog mest om att de som skall utvisas inte vill lämna Sverige! Om något land vägrar ta emot sina egna medborgare måste EU införa sanktioner och andra påtryckningar på dessa länder.

   Gillad av 2 personer

   • Onkel Björn 2021-02-06 / 18:35

    Vad jag har förstått så verkar det svårt att bli av med folk som har dömts till utvisning. problemen kanske inte bara beror på att vissa länder vägrar ta emot dem, utan även på att identiteten inte är helt fastställda på dessa personer.
    En snabb googling ger att allt för många finns kvar.

    https://www.expressen.se/nyheter/600-utvisningsdomda-ar-kvar-i-sverige-ett-svek/

    Gilla

   • Thoralf A 2021-02-06 / 19:02

    Tar hemländerna inte emot dem som skall utvisas eller om personen inte lämnar landet frivilligt återstår bara ett alternativ. Inlåsning på ett läger där de får betala för sitt eget uppehälle. De skall inte kunna leva på samhället, det vill säga på landets skattebetalare.

    Gillad av 4 personer

 6. Håkan Spångberg 2021-02-06 / 16:52

  Uppenbarligen har”våra” folkvalda inte Sveriges och svenskarnas bästa för ögonen. Och deras kompisar i media spelar med.

  Gillad av 2 personer

 7. Staffan Sundqvist 2021-02-06 / 16:49

  Och värre kommer det att bli. Nu väntas en massiv våg av s.k ”Kvotflyktingar” tas in från Syd-Sudan. Folkslag som av bl.a engelska forskare säges ha ett snitt-IQ som ligger kring 55, knappt mätbart. De får somalier att framstå som rena genier! vad ska dessa tillföra Sverige mer än utgifter i det oändliga. Det finns ingen som vill anställa en sån intelligensatlet. Det blir till att leva på bidrag resten av deras liv. Fy fan!

  Gillad av 1 person

 8. Ivar Andersson 2021-02-06 / 16:03

  Om inte nationaliteten anges så är den med stor sannolik utländsk. MSM och PS hjälper regeringen att inte avslöja sanningen. Om sanningen avslöjas så avslöjas också hur onda de så kallade ”goda” verkligen är. Brottsoffren är inget värda enligt de så kallade ”goda”.

  Gillad av 3 personer

 9. Magnus Berg 2021-02-06 / 15:59

  Japp utvisningar är en bra lösning helst av hela familjer och i förlängningen klanerna.

  Gillad av 4 personer

 10. 502V8S 2021-02-06 / 15:52

  Ännu mer skrämmande hade det varit om det varit svenskar som skjutits.

  Gillad av 4 personer

  • Bergman år 2021 2021-02-06 / 16:35

   Allt har sin tid. Och i det här fallet så är det nog en tidsfråga.

   Gillad av 1 person

 11. Bergman år 2021 2021-02-06 / 15:46

  Mannen från Hökarängen suckade stilla och sa: Min fru äter skorpor i sängen, annars är allting bra.
  Alf Henrikson

  Gillad av 1 person

 12. Evert 2021-02-06 / 14:29

  Tyvärr är det så att nyrekryteringen är större än avskjutningen.

  Gillad av 2 personer

Kommentarer är stängda.