HAR DU MISSAT MIN BOK?

Det fortsätter komma in bokbeställningar på min bok och nu har jag inte så många kvar. Jag tog till lite extra när jag beställde från tryckeriet och det var väldigt bra att jag vågade det. Om jag inte hade jag gjort det så hade den varit slut vid årsskiftet. Nu har jag inte så många kvar så det är dags att beställa om någon går och funderar på det.

Jag har läst en mycket bra sammanfattning av min bok. Vem som skrivit den framgår tyvärr inte. Läs den läsvärda artikeln om du är nyfiken på boken.

https://kulturbilder.wordpress.com/2020/12/08/thoralf-alfssons-kamp-mot-den-politiskt-korrekta-idiotin/

Du kan köpa min bok på flera olika sätt. Om du inte vill köpa den direkt av mig kan du köpa boken på Dillbergs bokhandel i Kalmar. Boken finns också på internetbokhandeln Bokus.

https://www.bokus.com/bok/9789151960968/mina-politiska-fighter/

Även Alternamedia AB säljer också boken om du vill stödja dem.

https://alternamedia.se/

Om du köper den direkt av mig så gäller följande. Pris 215 kronor om den hämtas i Kalmar eller 279 kronor för boken om jag skall skicka den med posten.  Kontakta mig i så fall på mejl thoralf.alfsson@telia.com eller på Messenger eller i sista hand på SMS till 072-5179099, för hur du kan betala för boken. Smidigast är betalning till min företagsswish 123 011 48 01 eller Bankgiro 5527-1589

Annons

6 reaktioner på ”HAR DU MISSAT MIN BOK?

 1. Ò Hyra 2021-02-23 / 17:56

  Det där med bastu och några öl kan vara en riskabel metod.
  Det var så min farbror började fundera på sitt menlösa namn: Fabian Olsson.

  Han ansökte och fick märkligt nog ta det idiotiska efternamnet: Pinkandrowich.

  Det spelade nu inte så stor roll eftersom alla kallade honom ”Svingande Dojan.”

  Han var smålandsmästare i gammeldans…

  Gilla

 2. hasse 2021-02-23 / 15:11

  SD-politikern David Perez anklagas för kriminella målvakter.
  MBJ säger att han är välkommen ÅTER.

  Men han UTESLÖT dig, vad faen är det för karln?

  Gilla

 3. Sven d.ä. 2021-02-23 / 13:56

  Nu får du skriva ett partiprogram istället. Eller har du kanske redan gjort det, men väntar på att partinamnet ska dyka upp i medvetandet. Du får nog gå in i bastun igen med några öl.

  Gilla

  • Thoralf A 2021-02-23 / 15:42

   Ett partinamn måste säkras på olika sätt innan det kan bli offentligt.

   Gilla

 4. Klas Nygren 2021-02-23 / 12:50

  Bäste Thoralf Jag har läst den med stort intresse! Du är värd all beundran i massor av avseenden!Mycket intressant om spelet bakom kulisserna och jag hoppas och tror verkligen att Du kommer att lyckas med mycket mer än vad Du hittills genomfört! Din supporter forever! nygren.klas@gmail.com

  Den tis 23 feb. 2021 kl 10:34 skrev WordPress.com :

  > Thoralf A posted: ” Det fortsätter komma in bokbeställningar på min bok > och nu har jag inte så många kvar. Jag tog till lite extra när jag > beställde från tryckeriet och det var väldigt bra att jag vågade det. Om > jag inte hade jag gjort det så hade den varit slut vid årsskif” >

  Gilla

Kommentarer är stängda.