BERÅTT MOD

Jag har haft svårt att samla ihop mig för att skriva något vettigt om terrorattacken i Vetlanda men det kommer ständigt nya uttalanden som gör att man blir upprörd och förbannad.

Statsminister Stefan Löfven svamlar om ”hela Sveriges samlade kraft”. Vad han menar med det förstår jag dock inte riktigt ännu mindre vad han har tänkt använda denna kraft till.

Det är så mycket hyckleri att jag kräks när jag hör vissa journalister i de etablerade kanalerna eller när jag hör vissa politiker uttala sig om terrorattacken. Chockade och ofattbart säger många politiker. Var fan har de varit de senaste åren sedan islamister satte igång med sina terrordåd. Det var ju inte frågan om att något liknande skulle inträffa, utan när och var det skulle inträffa.

Kom ihåg att detta kommer inträffa igen och igen!

De värsta hycklarna finns inom de rödgröna partierna. I synnerhet inom Miljöpartiet, Centerpartiet och Vänsterpartiet. Socialdemokraterna är ju bara ett menlöst parti utan en egen vilja idag. Dessutom har de ministrar som är fullständigt ryggradslösa som uppenbarligen ser som sin viktigaste uppgift att baktala sina politiska motståndare med rena lögner. Till sin hjälp har de dessutom statsmedia. Jag kräks!

Centerpartiet har en muslimsk politiker som skrivit om gärningsmannen.

”Alla samtal jag fick från Vetlanda hade samma budskap, gärningsmannen är en ökänd knarkare som brukar hänga runt stationen. Fler bad mig att gå ut med det och förmedla budskapet vidare, en sa med orolig röst, svenskarna måste veta att gärningsmannen är en knarkare, han är inte ens en praktiserande muslim.”

Visst är mångkultur berikande (ironi). Den humanitära stormaktens befolkning får betala ett högt pris för den migrationspolitik som 7-klövern bedrivit de senaste decennierna. Ingen nämnd ingen glömd av dessa partiers företrädare.

I vilken stad händer nästa vansinnesdåd? Ingen är säker, migranterna från MENA-länderna finns överallt i vårt samhälle.

Jimmie Åkesson blev nyligen utskälld för att han tweet om asylstopp och kulturell belastning på samhället.

Här kan vi verkligen se vad som avsågs med denna tweet och social, kulturell och ekonomisk belastning på vårt samhälle.

Migrationspolitiken har bedrivits med berått mod från 7-klöverns politiker med understöd från den politiskt korrekta journalistkåren. De har istället attackerat alla som varit kritiska mot den förda migrationspolitiken. Skäms de aldrig?

Annons

40 reaktioner på ”BERÅTT MOD

 1. Sverker 2021-03-06 / 12:00

  Nu måste vi få in en ny regering som kan ta hand om allt elände som sossarna och tidigare regeringar har orsakat. Först kan vi utlämna alla dessa så kallade ”familjer” som etablerat sig i samhället på alla olika nivåer. Politiker måste ta ansvar och se till att alla kryphål fylls igen så nyanlända (som inte sköter sig) inte utnyttjar systemet för att få ut pengar från alla håll.
  Låt oss få ett Sverige som vi kan vara stolta för.

  Gilla

 2. messkalle 2021-03-06 / 08:44

  Enligt uppmaning av Bo Franzén. Så slipper ni googla, om ni inte får läsa nättidningen
  ”Problemet går att lösa på ett lugnt och sansat sätt;

  Man tar bort alla bidrag för alla. Med 6 månaders förvarning.
  Därefter måste alla, etniska Svenskar, invandrade Svenskar samt alla andra personligen söka eventuella bidrag.
  Då tas dna och fingeravtryck som kopplas till personnumret.

  Då försvinner alla dubbla och trippla identiteter. Nu skall alla myndigheters register samköras så att felaktigheter kan städas bort.

  När processen är klar så finns det förstås en hel del som inte vill registreras. Men, de får inga bidrag mer, ingen sjukvård, bostäderna avregistreras för dessa och om de då går vidare med kriminalitet så skall de plockas, förvaras, lagföras och sändas till hyrda fängelseceller i billiga länder.

  Om det sedan finns ett mindre antal icke registrerade som sköter sig och inte kostar något så är de inget större problem kortsiktigt, men utan bidrag mm flyttar man nog frivilligt.

  Alla pensioner som går utomlands skall naturligtvis upphöra samtidigt.
  Är man Svensk och har fullgjort sitt arbetsliv och betalat in skatt så är man fri att söka ny pension, men den skall baseras på tidigare inkomst.

  Då kommer förstås en del pensionärer i kläm där man har varit hemmafru. Men då får man titta på hur länge man varit Svensk medborgare, dvs långt tillbaka.

  Ovanstående är kanske inte perfekt,
  Men en bra början.

  Om ni vill, kopiera och dela !
  Vi kan inte fortsätta på så sätt som de s k regeringspartierna behandlar vårt land.”

  Gilla

 3. Hans 2021-03-06 / 08:20

  Hyckleriet är väl politikers och journalisters största sjukdom.
  De kommer sannolikt inta att skämmas i varje fall ej offentligt.

  Statsminister Löfven lever av allt att döma inte i många svenskars verklighet
  och ser ej ut att känna till landets verklighet.

  En struts som gömmer huvudet i sanden.

  Svenskarna ser ut att vara väldigt avtrubbade men det är väl folk överlag (åtminstone i stora delar av väst) nuförtiden.

  Man vänjer sig vid våldet, se där tragedin.

  Svenskarna är väl dessutom relativt fredsskadade.

  Vikingablodet sjuder ej längre!

  Gilla

 4. Cosmik Debris 2021-03-06 / 02:34

  Har vi sett det förr?

  Norge kommer att få lika stora problem med muslimer, N-ord och araber som vi har i Sverige. Trots att Sverige befinner sig i upplösning verkar det som fruntimmer i Norge är oförmögna att tänka längre än fem minuter framåt i tiden eller ta lärdom av Sverige. Först välkomnar kvinnorna de muslimska vildarna och sedan vågar man inte gå utanför dörren? Vad exakt är det fruntimmer inte begriper? Man välkomnar sin egen undergång med ballonger och flaggor?

  Man välkomnar inte muslimska våldtäktsmän med ballonger. Man skickar hem dem till öknen.

  Gillad av 1 person

 5. Sven d.ä. 2021-03-05 / 22:46

  Jag tror att strategin för Löfven och Socialdemokratin är att lägga locket på – få folk att glömma. Detta är inte i valstrategin. Vi andra måste påpeka detta som megafoner ända till September 2022.

  Gilla

  • messkalle 2021-03-06 / 09:08

   Strategin från Miljöpartiet är att med hot om att vi lämnar regeringen om ni, Socialdemokrater inte ger alla ensamkommande PUT.

   Ni, Stefan, Morgan och Mikael vet att den grupp kommer att använda samma metod igen. Gör något! Rädda de goda svenskarna annars kommer ni förlora makten. När får visa se Stefan i rutan?

   Vad borde Stefan säga; Jag har gett Justitieministern och Utrikesministern att omgående uppdraget att ombesörja fängelseplatser för de som inte är svenskar i deras hemländer. Sverige kommer ersätta respektive länder. Vidare kommer straffrabatter avskaffas och förtidsfrigivning avskaffas för grov kriminell verksamhet, narkotika- vapen- våldtäkt- grova våldsbrott med flera.

   Allt detta för att vårt starka samhälle skall bli ett tryggare Sverige.

   Gilla

 6. turrim 2021-03-05 / 20:33

  Inriktningen är nu att tona ner våldsamheterna. Polisen, politiker och media nämner inte att han skrek allahu akbar eller att han läste islamistiska hemsidor. Det får man endast veta på alternativa medier. Statsmedia törs med lång fördröjning knappt säga att han är afghan. Som man nu tonar ner med att intervjua snälla afghaner som är ängsliga.

  Inriktningen från honom med hjälp av advokaten och med stöd av det djupa samhället torde nu vara att han är en knarkare som har psykologiska störningar som kräver sluten vård. Läkare med det rätta sinnelaget kommer snabbt att kurera honom.

  Gillad av 2 personer

 7. Calle 2021-03-05 / 18:33

  SVT förnekar sig inte, i nyhetsinslaget från Vetlanda talades det om att folk var oroliga över vad som hänt,, vem intervjuar man?, jo en aktivist från ” Kvar i Vetlanda” som uttrycker att hans telningar nu är oroliga för att de är landsmän med förövaren. Inga oroliga svenskar fick plats.
  Förresten, varför pratar ingen om hatbrott i detta fall, antar att offren var etniska svenskar, och gm;s nationalitet vet vi. Hade det varit det omvända hade det skrikits HATBROTT och RASISM!

  Gillad av 1 person

 8. stigrydmark 2021-03-05 / 18:26

  Några Vetlandabor har förklarat att vi måste visa kärlek. Min fråga är då om kärleken ska riktas till frövaren, offren och deras anhöriga eller till ansvariga politiker?

  Gilla

  • ericr45 2021-03-06 / 13:01

   Enligt sossedoktrinen är det alltid förövaren som är offret..
   Vi ser redan efter ett par dagar vartåt kärleken riktas..
   Psykiska problem, flykting, arbetslös, utvisningsrisk.
   Nån som läst hur de gått för riktiga offren, de som fått ”stickskador”?

   Gilla

 9. Ò Hyra 2021-03-05 / 17:53

  Rädsla och skräck ska aldrig bli en del av vår vardag, påstår Löfven.
  Lätt att säga för en som aldrig tar ett steg utan beväpnade livvakter.

  Begriper inte åsnan att rädsla och skräck, och jag vill tillägga äckel, är något
  som vi normala känt dom senaste decennierna och det har inte blivit bättre med
  Löfven som statsminister.

  Gillad av 1 person

 10. Cosmik Debris 2021-03-05 / 17:45

  Jag visste det. Muslimen skrek det muslimska stridsropet när han anföll och slaktade Vetlandaborna.

  JOAKIM LAMOTTE: TAMIM SULTANI SKREK ”ALLAHU AKBAR” INNAN ATTACKEN I VETLANDA

  Gillad av 1 person

  • turrim 2021-03-05 / 19:30

   Det törs inte polisen berätta. Löfven har ju sagt att det inte har med invandring att göra.

   Gilla

 11. Tony 2021-03-05 / 16:47

  Ett gabska fantastiskt uttalande av statsministern ” detta har inget att göra med invandringen”??
  Jovisst har det med dom 9700 utan azylskäl som du och rödhättan jobbade frenetiskt för
  att dom skulle få stanna här, Ifall dom skickats hem hade bland annat dessa kinivdåd skett,
  så man kan utan att ta till överord säga att Annie Lööf och Stefan Löfven har blod på tassarna!

  Gillad av 1 person

 12. Anders 2021-03-05 / 12:42

  Jag har mejlat Säpo flera gånger om bla islam.nu och abdullah as sueidi. Man kan se i deras grupper på facebook, Får inget svar. förhoppningsvis har de dessa organisationer i radarn.

  Gilla

 13. stigrydmark 2021-03-05 / 12:29

  Med varje års invandring finns det X % kriminella och terrorister. Det är kanske möjligt att uppskatta satistiskt. Vi vet nu att vår stora invandring gett oss ett h-e.(Ok, vi kan acceptera att det finns invandrare som bidragit). Intressant från Katerinas magasin: Sveriges invandring de 10 senaste åren = 673`, USA:s 593`. Om USA haft vår invandring i förhållande till folkmängden skulle de tagit emot 22 miljoner. Om Sverige haft USA:s % skulle vi ha tagit emot 18.000.
  Frågan måste besvaras: hur många mord, skjutningar, sprängningar eller våldtagna mm är helt acceptabelt i en invandring. Kan vi offra 7 svenskar per afghan?

  Gillad av 1 person

 14. Calle 2021-03-05 / 10:07

  Vår store ledare har uttalat sig och säger ” att detta dåd har inget med invandringen att göra”.
  Andemeningen med detta uttalande är väl att ta udden av resonemanget i Åkessons tweet!
  Hål i huvet är bara förnamnet på detta uttalande, hade inte den sk gymnasielagen funnits, hade dåden aldrig inträffat.

  Gillad av 4 personer

 15. Ò Hyra 2021-03-05 / 08:03

  Den nuvarande asyl- och flyktingpolitiken bör utredas som ett eventuellt terrorbrott mot den svenska ursprungsbefolkningen.

  Gillad av 3 personer

  • Andersson 2021-03-05 / 17:29

   ## Löfven kallades för ”dum i huvudet” – polisen i Kalmar delade inlägget: ”Tryckte på fel knapp” ##

   Tyck fel sa Bill, tryck fel sa Bull, tyck fel men rätt det är lätt sa Måns.

   Gilla

   • Ò Hyra 2021-03-05 / 18:08

    Ibland får sanningen rätt även om det sker med en felutryckning
    Lycka till med sillfisket!.

    Gilla

 16. janne 2021-03-05 / 07:31

  Jag säger bara en sak till er 80% som röstat på den här sk regeringen ni har fått det som ni ville ha det så gnäll inte.

  Gillad av 2 personer

  • Andersson 2021-03-05 / 17:31

   Jag tror inte det är så många som 80% som är här inne och läser.

   Gilla

 17. Cosmik Debris 2021-03-05 / 02:37

  Hur seriöst är det av Aktuellt att intervjua en ”kriminolog” om slakten i Vetlanda som har en skalad banan på jackan och Lovikkavantar? Kunde inte något ha förbarmat sig och förklarat för slyngeln att; ”det där ser inte bra ut i bild, täck över bananen!”?

  Gillad av 3 personer

  • Andersson 2021-03-05 / 12:06

   Gilla

 18. Cosmik Debris 2021-03-05 / 01:33

  Enligt Lennart Matikainen kommer det att bli fler muslimska knivdåd. Många svenskar kommer att bli lemlästade och mördade. Källor inom polisen berättar att snacket bland afghanska skäggmonster är att ett knivdåd är en framkomlig väg för att få stanna i Sverige.

  Utpressning alltså.

  Om jag känner vår pajasregim rätt så kommer det sannolikt att lyckas. Mitt förslag är istället att alla afghaner grips och beläggs med hand- och fotfängsel. Därefter internering i väntan på deportering. Om detta inte görs är femfemman Stefan Löfven personligen ansvarig för alla kommande mord som dessa muslimska monster kommer att begå.

  Lennart Matikainen : Om VARFÖR terrorn drabbade Vetlanda!
  https://tinyurl.com/2vmawnnb

  Gillad av 3 personer

 19. Onkel Björn 2021-03-05 / 01:09

  Jag förstår mig inte på Stefan Löfven. Jag tror inte att karln är helt ointelligent. Jag har svårt att tro att om man är det så kan man inte bli ordförande i metall och inte heller statsminister i Sverige.
  Men förstår inte karln när han borde hålla tyst. Det finns ett uttryck att det är bättre att hålla tyst och låta folk tro att man är intelligent, än att öppna munnen och visa hur ointelligent man är.

  Likadant med Mikael Damberg. Även han borde inse när man ska prata och när man ska vara tyst.

  Och sen, den muslimske centerpartisten, ” svenskarna måste veta att gärningsmannen är en knarkare, han är inte ens en praktiserande muslim.” Säger bara, hur många praktiserande muslimer sitter inte på dagarna och tuggar Kat. Är inte dessa också knarkare enligt vår lagstiftning?

  Gillad av 2 personer

  • ivarandersson 2021-03-05 / 08:54

   Morgan Johansson är också en som pratar men ingenting händer. Munväder gör ingen skillnad.

   Gilla

  • Thor 2021-03-05 / 10:32

   Jodå, Löfven kan mycket väl vara svagbegåvad och ändå bli metallordförande och statsminister. Svagbegåvning har de senaste decennierna blivit en merit inom sosseriet. Tanken är väl att väljarklientelet ska kunna identifiera sig med fårskallarna. Slughet är dock den främsta meriten.

   Gillad av 1 person

  • Ò Hyra 2021-03-05 / 17:35

   Du kan vara helt säker på att Löfven är en ointelligent person. Ja, en tragisk pajas.
   Hans humor eller utstrålning kan liknas vid en stubbe, på ett kalhygge.

   Att lyssna på stubben i debatter känns ungefär som en förstoppning.

   Jag har alltid tyckt att Ulf Lundell är en oduglig låtskrivare eller ”musiker.”
   Hans talanger som ”konstnär” ska vi inte bara tala om. Ren dynga.

   Då står riksbyfånen Löfven i SVT och visar två ”konstverk” av nämnde Lundell som han köpt på något galleri. Ingen normal människa köper sådant skräp till sitt hem.

   Det gör Löfven och är dum nog att exponera sin smaklöshet i SVT.
   Löfen är luft, en nolla i dyr kostym som kör Sverige i botten.

   Gilla

 20. Sven d.ä. 2021-03-04 / 22:31

  Jag har läst och hört Vetlandabor kommentera och det de säger är ”chock” och ”jätteotäckt”. De är så analyserande, ingen skriker och säger att nu får det vara slut på detta. Det är som om Vetlanda Bandyklubb skulle förlora mot sämsta laget – ja det var ”jättetråkigt detta”. Är det svenskt att inte reagera kraftigt – utan att vara analyserande och försiktig?

  Gillad av 1 person

  • Benny 2021-03-05 / 08:52

   Svensken är inte bara det ”sovande folket” utan numera måste betecknas som det medvetslösa folket! PK-debatten handlar tydligen om det ska kallas terrordåd eller vansinnesdåd? I alla andra länder klassificeras sådant här som terrorbrott och hade det varit en vit högerextrem som gjort dådet hade PK-folket direkt sagt att det är ett terrorbrott…Men nu när det är en muslim måste man flytta fokus och göra en bagatell av islamsk terror. Den som inte vill se kommer heller inte att se…

   Gillad av 1 person

   • Sven d.ä. 2021-03-05 / 10:17

    Jag håller med dig Benny. Det är oroande att ingen blir förbannad och säger ifrån på skarpen, nu är alla ‘modfällda’, ‘låga’, ‘chockade’ och tycker det är ‘jättetråkigt’. Svensken verkar inte kunna säga ifrån. Sådana händelser visar att svensken är skadad på något sätt.

    Gillad av 1 person

 21. Hacke 2021-03-04 / 22:22

  För att ytterligare travestera Åkesson: Alla 7-klöverpolitiker utan undantag har förstört mitt land.

  Men här ett kreativt och vettigt förslag till lösning som jag lovligen ”snott” ur kommentarsfältet på Nya Tider.

  ”Problemet går att lösa på ett lugnt och sansat sätt.
  Man tar bort alla bidrag för alla. Med 6 månaders förvarning.
  Därefter måste alla, etniska Svenskar, invandrade Svenskar samt alla andra personligen söka eventuella bidrag.
  Då tas dna och fingeravtryck som kopplas till personnumret.

  Då försvinner alla dubbla och trippla identiteter. Nu skall alla myndigheters register samköras så att felaktigheter kan städas bort.

  När processen är klar så finns det förstås en hel del som inte vill registreras. Men, de får inga bidrag mer, ingen sjukvård, bostäderna avregistreras för dessa och om de då går vidare med kriminalitet så skall de plockas, förvaras, lagföras och sändas till hyrda fängelseceller i billiga länder.

  Om det sedan finns ett mindre antal icke registrerade som sköter sig och inte kostar något så är de inget större problem kortsiktigt, men utan bidrag mm flyttar man nog frivilligt.

  Alla pensioner som går utomlands skall naturligtvis upphöra samtidigt.
  Är man Svensk och har fullgjort sitt arbetsliv och betalat in skatt så är man fri att söka ny pension, men den skall baseras på tidigare inkomst.

  Då kommer förstås en del pensionärer i kläm där man har varit hemmafru. Men då får man titta på hur länge man varit Svensk medborgare, dvs långt tillbaka.

  Ovanstående är kanske inte perfekt,
  Men en bra början.
  Om ni vill, kopiera och dela!
  Vi kan inte fortsätta på så sätt som de s k regeringspartierna behandlar vårt land.”

  Bo Franzén

  Gillad av 6 personer

  • Hacke 2021-03-04 / 22:54

   Rättelse. Inlägget var ur kommentarsfältet på Nyheter idag.

   Gilla

  • Ingemar Ekman 2021-03-04 / 23:10

   Gör samtidigt kronan värdelös och inför den nya valutan ”nykrona”. Alla medborgare får sen nykrona efter sin senaste skattedeklaration.
   Plötsligt så försvann alla svarta pengar.

   Gilla

 22. rolf andersson 2021-03-04 / 22:22

  Thoralf. Vilka är det som driver islam.nu och varför har SÄPO ingen koll på hjärntvättarfabriken.
  De är salafister och vill att Sverige ska bli ett muslimskt land med sharialagar.

  Gillad av 1 person

  • Thoralf A 2021-03-04 / 22:29

   Är det något som borde stängas ned så är det dessa islamistiska sajter på nätet.

   Gillad av 3 personer

 23. Nils Dacke 2021-03-04 / 22:07

  Tänk att det bara skulle gå någon vecka emellan Åkessons uttalade om kulturell belastning och ett handgripligt bevis på hur verkligheten ser ut. När man lyssnar på floskelmaskinen Löfven så blir man mörkrädd och förbannad över att den mannen kan vara svensk statsminister men man får väl vara glad över att man slapp höra det vanliga ” helt oacceptabelt” och ”inte okej”.

  Gillad av 3 personer

 24. Håkan Spångberg 2021-03-04 / 21:49

  Sverige är kört.
  Så här kommer framtiden att te sig.
  Socialism är ondska.

  Gillad av 3 personer

Kommentarer är stängda.