POLARISERINGEN KOMMER ÖKA

Annie Lööf föraktar verkligheten och sanningen bakom kvinnomorden och gängskjutningarna!

Jag mår faktiskt fortfarande inte bra efter att jag sett partiledardebatten i SVT. Jag sov till och med väldigt illa i natt. Den andra delen av debatten kunde jag inte titta på utan jag lyssnade på den samtidigt som jag istället försökte göra lite annat. Jag tål helt enkelt inte se några av de rödgröna partiledarna, eller snarare samtliga, inklusive ”rödskrikan” Annie Lööf.

De vägrar se den negativa utvecklingen i Sverige och de vägrar dessutom se orsakerna till utvecklingen!

Mattias Karlsson (SD) vill skrota SVT:s debatter skriver han på Facebook enligt Expressen. Jag delar inte den uppfattningen även om jag inte klarar av att se eländet. Public service skall vara objektiva men de har tyvärr väldigt svårt för det.

Gårdagens partiledardebatt borde få de väljare som tittade att tänka till. Jag vägrar tro att 80-85 procent av väljarna är så indoktrinerade att de inte klarar av att tänka själva längre. Tre hysteriska kvinnor och partiledare Annie Lööf, Märta Stenevi och Nooshi Dadgostar fick spelet när Jimmie Åkesson lite försiktigt uttryckte att kvinnomorden delvis skulle vara ett importerat problem. Hur kan dessa kvinnor vägra se verkligheten bakom kvinnomorden, balkongflygningar och våldtäkter. Vägra se den stora överrepresentationen som finns bland invandrare och i synnerhet invandrare från MENA-länder.

Undrar hur de skall manipulera BRÅ:s nya undersökning om brott bland svenskar och invandrare. Då kommer ju siffrorna komma svart på vit. Skall Annie, Märta och Nooshi då angripa BRÅ? Eller kommer de nöja sig med att angripa alla som nämner rapporten. Det blir spännande att se hur den mörkningen kommer utformas av den rödgröna regeringen. Hoppas bara att den redan är avsatt innan BRÅ-rapporten kommer.

Hur många av dessa 8 partiledare har Sverige bästa och svenska folkets bästa som sin viktigaste mål. En sak är säker att det gäller definitivt inte de tidigare nämnda kvinnorna och för Socialdemokraterna och Stefan Löfven. Det gäller heller inte för Liberalerna och Nyamko Sabuni. Det är tragiskt! Vad har de egentligen för berättigande i Sveriges riksdag? Har de förstått varför de sitter i Sverige riksdag?

Alla valda riksdagsledamöter och ministrar skulle få svära nationen Sverige trohet innan de tillträder som riksdagsledamöter! Som riksdagsledamot företräder man bara det svenska folket.

Den riksdagsledamot som inte lever upp till detta och därmed sätter andra folkgrupper eller nationer i första hand anser jag vara landsvikare eller landsförrädare.

Polariseringen kommer öka när så många partier i Sveriges riksdag inte sätter Sverige först!

Annons

31 reaktioner på ”POLARISERINGEN KOMMER ÖKA

 1. Tony 2021-05-05 / 11:21

  Ifall man är så extremkorkad att man inte ser sambandet mellan den absurt
  höga invandringen och våldet mot kvinnor, då är väl frågan om man ska ha
  en så hög post som partiledare, eller hur Annie, att du inte ser vad andra ser
  tyder på att du antingen är blind eller rent av dum, då ska man heller inte va
  partiledare

  Gilla

 2. Ölandsbonde 2021-05-04 / 13:25

  Det är väldigt vad det klagas på SVT och SR här.

  Hur kan ni sitta där och förvänta er att något bra ska komma ut.

  I era tankar har ni formulerat skarpa frågor och uttalanden som ni hoppas få höra.

  Men så blir det aldrig. Och ni blir ledsna, upprivna och förbannade på vad ni hör.

  Hur bara orkar ni? Lär ni er aldrig hur det fungerar? Det är ju som att få nobben av samma kvinna 30 gånger, men ändå komma igen och hoppas på ett annat svar.

  Sluta titta-lyssna och må mindre dåligt.

  Gilla

  • stigrydmark 2021-05-04 / 15:38

   Du har förstås rätt, det hjälper inte hur vi än klagar. Å andra sidan, ska vi vara helt tysta, då tiger hälsan still. Ingen kritik, allt är frid och fröjd. Många riktar kritik direkt till SVT, det gör jag, och ingenting förändras. Vi har ett behov att få utlopp för vår frustration, då fungerar många bloggar och siter.
   Problemet har ju en annan dimension. Vi tvingas betala och vi tvingas att vara nöjda, en märklig kombination. På en restaurang kan vi klaga på en maträtt och få en ny, kundservice, kunden ska vara nöjd annars kommer han kanske inte tillbaka. Där har vi en viss makt, men om vi inte kommer tillbaka till SVT , då slutar vi att se och betalar för något vi inte utnyttjar. Totalitärt!

   Gillad av 2 personer

  • Stentmannen 2021-05-04 / 16:51

   Herr Struts?

   Gilla

 3. Hacke 2021-05-04 / 13:01

  Indignationen efter söndagens partiledardebatt tror jag mycket beror på att man vid Rödskrikans skamlösa känsloutbrott kastades tio år tillbaka i tiden och debatten. Till ärkeförrädaren Reinfeldts nattsvarta dagar då alla agerade lika primitivt så fort effekten av deras destruktiva politik och heliga kor kom på tal.
  Sedan dess har uppvaknandet hos några partier varit påtaglig även om skett i en slow-motiontakt man inte trodde var möjlig ens för gammelpartier.
  Frågan är hur många av tittarna som nu tröttnat på denna återkommande skåpmat och ovärdiga teater i statstelevisionens regi.
  Vi har ett land och en välfärd att försöka rädda de sista resterna av. Vem vill då se politiker – som dessutom gör anspråk på statsministerposten – uppföra sig som trotsiga barnungar så fort de möter på motstånd från verkligheten och vuxenvärlden.

  Gillad av 6 personer

 4. Goliat 2021-05-04 / 12:36

  Jag skulle vilja ha härkomst på dessa moppekillar som åker runt och rånar folk och verksamheter dagligen. Det är otroligt att Johan Persson inte pratar mer om detta, men det är väl svartmålning av staden?!? Det går verkligen utför på alla plan sedan Sverige och specifikt JP öppnade upp för obegränsad livskvalitet. Att han inte skäms!

  ”En man i 30-årsåldern ska ha utsatts för ett rånförsök i Kalmar strax före klockan 22 på måndagskvällen.

  ”En man är ute och går och så kommer det upp en moped med två personer bakom honom. Passageraren hoppar av och beordrar honom att lämna ifrån sig sina tillhörigheter.

  Målsägaren ska ha sparkat till personen och sedan sprungit från platsen.”

  Gillad av 1 person

 5. Nils Dacke 2021-05-04 / 10:36

  Några av ovan förslag kanske rödskrikan slänger ur sig men jag är säker på att pedofili och polygami inte är något som kommer användas. Hela Centerpartiet är ju numera befolkat av människor som ägnar sig åt och förespråkar sex med barn och månggifte.

  Gillad av 1 person

 6. bengarne 2021-05-04 / 09:57

  Det jag reagerar på i debatter och övrigt tyckande om den positiva fördelen med denna massinvandring är att dessa politiker och media själva inte syns röken av i dessa s.k utanförskapsområden.. Själv har jag bott i Järva Stockholm sedan det byggdes, och här ser du aldrig dessa politiker eller förståsigpåare som gillar invandringen. De flesta svenskar som bott i dessa områden tidigare har röstat med fötterna och dragit. Själv har jag efter att min ekonomi tillåtit flyttat till område med majoritet Svenskar.

  Gillad av 2 personer

 7. Roland Salomonsson 2021-05-04 / 09:01

  BRÅ kommande rapport lär vara lika usel som de förra har varit! Helt enkelt för att BRÅ är ett kommunistiskt propagandaorgan sedan länge.

  En viktig orsak till att BRÅ inte publicerat en ny rapport. är att det behövs tid för att vränga statistiken från grunden. Först tar man bort ursprungen för brottslingar. Det gäller att kalla så många som möjligt med invandrarbakgrund ”för svenskar”.
  För att säkert dölja vad som sker, så har polisen sedan länge kodat anmälningar på nya sätt. Statistiken blir då snällare mot gärningsmän med invandrarbakgrund – i synnerhet mot muslimer. Samma statistikförvrängning utförs sedan av åklagarna, liksom sedan när domsluten registreras.
  Idag blir terrorattentat till ” en vanlig -fredlig – explosion” och domen (om någon gärningsman överhuvudtaget grips) blir av typ ”allmänfarlig ödeläggelse”. Det innebär också att viss brottslighet ”minskar” medan annan typ visserligen ökar – vilket aldrig nämns förståss. Även bilbränder är i regel enligt EU definitioner för terror – just terrorattentat. Men Sverige (Sossarna) följer ju konventioner, överenskommelser etc på sätt som passar deras agenda. Alltså hanteras bilbränder inte som terror. Våldtäkt, i den mån någon misstänkt grips, blir också till något annat – eller helst läggs utredningar ned (om soc, polis, åklagare, politiska partier) kan få offret resp dennes anhöriga att hålla käft med motivet att inte ”störa utredningen” – ändå är det just de fall där offret och anhöriga INTE håller käft, som leder till fällande domar.

  Målet för sossarna är uppenbarligen att förvränga statistiken och slutsatserna som kan dras av statistiken i sådan grad att det inte finns en chans att utföra några verkningsfulla åtgärder mot terror, våldtäktsrasismen, inbördeskrigen mellan knarkklanerna etc.

  BRÅ kommer sannolikt att strax innan valdagen 2022 komma med synnerligen glädjande statistik i ”förväg”. Tro INTE på något som har BRÅ som ursprung!

  Gillad av 5 personer

  • folksam2010 2021-05-04 / 11:43

   Jag skulle 2018 elda fjolårsgräs det vart så olyckligt att det tog eld i en gran och elden spreds med rasande fart Mycket p,ga har jag nyu örstått det låg kemikalier i backen jag vart dömd för allmänfarlig vårdslöshet dv,s samma som om jag skulle spränga en bomb i ett trapphus helt sjukt

   Gilla

  • Roland Salomonsson 2021-05-05 / 12:57

   Såg att det är ca 456 skjutningar i Sverige årligen numera, vilket media noga döljer. Årligen dör det 46 individer där alla utom ca 1 är invandrare. Vilka som skjuter blir i regel inte utrett. Massor av fall läggs sannolikt ned. En viktig faktor negligeras samtidigt i statistiken, nämnligen hur många individer deltar på olika sidor i varje skjutning. Att det handlar om MER än en skytt på vardera sida, står klart. Att underåriga skyttar skall rabatteras är bara nys. Är de gamla nog för att skjuta (eller våldta rasistiskt), så får de ta ”vuxenstraff”. Volymen lär knappast presenteras av BRÅ, men är viktig för att kunna sätta in rätt motåtgärder mot rätt klientel.

   Hanif Bali och några andra med hans bakgrund anser att skjutningarna INTE kommer att upphöra innan det i normala domslut i mål rörande skjutningar resp mord med alla typer av vapenvåld ingår UTVISNING, samt att hela kärnfamiljen utvisas med den dömde. Från domslutet skall samtliga av dessa sättas i direkt förvar med samma restriktioner som häkte. Där får de sitta tills de reser självmant. Viktigt är att de är avskurna från det samhälle de uppenbarligen i alla fall inte vill vara en positiv del av.

   Det är heller inga problem med att ”förvisa” svenska medborgare. Detta har varit lagligt tidigare och är sannolikt fortfarande.

   Gillad av 1 person

 8. Hacke 2021-05-04 / 08:36

  Stoppa samhällsgift som partistöd och floran av mediestöd med den statliga tvångsfinansierade public service-kolossen i spetsen. Groteska missfoster i det som ska föreställa en demokrati.
  När den politiska och mediala adeln förlorar sina födkrokar dör de sotdöden och parasiter och folkfiender som Annie Lööf, Hanna Stjärne och alla deras väninnor av båda könen i 7-partiet och medbrottslingarna i ljugmedia får aldrig en chans att sticka upp sina fula trynen och göra vardagen till ett helvete för vanligt hederligt folk.

  Gillad av 2 personer

 9. Hasse 2021-05-04 / 08:00

  Rödskrikan verkar inte vara mentalt frisk. Undra på att ett stort antal medarbetare lämnar. Sen är väl tystnaden kring alla pedofilaffärer en orsak.

  Gillad av 4 personer

 10. Bergman år 2021 2021-05-04 / 07:12

  Thoralf skriver med anledning av partiledardebatten och ifrågasätter berättigandet av riksdagsledamöter som inte sätter Sverige främst i Sveriges riksdag.

  Nog har det ifrågasättandet sitt berättigande när vi i partiledardebatten kunnat iaktta dessa hysteriska kvinnor som tillika är partiledare och riksdagsledamöter. De tycks ha som ambition att skrika ut sitt verklighetsfrånvända hittepå-trams som så tydligt visar att de i grunden inte har kapacitet att värna vår nation, dess gränser och våra gemensamma värderingar.

  Som ytterligare lök på laxen framställs i media dessa kvinnors politiska dekadens som beundransvärd svensk politik och som vi, medborgare, ska se som seriös.

  Gillad av 2 personer

  • peo 2021-05-04 / 11:18

   Förstår att du tänker på Ebba Busch och jag instämmer.

   Gilla

   • Thoralf A 2021-05-04 / 11:28

    Där bevisade du ännu en gång din bristande förmåga att förstå vad som skrivs!

    Gillad av 2 personer

 11. nilscobra 2021-05-04 / 06:55

  Vi vet ju att invandrare är kraftigt överrepresenterade i sexualbrottsstatistiken och kriminalitet rent generellt. Men finns det nån undersökning som fokuserat just på våld och då även dödligt sådant mot kvinnor. Så att man vet exakt hur stor överrepresentationen är här också?

  Gilla

  • Thoralf A 2021-05-04 / 11:03

   Jag försöker följa de fall som blir omnämnda i medier.

   Gilla

  • folksam2010 2021-05-04 / 11:45

   Vill minnas jag läst att Norge och Danmark för statestik på det och utomrikesfödda är överrepresenterade

   Gilla

 12. Lars 2021-05-04 / 06:49

  Ja partiledardebatten var förfärlig att se o precis som Thoralf tröttnade jag ganska fort – brukar stå ut men denna gång blev det bara för mycket i värdegrundsträsket. Den som framträder som mer eller mindre galen är Annie Lööf. Jag fick lite tröst av att läsa Anders Leions debattlinlägg i DGS – https://detgodasamhallet.com/2021/05/04/anders-leion-belatet/. Ett bra inlägg där han tar bladet från mun när det gäller Annie Lööf.

  Gillad av 3 personer

 13. Robban 2021-05-04 / 04:21

  ”Mattias Karlsson (SD) vill skrota SVT:s debatter skriver han på Facebook enligt Expressen. Jag delar inte den uppfattningen även om jag inte klarar av att se eländet”

  Jag delar inte heller den uppfattningen! Om han sagt att han ville skrota SVT/SR så hade jag instämt helhjärtat!

  Gillad av 1 person

 14. Onkel Björn 2021-05-04 / 03:32

  Såg debatten och kan bara hålla med, det kacklades lite väl mycket i mun på varandra.
  När det gällde kvinnovåld pratade Jimmie Å nog mer om mord på kvinnor och de andra om kvinnovåld. Blir egentligen ganska trött på att höra självgoda partiledare tala om lösningar på detta problem, vilket nog är att likna vid ett isberg. Det mesta anmäls aldrig.

  Skalan är ju ganska bred när det gäller våld och våld mot kvinnor har väl förekommit i alla tider.
  Törs nog påstå att det mesta av kvinnovålden sker inom hemmets väggar. Allt anmäls inte. Kvinnorna sitter många gånger i en rävsax som de inte kan ta sig ur. Och samhällets stöd åt misshandlade kvinnor är dåligt. Kvinnojourer med skyddade boende, vilka drivs ideellt finns inte ens i alla kommuner. Och kommunernas sponsring av dessa skiljer sig dessutom åt.

  Men Jimmie har ju rätt. Sen MENA folket började invadera vårt land har det grova hedervåldet ökat. Antalet kvinnoflygningar från balkong, tex, med hjälp av en närstående har ju ökat. Förekom det överhuvudtaget förr?

  Och även om en och annan kvinna hoppade från sin balkong förr i tiden, så var det nog mer för att ända sina liv. Självmord är allt för vanligt idag. 2019 tog mer än 1500 människor sina liv och många av dessa har hoppat. Samma år dog 223 i trafiken, som en jämförelse.

  Men varför hör vi aldrig att det pratas om kvinnors våld mot män. Det förekommer faktiskt.

  Gillad av 1 person

 15. Gunnar Edlund 2021-05-04 / 00:38

  De tre damerna har sina huvuden så långt nertryckta i sanden att en struts skulle bli galen av avundsjuka!

  Gillad av 3 personer

 16. stigrydmark 2021-05-03 / 23:13

  Speciellt Lööf och Stenevi visade genom sina hysteriska utbrott att man med alla medel vill försköna och förneka verkligheten. Tänk er Lööf som statsminister, hysterisk, hycklande och ljugande. En värre framträdande person för Sverige är nog svår att uppbringa. Och vi har i Sverige framträdande namn som säger att vi ska lita på våra politiker!!!!

  Gillad av 5 personer

  • Benny 2021-05-04 / 10:45

   Sverigebilden Stig, Sverigebilden måsta bevaras och då är verkligheten ointressant för dessa partiledare! I en inte alltför avlägsen framtid kommer militär att få sättas in i utanförskapsområdena i Sverige och det kommer inte att bli vackert! Men fram till dess kommer den röd-gröna röran att fortsätta förneka verkligheten om landet som håller på att kollapsa! Och det tragiska är att många inte ens då kommer att inse sanningen och de ansvariga till förfallet Löfven, Rheinfeldt, Lööv med flera har redan lämnat landet för länge sedan!

   Gilla

 17. Rune N 2021-05-03 / 23:06

  Det stora felet är ju att riksdagsledamöterna har svurit trohet till sina partiledningar. Så är det i alla Sveriges riksdagspartier. Partierna har blivit ett slags hertigdömen eller kungariken av guds nåde där partiledaren och dennes närmaste bestämmer allt och vilka som väljarna får möjlighet att välja.

  Gillad av 4 personer

 18. Håkan Spångberg 2021-05-03 / 22:44

  Idel ädel PK-adel.
  De sliter Sverige i stycken.
  Tragiskt.

  Gillad av 3 personer

Kommentarer är stängda.