BESTÄLL DIN T-SHIRT

Nu har jag gjort om förra årets populära ”SVT T-shirt” med en ny text, Lögn, förbannad lögn och SVT. När jag förra året kollade om människor förstod budskapet på min T-shirt var det många som inte fattade symboliken med loggan och det speciella ”T:et” men med den nya texten borde budskapet gå hem till alla som ser tröjan.

Jag säljer tröjan för 150 kronor + 65 kronor i frakt. Om du vill beställa två tröjor ökar frakten tyvärr till 90 kronor (Postnord suck….). Den finns att beställa i följande storlekar S, M, L, XL, XXL och XXXL.

Jag kommer lägga en beställning till tryckeriet på måndag och leverans blir då ca 15-20 maj.

Om du vill beställa en tröja skicka mejl till thoralf.alfsson@telia.com eller på Messenger med uppgift om storlek, antal och leveransadress så svarar jag med uppgifter om betalning.

I gårdagens Aktuellt började man med en serie inslag som man gett namnet ”Jordens feber”. Inslaget är ett utmärkt exempel på den skrämselpropaganda eller rena påhitt/lögner som SVT och public service ägnar sig åt. Detta finansieras med påtvingade skatter från medborgarna. Jag kommer återkomma till Jordens feber i ett blogginlägg.

Annons

En reaktion på ”BESTÄLL DIN T-SHIRT

  1. wanjie11 2021-05-07 / 08:36

    Jorden har Feber, Sverige har Feber, men orsaken är inte den som trumpetas ut av SVT och vänsteralarmisterna. Orsaken är VänsterAlarmisterna, deras klimatteorier som är bevisat felaktiga. Till och med i ICCP’s ‘stora röda’ kan man på sidorna ca 700+ läsa det som aldrig talas om politiskt eller av Greta. Nämligen att Vetenskapen INTE är bekräftad uitan kontroversiell, Att modellerna blir mer och mer felaktiga trots att de blir mer sofistikerade … Det nämns aldrig i Media och det är Feberns orsak.

    Gilla

Kommentarer är stängda.