INGEN ANDERSSON ELLER SVENSSON

Svensk media informerar väldigt sällan om vem eller vilka som blir skjutna i de kriminella gängens uppgörelser eller rena avrättningar. Vid några tillfällen kan anhöriga gå ut i media och hävda att deras familjemedlem var så fin och skötsam ändå blev han mördad. I vanliga fall publiceras sällan namnet i svensk media. Däremot så händer det att namn publiceras i alternativa media men långt ifrån alla då det ibland kan dröja flera veckor innan en bekräftelse finns i folkbokföringen att personen är avliden och då är inte nyheten så het längre.

Förra året beslutade jag mig för att granska vilka det är som blir ihjälskjutna. Är det svenskar och invandrare eller hur ser det ut. Jag lyckades fastställa identiteten på ca 45 personer under 2020 men ett par personer lyckades jag inte få bekräftade.

44 av 45 hade invandrarbakgrund under förra året.

I år har 12 personer skjutits ihjäl i vad jag bedömer som gängrelaterade skjutningar. Samtliga har utländsk bakgrund. Ett namn skulle kunna vara ett svenskt namn men personen med det namnet har sin bakgrund i ett MENA-land. Här är namnlistan.

Meisam Abbas Heydargohli Nouri, Wedieu Omar Babatunde Cole, Yasser Ansari, Mosa Jalal Mousa, Nicholas Miglis, Dara Khalil, Marlon Sonko Paine, Eddie Palmér, Mostafa Said, Omar Abdurahman Omar, Shahab Bashiri, Abdimalik Liban Mohamed

Inga svenska efternamn som Svensson, Gustavsson, Andersson eller Karlsson.

Jag kommer fylla på listan med nya namn. Jag tror nämligen inte att gängskjutningarna och dödandet kommer upphöra.

Varför tror ni svensk media inte sammanställer namnen på de ihjälskjutna personerna och publicerar det? Jag tror de flesta förstår varför. Det kunde kanske få upp ögonen även på den mest inbitne socialdemokraten och få honom/henne att rösta på något annat parti i kommande val.

Jag tror dessutom att de som hållit i vapnen vid dessa dödskjutningar också har liknande namn. Polisen har faktiskt några häktade för några av dessa avrättningar och genom den information jag har så är det inte heller några Svensson, Johansson eller Pettersson.

Grattis Sverige! Vi är nog snart bäst i Europa även på detta eller i varje fall en god bit på väg till även denna föga smickrande titel.

Annons

39 reaktioner på ”INGEN ANDERSSON ELLER SVENSSON

 1. Ò Hyra 2021-05-24 / 18:07

  Signal-element från polisen:
  Han var klädd i grå kostym, en skotskrutig keps
  och på huvudet hatt.

  Gilla

 2. Cosmik Debris 2021-05-24 / 16:54

  Expressen om det senaste mordet: ” Samtliga kompetenser från Stockholmspolisen är inkallade – och en maskerad gärningsman jagas. ”

  Gillad av 6 personer

  • Thoralf A 2021-05-24 / 17:28

   Stor humor i allt elände som landet drabbats av helt självförvållat.

   Gillad av 1 person

   • Cosmik Debris 2021-05-24 / 20:13

    Vår olycka är väl kanske att han inte är maskerad på bilden. Steffot är en pajas och byfåne. Ett rungande stolpskott!

    Gilla

  • Ò Hyra 2021-05-24 / 17:50

   Han var för korkad att bli knivslipare
   alltså fick han bli clown och Sveriges olycka.

   Gillad av 1 person

 3. Martin 2021-05-24 / 16:22

  Det går undan nu. Självsanering pågår nu i Södertälje, garanterat inte någon Andersson eller Johansson som sköts, gärningsman med skidmask jagas av polis. Är det en norrman månne?? Skämt åsido. Det är fruktansvärt se utvecklingen som skapats av Fredrik senare Stefan och Annie och Åsa och Gustav och Isabelle, m fl. vilka avarter till politiker vi har, och haft. Jag tror fler och fler svenskar kommer söka sig ut i naturen för att slippa misären som skapats av de sjuka politikerna vi har.

  Gillad av 2 personer

 4. Cosmik Debris 2021-05-24 / 14:41

  Expressen: ”Stor insats i Södertälje • Polisen jagar gärningsman i skidmask”

  Undrar om han har tagit av sig skidmasken?

  Gillad av 3 personer

  • Ò Hyra 2021-05-24 / 16:43

   Han sitter nog på ett utefik i godan ro, och svarar nej på polisens fråga:
   Har du sett någon med skidmask springa förbi?

   Sänk alla polislöner med 30%.

   Gillad av 2 personer

   • Cosmik Debris 2021-05-24 / 19:01

    40% bjudet. Fler bud? 😊

    Gilla

   • Benny 2021-05-25 / 10:21

    Hyr in riktiga poliser från Polen precis som under den stora branden i Västmanland så kom polska brandmän och räddade oss!

    Gilla

  • tompas11 2021-05-24 / 16:52

   Även populärt kallad rånarluva.

   Gillad av 2 personer

 5. Calle 2021-05-24 / 09:27

  Ena dagen är dom själva gärningsmän, nästa dag är dom offer, pga sina handlingar.

  Gilla

 6. Nils Dacke 2021-05-24 / 09:18

  Dessutom mörkar myndigheter som BRÅ antal människor som är offer totalt för dödligt våld i Sverige, för ett antal år sedan hävdade alla inklusive GW att det runt 100 personer som dödas varje år men det lät inte riktigt korrekt. 2016 eller 2017 gjorde journalisten Elisabeth Höglund en seriös granskning genom att läsa media runt om i landet och hade som känd journalist kontakter även inom polis och rättsväsende. Enligt hennes granskning hade drygt 160 personer dödats det året och ändå hade hon då enligt henne räknat konservativt, senare kom även BRÅ statistik och den var 110 tror jag. Efter detta så är jag väldigt skeptiskt till vissa myndigheters information och agenda. Just nu känns det som det sker ett mord, dråp eller annat dödligt våld varje dygn i landet.

  Gillad av 1 person

  • Thoralf A 2021-05-24 / 10:11

   Vissa dygn kan det faktiskt vara flera mord eller misstänkta mord. Som t.ex. under gårdagen.

   Gillad av 3 personer

   • Nils Dacke 2021-05-24 / 11:25

    Lite komplettering, Granskningen finns fortfarande kvar på Höglunds blogg och man hittar den efter lite sökning, det var detaljerad på så sätt man fick en uppdatering månad för månad för år 2016, efter lite justering blev hennes summa 162 st och BRÅ hade 105 st för samma år. För år 2020 hade BRÅ 124 st och i analogi bör den korrekta siffran närmar sig 200 st. För år 2021 känns det ju som vi kommer att hamna närmare 300 st om utvecklingen fortsätter som den börjat

    Gilla

 7. peo 2021-05-24 / 05:10

  Är det därför du inte bryr dig om brottsoffren?

  Gilla

   • peo 2021-05-24 / 09:58

    Alla som blir mördade är brottsoffer oavsett vad de har för efternamn, eller…..

    Gilla

   • Thoralf A 2021-05-24 / 10:15

    Det är skillnad på brottsoffer och brottsoffer. I Vetlanda är det riktiga brottsoffer, det vill säga helt oskyldiga människor. I gängkriminella kretsar handlar det knappast om oskyldiga människor utan de har sannolikt en hel del på sitt samvete.

    Men du gör ju en helt annan skillnad på människor beroende på politisk uppfattning. Det är rent hyckleri.

    Gillad av 1 person

  • tompas11 2021-05-24 / 10:41

   I detta fall handlar det ju inte om oskyldiga personer som råkat bli avlivade. De s.k. brottsoffren i dessa fall är ju själva starkt involverade i brottslig verksamhet och vet såklart riskerna med detta.
   Med andra ord så har de själva försatt sig i situationen och därmed risken att bli brottsoffer. Alla har ett val…

   Gilla

  • Benny 2021-05-24 / 13:10

   Det är väl oftast gängkriminella som är ”brottsoffren” i sådana här fall och dessa kriminella typer ska nog därför inte kallas brottsoffer i egentlig mening då de själva gett sig in i spelet! Och nej, Peo sådan ”brottsoffer” är inget att bry sig om för de brydde sig inte själv om andra när de levde sitt kriminella liv!

   Gilla

   • peo 2021-05-24 / 13:52

    Om man inte ska bry sig om sådana brottsoffer varför då straffa gärningsmännen?

    Gilla

   • Thoralf A 2021-05-24 / 16:12

    peo, du är jättesmart. Vad tror du konsekvensen skulle bli?

    Du är visst lika smart som Stefan Löfven. ”Det blir lite bättre längre fram”

    Gilla

   • Thor 2021-05-24 / 21:41

    Peo, din spåna, om inte annat ska de straffas för att ha utsatt människor som inte har något att göra med gänguppgörelserna för risker.

    Gilla

   • Benny 2021-05-25 / 10:25

    Peo, det var ju också en sorts svar men hade du bara otur när du ”tänkte” ut svaret eller är detta ”normal” nivå på din tankeverksamhet?

    Gilla

  • Ölandsbonde 2021-05-25 / 10:00

   PEO har rätt. Den som blir utsatt för ett brott är så klart brottsoffer oavsett egen vandel. Vad är det för idiotier att man ska skilja på offer och offer. Vem ska göra det?
   Sedan kan man så klart ha olika uppfattning om hur det egna sorgearbetet ska bedrivas. När gangstrar tar livet av varandra så gråter i alla fall inte jag, även om det blev en ”pensionsräddare” färre. En liten nubbe sitter oftast rätt.

   Gilla

   • Benny 2021-05-25 / 10:30

    Det är viss skillnad på offer och offer! Lever du i dessa kriminella gäng måste man vara bra dum för att inte begripa att man själv snart blir ett ”offer”! Och nej, inte många gråter över att dessa gangsters stryker med bara de gjorde det i sina hemländer och inte här där de kan skada andra oskyldiga!

    Gilla

 8. Åke Nordlöf 2021-05-24 / 05:07

  Ingen överraskning

  Gillad av 1 person

 9. pllay 2021-05-24 / 04:19

  Att visa att invandrarna är i majoritet av de mördade i Sverige kan få oväntat resultat.
  PK-media kommer, om detta blir allmänt känt, vända det till att infödda svenskar är mycket, mycket mer rasister än tidigare känt eftersom offren är invandrare och gärningsmännen okända.
  PK-pressen kommer likt BLM välja vilken information som skall presenteras och hur den skall vinklas.
  I USA är sannolikheten att bli skjuten av en färgad polis mycket högre än att bli skjuten av en vit, trots att majoriteten av poliser är vita.
  Då det gäller skjutna svarta personer är skillnaden än större, svarta poliser skjuter relativt sett fler svarta personer, spansktalande poliser skjuter oftare spansktalande personer än engelsktalande osv.
  Verkligheten är direkt motsatt den vi får läsa eller se i nyheterna.
  Detta kommer svensk media också att göra med den svenska statistiken över mördade.
  Någon enstaka familjetragedi där en galen svensk man haft ihjäl frun kommer att tas för intäkt för att, med svarta krigsrubriker, att alla mördare i Sverige är medelålders, vita, heterosexuella män som röstar SD eller värre.

  Gillad av 1 person

  • Thor 2021-05-24 / 18:02

   Och rop på fler fritidsgårdar i s.k. utsatta områden.

   Gilla

 10. Cosmik Debris 2021-05-24 / 01:26

  17 maj ställde muslimskt slödder till med ett helvete i Fredrikstad. Norsk polis vet hur man tar itu med och paketerar en uppkäftig muslim. Svensk polis är nuförtiden en samling ynkryggar.

  Bilden talar för sig själv.

  Gillad av 1 person

 11. Cosmik Debris 2021-05-24 / 00:48

  SANNOLIKT INGEN ANDERSSON ELLER SVENSSON HÄR HELLER

  Noterar att det nästan dagligen skrivs rubriker typ: ”person hittad död – polisen misstänker mord” och ”brand i flerfamiljshus”

  Senaste dygnet: Mord i Trollhättan och Huddinge och brand i Skäggetorp.

  Gillad av 2 personer

  • Benny 2021-05-25 / 10:36

   ”Branden” i Skäggetorp startades av att en bomb exploderade inomhus då väggarna buktade ut på fasaden efter smällen som måste varit ganska kraftig! Givetvis så mörkar media trots att alla kan se att väggarna flyttat sig utåt! Tror inte det finns gasspisar i Skäggetorp!

   Gilla

 12. Anders G 2021-05-24 / 00:08

  Thoralf, det är nog knarkuppgörelser? Sverige är så jäkla otryggt. Vi kommer aldrig få tillbaka det gamla Sverige. Stackars framtida generation som ska växa upp med kriminaliten och islamiseringen.

  Gillad av 1 person

 13. Lotta 2021-05-23 / 23:33

  Tittar på Agenda om konflikten mellan Israel och Palestina. Debatt mellan Lars Adaktusson och Märta Stenevi. Miljöpartiet tycks hitta den ene extremisten värre än den andre. Stenevi försvarar miljardbelopp i bistånd till palestinierna för att stärka och utveckla demokratin hos dem. Fattar inte miljöpartisten att muslimländer inte är intresserade av demokrati? De vill ha Sharialagar som är den absoluta motsatsen till demokrati. Jämför gärna hur det gick efter den sk muslimska våren. Hur mycket demokrati blev det? Denna utopi genomförd av naiva svenska politiker som hellre gödslar pengar över islamister än ser till att svenska pensionärer får en pension som de kan leva av. Måtte de åka ur vid nästa val för de är ta mig fan samhällsfarliga.

  Gilla

 14. Lotta 2021-05-23 / 23:30

  OT/
  Tittar på Agenda om konflikten mellan Israel och Palestina. Debatt mellan Lars Adaktusson och Märta Stenevi. Miljöpartiet tycks hitta den ene extremisten värre än den andre. Stenevi försvarar miljardbelopp i bistånd till palestinierna för att stärka och utveckla demokratin hos dem. Fattar inte miljöpartisten att muslimländer inte är intresserade av demokrati? De vill ha Sharialagar som är den absoluta motsatsen till demokrati. Jämför gärna hur det gick efter den sk muslimska våren. Hur mycket demokrati blev det? Denna utopi genomförd av naiva svenska politiker som hellre gödslar pengar över islamister än ser till att svenska pensionärer får en pension som de kan leva av. Måtte de åka ur vid nästa val för de är ta mig fan samhällsfarliga.

  Gillad av 6 personer

 15. Håkan Spångberg 2021-05-23 / 23:01

  Sönderfall.

  Gillad av 2 personer

Kommentarer är stängda.