FRAMTID KALMAR ÄVEN I REGIONVALET

Arbetet med det nya lokala partiet fortsätter och partiet är nu även anmält och registrerat till Regionvalet 2022. Anledningen är att många har valt att bli medlemmar i partiet och stödja partiet men som inte är bosatta i Kalmar kommun, utan i andra kommuner inom Kalmar län. Jag tror därför det finns ett intresse för en valsedel även i regionvalet.

Framtid Kalmar, det blågula ljuset i mörkret!

Ett arbete har pågått de senaste veckorna med att ta fram ett informationsblad med syftet att informera om att partiet finns och vilka politiska frågor som partiet prioriterar. Flera av medlemmarna har fungerat som remissinstans under arbetet med informationsbladet. Bladet är nu färdigt och beställningen har gått till tryckeriet med en beställning på 10 000 st informationsblad.

Den som vill beställa några flygblad för att dela ut till vänner och bekanta kan skicka ett mejl till framtidkalmar@gmail.com och ange hur många informationsblad ni önskar. Det är givetvis kostnadsfritt men en gåva till partiet uppskattas hur liten den är.

Så snart coronarestriktionerna släpper kommer jag bjuda in medlemmarna till möten så att vi även kan bilda en arbetsgrupp men också en formell styrelse.

Granska ”makten” i Kalmar kommer vara en viktig punkt för mig personligen i mitt arbete i Kalmar kommunfullmäktige fram till valet i september 2022. Jag kommer försöka visa hur den socialdemokratiska maktfullkomligheten styr besluten och påverkar alla människor i Kalmar. Min förhoppning är att jag till varje möte i kommunfullmäktige kommer att ha frågor eller interpellationer.

Vill du bli medlem i Framtid Kalmar så kostar det 50 kronor per kalenderår. Skicka ett mejl till framtidkalmar@gmail.com med ditt namn och adress och betala sedan in 50 kronor till Swish 0725179099. Om du vill betala på annat sätt så skriv det i ditt mejl så löser vi det.

Vill du stödja partiet ekonomiskt så tar vi gärna emot gåvor. Går bra på samma Swishnummer.

Annons

6 reaktioner på ”FRAMTID KALMAR ÄVEN I REGIONVALET

 1. Crille 2021-05-25 / 22:10

  Som nystartat parti bör du även kontakta Örebropartisten Markus Allard som är framgångsrik i att få gammelpartierna in i skamvrån. Han vill gärna vill diskutera hur nystartade småpartier kan agera för att ruska om makten. Nu är ju du gammal i gården och kanske mer rutinerad än honom men jag tror ändå att ett möte kan ge gott utbyte.

  Gilla

  • Andersson 2021-05-26 / 11:12

   Här hänger jag inte med. Du skriver:

   ”Som nystartat parti bör du ….. ”

   Här gäller det att hålla isär begreppen. Thoralf är inget parti. Han kan naturligtvis som privatperson kontakta örebropartisten Markus Allard. Men att göra det i det nystartade partiets namn är ytterst tveksamt. Det bör förankras i partiet. Ett parti som för närvarande saknar styrelse och partiledare.

   Det gäller att gå lite varsamt fram. Ett samarbete med andra partier är inte något som ska hastas fram.

   Gilla

 2. Andersson 2021-05-25 / 11:02

  Vad var det jag skrev för inte så länge sedan 🙂 Ölandsbonden får väl starta ett eget framtidsparti på Öland om han inte vill hänga på tåget nu när det har börjat gå.

  Gilla

  • Thoralf A 2021-05-25 / 09:56

   Bostäder saknas i varje fall inte i Kalmar!

   Gilla

  • Otto 2021-05-25 / 13:55

   Den nannen lever i en fantasvärld. Skrämmande!

   Gilla

Kommentarer är stängda.