DAMBERG SVARSLÖS

Jag upplevde det som att Mikael Damberg (S) la sig platt för Jimmie Åkesson under gårdagens debatt i Aktuellt angående att Sverige nu har flest dödsskjutningar i Europa (22 länder). Damberg hade dock inga åtgärder på förslag som kommer förändra situationen, det krävs skarpa förslag som invandringsstopp och genomförda utvisningar, inte bara hot om utvisningar.

Det är dags för en kraftansträngning och utvisa de som redan har utvisningsdomar på sig och visa att det är det som gäller!

Om det krävs negativt PCR-test för att de skall kunna utvisas, skall de tvångstestas omgående. Inför en snabblag!

PS

Moderaterna är inne på samma linje.

https://www.expressen.se/debatt/infor-tvangstestning-av-de-som-ska-utvisas/

Annons

6 reaktioner på ”DAMBERG SVARSLÖS

 1. Håkan Spångberg 2021-05-27 / 20:34

  Det märkliga är att väljarna i val efter val ger PK-adeln frikort att vanstyra riket.
  Självskadebeteende?
  Söndersozzefierade?

  Gilla

 2. lennart74 2021-05-27 / 17:43

  Låt de utvisningsdömda sitta i karantän i 14 dagar som andra vanliga hederliga resenärer får göra. Uppvisar de då inga Covidsymptom, utfärda ett coronapass och ge dem en ”lyckospark” i ändalykten. Trevlig resa!

  Gilla

 3. Andersson 2021-05-27 / 12:17

  Jag hade tänkt att skriva om styckmordet i Karlskrona. Där finns samband som media undanhåller sina läsare. Som går att skriva om utan namns nämnande. Halvsanningar leder till spekulationer och det är inte till någon nytta. Knappast ens för gärningsmännen. Jag avvaktar Off Topic innan jag skriver mera.

  Gilla

 4. Staffan Sundqvist 2021-05-27 / 10:04

  Tvångstest? Icke! Lille Mollgan har ju både med kraft och emfas tagit till brösttonerna när han grötmyndigt yttrade sig att något tvång blir det absolut inte frågan om! Däremot mer resurser till socialtjänst och fler fritidsgårdar! Så nu vet vi hur sossarna ska stoppa skjutningarna.

  Gillad av 4 personer

 5. Nils Dacke 2021-05-27 / 10:04

  Självklart med tvångstestning för att kunna utvisa folk, allt annat är ju absurt. Dessutom måste man ta en översyn av hela utvisningsfrågan där det finns massor att göra. 1. Länder som vägrar ta emot sina egna medborgare skall mista svenskt bistånd. 2. Åklagare skall inte avgöra om utvisning skall krävas vid åtal utan det skall vara automatisk utvisning vid fällande dom vid ex två års fängelse. 3. För att komma tillrätta med kriminella ungdomsgäng bör samhället kunna ge ett ultimatum till föräldrarna att lösa problemet annars väntas indraget uppehållstillstånd och utvisning av hela familjen.

  Gillad av 5 personer

Kommentarer är stängda.