FULLVACCINERAD

Igår fick jag den andra dosen med Pfizervaccin.

Restriktionerna har börjat avvecklas!

WUHANVIRUSET

En sak som förundrat mig under denna coronapandemin är utvecklingen i Kina. Pandemin startade i Wuhan och pågick under ett halvår men sedan blev det tyst från Kina. Smittspridningen har varit minimal utanför Wuhan om man skall tro kinesiska siffror över smittade och avlidna.

Kina ligger 98:e plats i antalet smittade av världens länder. Ett land med över en miljard invånare men bara drygt 91 000 smittade och bara drygt 4 600 avlidna i covid-19. Kina har 3 döda per miljon invånare, Sverige har 1 425 döda per miljon invånare!

Jag tycker det är mycket mystiskt!

Jag har en gammal arbetskamrat som idag bor i Kina och den information jag fått den vägen beskriver att så är situationen i Kina. Ingen smitta eller väldigt få smittade och samhället öppnade upp för länge sedan. Min dotter jobbar på ett företag med tillverkning i Kina och det har fungerat utan problem under snart ett år. Varför blev det inte en andra våg i Kina? Hur är det möjligt?

Jag är förvånad över att det inte kommit några konspirationsteorier om detta. Varför Kina inte har drabbats hårdare?

Om det nu är så att coronaviruset ”rymt” från ett labb i Wuhan. Då får man ju ställa sig frågan om man på labbet även har nyckeln till hur man hanterar coronaviruset. Är det därför som Kina klarat sig så bra?

Jag kan inte låta bli att fundera över detta!

Annons

51 reaktioner på ”FULLVACCINERAD

 1. Kenny 2021-06-05 / 15:39

  Som jag tidigare sagt så kommer jag inte vaccinera mig. Det finns andra effektiva metoder som inte är värt att skriva om på medier. Men alla kan söka denna info. Den falskflinade Bill Gates sa att vacciner är den mest lönsamma miljardindustrin!

  Gilla

 2. Robban 2021-06-05 / 15:10

  I början av pandemin, när det stod klart att något farligt huserade i Wuhan med omgivning så beslutade Kinesiska myndigheter snabbt att Wuhan skulle isoleras och man kunde i direktsända reportage se hur kinesiska ingenjörstrupper helt enkelt sprängde utfartsvägar/infartsvägar till Wuhan!
  En enligt mig mycket kraftig reaktion på ett helt okänt virus! Om det nu inte var så att de visste exakt vad de hade att göra med!
  Personligen så tror jag inte vi kommer få reda på hur det gick till och vem den eventuellt skyldige är till denna pandemi!
  Eftersom det tex inte finns den summa pengar på planeten för att täcka skadeståndskraven om det skulle slås fast att viruset har sitt ursprung från labbet i Wuhan!

  Gilla

 3. Sven d.ä. 2021-06-05 / 12:01

  Gratulerar att du tagit belut i vaccinfrågan för din egen del, och att du är nöjd med det. Det är minsan inte lätt med all den information som finns.

  Jag tycker inte man ska kategoriskt säga till någon om det är rätt eller fel att ta vaccin – vad vet vi om personens egna förhållanden när det gäller hälsa, sjukdomar i släkten, ålder etc etc. Jag tror inte heller en läkare kan säga det heller utan bara rådgiva. Man får ta ett eget beslut som man får leva med.

  Gilla

  • Thoralf A 2021-06-05 / 12:18

   Du har så rätt! ”Man får ta ett eget beslut som man får leva med.”

   Gilla

 4. Karl W 2021-06-05 / 04:48

  ”Främst tror jag Kina vill överleva”, verkligen roande, Kina har inget problem med att överleva, det har man lyckat bra med i flera tusen år nu. Vad Kina vill är att utvecklas och förbättra med fokus på människorna, och är mycket framgångsrika medan länder som Sverige och USA arbetar på att förhindra utveckling. Det finns inget intresse i Kina att bilda något imperium, och även det går tillbaka tusentals år. Några hundra år före engelsmännen hade Kina världens största flotta, men man erövrade inte ett enda land och etablerade inte en enda koloni som européerna gjorde. Man handlade och utbytte erfarenheter och kunskap, men byggde inget imperium. Viruset identifierades, inte visade sig, i Wuhan för där fanns världens mest kvalificerade virologer. Nu vet vi att viruset visade sig tydligt tidigare i USA, och i flera länder i Europa. Första kända fallet är nära USAs biovapenlabb i Fort Detrick. Varför Kina klarade sig så bra har två förklaringar. Detta är ”nyckeln” 1. Kina är folkstyrt. Det betyder att folket samarbetar med ledningen mot gemensamma mål. Västs ”demokratier” fungerar helt motsatt. 2. Kina använde TCM att förebygga, det inkluderar vitaminer. Dessutom begränsade man smittspridningen. Läkare i väst är förbjudna att använda TCM, och journalister drev en hetskampanj med fejknyheter för att avskräcka folk.
  https://mychinaway.blog.se/hemliga-biolabb-och-lackor/

  Gilla

 5. Uncle George 2021-06-04 / 17:43
  • Thoralf A 2021-06-04 / 19:55

   Vilka av dessa källor anser du vara seriösa?

   Gilla

   • Rune N 2021-06-04 / 20:08

    Lars Bern är ju alltid seriös och väl påläst och har kapaciteten att följa det internationella forskningsläget.

    Gilla

   • Thoralf A 2021-06-04 / 21:37

    De källor som Lars Bern använder är inte alltid riktigt seriösa och han och Wilgert har gett uttryck för rena faktafel vid några tillfällen. Därför har jag börjat bli lite skeptisk till dessa ”sensationella” avslöjanden.

    Men framtiden kommer utvisa vad som är rätt eller fel.

    Gillad av 2 personer

   • tompas11 2021-06-05 / 00:18

    Lars Bern tar del av och läser väldigt många forskarrapporter och informerar om dessa rapporters resultat på ett lättförståeligt vis. Han har dessutom ingen koppling till läkemedelsindustrin och har därmed inga ekonomiska fördelar av det han förmedlar till skillnad mot många läkare som i princip är köpta av läkemedelsindustrin vilket även regeringen och folkhälsomyndigheten tycks vara.

    Gilla

   • Thoralf A 2021-06-05 / 07:45

    Det senaste är ingen forskningsrapport utan vad en enskild läkare har för uppfattning.

    Gilla

 6. turrim 2021-06-04 / 17:27

  Jag och min hustru har också fått två Pfizer. Våra barn har i veckan fått första. Vi är glada att vi inte blev sjuka och inte minsta störning efter sprutan. Tack regionen. Det kostade 10 kr/parkering.

  Men det är en sak jag inte begriper hur mycket jag än läser. Det jämförs smittal mellan länder. Hur kan man jämföra när testerna är så enormt olika till antal och till målgrupp? Kan man räkna om till statistik? Inte ens professorer och experter, självutnämnda och riktiga, tycks vara överens. Är amatörer klokare?

  Gilla

  • Andersson 2021-06-04 / 22:34

   ”Vi är glada att vi inte blev sjuka och inte minsta störning efter sprutan.”

   Det är väl lite väl tidigt att ropa hej?

   Gilla

 7. Martin 2021-06-04 / 14:52

  Tja vi får se om/när smittan kommer tillbaka kanske till hösten

  Gilla

 8. Roland Salomonsson 2021-06-04 / 14:32

  Det fattar ni väl! I Kina gäller vetenskap, medan i västvärden gäller åsiktskorridoren, samt hysterier. Alltså skrämmer man upp världen med att registrera ALLA avlidna, där orsaken är MED Covid, fast endast något 100-tal kanske dött AV covid. En jäkla skillnad. Det talas om att vaccineringarna, förutom genmanipulerade för att producera spikprotein, även är manipulerade att utföra andra VÄRRE saker (för mänskligheten, i Agenda 2021/30:s anda), d v s göra mänskligheten infertil. Kan förklara varför Kina inte tillåter import av andra vacciner, resp att Ryssland i princip enbart använder Sputnik-varianter. De är rädda om sina befolkningars hälsa, till skillnad från världs-kommunismen.

  Gillad av 2 personer

 9. Otto 2021-06-04 / 13:46

  Kommer ju behövas vaccin varje år och så kommer nya varianter hela tiden. Jag låter kroppen sköta detta försvar själv.

  Gillad av 1 person

  • Thoralf A 2021-06-04 / 15:35

   De som avlidit hade nog gärna tagit lite vaccin, när den egna kroppen inte klarade av försvaret. Men då är det liksom lite för sent.

   Gillad av 1 person

   • Grålle 2021-06-04 / 16:45

    Återstår väl att se vilka som sitter med Svarte Petter när denna såpa skall utvärderas om 2-3 år.

    Gillad av 2 personer

   • pllay 2021-06-07 / 13:50

    Den absoluta majoriteten av alla drabbade dör inte, de vet inte ens om att de haft en virusinfektion.
    Av dem som drabbas allvarligt OCH får adekvat vård dör endast ett fåtal, av dem som befinner sig på svenska äldreboenden och drabbas får ett mindre antal vård över huvud taget, bortsett från palliativ vård.
    Det är Sveriges strategi och brist på humanitet som står ut som den i särklass farligaste komponenten då det gäller C19, inte virus i sig.

    Gillad av 1 person

 10. Bergman år 2021 2021-06-04 / 10:44

  Jag tror, jag tror på sommaren
  Jag tror, jag tror på sol igen
  Jag pyntar mig i blå kravatt
  Och hälsar dig med blommig hatt

  Det finns förstås en annan variant för dem som så behagar:
  Haderian hadera, haderian hadera …. (I all oändlighet)

  Gilla

 11. Sven d.ä. 2021-06-04 / 09:29

  Ja det är märkligt att Kina och Sverige skiljer sig åt. Är det statistik? Olika sätt att räkna på? Eller kan det vara så att det är skillnad mellan svenskar och kineser. Kanske kineser har en annan uppsättning av något som inte svenskar har. Men vi har lärt oss att alla raser är lika, eller t.o.m. att det inte finns raser. Men det kanske är skillnader. Skillnader behöver inte vara dåligt.

  Gillad av 1 person

  • Ölandsbonde 2021-06-04 / 10:01

   Östasiater är klokare än vi i väst. Inte konstigt om de därför är bäst även på att hantera smittspridning.
   Har vaccin tagits fram i något EU-land?. Saknas resurser eller intelligens?

   Gillad av 1 person

   • Sven d.ä. 2021-06-04 / 11:58

    Intelligens kan vara en del, men jag tänkte mig något mer åt det genetiska hållet. Vi kanske inte är så lika som alla vill påstå. Asiater kanske har en motståndskraft som vi inte har i Europa. De flesta av de virusar som kommer fram är just i Asien. De kanske byggt upp en naturligt motståndskraft mycket starkare än vår.

    Gilla

   • Bergman år 2021 2021-06-04 / 16:09

    I Kina har man en stor fördel vid sådan här (och många andra) tillfällen. Ledningen lägger ut färdriktningen och pekar ut den med hela handen. Varken tagelskjortor eller offerkoftor hjälper därefter.

    Gillad av 2 personer

   • Karl W 2021-06-05 / 05:05

    Bergman år 2021 Det är en halvsanning. Kina är folkstyrt. Innevånarna kommunicerar via väletablerade kanaler, som i väst kallas kommunistpartiet, vad dom vill ledningen skall åstadkomma och vilken riktning den skall styra. Förslag kommer både från gräsrötterna och från ledningen, regeringen på alla nivåer, det är som en ständig loop. Med andra ord, regeringen och folket etablerar gemensamma mål och samarbetar att nå dom. Eftersom alla får vara med och påverka, även om alla inte får som dom vill, blir det effektivt och det finns ingen anledning att sabotera. I en demokrati som Sverige drar alla i olika riktningar och slåss om att styra ie ett oändligt råkurr där den en kraften eliminera den andra.

    Gillad av 1 person

  • Ölandsbonde 2021-06-04 / 16:37

   Egentligen svar på ditt svar nedan. Visst finns det genetiska skillnader. I väst har vi t ex ”mjölkgenen” som gör att vi kan, med behag, dricka komjölk. Vi tål även alkohol mkt bättre. Det är rätt att det allra mesta av genetiska mutationer sker i asien, där överlevnad och etablering sedan sker. Paradisets livmoder! Inte bara apelsiner och höns utan även förkylningsvarianter.

   Jag tror du har en poäng i det du skriver. Det är troligt att asiater under 10.000 års tid ”förädlats” till att i större utsträckning klara av influenser. De som inte klarade det fick i mindre omfattning avkomma.

   Gilla

   • Karl W 2021-06-05 / 05:14

    Genetiska skillnader – sant, men även i Kina har de flesta ”mjölkgenen”, däremot är det inte så i Japan. Asiater har inte ”förädlats” till att bättre klara av influensa, däremot finns det en kultur att förebygga all sjukdom och vårda hälsan, och man använder Traditional Chinese Medicine (TCM) i mycket stor uträckning. Att européer klarar alkohol bättre har två orsaker. En är den fysiska storleken, den andra är att under främst medeltiden i Europa söps det omåttligt, och folk söp helt enkelt ihjäl sig, och det blev en naturligt urval av naturen. Generna från de som inte klarade alkohol fördes inte vidare. Det finns ingen motsvarighet i Asien.

    Gilla

   • Roland Salomonsson 2021-06-08 / 21:35

    Och så har asiaterna mer denisovan-gener än t ex Européerna. Medan européerna har lite mer Neanderthalgener. Och någonstans bör det finnas en folkgrupp som bär på bägge typer av gener. I bägge fallen har dessa gentillskott ökat kroppens imunförsvar, bl a mot virus.

    Gilla

  • Jimmy 2021-06-04 / 21:09

   Visst skiljer mycket genetiskt, ta så enkla saker som laktos och alkohol, de flesta européer kan bryta ner dessa men asiater klarar det mycket sämre, i stort sett 99% av alla vuxna asiater är laktosintoleranta.

   Det är mer genetiska likheter mellan en shi-tzu och en bulldog än vad det är mellan en europé och asiat

   Gilla

 12. Ludvig 2021-06-04 / 07:23

  När det gäller Kina är det mycket mystiskt, det kom ju därifrån. Borde vara mycket värre.

  Gilla

  • Karl W 2021-06-05 / 05:19

   Vi vet idag, bevisat, att viruset inte kom från Kina. Det fanns i både USA och EU mycket tidigare. Första iakttagelsen i Kina är december 8 2019. Bevisligen fanns det mycket tidigare i både USA och EU. Vi vet inte var det kom ifrån, antingen som SARS, fladdermus – Civet – människan, eller från ett amerikansk biolabb.
   https://mychinaway.blog.se/hemliga-biolabb-och-lackor/

   Gilla

   • Thoralf A 2021-06-05 / 07:50

    Fel! Det fanns tidigare i Kina.

    Gilla

 13. Laglydig 2021-06-04 / 05:45

  ”Hej vad det går mellan pattar och lår”.

  FOLLOW THE MONEY!!!

  Vem har tjänat mest på vad som har hänt det senaste ett och ett halvt året?

  Några säger att det är läkemedelsindustrin, javisst, men det är småpengar i det större sammanhanget. De rika i väst har blivit extremt mycket rikare p g a centralbankerna politik i väst, det är stora förmögenhetsomflyttningar från den strävsamma skattebetalande medelklassen men ändå INGENTING mot hur Kina har kunnat flyttat fram sina positioner.

  USA:s folkvalde president Donald Trump, fan han blev visst tvåa i höstas, var ganska säker på sin sak och kallade hela tiden Covid-19 för ”the China virus”. Donald Trump är visserligen en bufflig och omstridd person, men jag tror INTE för en sekund att han trots sin egoism såg de stora problemen i USA och bara ville ställa saker till rätta för den stora massan av hårt arbetande amerikaner!

  Även om det sannolikt finns ett mörkertal i dödsfallsstatistiken i Kina och om dödstalen skulle vara 20 gånger högre så är det en droppe i Mississippi för det kommunistiska Kina för att ändra maktbalansen i världen till deras fördel!

  Kina har en långsiktig strategi och plan för hur de skall kunna bli mer inflytande i världen! Spridningen av Covid-19, Corona, Kina viruset eller vad man nu vill kalla det passar bra in i den strategin.
  Lägg också märke till det låga antalet dödsoffer i Taiwan, ett land som Kina gärna vill annektera, låg på 10 dödsoffer fram till den 10 april i år, men sedan dess stigit till 166 den 3 juni. Kan bero på många orsaker, men det är intressant att det sammanfaller med den att spänningarna i regionen ökade. Det samma hände också i Filippinerna som syntes ha kontroll över situationen fram till samma tidpunkt.

  Jag har absolut inga bevis och allt det här kan naturligtvis bero på slumpen, men som Leif G W Persson utryckt sig ”MISSTRO SLUMPEN!”!

  Personligen får jag min andra spruta (Pfizer) på onsdag! Frågan är väl om det blir en tredje spruta, en fjärde spruta…?

  Gillad av 1 person

  • sunej 2021-06-04 / 06:59

   Laglydig:
   ”Frågan är väl om det blir en tredje spruta, en fjärde spruta…?”
   Det blir det nog vartefter viruset muterar. Covid-19, läkemedelsindustrins evighetsmaskin!
   Intressant är också att ta del av Lars Berns m. fl. funderingar betr riskerna med att experimentera med spikproteiner. Speciellt nu när fokus är på att ungdomar ska vaccineras….

   Gillad av 2 personer

  • Karl W 2021-06-05 / 05:26

   Kina försöker inte ändra maktbalansen, det är USA som försöker behålla sin totalitära makt, men det går ju rätt dåligt. Taiwan har inte låga dödstal, man närmar sig nu katastrofläge och har bett Peking om hjälp. Trots propagandan samarbetar Kina och Taiwan, inte Taiwans marionettregim, ganska bra. Handen ökar snabbt, även folkutbytet, 72% av yngre på Taiwan vill närma sig Kina, inte så konstigt. Taiwan och Kina är samma folk, har samma språk (mandarin), och samma historia.

   Gilla

 14. Onkel Björn 2021-06-04 / 02:01

  ”FULLVACCINERAD”, Ja då är det bara att hoppas att det går bra. Vi som har läst artiklarna i Nya Tider om den hälsokonferens som hölls i USA i våras och där en av talarna var Christine Northrup, en kvinnoläkare som, enl tidningsartikeln, bla var väl ansedd och flitig gäst i olika TV shower fram tills den dag då hon började ifrågasätta Covid vaccinerna och då plötsligt hamnade ute i kylan, vi är ju fortfarande lite tveksamma till att vaccinera oss.

  Vad som gjorde mig tveksam redan då vaccinerna började komma, var 2 saker. Dels att vaccinerna hade fått godkänt från den Amerikanska läkemedelsmyndigheten FDA efter endast 7 månader, då det normalt tar mellan 5 och 10 år att få ett vaccin godkänt. Dels att tillverkarna av dessa vacciner snabbt som attan lyckades friskriva sig från ev skadestånd och ansvar i händelse av skador/dödsfall orsakade av dessa vacciner. Att vaccinerna godkändes så snabbt berodde på att FDA stödde sig på en nödlag efter att WHO att utlyst pandemi.

  Northrup lär också ha sagt att vaccinerna från pfizer, moderna och jansen innehåler ett ämne som kallas mRNA, ett arificiellt ämne och som hon hävdar förändrar DNA i kroppen.

  Att inte vaccinera sig kan också bli problematiskt med tanke på ett ev vaccinpass. Bara hoppas att man blir insläppt i matbutiken utan att ha ett sådant pass.

  Gillad av 2 personer

  • Ölandsbonde 2021-06-04 / 10:08

   Du får ta dig till Belarus. Vaccinationsstationer med Sputnikvaccin upprättas för utlänningar vid landets gränser.

   Gilla

 15. pllay 2021-06-04 / 00:39

  En helt förödande konspirationsteori är ju att virus är framtaget med avsikt att inte angripa människor med de i Kina dominerande DNA-sekvenserna.
  Om dessa funderingar finner någon som helst bäring i de undersökningar som nu påbörjats faller världens politiska fundamenta samman och ett öppet krigstillstånd etableras, verkligt raskrig.
  Låt oss hoppas virus inte är något mer än ett slarvigt misstag av ett laboratorium som forskar fram motmedel mot tänkbara framtida virusstammar.

  Gilla

  • Benny 2021-06-04 / 08:21

   Många misstänker att Fauci och hans globalistgäng har något att göra med att coronaviruset från början ”tillverkades” i laboratoriet i Wuhan! Kanske det inte ens var en olycka som gjorde att viruset kom ut utan det var ett medvetet val att sprida viruset och vilka är det som flyttat fram sina positioner om inte globalisterna med Gates och andra oligarker i spetsen! Vad skulle Kina ha för nytta med att sabotera för sina exportmarknader runt om i världen? Det vore som att skjuta sig själv i foten!

   Gilla

   • pllay 2021-06-07 / 13:37

    Makt är relativ, om väst med USA drabbas så ökar Kinas makt relativt sett även om mindre delar av Kinas ekonomi och befolkning drabbas.
    Den kinesiska ekonomin har gått starkt framåt under pandemin alltmedan resten av världen backat.
    Resultatet av pandemin är att Kina vunnit på alla fronter utom i trovärdighet på denna pandemi.
    Kom också ihåg att historien skrivs av vinnaren, är vinnaren Kina kommer framtida historieböcker framhålla Kinas offervilja och humanitet då Västvärlden drabbades av en tidigare okänd virussjukdom.

    Gilla

   • Karl W 2021-06-08 / 06:15

    Wuhan institutet är knutet till forskning i USA och det är helt rätt att amerikanska gästforskare arbetade med funktioner som just corona viruset uppvisar, nämligen ”gain of function” men det var inte samma virus man arbetade med. Det virus som senare spred över världen och muterade har inget som helst samband med Wuhan och har aldrig funnits i Wuhan Institutet.

    Gilla

 16. Goliat 2021-06-04 / 00:04

  Jag tror det kommer en ny våg till hösten, precis som Olsen, och med nya mutationer. Vi får se. Med alla kommande firanden, så kan det inte bli annat.

  Gillad av 1 person

  • Andersson 2021-06-04 / 22:41

   Räkna inte in kyrkan. Där råder varken religion eller lag.

   Gilla

 17. Rune N 2021-06-03 / 22:50

  De har väl antagligen använt Hydroklorokinin och Ivermectin som ju botar denna Influensa. Men som förbjöds hos oss i Sverige förra året i April.
  Billiga mediciner utan allvarliga biverkningar.

  Gillad av 1 person

  • 502V8S 2021-06-04 / 13:06

   Kineserna lär ju också ha kört 50 ton C-vitamin till Wuhan när utbrottet började.

   Gilla

   • Thoralf A 2021-06-04 / 15:33

    Jag vill minnas att det bor drygt 10 miljoner människor i Wuhan. Det blir 5 gram per person.

    Gilla

   • Jimmy 2021-06-04 / 21:10

    Var det inte D-vitamin?

    Gilla

   • Karl W 2021-06-05 / 05:39

    Det stämmer, men detta 60 ton användes i de sjukhus man snabbyggde. Därtill skedde de normala leveranserna till apoteken. Man använde TCM, Lianhua Qingwen, som bevisligen hämmar virusets utveckling, detta i kombination med vitamin C och D. Kom även ihåg att kroppen inte kan lagra vitamin C utan gör sig av med det ganska kvickt gnom urinen. Viktigt att även komma ihåg att Lianhua Qingwen inte är ett botemedel, men det hjälper kroppen eget försvar.

    Gilla

 18. Håkan Spångberg 2021-06-03 / 22:39

  Biologisk krigföring?

  Gilla

Kommentarer är stängda.