KLIMATKRIMINALITET

För några dagar sedan hörde jag någon prata om ”klimatkriminalitet”. Jag blev inte det minsta förvånad. Kan man kalla någon för klimatförnekare så kan man väl även kalla det dem sysslar med för ”klimatkriminalitet”. Om du instämmer i masshysterin angående klimatet så är du en klimatförnekare. Jag har till och med kallas för klimatförnekare i Kalmar kommunfullmäktige när jag presenterat fakta/statistik från SMHI. Statistik som visar att vi inte har någon havsnivåhöjning i Kalmar och inte haft sedan mitten av 1700-talet, utan vi har haft sjunkande havsnivåer i Kalmarsund.

Jag är övertygad om att det påhittade ordet ”klimatkriminalitet” kommer användas flitigt inom en snar framtid av alla och i synnerhet av miljöpartister, om det blir ett extraval i september. Lyssnade under morgonen på Björn Gillbergs senaste videoklipp som jag finner mycket insiktsfullt.

Ett klipp som många borde lyssna till och hjälpa till med att sprida till alla som använder sociala medier. I så fall skulle säkert miljöpartiet ramla ut riksdagen vid ett extraval. Se klippet nedan och ännu ett från 1978 om att en istid är nära enligt klimatexperterna. Björn Gillberg är så pass gammal att han även var med på 70-talet.

Som en liten påminnelse kan man även titta på nedanstående klipp från 1978. Den uppmärksamma tittaren hör att man säger att temperaturen hur sjunkit under ca 30 år. Det har klimatalarmisterna glömt bort idag eller manipulerat bort.

Annons

16 reaktioner på ”KLIMATKRIMINALITET

 1. Martin 2021-06-29 / 12:13

  ”Om du instämmer i masshysterin angående klimatet så är du en klimatförnekare” Vad är man om man ifrågasätter coronahysterin ? Hälsningar

  Gilla

  • Karl W 2021-06-30 / 02:39

   Klimatet ändras, det är naturens och astronomiska krafter som driver förändringen, och den är identiskt med vad som hänt tidigare flera gånger i jordens historia när människan inte ens fanns. Samma sak gäller corona. Problemet är att oligarkin och staterna, politikerna, snabbt hittar metoder att profitera på förändringarna. Om du ifrågasätter orsakerna till antigen klimathysterin eller coronahysterin drabbas du av en inkvisition av samma slag och av samma orsak som den en gång spanska inkvisitionen. Du är en kättare som måste korrigeras eller elimineras. Bara att ”kättare” idag kalls förnekare.

   Gilla

 2. Sven d.ä. 2021-06-28 / 09:56

  Igår i Agenda så sa Lööf att hon inte sagt att hon skulle äta upp sin högra sko.. utan att det var en medarbetare som sagt så. Kan det verkligen vara så

  Gilla

 3. Mats 2021-06-28 / 07:13

  Extra roligt (pinsamt) blir det ju när de utlyste ”klimatnödläge” men ingen visste vad det var.
  Snacka om att vara marinerade i PK-godhet!!

  De bevisar verkligen att de inte vet vad de pratar om…

  Samtidigt som man pratar om att bevara Kalmar grönt, men smäller upp den ena fula byggnaden efter den andra på grönytor. T.ex. kakburken framför brandstationen, där fanns tidigare en lite grön plätt. Extra kul för dem som förlorade utsikten över Systraströmmen…

  Gilla

 4. Håkan Spångberg 2021-06-27 / 18:16

  Snart Gulag för de som inte knäböjer för den globalistiska PK-adeln.

  Gillad av 2 personer

 5. Andersson 2021-06-27 / 16:11

  OFF TOPIC

  Peps Persson har vandrat vidare:

  Gilla

  • Thoralf A 2021-06-27 / 16:49

   Peps polisanmälde mig när jag la upp den här låten som var bildsatt med lämpliga bilder!

   Gillad av 1 person

   • Cosmik Debris 2021-06-27 / 16:58

    Grannen? Anne Ramberg bor bara ett ressentimentdrivet muslimskt stenkast från Strandvägen.

    Hoppas att skräcködlan trivs nu. 👍👍😊

    Gillad av 3 personer

   • Ölandsbonde 2021-06-27 / 20:49

    Han kanske var aktsam om sina verk och inte önskade att de användas i för honom icke accepterade sammanhang.

    I Sverige råder skydd för skapad musik, text och bilder. På ont och gott.

    Jag är inte säker på att din medlemsskara växer genom att ånyo lägga upp ”Grannen”. Fast nu när Peps är död så är det väl riksfrittt.

    Gilla

   • Thoralf A 2021-06-27 / 21:13

    Texten stämmer väl ännu bättre idag än när den skrevs!

    Gillad av 1 person

   • Ölandsbonde 2021-06-28 / 06:24

    Har du förstått slutet?

    Gilla

   • Thoralf A 2021-06-28 / 10:50

    Har du förstått hela texten?

    Gilla

 6. Ölandsbonde 2021-06-27 / 15:25

  Björn Gillberg är klok. Han har ett bra inlägg om det omöjliga med vindkraft ockå. Väldigt lärorikt.

  19 bra minuter!
  Fast vad hjälper det mot muppararnas känsla.
  Kanske bra med ett extra val nu. MP har väl inget på sin agenda annat än klimatet. Det är nog inte så många som längre köper att vi kan styra klimatet, trots miljardsatsningar. Så mycket pengar har de inte heller. Men de har SVT, så där lär isbergen kalva och skorstenar spy ut sin vattenånga.

  L=fp är utfattiga. De klarade med näppe supervalåret, Eu+Riksdag. Har inte mycket att sätta in nu. Ingen draghjälp från SVT är att räkna med. Deras frågor är inte intressanta. (Någon som vet vilka de är?)
  Och 2022 lär de inte ha råd med någon valrörelse alls. Så de lär försvinna som politiskt riksdagsparti. De är i en konstig position. Är en röst på L för en röst för de bruna? Eller är det en röst för borgerlig politik? Min tro är att sådant vill man veta innan man röstar.

  Gilla

 7. Kalle 2021-06-27 / 11:38

  ## Polis gråter ut om gängkriminalitet: ”Du är chanslös” ##

  ## Statstelevisionen har intervjuat polismannen Ulf Boström som arbetar som så kallad integrationspolis i Göteborg. I klippet vittnar polismannen om den organiserade brottslighetens framfart i det svenska samhället. Boström kan till slut inte hålla tillbaka tårarna när han erkänner att Polismyndigheten inte kan hantera gängens makt.##

  ## Rekommenderar att betala gäng
  Enligt honom är den enda utvägen att betala gängen om man inte själv tillhör en större släkt. Detta eftersom myndigheten inte kan erbjuda något skydd till de som anmäler – inte ens ett skyddat boende påstås vara en lösning. ##

  ## – Om du inte har en stor släkt som kan skydda dig är du helt chanslös, säger Boström. ##

  https://samnytt.se/integrationspolisen-grater-ut-om-gangkriminalitet-man-maste-harda-sig/

  En annan nutida kriminalitet i dagens sverige på grund av regeringarna Reinfeldt och Löven.

  Svenska lagar på grund av justitieminister Morgan Johanssons senfärdghet inte tillräckligt effektiva mot de kriminella. Verrkar aldrig bli tillräckligt effektiva för att själva viljan inte verkar finnas hos justitieministern.

  De kriminella ligger steget före och tar över sverige mer och mer.

  ## – Eftersom vi under så lång tid låtit den här verksamheten bre ut sig i hela Sverige så har de gäng i alla de större städerna. De har ögon och öron överallt, säger Boström. ##

  Ögon och öron överallt, tänk på det!!!

  Gilla

 8. nilscobra 2021-06-27 / 10:52

  Att utan några som helst vetenskapliga bevis för att CO2 styr klimatet ändå prata om klimatkriminalitet är ju fullständigt absurt. Det om något borde vara kriminellt att göra. Åtminstone när politiker gör det.

  Innan man driver så kallad ”klimatpolitik” så borde man ha något bevis för att koldioxidens klimatkänslighet är så stor att den styr klimatet. Det har vi inte sett röken av ännu från klimatalarmistiskt håll.

  Gilla

  • Karl W 2021-06-28 / 04:28

   Tvärtom, vad vi vet idag är att CO2 inte styr klimatet, allt det styr är debattklimatet och samhällsklimatet. Denna klimat-hets är bara en av mänsklighetens största bedrägerier, av de som vill tjäna pengar på den. Uppvärmning av jorden har inträffat många gånger förut, den är helt repetitiv och människan fanns inte då. Det är inte CO2 eller gaser som driver uppvärmningen, det är uppvärmningen som driver mängden av gaser. CO2 isolerar inte, det kyler. Termodynamikens andra lag. CO2 blockerar inte jordens avkylning. Kirchhoff’s strålningslag. Man yrar om den snabba ökningen av CO2, men talar inte om att det gäller bara 0.039% av atmosfären. Människans tillskott till CO2 i atmosfären har beräknats till mellan 3% till 4% av det totala naturen tillför. Det finns 750 Gt (Gigaton 1,000,000,000,000 Kg) CO2 i atmosfären, och totalt producerar naturen 6,000 Gt på jorden vart år. Havet lagrar 39,000 Gt, 6.5 gånger. Så – hur mycket CO2 tål vi? Det kan man räkna ut med den så kallad Dalton lag för gaser. Det blir 60,000 ppm. Däremot vid 100 ppm upphör livet på jorden, så vi har faktiskt varit nära att bli utrotade av för låg CO2 halt. Tvärt om är det astronomiska förändringar som styr klimatet, både i vårat solsystem och i vår galax, samt händelser på jorden, som vulkanutbrott och havsströmmar. Ändå tycker jag det är bra att man börjar städa upp skiten – utsläppen.
   Lite lätt läsning från KTH i Stockholm https://www.csc.kth.se/~cgjoh/ambsblack.pdf

   Gilla

Kommentarer är stängda.