FRAMTID KALMAR OCH AFS

För några veckor sedan träffade jag Gustav Kasselstrand, som är partiledare för Alternativ för Sverige. Vi gjorde ett videoklipp tillsammans vid Borgholms slottsruin om Alternativ för Sverige och mitt nystartade parti Framtid Kalmar. Där vi diskuterar kommande valrörelse och val.

Under inspelningen fick vi även en riktig överraskning, vi får se om hovet protesterar 😉

Nu har Gustav publicerat klippet.

Annons

23 reaktioner på ”FRAMTID KALMAR OCH AFS

  • Thoralf A 2021-08-08 / 05:59

   Jag har fått frågor från Granska Kalmar som jag svarat på, samt att jag har delgett dokument till dem. Bra att de gräver om WSP-rapporten.

   Ansvariga har mörkat den inför beslutet i kommunfullmäktige. Nu kallar dem de tre första versionerna för ”arbetsmaterial” för att dölja mörkningen.

   Så blir det när maktfullkomliga politiker styr Kalmar kommun.

   Gilla

 1. Sven d.ä. 2021-08-07 / 11:54

  Vi såg alla delar av Kungafamiljen promenera förbi i AfS filmen. Vi skulle behöva Kungen i denna svåra tid. Ett borggårdstal är för mycket att begära. Jag känner till Torekov överenskommelsen, men lite svängrum borde det finnas. Men kan det vara så att vi har samma fenomen som i politiken dvs håll dig i ledet och håll käft, annars så gör vi av med dig. Är det det som styr svenska Kungahuset. De lever gott vet vi. Inget att sätta på spel? Inte ens för svenska folket?

  Många tror att Kungen inte får rösta men det får han men gör det inte av något skäl. Jag har funderat på vilket parti de skulle rösta på om de verkligen gjorde så. Nedanstående skrev jag som satir, men när jag funderat närmare på det så kanske det är sannare än vad jag skrev.

  KUNGEN. Centerpartist. Kungen har vänt blad efter blad i arbetsbeskrivningen för ‘Statschef Sverige’, men inget står där om partival. Eftersom Kungen gärna vill vara alla till lags så tänkte han att det är bäst att ligga i mitten. Centerpartiet måste ligga i mitten annars så hade de inte hettat det. Dessutom så är Kungen svag för rödhättor.

  DROTNINGEN. Moderat. Som hon själv säger ‘vi i den tyska familjen har alltid legat ut till höger’ Jag antar att Moderaterna passar bra.

  KRONPRINSESSAN. Miljöpartiet. Kronprinsessan har ett genuint intresse för naturen, och verkar tycka bättre att ta på de gröna gummistövlarna än högklackat. Så är man intresserad av naturen så är Miljöpartiet bäst tycker hon.

  PRINS CARL PHILIP. Sverigedemokraterna. Prinsen tycker om bilar och är man, då är man definitionsmässigt Sverigedemokrat.

  PRINSESSAN MADELEINE. Soffligare eller i bästa fall röstar blankt. Bara hon får sin latte så är hon nöjd. Vad betyder Sverige egentligen kanske några sommarveckor på Soliden, resten av tiden i USA.

  Gilla

 2. Cosmik Debris 2021-08-07 / 02:09

  Kammaråklagare Lisa Dos Santos frågar sig om svenskar ska behöva springa sicksack om man hamnar mitt i en skottlossning när man ska hämta ut paket på posten.👍😊 Lasse Wierup förutspår en inbördeskrigsliknade situation i landet om inget görs.

  Japp, så långt har det gått. På med löparskorna alltså. Dystra tider, självförvållade tider.

  Fredagsintervjun gängvåldspecial del 1
  https://kvartal.se/podd/

  Gilla

 3. Martin 2021-08-07 / 00:06

  Trevligt reportage. Det syntes inga livvakter i solglasögon och hörsnäckor vad jag kunde se runt ”drottningens hov”. Men dom håller kanske sig på behörigt avstånd.
  Men vid Varbergs fästning 2001 blev kungen ”tårta, det får nog inte upprepas.
  Hoppas nu AfS kommer in i kyrkovalet och slänger ut kulturmarxisterna. Jag har inte gått ur svk, och enbart för att rösta nu på AfS. Vi lever i en tid då allt som gjort Sverige till vad det en gång var ska förkastas och gömmas undan av de självgoda hycklarna. Islamiseringen pågår med blixtens hastighet och det måste stoppas.

  Vad svenska kvinnliga fotbollslandslaget tycker politiskt det vet vi rätt säkert. Men de borde tränat mer på straffar istället för att ägna sig åt vänsterpolitik innan match, för varje knäböj blev det en missad straff…nu gråter töserna men det har dom själva att skylla med så mycket fokus på annat som dom klagar på, som att herrfotboll får mer utrymme, undra varför? Spela fotboll och gnäll mindre.
  Och Caroline Seger borde byta efternamn till Loser….

  Gilla

  • Sven d.ä. 2021-08-07 / 14:22

   Livvakter. Var det inte en kvinna i svart och 2 killar som verkade tillhöra sällskapet. Knappast journalister, de ställer väldigt lite frågor till de kungliga.

   Gilla

   • Thoralf A 2021-08-07 / 15:14

    Det var två säpo-killar med som gick några meter bakom.

    Gilla

 4. Ò Hyra 2021-08-06 / 21:03

  Det är så skönt att slippa se soldjävulen, detta helvetesklot på himmelen.
  Äntligen kan man sitta på balkongen igen och se molnen komma och gå.

  Så dyker en tanke upp: varför skapade Gud Morgan Johansson?
  Och missmodet infinner sej på nytt…

  Gilla

 5. Goliat 2021-08-06 / 19:22

  Janne Josefsson ska leda Karlavagnen på P4 ikväll och prata om svenskhet. Kommer det bli anmälningar i massor till DO och Granskningsnämnden?

  Gilla

  • Adam 2021-08-06 / 21:45

   Redan hans inlednande 5 minuter om ett Sverige i förfall kommer ge många intressanta samtal i afton. Ni som inte hörde, kan lyssna i efterhand.

   Gilla

 6. Ò Hyra 2021-08-06 / 17:30

  Trevligt med två svenska gossar som får samtala ostört om viktiga spörsmål.

  Var det inte så att Drottning Kristina hade Öland som sin skattekista och sög ut pengar från bönderna? Idag är det andra och betydligt fler som suger livet ur, inte bara Öland utan ur hela moder Svea.

  Gillad av 1 person

 7. Högt hårfäste 2021-08-06 / 16:19

  Var inne ett ärende idag på stan vid lunchtid. Flera hundra muslimer samlade på Storgatan utanför moskén. Fint land vi skapat!

  Framtid Kalmar 2022!

  Gillad av 1 person

  • Ò Hyra 2021-08-06 / 18:22

   Ett land i totalt förfall. Vidrigt. Onormalt. Man tvivlar på demokratin.
   Hur lång tid tog det för Putin att skapa någon sort av ordning i Ryssland?

   Två till fyra år, sen satt gangstrarna i Sibirien och käkade taggtråd.
   Kommer inte att hända i värdegrundstuggande stormakten Sverige.

   Ingen ljusning syns någonstans, fåntrattar, hens, hottentotter vart man än ser.

   Gillad av 1 person

   • L.L. 2021-08-07 / 06:35

    I Ryssland är det gangstrar som styr. Den enda skillnaden mellan en (fd) oligark som sitter i Sibirien bakom taggtråd och en oligark som har sin position kvar är att den först nämnda har yttrat sig på ett sätt som har upplevts obekvämt. De största oligarkerna är de som har ledande positioner i landets politiska organer och som därmed har möjligheten att stjäla pengar direkt ur statskassan.

    Oppositionens verksamhet begränsas kraftigt och de som ses på allvar hota de nuvarade makthavarna blir ofta inlåsta och/eller dödade och deras organisationer förbjuds. Valresultaten förfalskas mm.

    Ryssland är inget föredöme för Sverige, trots det att landet är ”konservativt”.

    Gilla

   • Benny 2021-08-07 / 08:16

    L.L du litar tydligen på fulmedias bild av Ryssland? Ta reda på fakta själv än att lyssna på fulmedias lögner de ljuger ju om allt! Det Putin gjorde var att tvinga oligarkerna att betala skatt i Ryssland vilket de hade sluppit under Jeltzin. Den här oligarken i Sibirien (Chodorkovski) är släppt sedan länge och bor i Tyskland och han sysslade med subversiv verksamhet och dessutom ekonomisk brottslighet därför satt han i fängelse! Oppositionen i Ryssland lever i högsta välmåga och det största oppositionspartiet är dessvärre kommunistpartiet följt av liberalerna. Valobservatörer i senaste valet upptäckte inget större valfusk, det är nog långt värre i Sverige med valfusket vad jag kan se. Tja, Ryssland är väl långt ifrån perfekt men jämfört med det dysfunktionella Sverige av idag så är Ryssland i alla fall på väg åt rätt håll och folk har mer pengar, större politisk frihet m.m.

    Gilla

   • L.L. 2021-08-07 / 18:34

    Benny: Den bild som du försöker ge av Ryssland är bekant främst från Russia Today (RT), Sputnik och liknande medier.

    Gilla

  • Thoralf A 2021-08-06 / 18:26

   Det muslimska nyåret infaller i början av nästa vecka. Det kanske var extra många på fredagsbönen med anledning av det.

   Gilla

  • Lars 2021-08-06 / 19:53

   De tar definitivt över i Kalmar. Flytta dig på trottoaren anser muslimen.

   Gilla

   • Högt hårfäste 2021-08-06 / 20:21

    Ja, de tar över.

    De tog upp hela Storgatan och vägrade flytta sig för annat folk. På Stortorget var också och handlade grönsaker av sina gelikar. Långa vita kaftaner hade många av dem och en del en liten fez på hjässan. Inte en kvinna så långt ögat kunde se. Trodde fan inte Kalmar hade så här många troende mussar.

    Gilla

  • Sven d.ä. 2021-08-06 / 21:19

   De flyttar fram positionerna hela tiden. Detta skulle de inte ta sig till för 10 år sedan. Jag kan mycket väl tänka mig att de tågar in i en svensk kyrka och har en bönestund. Kanske med en förhoppning om att fördriva kristendomen. Tror du att den svenske prästen kommer att säga emot? Knappast, snarare apploådera.

   Gilla

 8. Kalle 2021-08-06 / 15:10

  Bra intervju med Kasselstrand och dej Thoralf. Det märktes att du brinner för Kalmar och demokrati. Härligt att se.

  Gillad av 1 person

 9. Sven d.ä. 2021-08-06 / 14:31

  Generöst av Kasselstrand att lyfta fram Framtid Kalmar.

  Trevligt att se delar av Kungafamiljen i bakgrunden av filmen. Att inga journalister intervjuar t ex Kronprinsessan. Varför inte slänga fram en mikrofon och fråga om klimatet, covid, försvaret, ja vad som helst. Är de fredade? Får inga frågor ställas till dem? Kronprinsessan är ju blivande Statschef

  Gilla

 10. Susanne 2021-08-06 / 12:53

  Underbart👍

  Gilla

Kommentarer är stängda.