MASSINVANDRINGENS KONSEKVENSER

Under onsdagen var det en ny dödsskjutning, denna gång i Linköping. Enligt uppgift på sociala medier ännu en ”Mohammed”. Det var även flera andra skjutningar igår, en gängkriminell sköts i bröstet och benet. I natt har också ett parkeringshus med 200 bilar brunnit i Märsta. Vad kommer det kosta samhället och dess medborgare?

Den 16 augusti sköts två somalier ihjäl i Tensta, deras identitet är nu bekräftad.

Det handlar inte om socioekonomiska faktorer. Det handlar om mentalitet, kultur, religion och uppfostran. Allt annat är bara trams!

Massinvandringen har varit en katastrof för Sverige och landets etniska befolkning som drabbas av världens högsta kostnader för massinvandringen via skattsedeln, försäkringsbolagen och inte minst priser i affärer som måste kompensera sig ekonomiskt för alla stölder, inbrott och skadegörelse.

Utan massinvandringen hade varje svenska haft tusentalskronor mer i plånboken varje månad och pensionerna hade varit mycket högre.

Lika förbannat så tror jag att svenska väljare kommer rösta på samma samhällsförstörande partier i valet 2022. Är svensken så fruktansvärt korkad?

Ska Sverige räddas så krävs det återvandring och utvisningar i storformat! Men då måste du välja rätt parti i valet 2022.

Annons

37 reaktioner på ”MASSINVANDRINGENS KONSEKVENSER

 1. turrim 2021-08-27 / 17:33

  Ingenting lärt. Just nu kaos på Arlanda med afghaner utan papper. Polisen vet inte vilka de är. Sannolikt släpper de goda in dem i landet där vi snart möter dem i olika sammanhang och då får vi akta oss så de inte känner sig diskriminerade om vi skulle göra något enkelt påpekande om en svensk sedvana. Om det inte skulle vara någon IS för då kan det bli värre.

  Ansvariga utöver statsministern måste vara inrikesministern, försvarsministern och utrikesministern. De högst rankade.

  Gilla

 2. Onkel Björn 2021-08-27 / 02:38

  ”Återvandring och utvisning i storformat”. Ja det låter ju bra, men ? Hur och av vem .
  Man kommer lätt att tänka på Tyskland 1933. Nazisterna hade planen klar. Judarna skulle bort från Tyskt territorium. Att ta livet av dem ingick inte i planen, utan meningen var nog mer att de skulle tvingas bort. Och det gjorde man. Man såg bla till att de förlorade jobb och försörjning samt att bla SA gick ganska hårt fram mot dem. När sen kriget bröt ur blev det problematiskt. Dessto mer områden man erövrade desto fler invånare av judisk börd fick man på halsen och kriget gjorde också att allt fler länder stängde sina gränser för emigrerade judar. I skuggan av det började man så smått att ta livet av judar i de ockuperade områdena i öster. För att effektivisera det hela hölls den berömda wannseekonferensen. Hur det sen gick vet vi ju.

  Och då är ju frågan hur vi ska bli av med alla oönskade. Och vilka ska effektuera det hela. Försvarsmakten? Med en ÖB som dansar på Stockholms gator och som även med alla möjliga medel kör så det ryker för att få hit en massa muslimer från Afghanistan, där det nu också verkar ha kommit med folk som har utvisas från landet och som inte borde få komma in. Eftersom vi nu inte längre utvisar folk dit så kommer de ju ändå få stanna. Suck och vilka blir det som ska få betala notan?

  Polisen? Med en krympande andel av poliser i yttre tjänst och där merparten av nyanställningar är civila.
  Dessutom är det nu många år sen man lyckades fylla utbildningsomgångarna.
  Nä, vi har långt ifrån samma resurser som Hitler hade och ändå lyckades inte han.
  Jag är rädd för att det är kört. Vi skulle ha agerat för 25 – 30 år sedan.

  Gillad av 1 person

  • Thoralf A 2021-08-27 / 06:40

   Du tycker med andra ord att man skall ge upp och flytta till något annat land?

   Gilla

   • Onkel Björn 2021-08-27 / 10:57

    Nej, jag tänker inte flytta. Här är jag född och här ska jag dö. Men jag tror inte att vi kommer att kunna få politiker som vågar/kan börja städa upp ordentligt. Vi får nog lära oss att leva i ett multikulti land med hög kriminalitet och segregation.
    Men med rätt politiker vid rodret kanske vi ändå kan hejda den utveckling som pågår och börja städa lite grann. Men i storformat, nej, det tror jag inte. För att göra det måste vi lämna EU, vilket jag fö tycker att vi ska och att lämna kommer att ta tid, om nu EU ens kommer att tillåta oss att göra det. Och har vi den tiden.

    Vilka ska/kommer vilja återvandra och vilka ska vi utvisa och vilka länder kommer vilja ta emot ”våra” busar.
    Men även du Toralf har ju svårt att tro på att folk inte kommer att sluta rösta på de samhällsförstörande
    Partierna. Gissar att vi nog är ganska eniga om läget i landet. Utvecklingen ser inte bra ut.

    Gillad av 1 person

   • Thoralf A 2021-08-27 / 12:07

    Jo, vi är nog väldigt överens. Att väcka det sovande folket är inte lätt. Inför varje valrörelse så stiger förhoppningarna men sedan står man där dagen efter valet och inser att det inte blir någon förändring.

    Gilla

   • MickeP 2021-08-27 / 15:55

    Alla envar skattebetalande svenskar (såväl invandrade som infödda) måste sinom tid ta ställning till just den frågan, givetvis utifrån sina egna förutsättningar. Men alla bör vara på det klara med, att utan blodomlopp har parasiterna inget att leva på.

    Jag är långt ifrån demokrat, men Clinton (Bill) använde en gång ett klokt citat (ursprungligen uttalat av James Carville): ”It’s the economy, stupid.”

    Som nr 4 på min lista nedan borde jag naturligtvis ha uttryckt detta.

    4. Stryp alla bidrag till inkommande invandrare. Ge dem ett år eller två att etablera sig. Därefter bye, bye om du inte har jobb och betalar skatt.

    Men det kommer ju naturligtvis aldrig att ske, inte med de politiker vi har vid makten. De hämtar ju sitt existensberättigande från att vara alla goda gåvors godhetsknarkare.

    Micke P

    Gilla

   • Karl W 2021-08-28 / 01:49

    För den som söker förbättring finns bara två alternativ. Rensa träsket eller flytta. På 70-talet ansåg jag att rensa var ett orealistiskt alternativ, och beklagligt nog hade jag rätt nu när historien är skriven. Det blir fortfarande värre för var dag, men det var då. Idag är kanske förutsättningarna för att rensa bättre, men det betyder att agera, inte bara prata om det. Sverige är ett föråldrat feodalsystem drivet av ett antal förtryckande feodalherrar i Partierna. Det gäller att avskaffa det som andra länder redan har gjort.

    Gilla

  • Bergman 2021-08-27 / 08:04

   När folk ringer efter polisen finns ingen att skicka och militären dansar på gatorna under hittepå flagga. Tänk om de egentligen håller på att ordna ett krig fast ingen går att mobilisera eftersom bus och främlingar redan tagit över gatorna och de hederliga har lämnat.

   Gilla

   • Karl W 2021-08-28 / 02:04

    När du ringer polisen är det inte ”lagens långa arm” som eventuellt kommer, det är partiets övervakare som kontrollerar att du inte gör, säger eller skriver något Partiet, Politikerna och Makten, inte gillar. Annars skickas du till Inkvisitionen DO eller domstoleför att rannsakas.

    Gilla

  • Lennart Karlsson 2021-08-27 / 11:48

   Gräshoppor drar sig alltid till gröna rika fält. Om man inför arbetstvång för de som kommit till ”grönt fält” och inga kontanta bidrag eller annan social service (utom akutsjukvård) så väljer väldigt många att hoppa vidare för egen maskin. Man bör följa lagen om förbud mot Våldspropaganda.
   Polis och militär borde vara förbjudna yrken liksom på Migrationsverket. I övrigt så har du helt rätt!

   Gilla

 3. Karl W 2021-08-27 / 02:37

  Det är inte bara svensken som är korkad. Sverige är en de facto diktatur, och i diktaturer sticker man inte ut huvudet för långt. Censuren i Sverige är grym, våldsam, och häftig och förföljelserna av oliktänkande intensiv. De dras inför rätta och Sverige har till och med egen inkvisition som kallas DO för att bekämpa kättare. Sedan har vi den intensiva propagandan, som likt i Tyskland förra seklet desinformerar och förflyttar uppmärksamheten bort från vad innevånaren inte borde tänka på, utan istället fokuserar folks tankar på Afghanistan och den allt mer intensiva falska USA propagandan om Covid. Det är faktiskt mer skrämmande och farligt än vad både nazismen och fascismen någonsin har varit. Sveriges djupa problem måste till varje pris skylas över och döljas.

  Gilla

 4. MickeP 2021-08-27 / 01:23

  Oj, oj, oj. Som ni alla vet i denna hage finns det tre sätt för de bräkande fåren att göra sig fria.

  1. Vi bräker lite mera. Lite högljuddare och lite tondövare, som på denna blogg. Detta kommer inte få såna som Mogge att lyssna.

  2. Vi tar till våld. Vi stampar och stångas med våra fårskallar och med våra fåraklövar mot alla som kommer in i vår hage. Detta kommer inte att få de kriminella att hejda sig och tänka till, de kommer bara att skratta. Se på de utnyttjade fåren säger de, de stampar och stånkar, men vem bestämmer anser blattarna? Vem har vapnen, vem har våldskapitalet? Inte svenne fårskalle banan i.a.f.

  3. Vi lämnar detta gudsförgätna land. Landet där upp är ned och ned är upp. Vi slutar betala skatt och att finansiera dessa narsscistiskt personlighetsstörda politikers krav på att hela tiden få mer. Mer och mer. Mer och mer ända tills allt tar slut. Tills pengarna tryter och de helt enkelt inte har råd med mer. Den tiden börjar närma sig vare sig vi vill eller ej.

  Så vad tycker jag då?

  Tja, som den patriot jag är, men dock realist, kan jag inte annat än dra härifrån. Jag måste se till mig själv i första hand. Mitt ansvar är att jag och min familj kan leva i frid och fröjd i ett land där det inte skjuts varje dag, i ett land där det inte sprängs varje dag, i ett land där det inte bränns bilar och skolor varje dag, i ett land där det inte våldtas varje dag, i ett land där det inte förnedringsrånas varje dag, i ett land där det inte förnedringsbedras varje dag.

  I ett land där jag som numer f.d. åklagare vid Ekobrottsmyndigheten i Malmö kan känna stolthet för mina kollegor, för polisen, för rättstillämpningen i domstol, för rättsväsendet i stort och för dess företrädare.

  Det landet är inte Sverige!

  Och jag tar mycket snart, mycket snart, mina pengar, mig själv och min familj härifrån.

  Jag hör av mig när vi står på safe ground, fria från alla safe spaces och från äckliga woki-dokis.

  Micke P

  Gillad av 1 person

 5. Cosmik Debris 2021-08-27 / 01:16

  Om vi använder oss av försiktighetsprincipen räknar med 50 000 kr per bil så har babbarna eldat upp fordon för minst 10 miljoner kronor. Sannolikt rör det sig om 15-20 miljoner.

  Det har babbarna lyckats med på högst 15 minuter.

  Gilla

  • Lennart Karlsson 2021-08-27 / 11:55

   Det ena faller under ”Väg och Vatten”, det andra är ”Stadsbyggnadskontoret””
   De möts bara vid Julfesten och då dricks annat än vatten.
   Nu får du inte röra till det för sosseregimen…….

   Gilla

 6. Skogsmulle 2021-08-26 / 16:40

  Vad är det för fel på våra styrande i detta land? Vi stoppar utvisningar till Afghanistan men de som lyckat erhålla Svenskt pass beger sig tillbaka till detta fruktansvärt farliga land på semester, med spädbarn för att samtidigt erhålla föräldrapenning från oss skattebetalare. Har en fråga därtill: Alla Somalier som vält in i landet senaste åren och där flertalet inte ägnar sig åt annat än kriminalitet, varför är de överhuvudtaget här? Vad var det som hände i deras land, och som gjorde att så många plötsligt valde Sverige? Likvärdigt klimat, likvärdiga bostäder, likvärdig natur?
  Nej, jag tror det handlar om bidrag, livslång försörjning utan jobb samt avsaknad av lagar och regler som gör det helt ofarligt att arbeta kriminellt. Gör rätt val 2022.

  Gillad av 3 personer

 7. Cosmik Debris 2021-08-26 / 14:04

  Vi kommer oundvikligen också att ställas inför dessa två alternativ om inte omfattande tvångsrepatriering påbörjas genast.

  ”Knappt hinner tidningarnas ledarskribenter framföra sina socioekonomiska förklaringsmodeller förrän deras skäggiga skyddslingar i förorten åter visar att de är här för att stanna och att de tänker ta över. Kriminell livstil för att skaffa BMW och Rolex går alldeles utmärkt att kombinera med politisk destabilisering av samhället. Och det kan gå fort. I Frankrike har redan ledande politiker talat om två alternativ – antingen ger vi dem (babbarna) ett eget landområde inom Frankrikes gränser eller så får vi inbördeskrig.

  Huvudskott i Linköping, skjutning i Danderyd, 200 bilar uppbrända i Märsta direkt efter BRÅ-rapporten bör stärka SDs aktier inför valet och definitivt sätta kniven i ryggen på det döende S.”

  https://www.flashback.org/sp77039103

  Gillad av 2 personer

 8. Martin 2021-08-26 / 14:01

  En feministisk flyktingvurmande känslostyrd f.d. socialsekreterare i Rinkeby blir den första kvinnliga Säpo chefen efter att Klas Friberg avgått i förtid.
  Då så. Då vet vi. Nu blir det hårda tag. Sverige förnekar sig inte. Allt ska köras i botten. Kvinnor kommer ta över landet och knäböjer inför de kriminella drägget, muslimerna jublar. Att göra Sverige islamistiskt går lättare än vad ens dom själva tänkte . Motståndet är borta.

  Gillad av 4 personer

 9. Cosmik Debris 2021-08-26 / 13:49

  ANARKOTYRANNI 1

  Wikipedia: ”Anarkotyranni är helt och hållet avsiktligt, en kalkylerad transformering av statens funktion från att skydda sina laglydiga medborgare till en stat som i bästa fall behandlar sina laglydiga medborgare som en social patologi, och i värsta fall som en fiende”

  Gillad av 3 personer

  • Fredrik Östman 2021-08-26 / 14:00

   Men allt tyranni är anarkotyranni. Inget tyranni kan vara, eller önskar ens vara, lika för alla. Det är alltid lika orättvist som det är orättfärdigt.

   Gilla

   • Cosmik Debris 2021-08-26 / 15:13

    ”ett dysfunktionellt tillstånd där staten är anarkiskt hopplös på att hantera större frågor men skoningslöst tyrannisk i upprätthållandet av små frågor.”[a] Francis beskrev det som ”statens misslyckande att upprätthålla lagar samtidigt som den kriminaliserar laglydiga och oskyldiga”

    Sveriges regering kan inte beskrivas bättre.

    Gilla

  • Ölandsbonde 2021-08-26 / 22:33

   Var Hedin bojad? Fy fan sådan hantering han blivit utsatt för. Läget är synnerligen överdjävligt illa nu.

   Gillad av 2 personer

 10. Andersson 2021-08-26 / 11:35

  Himla tur att Märtas mans firmabilar inte stod parkerade i Märsta i natt. Det hade kunnat sluta med en katastrof.

  Gillad av 1 person

 11. stigrydmark 2021-08-26 / 10:56

  På min arbetsplats fanns en lunchreataurang. Jag och några arbetskamrater satt vid samma bord som två anställda byggnadsingenjörer. Vi skämtade då och då godmodigt med varandra, ingenjörena var socialdemokrater, uppvuxna i socialdemokratiska hem,
  När borgarna vann alet 1976 kom ingenjörerna till vårt brd De såg mycket ledsna och allvarliga ut. Vi trodde att något allvarligt inträffat, och det var ju sant, borgarna vann. De båda männen såg ut som om en tragisk olycka hade hänt. Vi retades med dem, men det gick inte hem.
  De hade alltså drabbats av personliga tragedier. Politisk hemvist genom arv, djupt rotad. Hur vanligt är det? Intelligens har här ingen som helst betydelse. Det gäller ju pckså kvinnor ganska generellt. Känslor är viktigare än sunt förnuft och intelligens.
  Jag röstade för 70 år sedan på sossarna, men jag har både sunt förnuft och normal intelligens.
  De som saknar kognitiv förmåga kan inte se och tolka verkligheten.

  Gillad av 2 personer

 12. peo 2021-08-26 / 08:34

  Det handlar om fattigdom och utsatthet. Allt annat är bara trams!

  Gilla

  • tompas11 2021-08-26 / 10:52

   Fattigdom, utsatthet? Faktum är att de har fått det så bra att de kan ta en semesterresa tillbaka till de länder de sades ha flytt ifrån.

   Gillad av 1 person

  • Magnus B 2021-08-26 / 11:11

   Du menar alltså att bara för att man är fattig är man kriminell?

   Sveriges fattigpensionärer, som är en av de värst utsatta grupperna i Sverige, hör intresserat på dina teorier innan dom ger sig ut och rånar närmsta ICA-handlare samt slår ner några invandrare.

   Gillad av 1 person

   • tompas11 2021-08-26 / 12:27

    Ja landets 300 000 fattigpensionärer är både fattiga och utsatta. Hur många skott har de avlossat? Hur många förnedringsrån har de utfört?

    Gillad av 1 person

  • Andersson 2021-08-26 / 11:29

   Självklart är det så. Så kallade socialdemokratiska faktorer.

   Gillad av 1 person

  • Håkan Spångberg 2021-08-26 / 12:46

   Märkligt att folk söker sig hit från andra sidan jorden när svenskarna och det svenska systemet är så fruktansvärt… En massa länder där det dessutom inte råder krig och kultur och religion är likartad.
   Måste vara något annat som lockar…
   Den svenska välfärdsstaten lär få stryka på foten. Skapad i ett homogent Sverige med gränser värda namnet av ett folk som kände samhörighet och hade gemensamma mål.
   Allt förstört av sozzeriet et al.

   Gillad av 1 person

  • Cosmik Debris 2021-08-26 / 14:19

   ”Det handlar om fattigdom och utsatthet. Allt annat är bara trams!”

   Berätta gärna det för Kjäll Gustafssons barnbarn. Du resonerar som du har förstånd till.

   Gillad av 1 person

  • Benny 2021-08-27 / 09:29

   PEO, du kanske skulle ta en sväng till ”orten” och med egna ögon se att det inte lider någon nöd på dessa livsstilskriminella. Stora feta BMW och Mercedes är legio hos knarklangarna och guld både runt halsen och handleder. Men är man sosse vill man väl knappast se verkligheten på ”orten” som man skapat. De som är värst utsatta är de hederliga människor som bor på ”orten” och som i första hand drabbats av sossarnas vanvettiga invandringspolitik. Ett helgalet exempel är väl den illegala invandrare som bott i en koja i skogen i 14 år utanför Sundsvall helt öppet! I andra normala länder så åker polisen ut och förpassar illegala invandrare som fått avslag ut ur landet. Man låter inte dem på i skogen på annans mark i 14 år. I veckan i Växjö grep polisen en utländsk rånare utan giltiga papper och oklar identitet…Hör och häpna, i stället för att arrestera rånaren så släpper polisen honom på fri fot efter förhör så att han kan fortsätta med sin verksamhet…Man tar sig för pannan!

   Gilla

 13. Fredrik Östman 2021-08-26 / 08:20

  Du säger: ”Utan massinvandringen hade varje svenska haft tusentalskronor mer i plånboken varje månad och pensionerna hade varit mycket högre.”

  Jag är inte säker på det. För det system som skulle dela ut pensioner är samma system som enligt samma logik (vi kan kalla det fördelningspolitik) har hämtat hit det utländska eländet. Sossarnas gåvor på femtio-, sextio- och sjuttiotalet var även de stulna av den produktiva delen av befolkningen. Även den tidens moderater, höginkomsttagare och småföretagare hade haft ”mycket högre” intäkter, inkomster och levnadsstandard utan detta system.

  Gilla

 14. Håkan Spångberg 2021-08-26 / 08:16

  Svensken generellt verkar lida av självskadebeteende och oikofobi.
  Antagligen ett resultat av decennier av sozze-hjärntvätt.

  Gillad av 3 personer

Kommentarer är stängda.