SVART PÅ VITT

Idag kom BRÅ med sin rapport om brott bland svenskar och invandrare. Det är ca 20 år sedan den senaste rapporten på samma grunder. Jag skrev flera motioner under min tid i riksdagen om att det skulle göras en ny utredning men samtliga andra partier i riksdagen röstade nej till våra motioner från SD, varje år. Därför är det extra frustrerande att till exempel höra moderater kommentera den nya rapporten. Jag blir riktigt irriterad.

De rödgröna partierna gör istället allt för att skylla på socioekonomiska orsaker och klassamhället. Bara vi avsätter mer pengar till integrationen så skulle allt bli bättre. Så naiva och korkade dessa rödgröna politikerna är. Jag blir bara trött av att se dem i nyhetssändningarna. Vilka nötter!

Den största av dem alla är Morgan Johansson. Jag stängde ned när jag hörde honom i Aktuellt!

Jag laddade hem rapporten men jag orkar inte läsa den för jag blir bara förbannad men jag tog några skärmdumpar på lite grafik i rapporten. En bild säger mer än tusen ord. Här nedan finns de viktigaste utan BRÅ:s justeringar.

Sedan uppdelad på födelseregion i världen.

Det handlar om MENA-länder som de värsta kriminella individerna har sin bakgrund. Inte det minsta förvånande. Givetvis är det också män som är de värsta idioterna.
Männen från MENA-länderna är så kriminella att man blir häpen. Hur många tror ni dessutom klarat sig från någon polisanmälan. Är det så många som 40-50 procent som är kriminella i denna grupp.

Så här slog Dagens Nyheter upp rapporten idag.

Vi känner igen en del vinklingar men att DN skulle drivit frågan om en ny studie har jag aldrig läst tidigare. Däremot att en studie bara skulle gynna de ”främlingsfientliga”.

Nu är det synd om alla invandrare som blir utpekade!

Annons

17 reaktioner på ”SVART PÅ VITT

 1. Karl W 2021-08-27 / 01:24

  Vi skall komma ihåg de flesta av dessa marodörer kommer från länder med sharia lagar, och hur behandlar ett sharia rättsväsen sådana kriminella. Det svenska rättsväsendet, som delar ut kaffe och bullat, är verkningslöst. Det Sverige rättsväsendet är snarast ett belöningssystem för våld, våldtäkter och kriminalitet. En inlåsning, en semester, på ett sanatorium med förstklassig mat, fri logi, vänlig behandling och TV som belöning. Varför inte skicka dom till deras ursprungsländer för att rannsakas och dömas efter deras egna lagar och låta dom avtjäna deras egna straff där. Ett alternativ är att i lag tillåta deras rättsväsende att arbeta i Sverige under deras egna lagar.

  Gilla

 2. Tony 2021-08-26 / 20:08

  Den lille obstinate kanaljen Morgan Johansson får allting till rasism, han struntar
  i att en stor undersökning visar på, och ger alla dom som sett detta rätt som påpekat
  detta i alla år att utländska män är kraftigt överrepresenterade när det gäller brott,
  men Morgan han bara rapar om att det är rasism att verkligheten blir bekräftad, han
  bryr sig heller inte om att en stor folkmajoritet även sett och påtalat det.
  Han har bara en förklaring, att det handlar om socioekonomiska orsaker att utlänningar
  är överrepresenterade?? Konstigt för många av dem hinner knappt komma över
  gränsen innan dom är ute och begår alla typer av brottslighet, undrar om
  socioekonomiska skäl ligger bakom deras kraftiga övertag i våldtäktsstatistiken???

  Gilla

 3. Ölandsboende. 2021-08-26 / 17:28

  Man bör se till typ a brott. Den ökande invandringen kommer att leda till mer våld men bättre miljö: invandrarbarna är kraftigt överrepresenterade vid dödligt våld och rån men kraftigt underrepresenterade vid miljöbrott. (Brå tabell B.14).

  Gilla

 4. messkalle 2021-08-26 / 15:23

  Patrik Engellou på Det Goda Samhället ger en känga åt Dagens Nyheter: ”Bäste Erik …. tycks visa på att det inte i huvudsak är Morgan Johanssons och Brås fel att fakta inte uppmärksammas utan medias, till exempel din tidnings.

  Gillad av 1 person

 5. Benny 2021-08-26 / 09:20

  ”Den störste av dem alla Morgan Johansson” det blev nog omedvetet komiskt där Toralf! Det skulle nog varit ”den minsta av dem alla” haha..! Riksdvärgen Mogge är ju även en intellektuell dvärg vilket tyvärr är alldeles för uppenbart! Nu har PK-etablissemanget dragit igång propagandan och förnekar helt att invandring leder till kriminalitet utan det är som vanligt ”socioekonomiska” faktorer som ligger bakom. Nog är det ekonomiska faktorer som ligger bakom brottsligheten,,,Sälja knark och stjäla ihop en förmögenhet går betydligt fortare än att ha ett hederligt jobb där det mesta går till skatten.

  Gillad av 1 person

 6. Hacke 2021-08-26 / 08:34

  Känns tryggt med en justitieminister som är mer oroad för att ”rasister kommer att utnyttja detta” än de förödande fakta till följd av hans politik som redovisas i forskningsrapporten.
  När kommer denne vedervärdige folkfiende att tvingas bort från sitt ämbete. För han lär nog inte som Löfven gå självmant när marken nu börjar brinna under fötterna. Behovet av att få utlopp för sin ondska saknar uppenbarligen gränser.
  Det är svårt att inte dra paralleller med personer ur historien när storhetsvansinnet och folkmorden härjade som värst. De socialdemokratiska rötterna ur Europas mörkertider gör sig ständigt påminda, på ett eller annat sätt.

  Gilla

 7. Hans 2021-08-26 / 08:20

  Första steget togs när Sverige av en enhällig riksdag? omkring 1975 stakades ut som ett blivande mångkulturellt samhälle.

  Och det blev mångkulturellt i vid mening!

  Sverige var nog ett för litet och homogent samhälle för ett dylikt äventyr.

  Kanske hade beslutsfattare drabbats av hybris och fartblindhet?

  Hans

  Gilla

 8. tompas11 2021-08-26 / 00:08

  Bristande integration, sociala faktorer och trångboddhet har ingenting med kriminaliteten att göra. De som ankommit landet har fått det kolossalt mycket bättre än de haft det i sina hemländer. De har fått fullt möblerade bostäder, med fullt fungerande värmesystem, avloppssystem och rinnande friskt vatten, hyran betald, kläder, mobiler, datorer, gratis utbildning, fri sjukvård och överösts av bidrag av allehanda slag. Det finns dessutom ingen människa som blir kriminell, det är något man väljer att bli. Man väljer sina vänner, man väljer vilka man vill umgås med.

  Varför är då invandrare överrepresenterade när det gäller brott och kriminell verksamhet? Kusingifte innebär i praktiken inavel och leder i slutändan till degenererade människor som är kapabla till i sort sett vad som helst. Har man dessutom med sig ett hat och en avsky mot västerländska samhällen så är det ännu lättare att begå brott mot dessa samhällen.

  Gillad av 2 personer

 9. Martin 2021-08-25 / 23:53

  Det verkar inte gå så bra med ”sluta skjut ”kampanjen.
  Idag har vi (hittills några minuter kvar) haft 4 skjutningar utspridda över landet.
  Och lille Morgan vill ha fler fritidsgårdar..

  Gillad av 2 personer

 10. Högt hårfäste 2021-08-25 / 23:22

  Denna regering med Svetsaren i spetsen har förstört Sverige. En statsminister som Johan Persson för övrigt hyllar i Dagens Kalmar. Även detta inlägg delar Anders Blank i gruppen Kalmar på Facebook.

  Det är kört för vårt stackars land.

  Gillad av 1 person

 11. Bergman 2021-08-25 / 22:57

  Vad är det för fel med att vara s k främlingsfientlig?

  Osäkerhet med åtföljande försiktighet inför främlingar har förmodligen alltid spelat roll under evolutionen och medverkat till att människor klarat sig och överlevt. Den s k främlingsfientlighet vi har i Sverige just nu kommer med massinvandringen. Vår reaktion är sund men skall naturligtvis hanteras så vi slipper inbördeskrig.

  Gillad av 1 person

 12. Onkel Björn 2021-08-25 / 22:56

  Vad är det som händer? Här har vi tidigare matats med uppgifter från BRÅ om att invandrare inte alls är överrepresenterade när det gäller brott och nu verkar man ha kovänt! Fast det här visste poliser/kriminalvårdare mfl redan i slutet av 90 talet och nu är det många år sedan Peter Springare även offentliggjorde detta.
  Och som vanligt måste man ju skylla på något annat än busarnas egen etik och moral.
  Inte brändes det bilar och sköts ihjäl folk till höger och vänster i Norrland under 70 och 80 talen, trots hög arbetslöshet.
  Det tråkiga är ju bara att våra politiker inte kommer att få bukt med detta.

  Gillad av 2 personer

 13. Goliat 2021-08-25 / 22:50

  Annika Hirvonen (MP) på TV4-nyheterna klockan 22. Lika verklighetsfrånvänd son alltid.

  Två skjutningar idag. Heja Sverige!

  Gillad av 1 person

 14. Cosmik Debris 2021-08-25 / 22:29

  I Sverige är tydligen fakta och sanning en partsinlaga.

  Gillad av 2 personer

 15. Håkan Spångberg 2021-08-25 / 22:27

  Oikofoben Morgan Johansson med anhang har förstört Sverige.
  Snart gör de som råttorna och lämnar skeppet…
  Kvar står förlorarna.
  Det vill säga vi.

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.