KALMARSUNDSVECKAN, KLIMATFOBI ELLER KLIMATREALISM

Lär dig koldioxidbanta med Marcus Oscarsson!

I nästa vecka börjar Kalmarsundsveckan (8 september) och alla med klimatfobi samlas för dunka varandra i ryggen och berätta hur duktiga de är. Säkerligen kommer man ägna sig åt cherry picking ur den senaste IPCC-rapporten eller framför allt hur klimatalarmisterna kommenterat rapporten.

Frågan är vad syftet är med Kalmarsundsveckan. Är det att öka kunskapen om klimatet, klimatförändringar och att låta olika åsikter mötas i debatt eller handlar det om att skrämma människor för klimatet, trots att det är helt harmlösa förändringar om man granskar historisk statistik.

Jag skall följa det lite på distans och se vad det fokuseras på och sedan kommentera det som jag finner värt att kommentera. Men jag kommer också ha min egen Kalmarsundsvecka och publicera ett antal blogginlägg med koppling till klimatalarmismen och dess konsekvenser på olika sätt. Jag kommer publicera betydligt fler blogginlägg under dessa dagar än vad jag normalt brukar göra.

Kalmarsundsveckan, klimatfobi eller klimatrealism.

Annons

7 reaktioner på ”KALMARSUNDSVECKAN, KLIMATFOBI ELLER KLIMATREALISM

 1. Karl W 2021-09-02 / 03:19

  Kriget i Afghanistan är över efter befrielsekriget i Afghanistan . Nu intensifieras USAs nya krig. Propagandakrigen. Klimathysterin är avslöjad som en bluff, och oligarkin och regimerna öser nu in pengar i rörelser som XR för att torgföra sina avsikter. Regimer utser tusentals säljare av klimatproblem, ger som förtroende titlar som ”forskare” och uppgiften att välja ut alla rapporter som gynnar avsikten att höja skatter och avgifter för att betala för ”omställningar”, medan pengarna istället går till massinvandring och bidrag till utlänningar. Samtidigt ”asfalterar man över” allt grönt.

  Gilla

  • Thoralf A 2021-09-01 / 20:03

   Den lögnaren lägger jag ingen energi på!

   Gilla

 2. Skogsmulle 2021-09-01 / 17:12

  I dessa svåra klimattider så kan jag inte låta bli att tänka på ”Raggbocken” som uppenbarligen är starkt utrotningshotad. Kan vi bara enas om att skapa livskraftiga miljöer för denna skalbagge kommer det mesta att ordna sig. P4 Radio Kalmar förnekar sig inte. Skönt att media äntligen lyfter upp denna ytterst viktiga fråga som säkerligen är avgörande för jordens fortsatta överlevnad. Önskar alla en riktigt trevlig Klimatångestvecka. Jag är för stunden mest tacksam för vi har ”väder” som inneburit en hel del regn sista tiden. Klimatet får bättre vetande analysera……..

  Gilla

 3. Benny 2021-09-01 / 13:24

  Marcus Oskarsson är väl en av regimmedias största taltrattar och propagandister! Men det passar väl bra att bjuda in denna pk-figur till Kalmar för att mässa en massa strunt om klimatet. De flesta har dessvärre inte klart för sig att temperaturen bara ökat med ca 1 grad sedan lilla istidens slut på 1870-talet. En ytterst modest återhämtning från en kall period med kyla och svält alltså.

  Gilla

 4. Högt hårfäste 2021-09-01 / 12:22

  Emma frans, den nya allvetaren och stjärnan? Hon ska tydligen öppna Kalmarsundsveckan. JP måste väl dit och få visa upp sig också och berätta hur bra han är och alla utmärkelser kommunen fått.

  Gilla

 5. Goliat 2021-09-01 / 11:45

  Men när det handlar om flyglinjer till Europa och bygga bort grönytor, har Kalmar inget klimatnödläge?

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.