JOHAN PERSSON LJUGER IGEN

Då är Johan Persson igång och ljuger igen på sin blogg för att smutskasta mig! Är han okunnig eller är det en utstuderad lögn? Men han kan inte vara så okunnig om vallagen!

Men det är ju fler socialdemokratiska politiker som ljuger offentligt! Så här skriver Johan Persson på sin blogg.

Har man en valkrets så innebär det att spärren på 3 procent försvinner. Jag tycker det är rimligt att ha en spärr till kommunfullmäktige i en större kommun som Kalmar. Precis som vi har en spärr till regionen och till riksdagen. Denna inställning har kritiserats hårt av Thoralf Alfsson som nu startat ett eget parti.”

Tänk vad den mannen skriver många lögner! Spärren försvinner inte utan den ändras till 2 procent vid enbart en valkrets.

2017 när det fattades beslut om valkretsar senaste var jag medlem i SD och SD-gruppen beslutade då att rösta för att behålla två valkretsar. Samma beslut har SD fattat i år vilket de framförde vid gårdagens möte i KS. Inget lustigt med det då det är SD:s uppfattning.

Jag har startat ett nytt parti Framtid Kalmar och att jag då har en annan uppfattning och Framtid Kalmar vill ändra till en valkrets och har skrivit en motion om detta. Helt naturligt då Framtid Kalmar är helt nytt parti som vill komma in i kommunfullmäktige.

Det är både sorgligt och helt otroligt att kommunstyrelsens ordförande Johan Persson kan ljuga för sina läsare på det här sättet! Ynkligt att försöka ta så billiga poäng på en ren lögn. Skäms Johan Persson!

Annons

8 reaktioner på ”JOHAN PERSSON LJUGER IGEN

 1. Tony 2021-09-09 / 17:35

  Johan Persson är väl Sosse? Då är det normalt att ljuga, han har ju många förebilder i riksdagen
  som inte skäms ett ögonblick för att dom drar till med rena amsagor, dom förutsätter att Svensken är en dumskalle som inget begriper, och anser sig då inte behöver underbygga sina påstående, det finns ju goda föredöme i den avgående Statsministern och han som kallas Justitieminister .

  Gillad av 1 person

  • Karl W 2021-09-10 / 00:27

   Och dom lyckas för Sverige har alldeles för många dumskallar som inget begriper och mest av all inte gör något åt sörjan som bryter sönder hela landet som förfaller.

   Gilla

 2. Hacke 2021-09-09 / 08:45

  Lögner och smutskastning är vad som återstår i ladorna när det före detta folkrörelsepartiet nu sjunger på sista versen som samhällsbärande parti.
  Desperationen i den påtvingade reträtten är ingen vacker upplevelse och det är inte heller det samhälle i kaos och upplösning som man lämnar efter sig.
  Undrar vad som är största drivkraften hos dessa folkförrädare så här i slutskedet. Är det ondskan, svenskhatet eller maktgalenskapen? Hur som helst en häxbrygd som svenska folket kommer att få lida i generationer av. Historiens dom över dagens socialdemokrater lär inte bli nådig.

  Gillad av 1 person

 3. Fågel Fenix 2021-09-08 / 23:06

  Han skriver i bloggen att det är oförskämt av KD att anklaga Johan Persson och majoriteten för att anställa tjänstemän ”från sina egna”. Det förekommer absolut inte säger Johan. Vem var det som såg till att frugan blev länsråd i Kronoberg? Det finns dessutom flera politiskt aktiva eller åtminstone f.d. aktiva tjänstemän. För att inte tala om alla interna rekryteringar som aldrig annonseras externt och de som går från stol till stol och anställs utan erforderlig utbildning, som t.ex. Annette Andersson.

  Gilla

 4. Högt hårfäste 2021-09-08 / 22:52

  ”Den numera uteslutne…”. Har det hakat upp sig?

  Gillad av 1 person

  • Andersson 2021-09-08 / 23:31

   Precis vad jag hade tänkt skriva 😉

   ”….. Thoralf Alfsson som nu startat ett eget parti.”

   Thoralf har inte startat ett eget parti. Han har startat ett nytt parti. Det är en viss skillnad.

   Men jag och säkerligen andra vill se en styrelse snart.

   Vi får väl se var Barometern hamnar med sin enkät. Om vi får se den.

   Gilla

 5. Bjursnästomte 2021-09-08 / 22:28

  Han är troligtvis både mytoman och okunnig. Vidrig typ!

  Gilla

 6. Linslus 2021-09-08 / 22:21

  Detta hårfäste borde få dataförbud!

  Gilla

Kommentarer är stängda.