”NÄR KVINNORNA AVVECKLADE SVERIGE”

Jag fastnade framför denna film idag på morgonen. Jag kunde inte sluta att titta. Det här händer just nu även i Kalmar. Jag vet!

Jag lyfter upp dessa frågor både på min blogg och i politiska frågor i kommunfullmäktige. Men den socialdemokratiska majoriteten förnekar ständigt att dessa problem existerar i Kalmar. Inget av partierna i 7-klövern stödjer mina motioner. Det är helt ok med könssegregation enligt Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och Centerpartiet i Kalmar, trots en jämställdhetspolicy.

Se filmen!

Kom ihåg slutorden i filmen!

Annons

10 reaktioner på ””NÄR KVINNORNA AVVECKLADE SVERIGE”

 1. Tony 2021-09-28 / 21:58

  Åtminstone tycker jag att dom ska ta sig en extra titt på dom Taliban tanter klädda i Svarta klädshok som täcker varje del av ansiktet? Det är skrämmande att bara se hur en part av det mänskliga släktet behandlas sämre än kreatur, fast det verkar som att Södermalmsdamerna
  skulle kunna tänka sig det nya öken dressen!

  Gilla

 2. Sven d.ä. 2021-09-27 / 11:44

  Nyckeln till förändring ligger förmodligen i kvinnorna.
  Om det svenska samhället skulle med kraft framhärda alla rättigheter för kvinnor (och män) så skulle inte Sverige ses som ett bra land att bosätta sig i och kolonisera. Jag ska lägga till krav också, t ex att behöva jobba för att överleva i Sverige, då går det inte att dra runt på barnvagnar.

  Nyckeln till förändring ligger också i att få kvinnorna att rösta ‘rätt’ 2022. Vad kan du göra lokalt Thoralf?
  – Kan en kvinnolista vara en lösning?
  – Kan du hitta en stark kvinna som kan stå tillsammans med dig på de politiska barikaderna?
  – Kan du hitta en fråga i Kalmar som attraherar kvinnor.
  Jag tror man får tänka och agera utanför den sk ‘boxen’.

  Risken är att du bara uppfattas som en äldre man på högersidan, precis som mig själv för övrigt.

  Gilla

  • Thoralf A 2021-09-27 / 15:11

   Det vore en dröm att få en stark kvinna vid min sida.

   Gilla

 3. tompas11 2021-09-25 / 22:51

  Kvinnfolk ska en aldri lite på. De e så sant som de e sagt de.

  Gilla

  • Andersson 2021-09-29 / 22:52

   Kvinnfolk ska man behandla så att de klättrar utefter väggarna och bara vill ut när man kommer in.

   Fritt efter någon jag minns inte vem.

   Dra igång ett Tinder för vuxna kanske vore kanske något?

   En gång i tiden två gånger skickade jag in en bekantskapsannons. I den första ljög jag som bara den och beskrev mig som stilig och grann med ordnad ekonomi. Jag bredde på ordentligt och fick ett svar. I nästa annons var jag ärlig och beskrev mig precis som jag är. Och att jag sökte en likasinnad. Trettiofem svar fick jag. Hur det gick sen? Det kan ni fundera på.

   Gilla

 4. messkalle 2021-09-25 / 20:37

  ”Vi har bara ett land, Sverige. Sverige är värt att försvara.”
  – Alla uppgifter att försvaret av nationen inte finns är falska. Alla falska rykten kommer från de godhetsknarkande feministiska trollen. Troll är som trolleri ett sätt att lura och bedrag verkligeheten. Framtid Kalmar är därför också Sveriges framtid.

  Gilla

 5. Lars 2021-09-25 / 17:40

  Vilket jävla skitland Sverige är. Svenska politiker är svin.

  Gillad av 1 person

 6. Cosmik Debris 2021-09-25 / 15:37

  Hans Jensvik: ”Sverige är farligt illa ute[…] Varför kommer Sverige att fallera och bli en misslyckad stat? Därför att det är ett historiskt faktum att stater som bygger på klanstyre är oförmögna att bygga välfärd”

  Gillad av 3 personer

Kommentarer är stängda.