ÖVERRASKANDE ARTIKEL

En positiv överraskning ikväll. Barometern har lagt upp en artikel där även Framtid Kalmars budgetreservation får en del utrymme. Tyvärr missar Barometern två viktiga budgetpunkter Framtid Kalmars budget. Det är neddragningen på administratörer och strateger som fullständigt exploderat under de senaste åren med hållbarhetsstrateger, klimatstrateger, IT-strateger och kommunikationsstrateger med flera. Kalmar kommun växer men inte kärnverksamheterna, ett stort problem!

Det andra är att Framtid Kalmar säger nej till ytterligare 7 miljoner kronor till Folkets hus i Lindsdal! Men jag är tacksam för den feta och stora texten om skattesatsen. Det blir bingo där!

PS

På måndag 8 november kan den som är intresserad av Framtid Kalmar komma till Pipes (puben vid Stadshotellet) vid 18-tiden. Jag tänkte berätta lite om Framtid Kalmar och vår budgetreservation för den som är intresserad.

Svarar givetvis på andra frågor också.

Annons

2 reaktioner på ”ÖVERRASKANDE ARTIKEL

 1. Champagne Supernova 2021-11-05 / 23:59

  Barometern ger dig på det hela taget rimligt mycket utrymme och det tycker jag är bra.

  Gillad av 1 person

  • Thoralf A 2021-11-06 / 08:46

   Jag är faktiskt lite överraskad men samtidigt så är jag väldigt aktiv så de kan knappast undvika att skriva något.

   Gillad av 3 personer

Kommentarer är stängda.