FÅR JOBBA I SIMHALLEN TROTS SEXUELLT OFREDANDE

Den muslimske invandraren som är dömd för sexuellt ofredande jobbar i Nybro Simhall. Dessa uppgifter undanhåller Barometern sina läsare när man skriver om att en yngre man får behålla jobbet i simhallen trots att han har fått ett strafföreläggande om 40 dagsböter á 150 kronor efter att ha skickat bilder på sitt könsorgan till en kvinna. Det inträffade i Tingsryds kommun där mannen tidigare varit bosatt.

I sin artikel kallar Barometern det endast för ”kommunal verksamhet där barn och ungdomar vistas”.

Att mannen jobbar i simhallen där flickor, tjejer och kvinnor vistas i baddräkter tycks inte bekymra Nybro kommuns ledning enligt Barometerns artikel.

”Efter att ha fått dessa uppgifter öppnade kommunens personalenhet ett ärende. På onsdagen hölls ett möte med ledningen för den kommunala verksamheten. De kom då fram till att mannen kan behålla sin anställning.”

Skulle det inträffa något nytt sexuellt ofredande eller ännu värre med koppling till hans anställning så är ju kommunledningen i Nybro direkt ansvariga för detta.

”Kan han vara kvar i verksamheten?

– Ja, vi bedömer det så. Han är en omtyckt kollega, och också en person som jag uppfattar är uppskattad av personer som kommer hit.”

Det är väl uppenbarligen där skon klämmer. Personalen i simhallen förstår uppenbarligen inte allvaret i situationen. Mannen är direkt olämplig att befinna sig i den miljön. Det är häpnadsväckande att inte ansvariga begriper detta.

Grattis alla tjejer och kvinnor som besöker simhallen i Nybro. Ni kommer säkert känna är trygga i simhallen.

Med tanke på mannens bakgrund och ålder (22 år, om nu åldern stämmer) så tror jag knappast att det handlar om ett fast jobb, utan någon form av subventionerad anställning som betalas helt eller delvis av staten. En anställning som enkelt kan avslutas.

Läs artikel i Barometern.

Annons

10 reaktioner på ”FÅR JOBBA I SIMHALLEN TROTS SEXUELLT OFREDANDE

 1. WikiLeak 2021-12-05 / 21:11

  Han har tidigare arbetat på simhallen i Tingsryd och i hemtjänsten i Emmaboda.

  Idag arbetar han i simhallen i Nybro och som brandman i Emmaboda.

  Gilla

 2. Anders 2021-12-02 / 12:35

  Det är ju bara några Svenska ungar som drabbas , och då kniper feministerna och sossarna käft .
  Allt enligt den rådande värdegrunden.

  Gillad av 1 person

 3. Kalle 2021-12-02 / 12:13

  LINDA JERNECK [EXPRESSEN Ledare/Krönikör]

  ##Det är inte Åkessons ordval som är den stora skandalen istället för att fastna i hur Jimmie Åkesson uttryckt sig, borde medierna granska Socialdemokraternas absurda uppgörelse med Amineh Kakabaveh. ##

  ##”Man vinner alltså den här omröstningen med en rösts marginal och den bygger på att man har slutit någon slags uppgörelse om att man ska fördjupa relationen med det kurdiska kommunistpartiet PYD som har kopplingar till PKK”.
  I den delen har Åkesson faktiskt en poäng, vilket vi har påtalat även på denna ledarsida.##

  ##Uppgörelsen som partisekreterare Tobias Baudin presenterade för en vecka sedan måste granskas – även om en granskning skulle riskera att ge SD rätt i delar av sin kritik.##

  ## Det blir ett demokratiskt problem när en ensam vilde kan köpslå med rikets utrikespolitik. Men det ska inte Amineh Kakabaveh lastas för – hon har bara gjort sitt jobb.

  Ansvaret faller tungt på S. ##

  https://www.expressen.se/ledare/linda-jerneck/det-ar-inte-akessons-ordval-som-ar-den-stora-skandalen/

  Det visar på sossarnas stora ledstjärna, ”makten och härligheten, – vad det än må kosta!!!”

  Visst, borde medierna granska Socialdemokraternas absurda uppgörelse med Amineh Kakabaveh.

  Men törs de eller vill media det, knappast!!!

  Gillad av 1 person

 4. Högt hårfäste 2021-12-02 / 11:50

  Om Åkerlinds hus idag i Barometern. Gömmer sig den stora käften för media?

  ”Kommunalrådet Johan Persson (S) vill inte prata med Barometern om kvarteret Akacian. I stället får vi ett långt svar per mejl.”

  Gilla

  • Thoralf A 2021-12-02 / 12:03

   Jag kommer skriva ett blogginlägg om Åkerlinds hus framåt kvällen.

   Gilla

   • Otto 2021-12-02 / 13:15

    Vilken vidrig hycklare han är. När det är någon utnämning eller bygge på gång, då ställer JP så gärna upp i alla medier och bröstar upp sig med bygghjälm.

    Gillad av 2 personer

   • Adam 2021-12-02 / 16:19

    När kommuninvånarna vill ha skriftliga svar av kommunen, då uppmanas man ringa tillbaka till kontaktcenter några dagar senare och få svar på telefon. Medborgarna kan alltså inte få skriftliga svar, men Johan lämnar enbart skriftliga och inte muntliga.

    Logik?

    Gilla

 5. Hacke 2021-12-02 / 10:57

  Nyadeln har som alltid både säkerhetsbälte och krockkudde i det svenska samhällsmaskineriet.
  I det här fallet de kommunala inrättningarna och som alltid gammelmedias garanterade understöd i form av mörkningar och lögner för den tillrättalagda bilden till kommuninvånarna och finansiärerna av detta eviga bedrägeri. Samverkan i folkförakt i den mest avskyvärda form.
  Tack Thoralf, som alltid en klippa för sanningssökare att hålla sig till.

  Gillad av 3 personer

Kommentarer är stängda.