BJÖRN GILLBERG OM ELENERGIPOLITIKEN

”I Sverige har en stor del av politiken under flera års tid gått ut på att isolera Sverigedemokraterna från all form av politiskt inflytande. Skall vi få en säker, trygg elförsörjning i framtiden så är det nog viktigare att isolera Miljöpartiet från all form av inflytande över svensk elpolitik och energipolitik.”

Björn Gillberg.

Annons

9 reaktioner på ”BJÖRN GILLBERG OM ELENERGIPOLITIKEN

  • worldpress99 2021-12-11 / 09:45

   Och inte bara drivmedlen, utan även elpriserna som skenar. Där hånas alla som inte bundit sina priser av Anderssonskan. Sozzarna kommer aldrig att bli arbetarvänliga igen. Därför massflykt till SD.

   Gillad av 1 person

 1. ivarandersson 2021-12-10 / 19:15

  Björn Gillberg har förstört framtiden för gräddersättningsmedlet Prädd när han använde det som tvättmedel. Han förstörde också Refaat El-Sayed karriär när han ifrågasatte Refaats doktorshatt.
  Kan han få bort MP från riksdagen så är mycket vunnet.

  Gillad av 1 person

  • Ölandsboende. 2021-12-11 / 17:08

   Måndag är sista dagen att köpa aktier i Värmlandsmetanol

   Gilla

 2. Tony 2021-12-10 / 17:39

  Hörde en Miljöpartist uttala sig över att dom låg under riksdagsspärren, hon sa” så här lågt
  ska vi inte ligga ”, och det har hon rätt i, För dom ska ligga ännu lägre, så mycket skada som
  dom ställt till för landet med sitt sinnessjuka agerande så borde dom ligga i samma klass som feministiskt Intiativ.

  Idag beslutade Finland att istället för att köpa Svenska Saab stridsplan istället köpa ett från USA,
  skulle inte förvåna mig ett dugg, om det är utvecklingen i Sverige som ligger till grund för denna
  affär som vid valet av detta plan valt ett som är nästan dubbelt så dyrt. Att Sveriges anseende ute i världen blivit kraftigt devalverarat. Finland litar helt enkelt inte på att utvecklingen i Sverige kommer att förbättras, och att det gått utför med stormsteg kan alla som vill se1

  Gillad av 2 personer

 3. turrim 2021-12-10 / 17:23

  Ett naivt uttalande från en nyutnämnd statsminister: ”Har man ett fast elpris, då kommer man på kort sikt inte påverkas av att elpriset är högt just nu”,

  Just det. Därför tog jag ett fast pris väl medveten om att jag under något år betalat mer än med rörligt. Den risken tog jag för jag såg problemen komma och har fördel just nu.

  Men mitt avtal tar slut. Då blir ett nytt fast avtal jättedyrt. Om något bolag vill teckna. I UK och Belgien har flera bolag med stor andel fasta avtal redan gått i konkurs. Det borde en f d finansminister berätta för sina väljare.

  Du säger också att vi ska inte ha kärnkraft men bygga fler vindkraftverk. Du kanske bara har hört föredragningar från Ygeman och Bolund i regeringsmöten. Men du bör läsa den som skriver att 1000 stillastående vindkraftverk ger inte mer effekt än 100 stillastående.

  Gillad av 1 person

 4. Skogsmulle 2021-12-10 / 17:16

  Mer tydligt än hur Björn beskriver haveriet beträffande elförsörjningen i landet går inte att göra. Samtidigt är det fullständigt ofattbart att inte fler protesterar mot det som händer. Jag är mycket bekymrad över vart vi är på väg med, detta en gång så trygga och fantastiska, Sverige.

  Gillad av 2 personer

 5. Anonym 2021-12-10 / 12:42

  Ja du Thoralf. Björn Gillberg är en intressant talare. Som han b.l.a. nämnde var just det jag i en tidigare bloggkommentar om vindkraften ”konstaterade”. Det är alltså b.l.a kinesiska bolag som investerar och kommer att sälja dess produkter, dvs elen, till den som betalar mest!
  Miljöpartiet är trots sitt avhopp ur regeringen fortfarande en fara för oss konsumenter ev el så rösta inte på dem i nästa val (heller)!.

  Gillad av 2 personer

Kommentarer är stängda.