FRÄCKT OCH OHEDERLIGT

Idag blev jag först förvånad när jag läste SD Kalmars inlägg på Facebook. Sedan blev jag både arg och besviken över att SD var så ohederliga, fräcka och ljuger. Det var ju min och Framtid Kalmars motion om att stoppa de ekonomiska bidragen till den muslimska studieförbundet Ibn Rushd som debatterades vid kommunfullmäktige den 20 december.

Inte något initiativ från SD Kalmar.

Så här skrev de ohederliga personerna inom SD Kalmar.

Inte ett ord om att det var min och Framtid Kalmars motion! Jag skrev därför en kommentar på SD Kalmars FB-sida enligt nedan.

Nu dröjde det inte så länge innan ansvariga inom SD Kalmar raderade min kommentar. Men de nöjde sig inte med det. De valde också att blockera mig från att gå in på SD Kalmars fb-sida.

De gillade uppenbarligen inte att bli tagna med byxorna nere vid fotknölarna!

I mitt inlägg den 21 december om debatten i kommunfullmäktige skriver jag att SD stödde min motion och hur andra partier röstade vid voteringen. Jag tycker att det är viktigt att vara hederlig och ärlig.

Med tanke på bilden som SD Kalmar valt så skulle jag vilja säga att de sköt sig själva i foten idag, inte bara en gång utan flera gånger.

Det handlar om vilken moral som man står för och nu vet jag och alla andra vilken moral som präglar ansvariga inom SD Kalmar.

UPPDATERING

SD Kalmar fortsätter att radera alla kommentarer som skrivs på deras FB-sida angående min motion. Nu har fler reagerat på detta. Nina Drakfors kommentar kommer inte ligga kvar så länge 😉

Annons

17 reaktioner på ”FRÄCKT OCH OHEDERLIGT

 1. Anders G 2021-12-29 / 06:59

  Thoralf, varför gör SD så här mot dig? Oerhört fult att inte skriva att det var din motion.

  Gilla

 2. Ò Hyra 2021-12-28 / 20:05

  SD Kalmar, vad är bäst?
  Sanning?
  Eller tio dagar i arrest?

  Gilla

 3. Mångkulturell 2021-12-28 / 10:55

  Ja, SD är ett ohederligt parti.

  Gilla

 4. nilsdacke 2021-12-28 / 10:46

  Jag är tyvärr inte förvånad över SD Kalmars beteende.

  Gilla

 5. Fredrik Östman 2021-12-28 / 07:50

  SD har slutgiltigt etablerat sig som det åttonde sossepartiet.

  Gilla

 6. Ludvig 2021-12-28 / 06:57

  Riktigt dåligt av SD Kalmar att inte berätta sanningen utan i stället försöka ta åt sig äran.

  Gilla

 7. Håkan 2021-12-28 / 06:18

  Lika småaktiga som övriga partier.
  Skrämmande.

  Gilla

 8. Jimmy 2021-12-28 / 01:09

  SD har kommit in i riksdagen och får stora partistöd så nu är dom som övriga 7-klövern har vi sett gång efter annan, tragiskt hur dom kan ge upp sin ideologi så enkelt men S har gjort det fast över en längre tid, SD går i exakt samma fotspår

  Gilla

 9. Högt hårfäste 2021-12-28 / 00:33

  Den smutsiga valrörelsen har bara börjat, men att detta händer just i Kalmar, förvånar mig inte.

  Gilla

 10. Sven d.ä. 2021-12-27 / 23:18

  Valkampen har börjat.

  Gilla

 11. onkelbjrn 2021-12-27 / 22:48

  Det är väl detta som är politiskt taskspeleri, att sko sig på andras bekostnad.

  Gilla

 12. tompas11 2021-12-27 / 21:42

  Fult, fegt, ohederligt och synnerligen ynkligt av SD Kalmar. Får verkligen hoppas att de tappar massor av röster på grund av detta.

  Gilla

 13. Anders Johansson 2021-12-27 / 21:30

  Thoralf, Jag tror SD Kalmar ser ditt parti som ett stort hot. Därför kommer de aldrig skriva/ samarbeta med ditt parti.

  Gillad av 1 person

 14. Anders Johansson 2021-12-27 / 21:19

  Nu har jag skrivit ett inlägg på FB Kalmar om att det var du som var först 🙂

  Gillad av 5 personer

  • Bergman 2021-12-27 / 23:03

   Skulle vara trevligt att få reda på fortsättningen!

   Man kan ju säga att jag inte har med saken att göra, men jag tycker det är viktigt att de rörelser, av olika slag, som ändå pekar åt samma håll inte står mot varandra. Ärlighet bör naturligtvis vara gemensam nämnare liksom försiktighet, särskilt i de valtiderna som kommer snart, tycker jag. ”Interna” motsättningar förefaller vara kontraproduktiva. Exempelvis SD, AfS? Tja? (I joined the navy to see the world. And what did I see? I saw the sea.)

   Det bör ju inte bli olika varianter liknande de som en gång splittrade vänsterkanten till ingen nytta. (Som egentligen hade sin grund i personmotsättningar som mer eller mindre hastigt o lustigt inte kunde smälta ihop till ett parti.)

   Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.