MILJÖPARTIETS LÖGNER OM KÄRNKRAFTEN

I sin nya video tydliggör Henrik Jönsson miljöpartiets lögner om kärnkraften och hur Vattenfall styrdes av regeringen men även Socialdemokraternas svek mot sin egen politik för att kunna ta makten efter valet 2014.

Egentligen är det sorgligt att det behövs alternativa medier för att avslöja och synliggöra dessa lögner när det finns att finna på nätet efter bara några googlingar.

Det är framförallt public service uppgift att ställa ministrar och riksdagsledamöter mot väggen för deras lögner. Journalisterna tycks inte förstå att det är deras trovärdighet som urholkas än mer för varje avslöjande som görs av alternativa medier. Föraktet mot journalisterna inom public service som avlönas av mina och dina inbetalda skatter växer för varje gång som alternativa medier gör deras jobb.

Public service skall inte leva i symbios med politikerna, i synnerhet de rödgröna politikerna!

Personligen har jag tappat förtroendet fullständigt för journalistiken som utförs av SVT och SR. Jag ser med kritiska ögon på varje inslag och funderar över bakgrunden och varför journalisten ställer sina frågor och vad syftet är med frågorna.

Allra tydligast märks agendan när public service rapporterar om klimatet och då i synnerhet den allsmäktiga och ödesmättade Erika Bjerström. Men hon har ju förflutet inom miljöpartiet så hon vet att man kan ljuga helt ostraffat idag. Det handlar inte om nyhetsrapportering eller granskning, det handlar om ren och skär propaganda.

Den som inte är kritisk mot public service och i synnerhet SVT anser jag vara väldigt okunnig och oinformerad. Med andra ord en vanlig Svensson som röstar som han alltid gjort, vart fjärde år!

Annons

9 reaktioner på ”MILJÖPARTIETS LÖGNER OM KÄRNKRAFTEN

 1. ivarandersson 2022-01-15 / 14:23

  Miljöpartiets lögner om vindkraften som ersättning för nedlagd kärnkraft.
  Trots att vi byggt 12000 MW vindkraft så kunde vindkraften bara ersätta den nedlagda kärnkraften under 39% under 2021.

  Miljöpartiets lögner om vindkraften som billig.
  Tyskarna lägger ner kärnkraft och kolkraft men gör sig beroende av dyr rysk gas. Om det inte blåser mycket i Tyskland så är det den ryska gasen som bestämmer elpriset i Tyskland och södra Sverige eftersom tyskarna är tvingade att betala ett högt pris för sin misslyckade satsning på sol och vind.

  Gillad av 5 personer

 2. Otto 2022-01-15 / 13:57

  Är det ryssen som kör med drönare över OKG?

  Gillad av 1 person

  • Thoralf A 2022-01-15 / 16:20

   Jag skulle snarare tro att det är miljöaktivister som vill av fokus på de säkerhetsrisker som finns med kärnkraft.

   Gillad av 6 personer

   • turrim 2022-01-15 / 16:52

    Kortslutning i ställverk. I ett kärnkraftverk endast små skador i receptionen och i matsalen är vad en drönare skulle förmå.

    Gillad av 2 personer

   • Thoralf A 2022-01-15 / 17:29

    Det är publiciteten de är ute efter. Det gillar sannolikt inte att opinionen just nu håller på att svänga över till kärnkraftens fördel på grund av de höga elpriserna. Av miljöaktivister och klimataktivister kan man förvänta sig vad som helst.

    Gillad av 11 personer

   • Andersson 2022-01-15 / 17:53

    Menar du att det skulle kunna vara inspirerat av ‘Beck – I stormens öga’. Att ta bort vindkraft vore som att skjuta på sittande fågel. Men det är ju inget som kan inspirera miljöaktivister.

    I dag var det bleke på sjön. Men det är lugnet före stormen om man får tro de som spår väder. Men det är inte alltid det stämmer.

    Gillad av 2 personer

  • Benny 2022-01-15 / 18:53

   Tja, skulle ryssarna verkligen vilja störa svensk kraftproduktion skulle de nog skicka en missil i stället för en löjlig drönare! Bakom detta ligger nog miljöpartister som är oroliga för att majoriteten i Sverige vill ha mer kärnkraft efter vindmöllornas ömkliga prestation!

   Gillad av 2 personer

 3. Andersson 2022-01-15 / 13:19

  När världen kom till Ronneby:

  ”Sistaårseleverna på Knut Hahnskolans samhällsprogram i Ronneby har tillsammans i klassen sett Tom Alandhs dokumentär om samhället. Uppfattningen många delar är att intrycket av staden inte känns rättvis – och att det beror på saknaden av ungdomsröster.”

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/blekinge/ronnebyfilm-vacker-debatt-bland-ungdomar-inte-rattvis

  ——

  När Jimmie Åkesson kom till Ronneby:

  ”I dag visade vi i Ronneby att vi står enade i vårt motstånd. Extremt många olika kreativa handlingsplaner för att visa Jimmie att det här är Ronneby och här regerar vanligt bonnaförnuft”

  https://www.expressen.se/kvallsposten/har-ar-motivet-bakom-kuppen-mot-akesson/

  ——

  Det var många som gjorde sig roliga över attentatet mot Jimmie Åkesson. Jag undrar om de är lika kaxiga i dag när okända drönare cirkulerar över våra kärnkraftverk. De som vi har kvar. Det visar hur otroligt sårbara vi är.

  Jag var i USA ‘September eleven’ när terrorattentaten mot World Trade Center och Pentagon ägde rum. Redan när det fjärde planet försvann över Pennsylvania spekulerade man om målet kunde vara Three Mile Island. Om det vara så lär vi aldrig få reda på. Eller så var det ‘Vita huset’.

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.