5 reaktioner på ”EN RÖST PÅ FRAMTID KALMAR

 1. Fredrik Östman 2022-02-09 / 15:57

  Demokratin kan aldrig fungera utan ständigt nya partier. Håll ut och håll igång!

  Gillad av 1 person

  • Andersson 2022-02-09 / 16:58

   Tja en gång för länge sedan åkte jag och en kompis från IKEA bärandes en 120 cm madrass. Buss från Arlöv in till Malmö. Det var innan jag hade råd med bil och innan IKEA sög ut luften i sina madrasser. Det fanns inget att be för. Om jag ville ligga lite mjukt. Madrassen var hyra för en månad. Att busspassagerna blev tvungna att huka sig var smällar de fick ta. Mjuka smällar.

   I Blekinge får man ta med sin cykel på tåget utan särskild avgift. I Småland är det cykelavgift. Ibland överträffar snålheten dumheten.

   Gilla

  • Ò Hyra 2022-02-09 / 17:33

   Barn verkar vara ett effektivt vapen att utnyttja i propagandasyfte. Som nu senast med en gråtande muslim på en lekplats som saknar sina barn som han påstår att svenska myndigheter har kidnappat.

   Det var ett ilandflutet barn på den turkiska kusten som fick förbundskansler Merkel att släppa in bankomatflyktingarna till Europa. Vad det inte talades så högt om var att familjefadern var på väg till Sverige för att få sina dåliga tänder lagade. Det skulle vara gratis i Sverige.

   Han packade in hela sin familj på en gummibåt, sen gick det som det gick. Bankomatflykting med syfte att utnyttja svensk välfärd. Har han blivit åtalad?

   Idioten Merkel fortsätter. En kärnkraftsolycka i Japan försätter den ångestridna kärringen att släcka landets kärnkraftverk, för det är vad Die Grune kräver, men kolkraftverken fortsätter sitt dödliga lopp. Men gas då? Det är osynligt, knappt att det finns?

   Gillad av 1 person

  • Andersson 2022-02-09 / 18:27

   Vad är problemet? Skylta rätt är lätt!

   Gilla

Kommentarer är stängda.